dimitris athinara
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
oute egw eimai keratas alla maresei na tin vlepw enw mou to paizei mixoparthena na pigainei kai na trivetai sta ipoloipa zeygaria tou cinema.fwto tis de vazw
Τυπε αυτο το επαθε μετα ή πριν το μεσοπροθεσμο? να το πιασουμε απο καπου μπας και βρουμε ακρη δλδ.oute egw eimai keratas alla maresei na tin vlepw enw mou to paizei mixoparthena na pigainei kai na trivetai sta ipoloipa zeygaria tou cinema.fwto tis de vazw
Μήπως σου αρέσει και να σε ξεφτιλίζουν ? ε?oute egw eimai keratas alla maresei na tin vlepw enw mou to paizei mixoparthena na pigainei kai na trivetai sta ipoloipa zeygaria tou cinema.fwto tis de vazw
τυπε ολοι οσοι εχουν σχεση ειναι κερατες μην το ψαχνειςoute egw eimai keratas alla maresei na tin vlepw enw mou to paizei mixoparthena na pigainei kai na trivetai sta ipoloipa zeygaria tou cinema.fwto tis de vazw
Ρε παιδια εγω που δεν καταλαβαινω θα μου πει κανεις το κονσεπτ?
Αντε και πηγες με τη δικια σου, βλεπεις την τσοντα και φτιαχνεστε μετα....
δηλαδη αυτοι βαζουν μια τσοντα και εσυ κανεις το theater...στην πέφτει το μυξιάρικο του δημήτρη αθηνάρα ,το πέρνης πανταχόθεν ,και γυρνάς σπίτι ακούγοντας την γκρίνια της δικιάς σου. Αν θες ζήτα δανεικιά την Ανούλα του του ΒΒΛ
τυπε ολοι οσοι εχουν σχεση ειναι κερατες μην το ψαχνεις
οι ανυπαντροι ειναι ερασιτεχνες και οι παντρεμενοι επαγγελματιες
τυπε για κοροιδα ψαχνεις?εχω αδελφήκαι μούμεινε στο ράφι , να σε κάνω κονέ ,να γίνεις επαγγελματίας ?
τυπε για κοροιδα ψαχνεις?
μονο 30 τυπε?το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος!!
ξοδεύει 30. τό μήνα ,ετσι χαλαρά ;)
το ορες γραφετε με ω....ωρεςγραψτε καμια κριτικη ρε παιδια οσοι εχετε παει!ποιεσ μερες ειναι καλα,τι ορες κτλπ...
το ορες γραφετε με ω....ωρες
το ορες γραφετε με ω....ωρες
το γράφετε, γράφεται με αι.......γράφεται
το γράφετε, γράφεται με αι.......γράφεται