dimitris athinara
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και ποσο κάνουν τα ποτά?
nai man apo antres paixane trela skinika an ayto psaxnete genika kai pipwsa kai me pipwsan kai mou foresan ginaikeia kai partouzes kaname kai xisimo sta moutra ipirxe,apola ipirxan apla den iparxoun ayta pou legane stin arxi peri ginaikwn kai zeyvgariwn
αθηναρα τυπε δεν βαζεις καμια φωτο απτην δικια σου εδω?να την κανεις και φιρμα στο σαιταν θελετε ομως να κρατησουμε το μαγαζι δυνατο πρεπει να ερχομαστε μονο με τισ γκομενες η τισ γυναικεσ μας .εγς εδω και 2 βδομαδεσ αυτο κανω και περναμε τελεια με τα αλλα ζευγαρια.απλα να χερετε αν σασ το παιζει μυξοπαρθενα εκει μεσα θα γινει η μεγαλυτερη πουτανα και θα της αρεσει.εχω με γαλη εμπειρια με την δικια μου πιστεψτε μεεεεεε
σου εκατσε λαχειο απολυτεopoios thelei na tin dei na kanonisoume sto cinema na rthoume kiemeis kieseis alla zeygaria
Τύπε, τι έχουν πάθει τα ζευγάρια φέτος?αθηναρα τυπε δεν βαζεις καμια φωτο απτην δικια σου εδω?να την κανεις και φιρμα στο σαιτ
min mas gamas ta matia ellinikosopoios thelei na tin dei na kanonisoume sto cinema na rthoume kiemeis kieseis alla zeygaria
τυπε εγω δεν εχω γκομενα,δεν ειμαι ερασιτεχνης κεραταςopoios thelei na tin dei na kanonisoume sto cinema na rthoume kiemeis kieseis alla zeygaria
το κινημα των swingers γνωριζει ανθηση τυπεΤύπε, τι έχουν πάθει τα ζευγάρια φέτος?