level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 520
- Πόντοι
- 81
Έτσι και αλλιώς Μάγκι σήμερα τείνουν να κυριαρχήσουν ο Mr Nothing και η Mrs Perfect. Για γέλια και για κλάματα.ενας πουθενας και κατι αρλουμπες ...το πμ ακομα?
Έτσι και αλλιώς Μάγκι σήμερα τείνουν να κυριαρχήσουν ο Mr Nothing και η Mrs Perfect. Για γέλια και για κλάματα.ενας πουθενας και κατι αρλουμπες ...το πμ ακομα?
Σε πειράζει να σε φωνάζω ο μαλάκας του μπου, ετσι μιας και την βρίσκεις να προσβαλεις του αλλους και να τους κάνεις να νιωθουν αβολα , να δεις λιγακι πως ειναι;Σε τι έχω δίκιο ρε Νικολάκη;
Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας κάνει κουμάντο στο μαγαζι του. Από την άλλη όμως επειδή στόχος κάθε επιχείρησης είναι το κέρδος το να προσέφερε κάτι παραπάνω με events νομίζω μόνο κέρδος θα έφερνε.Ναι έχεις δίκιο και εγώ το θυμάμαι αυτό αλλά προφανώς δεν είναι αμιγώς το ζητούμενο τους μόνο αυτό, γιατί έχει κάνει διάφορα θεματικά στην πορεία των χρόνων. Anyway ο κάθε επιχειρηματίας αποφασίζει πως θα δουλέψει το μαγαζί του ασχέτως τι λέμε εμείς.
καλα θα το πω και στο κοριτσι που μου φτιαχνει τα νυχια ,εκεινη να δεις αποψη ..Έτσι και αλλιώς Μάγκι σήμερα τείνουν να κυριαρχήσουν ο Mr Nothing και η Mrs Perfect. Για γέλια και για κλάματα.
ετσι ειναι οι αποψεις,ολοι εχουμε απο μια,σα τη κωλοτρυπιδα που λεει κ ο λαος!καλα θα το πω και στο κοριτσι που μου φτιαχνει τα νυχια ,εκεινη να δεις αποψη ..
μακαρι να εχουμε συντομα θεματικη βραδιά...εμενα αυτο με ενδιαφερει ...τωρα με το καθε απλυτο που ζει στο ιδρυμα του τι να πωαυτο λεει για φαπες εδω και ενα μηνα
Ο πανμεγιστος Κλιντ Ίστγουντ το έχει πει φίλε νομιζω στο Επιθεωρητή Καλλαχαν.ετσι ειναι οι αποψεις,ολοι εχουμε απο μια,σα τη κωλοτρυπιδα που λεει κ ο λαος!
εσενα τωρα σε συμπαθισα λιγο παραπανω να ξερς...Ο πανμεγιστος Κλιντ Ίστγουντ το έχει πει φίλε νομιζω στο Επιθεωρητή Καλλαχαν.
Γιατί δεν παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για θεματική βραδιά; Οργάνωσέ το από εδώ. Πιστεύω πολλ@ θα γουστάρουν.καλα θα το πω και στο κοριτσι που μου φτιαχνει τα νυχια ,εκεινη να δεις αποψη ..
μακαρι να εχουμε συντομα θεματικη βραδιά...εμενα αυτο με ενδιαφερει ...τωρα με το καθε απλυτο που ζει στο ιδρυμα του τι να πωαυτο λεει για φαπες εδω και ενα μηνα
θα μου αρεσε αγαπητε αλλα δεν μου αρεσει να λογαριαζω χωρις τον ξενοδοχο...αλλα και παλι θα το εκανα μονο σε συνεργασία με τους παλιους γιατι οι εμπειριες τους θα γινουν και οι εμπνευση για το επομενο ...Γιατί δεν παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για θεματική βραδιά; Οργάνωσέ το από εδώ. Πιστεύω πολλ@ θα γουστάρουν.
σκεφτομαι να ανοιξω ποιοτικο νημα...οι φτωχοι εχουν ελπιδες να γαμησουν, να κανουν σχεση,να παντρευτουν;θα μου αρεσε αγαπητε αλλα δεν μου αρεσει να λογαριαζω χωρις τον ξενοδοχο...αλλα και παλι θα το εκανα μονο σε συνεργασία με τους παλιους γιατι οι εμπειριες τους θα γινουν και οι εμπνευση για το επομενο ...
οι περισοτεροι ειμαστε έμπειροι και απαιτητική οποτε θελουμε δυνατες βραδιες ..
για αρχη δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που σ βλεπω απο εδω και για συνεχεια λεω να παρω δικηγορο ...επιφυλασομε με το τερας της νοημοσύνη σας αγαπητε...σκεφτομαι να ανοιξω ποιοτικο νημα...οι φτωχοι εχουν ελπιδες να γαμησουν, να κανουν σχεση,να παντρευτουν;
ανοιξα το νημα για ανταλλαγη αποψεωνγια αρχη δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που σ βλεπω απο εδω και για συνεχεια λεω να παρω δικηγορο ...επιφυλασομε με το τερας της νοημοσύνη σας αγαπητε...
Αυτή η βραδιά θα είναι ανοιχτή ή θα αφορά μόνο κάποιους γνωστούς σου;θα μου αρεσε αγαπητε αλλα δεν μου αρεσει να λογαριαζω χωρις τον ξενοδοχο...αλλα και παλι θα το εκανα μονο σε συνεργασία με τους παλιους γιατι οι εμπειριες τους θα γινουν και οι εμπνευση για το επομενο ...
οι περισοτεροι ειμαστε έμπειροι και απαιτητική οποτε θελουμε δυνατες βραδιες ..
Ποιον προσβαλα; Λέγε οτι θες δημοκρατία εχουμε.Σε πειράζει να σε φωνάζω ο μαλάκας του μπου, ετσι μιας και την βρίσκεις να προσβαλεις του αλλους και να τους κάνεις να νιωθουν αβολα , να δεις λιγακι πως ειναι;
αγαπητε σε αυτον που ανήκει ο χωρος θα αποφασίσει αν θελει να κανει το οτιδήποτε με το μαγαζι του ...Αυτή η βραδιά θα είναι ανοιχτή ή θα αφορά μόνο κάποιους γνωστούς σου;