Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
Σε τι έχω δίκιο ρε Νικολάκη;
Σε πειράζει να σε φωνάζω ο μαλάκας του μπου, ετσι μιας και την βρίσκεις να προσβαλεις του αλλους και να τους κάνεις να νιωθουν αβολα , να δεις λιγακι πως ειναι;

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.113
Πόντοι
201
ποσο μου αρεσει που ολοι πισω απο το πληκρολογιο το παιζετε τσαμπουκαδες κ ηρωες κ αν δειτε καποιον να πεθαινει στο δρομο ο μονος λογος να πλησιασετε ειναι να του παρετε κ το πορτοφολι!

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
468
Πόντοι
21
Ναι έχεις δίκιο και εγώ το θυμάμαι αυτό αλλά προφανώς δεν είναι αμιγώς το ζητούμενο τους μόνο αυτό, γιατί έχει κάνει διάφορα θεματικά στην πορεία των χρόνων. Anyway ο κάθε επιχειρηματίας αποφασίζει πως θα δουλέψει το μαγαζί του ασχέτως τι λέμε εμείς.
Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας κάνει κουμάντο στο μαγαζι του. Από την άλλη όμως επειδή στόχος κάθε επιχείρησης είναι το κέρδος το να προσέφερε κάτι παραπάνω με events νομίζω μόνο κέρδος θα έφερνε.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.802
Πόντοι
736
Έτσι και αλλιώς Μάγκι σήμερα τείνουν να κυριαρχήσουν ο Mr Nothing και η Mrs Perfect. Για γέλια και για κλάματα.
καλα θα το πω και στο κοριτσι που μου φτιαχνει τα νυχια ,εκεινη να δεις αποψη ..

μακαρι να εχουμε συντομα θεματικη βραδιά...εμενα αυτο με ενδιαφερει ...τωρα με το καθε απλυτο που ζει στο ιδρυμα του τι να πω:2funny::2funny:αυτο λεει για φαπες εδω και ενα μηνα:coffee:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.113
Πόντοι
201
καλα θα το πω και στο κοριτσι που μου φτιαχνει τα νυχια ,εκεινη να δεις αποψη ..

μακαρι να εχουμε συντομα θεματικη βραδιά...εμενα αυτο με ενδιαφερει ...τωρα με το καθε απλυτο που ζει στο ιδρυμα του τι να πω:2funny::2funny:αυτο λεει για φαπες εδω και ενα μηνα:coffee:
ετσι ειναι οι αποψεις,ολοι εχουμε απο μια,σα τη κωλοτρυπιδα που λεει κ ο λαος!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
468
Πόντοι
21

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0

Γιατί δεν παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για θεματική βραδιά; Οργάνωσέ το από εδώ. Πιστεύω πολλ@ θα γουστάρουν.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.802
Πόντοι
736
Γιατί δεν παίρνεις εσύ πρωτοβουλία για θεματική βραδιά; Οργάνωσέ το από εδώ. Πιστεύω πολλ@ θα γουστάρουν.
θα μου αρεσε αγαπητε αλλα δεν μου αρεσει να λογαριαζω χωρις τον ξενοδοχο...αλλα και παλι θα το εκανα μονο σε συνεργασία με τους παλιους γιατι οι εμπειριες τους θα γινουν και οι εμπνευση για το επομενο ...

οι περισοτεροι ειμαστε έμπειροι και απαιτητική οποτε θελουμε δυνατες βραδιες ..:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
θα μου αρεσε αγαπητε αλλα δεν μου αρεσει να λογαριαζω χωρις τον ξενοδοχο...αλλα και παλι θα το εκανα μονο σε συνεργασία με τους παλιους γιατι οι εμπειριες τους θα γινουν και οι εμπνευση για το επομενο ...

οι περισοτεροι ειμαστε έμπειροι και απαιτητική οποτε θελουμε δυνατες βραδιες ..:coffee:
σκεφτομαι να ανοιξω ποιοτικο νημα...οι φτωχοι εχουν ελπιδες να γαμησουν, να κανουν σχεση,να παντρευτουν;:coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.802
Πόντοι
736
σκεφτομαι να ανοιξω ποιοτικο νημα...οι φτωχοι εχουν ελπιδες να γαμησουν, να κανουν σχεση,να παντρευτουν;:coffee:
για αρχη δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που σ βλεπω απο εδω και για συνεχεια λεω να παρω δικηγορο ...:2funny::2funny:επιφυλασομε με το τερας της νοημοσύνη σας αγαπητε...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
για αρχη δεν ξερω αν πρεπει να χαρω που σ βλεπω απο εδω και για συνεχεια λεω να παρω δικηγορο ...:2funny::2funny:επιφυλασομε με το τερας της νοημοσύνη σας αγαπητε...
ανοιξα το νημα για ανταλλαγη αποψεων:coffee:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0

Αυτή η βραδιά θα είναι ανοιχτή ή θα αφορά μόνο κάποιους γνωστούς σου;

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.564
Πόντοι
1.336
Σε πειράζει να σε φωνάζω ο μαλάκας του μπου, ετσι μιας και την βρίσκεις να προσβαλεις του αλλους και να τους κάνεις να νιωθουν αβολα , να δεις λιγακι πως ειναι;
Ποιον προσβαλα; Λέγε οτι θες δημοκρατία εχουμε.

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Οι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.

Manosaoua

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
Είναι κανείς εκεί να μας πει τι παίζει η θα πάει κανένας;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.802
Πόντοι
736
Αυτή η βραδιά θα είναι ανοιχτή ή θα αφορά μόνο κάποιους γνωστούς σου;
αγαπητε σε αυτον που ανήκει ο χωρος θα αποφασίσει αν θελει να κανει το οτιδήποτε με το μαγαζι του ...

.ο σκοπος δεν ειναι να παρουσιασω το bdsm αυτο θα το δειτε στο spank ...εδω στο συγκεκριμένο χωρο μιλαμε για ανάμεικτο ερωτισμο οποτε θα ηταν ανοιχτη η προσκληση για ολους που θα τους ενδιεφερε να ζήσουν τη δικη τους ερωτικη στιγμη αναλογα με το γουστο τους..

και αναλογα με το θεμα θα εβαζα και τους αναλογους κανονισμους..:coffee:

sissyboy.

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Είμαι παθητικος ενδιαφέρομαι να πάω με έναν απόλυτα ενεργητικο ή ζευγάρι οποίος ενδιαφέρεται π.μ. ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom