Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.
Αντε καμαρι μου σκασανε τα ταγματα εφοδου ...και θα μου το χαλασουν ...ειπαμε αμαν να σε δουμε...

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.535
Πόντοι
1.436
Αντε καμαρι μου σκασανε τα ταγματα εφοδου ...και θα μου το χαλασουν ...ειπαμε αμαν να σε δουμε...
Ρε χαλάρωσε και εσύ λιγάκι. Έχετε κάνει το νήμα σαν τα μούτρα σας.
Ξέρουμε ότι ο άλλος είναι τριμαλακας αλλά και εσύ βάλε λίγο την πουτσα μέσα.
Έλεος τόσες μέρες ασχολούνται όλοι με τις μαλακιες σας.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
ειμαι καλεσμενη να φαω φαπες ..τι δεν καταλαβενεις ...το κωστακη σε πμ εξαφανιζολ ..μονο εδω ερχετε και σαλιωνει ..τι θες να κανω ...εγω κυνδυνευω να σπασω της νυχαρες μου με τον αγενη ποια πουτσα να βαλω μεσα ..

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.091
Πόντοι
7.135
Μία παράκληση γιατί έχει πέσει πολύ ξενέρωμα
Πηγαίνετε κάπου μόνοι σας βρήτε τα η πλακωθήτε δεν μας απασχολεί καθόλου, αλλά μην κάνετε μπουρδέλο το νήμα.
Θέλω να περάσω από το 8 καιμε έχετε ξενερώσει σε μέγιστο βαθμό
Φτάνει

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.535
Πόντοι
1.436
ειμαι καλεσμενη να φαω φαπες ..τι δεν καταλαβενεις ...το κωστακη σε πμ εξαφανιζολ ..μονο εδω ερχετε και σαλιωνει ..τι θες να κανω ...εγω κυνδυνευω να σπασω της νυχαρες μου με τον αγενη ποια πουτσα να βαλω μεσα ..
Ρε κοπελιά με τον τρόπο που μιλάς αισθανόμαστε ότι είσαι με την πουτσα στο χέρι έτοιμη να τους γαμησεις όλους. Εγώ δεν λέω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικα αλλά μας τα έχετε σπάσει τα αρχιδια. Και αν θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τον Κωστάκη, τότε ληξτο και μην του δίνεις σημασία. Τι δεν καταλαβαίνεις.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
Πηγαίνετε κάπου μόνοι σας βρήτε τα η πλακωθήτε δεν μας απασχολεί καθόλου, αλλά μην κάνετε μπουρδέλο το νήμα.
Φτάνει
ακριβως επειδη εχει κουρασει το στορι αγαπητε ...και ακριβως εκει πονταρουν οι μπαχαλακιδες οτι θα προσβαλουν μετα θα κουρασουν συνεχιζοντας τις προσβολες ώσπου ο κοσμος να κουραστει και να κρυφτουν ξανα στο λαγουμι του ..απροσωποι αφαντοι αλλα προσβλιτικοι..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
Ρε κοπελιά με τον τρόπο που μιλάς αισθανόμαστε ότι είσαι με την πουτσα στο χέρι έτοιμη να τους γαμησεις όλους. Εγώ δεν λέω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικα αλλά μας τα έχετε σπάσει τα αρχιδια. Και αν θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τον Κωστάκη, τότε ληξτο και μην του δίνεις σημασία. Τι δεν καταλαβαίνεις.
τυπε μεχρι να ερθει το κωστακη να με κανει δουλα οπως εγραψε και πολλα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση και ζητω συγνώμη για τα τσουρεκια ..αλλα ο καθε ενας οριζει τα βηματα του και αναλαμβανει την ευθύνη ..αγαπω την ευγενεια και τη λογικη οποτε λες να μην καταλαβαίνω ?

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Και αφου τυπε ξερεις οτι ειναι τριμαλακας για να μην πω τετρακις γιατι δεν του τα χωνεις και την πεφτεις στην Μαγκι που δεν τον προκαλεσε? Εχει παρει αγκαζε και τον αλλο σαλια τον αγαπουλη των κολωμπαρων και αγανταρει ο ενας τον αλλο

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0

Και αφου τυπε ξερεις οτι ειναι τριμαλακας για να μην πω τετρακις γιατι δεν του τα χωνεις και την πεφτεις στην Μαγκι που δεν τον προκαλεσε? Εχει παρει αγκαζε και τον αλλο σαλια τον αγαπουλη των κολωμπαρων και αγανταρει ο ενας τον αλλο
Γιατι θεωρει την Μαγκυ ποιο λογικη. Στο γραφει κιολας.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Φτάνει
Καλα τι σχεση εχει το 8 με το εδω μεσα; Και δεν θα πας ρε τύπε γιατί ξενερωσες απο τις παπαριες εδω; :2funny:

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
348
Πόντοι
21
Το ότι ο Νίκος μου έγραψε κάτι που δεν το τεκμηρίωσε γιατί δεν το αναφέρεις; Δεν με νοιάζει πιο είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, του μίλησα όπως θα του μιλούσε η μάνα του.
Αδελφέ, όλοι με τα καλλιτεχνικά μας είμαστε εδώ μέσα. Δεν νομίζω να υπήρξε παπάς που να σε βάφτισε @SLIM SHADY... Επίσης, αν είχες τον κώλο της @Nikol στημένο μπροστά σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην έμπαινες, όσο άντρακλας κι είσαι...

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.
Ελα ρε κλανιαρη ξερεις και να γκουγκλαρεις;;; θα ερθω και εγω να μου ριξεις μερικες φαπες μιας και την προσκληση την εκανες δημοσια και φανταζομαι και πολλοι αλλοι που σε εχουν αχτι. Προβλεπω μαζωξη μπου στην Δοιρανης :fuck1:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
951
Πόντοι
366
Ελα ρε κλανιαρη ξερεις και να γκουγκλαρεις;;; θα ερθω και εγω να μου ριξεις μερικες φαπες μιας και την προσκληση την εκανες δημοσια και φανταζομαι και πολλοι αλλοι που σε εχουν αχτι. Προβλεπω μαζωξη μπου στην Δοιρανης :fuck1:
ρε παιδια ενας να τραβαει και βιντεο δεν γινεται ολα τα μελη του βου να χασουμε τετοιο θεαμα

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Δηλαδη φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης. Αυτη ειναι η δικια σου λογικη;
Αστο φιλε μου αν δεν καταλαβαινεις. Δεν θελω και εγω να βρωμισω αλλο το νημα.Πες οτι δεν υπηρξε το σχολιο μου.Φιλικα.

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
403
Πόντοι
21
Ας ηρεμήσουμε λίγο τώρα ...

Συνημμένα

• Screenshot_2024-10-30-19-07-10-551_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-10-30-19-07-10-551_com.instagram.android.jpg
    478,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.888
Πόντοι
206

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Οι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.
Αχαχαχα εσυ τα λες αυτα μετα τις σουρεαλ φασεις με συγκεκριμενο ζευγαρι.
απορουσαν και οι σβηστές λαμπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom