kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 7.885
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.ενας πουθενας και κατι αρλουμπες ...το πμ ακομα?
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.ενας πουθενας και κατι αρλουμπες ...το πμ ακομα?
γιατι δεν πας στο σινεμα με στρινγκαρα και να κουνηθεις?Είμαι παθητικος ενδιαφέρομαι να πάω με έναν απόλυτα ενεργητικο ή ζευγάρι οποίος ενδιαφέρεται π.μ. ευχαριστώ!
πεστα ρε κολαν,σαν ζομπι κοιτανεΟι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.
Καλή ιδέα, θα βάλω το στριγκ μου και θα πάω!γιατι δεν πας στο σινεμα με στρινγκαρα και να κουνηθεις?
Καλά, εσύ μόνιμα ψαχνεσαι... Όλο λάδι και τηγανίτα τίποτα που λέει και η παροιμία...Καλή ιδέα, θα βάλω το στριγκ μου και θα πάω!
μαθημα 1 ,,οταν καλεις ανθρωπο για φαπες στο σπιτι σου νομικα θα βρίσκεσαι σε αμυνα.Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.
Dirty Harry Αν θυμάμαι καλά!Ο πανμεγιστος Κλιντ Ίστγουντ το έχει πει φίλε νομιζω στο Επιθεωρητή Καλλαχαν.
Είμαι βέβαιος οτι δεν κατέβηκες ούτε μια φορά στο υπόγειο Παρασκευές. Κάθε Παρασκευή 3-10 ζευγάρια είχαν παίξει στο υπόγειο μετά τις 10 μμ. Τις ώρες αυτές, μέχρι το κλείσιμο, δεν μπορούσαν να κατέβουν οι μοναχικοί λύκοι και γι αυτό αντέδρασαν . Εξαίρεση μόνο μία βραδιά και με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και των 2 ζευγαριών κατέβηκαν αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν το παραβάν του στρογγυλού κρεβατιού ( μόνο μάτι).Οι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.
Το τι είναι φυσιολογικό είναι διαφορετικό για τον καθένα. Για τον άνδρα στρέιτ είναι να πηγαίνει με γυναίκες, για τον άνδρα γκέι είναι να πηγαίνει με άνδρες ,κ.ο.κ. Οι μόνοι που δεν το αποδέχονται αυτό είναι κάποιες θρησκείες. Προσβολές και κακοποιητικός λόγο γενικά βλέπω συχνά εδώ κυρίως από στρέιτ. Το να λες την Νικόλ Νικολάκη, εκφράσεις όπως πουστράκι, παλιόπουσ... κ.λπ είναι κακοποιητικές και μπορεί ίσως κάποια άτομα να μην ενοχλούνται κάποια πιο ευαίσθητα άτομα όμως μπορεί να πληγώνονται. Οπότε ας λέει ο καθένας τί γουστάρει και ας αφήσει τις κριτικές για τις επιλογές των άλλων, δεν του πέφτει λόγος. Και όποιο ενδιαφέρεται να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα, ας μου στείλει pm μην σπαμάρουμε.Ποιον προσβαλα; Λέγε οτι θες δημοκρατία εχουμε.
Το ότι ο Νίκος μου έγραψε κάτι που δεν το τεκμηρίωσε γιατί δεν το αναφέρεις; Δεν με νοιάζει πιο είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, του μίλησα όπως θα του μιλούσε η μάνα του.Το τι είναι φυσιολογικό είναι διαφορετικό για τον καθένα. Για τον άνδρα στρέιτ είναι να πηγαίνει με γυναίκες, για τον άνδρα γκέι είναι να πηγαίνει με άνδρες ,κ.ο.κ. Οι μόνοι που δεν το αποδέχονται αυτό είναι κάποιες θρησκείες. Προσβολές και κακοποιητικός λόγο γενικά βλέπω συχνά εδώ κυρίως από στρέιτ. Το να λες την Νικόλ Νικολάκη, εκφράσεις όπως πουστράκι, παλιόπουσ... κ.λπ είναι κακοποιητικές και μπορεί ίσως κάποια άτομα να μην ενοχλούνται κάποια πιο ευαίσθητα άτομα όμως μπορεί να πληγώνονται. Οπότε ας λέει ο καθένας τί γουστάρει και ας αφήσει τις κριτικές για τις επιλογές των άλλων, δεν του πέφτει λόγος. Και όποιο ενδιαφέρεται να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα, ας μου στείλει pm μην σπαμάρουμε.
εσύ ξεκίνησες να της την πέφτεις... και μην έχεις απαίτηση όταν δεν σέβεσαι τον άλλο να πρέπει να σου απαντάει.Εσύ δηλαδή είσαι νορμάλ σεξουαλικά;
Εγώ ξεκίνησα; Μάλιστα... Πώς ξεκίνησα εγώ να της την πέφτω όταν έκανε εκείνος παράθεση ένα μύνημα μου που δεν τον αφορούσε; Αυτός ξεκίνησε, εγώ ούτε που ασχολήθηκα μαζί του, απλά σχολίασα μία κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση. Σε παρακαλώ διάβασε ξανά τα μυνήματα και μετά κάνε υποδείξειςεσύ ξεκίνησες να της την πέφτεις... και μην έχεις απαίτηση όταν δεν σέβεσαι τον άλλο να πρέπει να σου απαντάει.
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.
τον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..
θα ερθω και εγωτον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κατσε φρονιμα εσυ...θα ερθω και εγω
Έρχομαι και εγώ με γεμάτη καρότσα....θα ερθω και εγω
Ένας μπρατσωμένος με ξυρισμένο κεφάλι και τατούς τζαπανίζ είναι ο Αθηναίος.Είναι κάποιος μέσα τώρα?