Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.173
Πόντοι
206
Είμαι παθητικος ενδιαφέρομαι να πάω με έναν απόλυτα ενεργητικο ή ζευγάρι οποίος ενδιαφέρεται π.μ. ευχαριστώ!
γιατι δεν πας στο σινεμα με στρινγκαρα και να κουνηθεις?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.173
Πόντοι
206
Οι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.
πεστα ρε κολαν,σαν ζομπι κοιτανε

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.
μαθημα 1 ,,οταν καλεις ανθρωπο για φαπες στο σπιτι σου νομικα θα βρίσκεσαι σε αμυνα.

μαθημα 2 ο ανθρωπος που καλεις απροσωπα σε ενα σπιτι μετα απο ενα μηνα αμφιβαλλω οτι θα εισαι εσυ.

μαθημα 3 εφοσον εφοσον εισαι πονηρος φροντισε να εισαι εκει με το σακιδιο ..see you

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
112
Πόντοι
0
Οι βραδιές με ζευγάρια δεν δούλεψαν πολύ, στο τέλος μόνο ο τίτλος έμεινε. Επίσης τα ζευγάρια που τυχαία έρχονταν στην πλειοψηφία έκαναν βόλτες και στο τέλος αν δεν είχαν ξενερώσει στο 100% πηδιούνταν μόνοι τους σε κάποια καμπίνα. Δεν ήταν γι' αυτή τη φάση αφού οι περισσότεροι που είχα παρατηρήσει κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινους.
Είμαι βέβαιος οτι δεν κατέβηκες ούτε μια φορά στο υπόγειο Παρασκευές. Κάθε Παρασκευή 3-10 ζευγάρια είχαν παίξει στο υπόγειο μετά τις 10 μμ. Τις ώρες αυτές, μέχρι το κλείσιμο, δεν μπορούσαν να κατέβουν οι μοναχικοί λύκοι και γι αυτό αντέδρασαν . Εξαίρεση μόνο μία βραδιά και με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και των 2 ζευγαριών κατέβηκαν αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν το παραβάν του στρογγυλού κρεβατιού ( μόνο μάτι).

Dimitrisx

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2017
Like
42
Πόντοι
0
Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
97
Πόντοι
0
Ποιον προσβαλα; Λέγε οτι θες δημοκρατία εχουμε.
Το τι είναι φυσιολογικό είναι διαφορετικό για τον καθένα. Για τον άνδρα στρέιτ είναι να πηγαίνει με γυναίκες, για τον άνδρα γκέι είναι να πηγαίνει με άνδρες ,κ.ο.κ. Οι μόνοι που δεν το αποδέχονται αυτό είναι κάποιες θρησκείες. Προσβολές και κακοποιητικός λόγο γενικά βλέπω συχνά εδώ κυρίως από στρέιτ. Το να λες την Νικόλ Νικολάκη, εκφράσεις όπως πουστράκι, παλιόπουσ... κ.λπ είναι κακοποιητικές και μπορεί ίσως κάποια άτομα να μην ενοχλούνται κάποια πιο ευαίσθητα άτομα όμως μπορεί να πληγώνονται. Οπότε ας λέει ο καθένας τί γουστάρει και ας αφήσει τις κριτικές για τις επιλογές των άλλων, δεν του πέφτει λόγος. Και όποιο ενδιαφέρεται να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα, ας μου στείλει pm μην σπαμάρουμε.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.230
Πόντοι
1.336
Το τι είναι φυσιολογικό είναι διαφορετικό για τον καθένα. Για τον άνδρα στρέιτ είναι να πηγαίνει με γυναίκες, για τον άνδρα γκέι είναι να πηγαίνει με άνδρες ,κ.ο.κ. Οι μόνοι που δεν το αποδέχονται αυτό είναι κάποιες θρησκείες. Προσβολές και κακοποιητικός λόγο γενικά βλέπω συχνά εδώ κυρίως από στρέιτ. Το να λες την Νικόλ Νικολάκη, εκφράσεις όπως πουστράκι, παλιόπουσ... κ.λπ είναι κακοποιητικές και μπορεί ίσως κάποια άτομα να μην ενοχλούνται κάποια πιο ευαίσθητα άτομα όμως μπορεί να πληγώνονται. Οπότε ας λέει ο καθένας τί γουστάρει και ας αφήσει τις κριτικές για τις επιλογές των άλλων, δεν του πέφτει λόγος. Και όποιο ενδιαφέρεται να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα, ας μου στείλει pm μην σπαμάρουμε.
Το ότι ο Νίκος μου έγραψε κάτι που δεν το τεκμηρίωσε γιατί δεν το αναφέρεις; Δεν με νοιάζει πιο είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, του μίλησα όπως θα του μιλούσε η μάνα του.

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
97
Πόντοι
0

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.230
Πόντοι
1.336
εσύ ξεκίνησες να της την πέφτεις... και μην έχεις απαίτηση όταν δεν σέβεσαι τον άλλο να πρέπει να σου απαντάει.
Εγώ ξεκίνησα; Μάλιστα... Πώς ξεκίνησα εγώ να της την πέφτω όταν έκανε εκείνος παράθεση ένα μύνημα μου που δεν τον αφορούσε; Αυτός ξεκίνησε, εγώ ούτε που ασχολήθηκα μαζί του, απλά σχολίασα μία κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση. Σε παρακαλώ διάβασε ξανά τα μυνήματα και μετά κάνε υποδείξεις

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
τον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αύριο 24:00, Δοϊράνης 11 Αθήνα. Γκουγκλαρε το αν δεν ξέρεις που πέφτει ζουλαπι.

τον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθω και εγω:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.398
Πόντοι
6.536