Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Μηνύματα
281
Like
406
Πόντοι
21
Προσωπικά το έχω ξαναπεί το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πληθώρα επιλογών για όλους του επισκέπτες του. Το ότι τάχα μου και δήθεν όλοι ψοφάνε για ενημέρωση και το μόνο ζητούμενο τους δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η απαξίωση, ο χλευασμός και οι κοκορομαχίες, με ξεπερνάει.

Επίσης προσωπική μου άποψη η οποία έχει διατυπωθεί και από άλλα μέλη (τα σοβαρά εννοώ) το ατ νυν downtown ΔΕΝ είναι τσοντοσινεμά με την λογική των τσοντάδικων του 1980 και 1990. Το ότι διαθέτει και προβολή δεν το κατατάσσει σε αυτή την κατηγορία. Οπότε εσείς που αναζητάτε εκείνη την εποχή είστε σε λάθος νήμα. Τον μπούλο...
Σίγουρα δεν είναι μόνο τσοντοσινεμα.
Απλά θα ήταν προτιμότερο να διοργανώνει και θεματικές βραδιές η μια μέρα πχ το υπόγειο να ήταν μόνο για ζευγάρια.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις Παρασκευές βράδυ που έκανε βραδιές για ζευγάρια μέχρι που το έκοψε τι γινόταν.
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
932
Κριτικές
15
Like
2.109
Πόντοι
2.477
Το λιγοτερο αστειο ειναι να γραφω ολοκληρη ενημερωση απο επισκεψη με λεπτομερειες και να μου γραφει ενας ''γνωστος αγνωστος'' οτι ειμαι παπατζης.Βεβαια οταν μπηκαν κι αλλοι και εγραψαν οτι ισχυουν οσα εγραψα την εκανε με ελαφρα αυτος και δεν ξαναμιλησε.
Αλλωστε ηδη λαβατε ενημερωση απο αλλους παρευρισκομενους για το βραδινο ζευγαρι.
Επειδη ομως εγω ημουν και πιο νωρις ειχαν ερθει αλλα 2 ζευγαρια. Το πρωτο ηταν στη δευτερη καμπινα του ισογειου οπου μεσα ειχε 2-3 και αλλους 2 στη διπλανη καμπινα. Βογγουσε συνεχεια η τυπισα. σε καποια φαση βγηκε απο το δωματιο ενας μαυρος ο οποιος και εφυγε αμεσως και αλλοι 2. μετα αλλοι 2 πηραν σειρα αλλα ειχαν συνεχεια κλειστα.
Το αλλο ζευγαρι μπηκε στην τελευταια καμπινα γδυθηκαν και εκατσαν φατσα προς τα 2 μικρα παραθυρακια οπου και μπηκαν διαφοροι τους πιπωσε ολους και ενας ψηλος του φωναξε και μπηκε μεσα και την πηδηξε. μετα η γκομενα πηρε εναν δονητη και επαιξε μονη της σε κοινη θεα παλι απο την καμπινα, ενω ο φιλος της τον επαιζε μονο.
Πρεπει να ξεκινησεις να αγνοεις τους καθε πικραμενους "γνωστους αγνωστους" γιατι ξερουμε οσοι κανουμε επισκεψεις με νοημα οτι ζευγαρια κανουν την παρουσια τους, πολλες φορες και μονες γυναικες.
Δεν ειναι καθημερινο φαινομενο.

Να εισαι καλα για τον χρονο που αφιερωσες.
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
932
Κριτικές
15
Like
2.109
Πόντοι
2.477
Το ότι τάχα μου και δήθεν όλοι ψοφάνε για ενημέρωση και το μόνο ζητούμενο τους δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η απαξίωση, ο χλευασμός και οι κοκορομαχίες, με ξεπερνάει.
Ειναι ενας απο τους λογους να παρουν επιβεβαιωση πισω απο το πληκτρολογιο, δηθεν και ανεγκεφαλοι καθως τους κυνηγαει η μαμα τους με τη μυγοσκοτωστρα γιατι λερωσαν το στρωμα με υγρα ονειρα.
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.284
Κριτικές
29
Like
3.023
Πόντοι
6.495
Μετά τις αναφορές για ζευγάρια τα ζόμπι θα πηγαίνουν από νωρίς, θα τρώνε τα σουβλάκια τους και θα πίνουν τις μπίρες τους στο σινεμά, αναμένοντας :confused:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom