Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Μετά τις αναφορές για ζευγάρια τα ζόμπι θα πηγαίνουν από νωρίς, θα τρώνε τα σουβλάκια τους και θα πίνουν τις μπίρες τους στο σινεμά, αναμένοντας :confused:
τα πιτογυρα και τις μπιρες τα πινουμε εξω απτο σινεμα ,μετα παμε για στοιχημα με ενισχυμενες αποδοσεις και το βραδυ αργα στα τσονταδικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί κάποιος να γράψει πως λειτουργεί η φάση εκεί μέσα?
Πήγα προχθές το μεσημέρι στην μεγάλη αίθουσα πίσω στο σκοτάδι και ήμουν εγώ κ άλλος ένας.. με κοίταγε που τον έπαιζα ξανά και ξανά.
Γίνονται φάσεις μες την μεγάλη αίθουσα του σινεμά?
τι ωρα πηγες

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Σουβλακια και μπύρες το μεσημέρι τύπε. Και μετά την χώνεψη τα κλανιδια και το χέσιμο πάμε ανάλαφροι στο τσονταδικο από τις 24:00 κι έπειτα :confused::confused:
Μην ξεχασεις να φορεσεις την πανα σου πιρφορακο :fuck1:

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
463
Πόντοι
21
Μόνο θετικό είναι να υπάρχουν ζευγάρια που να παίζουν εκεί. Ανεβαίνει επίπεδο σε θέμα παρουσίας, επειδή θα πηγαίνουν νορμάλ άτομα σε σχέση με κρος, ζόμπι, πουστρακια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο .
Από ποτέ δεν είναι νορμάλ οι υπόλοιποι άνθρωποι κ είναι μόνο τα στρει ζευγάρια , τι άλλο θα διαβάσω εδώ , ο καθένας με τα γούστα του , καμμία σχέση με νορμάλ η όχι !!!

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σου :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Εσυ εισαι αυτος που γεμιζει και το νημα εδω και ολα τα αλλα με μαλακιες προσπαθωντας να ανεβασεις τον αριθμο των μηνυματων σου μιας και δεν μπορεις στην μιζερη ζωη σου να καταφερεις κατι παραπανω.

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
107
Πόντοι
0
Μόνο θετικό είναι να υπάρχουν ζευγάρια που να παίζουν εκεί. Ανεβαίνει επίπεδο σε θέμα παρουσίας, επειδή θα πηγαίνουν νορμάλ άτομα σε σχέση με κρος, ζόμπι, πουστρακια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο .
Οι γκέι και τα κρος δεν είναι νορμάλ αλλά οι παρτούζες, το cuckold και το swinging είναι . Ότι μας συμφέρει δηλαδή. Ωραία λογική. :hi:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Οι γκέι και τα κρος δεν είναι νορμάλ αλλά οι παρτούζες, το cuckold και το swinging είναι . Ότι μας συμφέρει δηλαδή. Ωραία λογική. :hi:
Το ότι ένας άντρας γουστάρει έναν άλλο άντρα θεωρείται ανωμαλία, τι να κάνουμε.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Από ποτέ δεν είναι νορμάλ οι υπόλοιποι άνθρωποι κ είναι μόνο τα στρει ζευγάρια , τι άλλο θα διαβάσω εδώ , ο καθένας με τα γούστα του , καμμία σχέση με νορμάλ η όχι !!!
Εσύ δηλαδή είσαι νορμάλ σεξουαλικά;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nikol

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Σουβλακια και μπύρες το μεσημέρι τύπε. Και μετά την χώνεψη τα κλανιδια και το χέσιμο πάμε ανάλαφροι στο τσονταδικο από τις 24:00 κι έπειτα :confused::confused:

Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σου :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
ρε το κωστακη ..παω στοιχημα για να μπει στο μαγαζι σαν γυαλισμένο αγγουρι με χωριστρα και ευγενικά θα πει και γεια σας στο ταμείο για να μηυν φαει πορτα :2funny:

δηλαδη μπαλετο το κωστακη ..τωρα τι του κανουν και έρχεται ετσι εδω δεν ξερω :coffee:

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
463
Πόντοι
21
Το ότι ένας άντρας γουστάρει έναν άλλο άντρα θεωρείται ανωμαλία, τι να κάνουμε.
Στο δικό σου μυαλό ,σε άλλους όχι κ μάλιστα είναι κ πολλοί ,επίσης διαχώρισε λίγο τι είναι τρανσ κροςς γκέι μπάι ,διαφορετικά γούστα όλα ! Δεν ανοίγω ποτέ τέτοιες συζητήσεις γιατί μας πάνε χρόνια πίσω , δυστυχώς για εσένα είμαι πολύ μπροστά! Καλή συνέχεια

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
και ας δουμε τα ομορφα θεματα της ημερας ...

1..ανωμαλος...λεει ο στρειτ τον μπαι ..ο παπας θα πει ανωμαλο τον στρειτ αμα μαθει πως γαμαει και τι σκέφτεται την ωρα που γαμαει...με λιγα λογια ολοι για καποιους δεν ημαστε αρεστοί....

2..στην εποχη μας εχουμε γεμισει απο ψυχολογους νταηδες φιλοσοφους και ενα τσουβαλι τιτλους..

3..ειμαστε στα μπουρδελα οπου υπαρχει ολη η διαφορετικοτητα μαζεμενη..κατι που αγαπω στο μπου...

4..ειμαστε ενήλικες και οι περισοτεροι με πολλες εμπειρίες τοσες που ξεκαθαρα θελουμε καθαριοτητα ,συναίνεση. εμπιστοσύνη....αυτα απαιτούν νοημοσύνη και θεληση...

5..ερωτισμο και εμπνευση δεν εχουν ολοι και τους διαβαζουμε καθημερινα να περιφέρονται ανουσια ..και γλυφουν πεζοδρομια μπας και παμε να δουν κατι..ενω θα μπορουσαν να εχουν παρτενερ , προτειμουν να ζητιανευουν απο τους οργανωμενους ...οποτε τσαμπα νευριαζετε καποιοι ..:coffee::coffee:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Στο δικό σου μυαλό ,σε άλλους όχι κ μάλιστα είναι κ πολλοί ,επίσης διαχώρισε λίγο τι είναι τρανσ κροςς γκέι μπάι ,διαφορετικά γούστα όλα ! Δεν ανοίγω ποτέ τέτοιες συζητήσεις γιατί μας πάνε χρόνια πίσω , δυστυχώς για εσένα είμαι πολύ μπροστά! Καλή συνέχεια
Το ότι σεξουαλικά λειτουργώ όπως με έχει δημιουργήσει η φύση δεν με κάνει οπισθοδρομικό. Δυστυχώς για μένα είσαι πολύ μπροστά λες... Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο; Θέλω να σε φτάσω κάπου και δεν μπορώ;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Επομενο ομορφο θεμα η μανουρα ...

1..η λεκτικη μανουρα ειναι κατι που μας καυλωνει ολους και για αυτο και το παμε τρενο ..

2 ..οταν καποιος κανει επιθεση απο αγνεια για τον έμπειρο ειναι απλα ειναι ενα πεδιο για ανταλλαγή απόψεων δεν εχει να κανει με το συναίσθημα αλλα με την λογικη που θελει ενα αποτελεσμα για να καλύψει το συναισθημα..

3. ανηκω στην γενια που ο αντρας προσεχει τη γυναικα και η γυναικα τον φροντιζει ..κααταλαβαινω οτι ο καθε ενας εχει τα δικα του δεδομενα ομως ΕΔΩ Ο ΣΚΟΠΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ..

4..τα ατομα που κρατανε το θεμα εκτος θεματος με την δικαιολογία και με ταμπελες στο χερι ειναι ατομα ανέραστα γενικοτερα ..απο τη μια λυπηρο απο την αλλη γελοίο και ανοητο διοτι πλεον εχει τα παντα για ολους και η ιατρικη κανει πραγματικα πολλα πραγματα ...

5..ολοι χυνουν λιγοι γαμανε ...ολες σκουζουν λιγες γαμιουντε...

6.μια ωραια ιδεα ειπε εδω ενα παλικαρι να κανει ο χωρος ενα παρτι ...ποπο εχω ενα χαμογελο μονο που το σκέφτομαι ..και λεω ναιιι!!:coffee:

GGG75

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
11
Πόντοι
0
τα πιτογυρα και τις μπιρες τα πινουμε εξω απτο σινεμα ,μετα παμε για στοιχημα με ενισχυμενες αποδοσεις και το βραδυ αργα στα τσονταδικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι ωρα πηγες
2 3 το μεσημέρι ήταν

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
463
Πόντοι
21
Το ότι σεξουαλικά λειτουργώ όπως με έχει δημιουργήσει η φύση δεν με κάνει οπισθοδρομικό. Δυστυχώς για μένα είσαι πολύ μπροστά λες... Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο; Θέλω να σε φτάσω κάπου και δεν μπορώ;
Έχεις δίκιο , καλή συνέχεια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μην ξεχασεις να φορεσεις την πανα σου πιρφορακο :fuck1:

Εσυ εισαι αυτος που γεμιζει και το νημα εδω και ολα τα αλλα με μαλακιες προσπαθωντας να ανεβασεις τον αριθμο των μηνυματων σου μιας και δεν μπορεις στην μιζερη ζωη σου να καταφερεις κατι παραπανω.

ρε το κωστακη ..παω στοιχημα για να μπει στο μαγαζι σαν γυαλισμένο αγγουρι με χωριστρα και ευγενικά θα πει και γεια σας στο ταμείο για να μηυν φαει πορτα :2funny:

δηλαδη μπαλετο το κωστακη ..τωρα τι του κανουν και έρχεται ετσι εδω δεν ξερω :coffee:
Ο καθυστερημένος και το ζουλαπι που συνεχίζουν να σπαμαρουμε το θρεντ και να ζητάνε καθημερινά τις φαπες τους εδώ μέσα. Πάρτε άλλες 2 και ξεκουμπιστειτε από το θρεντ, δεν έχει καμία ανάγκη τις μαλακίες σας.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
μικρέ κωστάκη @kostakis27 δεν έχεις ευχαριστηθεί ακόμα την τραμπούκα και την ξεφτίλα που έχεις φάει? Άντε κάνε πιο πέρα τώρα να μιλήσουν και οι μεγάλοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Ο καθυστερημένος και το ζουλαπι που συνεχίζουν να σπαμαρουμε το θρεντ και να ζητάνε καθημερινά τις φαπες τους εδώ μέσα. Πάρτε άλλες 2 και ξεκουμπιστειτε από το θρεντ, δεν έχει καμία ανάγκη τις μαλακίες σας.
ενας πουθενας και κατι αρλουμπες ...το πμ ακομα?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Σίγουρα δεν είναι μόνο τσοντοσινεμα.
Απλά θα ήταν προτιμότερο να διοργανώνει και θεματικές βραδιές η μια μέρα πχ το υπόγειο να ήταν μόνο για ζευγάρια.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις Παρασκευές βράδυ που έκανε βραδιές για ζευγάρια μέχρι που το έκοψε τι γινόταν.
Ναι έχεις δίκιο και εγώ το θυμάμαι αυτό αλλά προφανώς δεν είναι αμιγώς το ζητούμενο τους μόνο αυτό, γιατί έχει κάνει διάφορα θεματικά στην πορεία των χρόνων. Anyway ο κάθε επιχειρηματίας αποφασίζει πως θα δουλέψει το μαγαζί του ασχέτως τι λέμε εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom