Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Αχαχαχα εσυ τα λες αυτα μετα τις σουρεαλ φασεις με συγκεκριμενο ζευγαρι.
απορουσαν και οι σβηστές λαμπες
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τι σημαίνει 'σουρεάλ φάσεις';; Είναι συνηθισμένο σπορ εδώ μέσα να τη λέμε ο ένας στον άλλο;; Εσένα ειδικά δε στηρίζει κανείς τα λεγόμενα σου σε ό,τι έχεις πει.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.535
Πόντοι
1.436
Και αφου τυπε ξερεις οτι ειναι τριμαλακας για να μην πω τετρακις γιατι δεν του τα χωνεις και την πεφτεις στην Μαγκι που δεν τον προκαλεσε? Εχει παρει αγκαζε και τον αλλο σαλια τον αγαπουλη των κολωμπαρων και αγανταρει ο ενας τον αλλο
Αν και την απάντηση την έδωσε από κάτω η Παυλίνα θα στο πω και εγώ.
Ο άλλος είναι γνωστός μπαχαλακης. Η μαγκυ δεν χρειάζεται να το συνεχίζει γιατί χάνει το δίκιο της.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.230
Πόντοι
1.336
Αδελφέ, όλοι με τα καλλιτεχνικά μας είμαστε εδώ μέσα. Δεν νομίζω να υπήρξε παπάς που να σε βάφτισε @SLIM SHADY... Επίσης, αν είχες τον κώλο της @Nikol στημένο μπροστά σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην έμπαινες, όσο άντρακλας κι είσαι...
Φίλε επειδή θα τον γαμουσες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το έκανα και εγώ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
608
Πόντοι
86
Φίλε επειδή θα τον γαμουσες εσύ δεν σημαίνει ότι θα το έκανα και εγώ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Φίλε μάλλον θα είσαι κανένας από αυτούς που έχει φάει άκυρο από τη Νικόλ γιατί αλλιώς δε βρίσκω το λόγο να στάζεις τόση κακία Κ απλά δεν προσπερνας χωρίς να ασχοληθείς αλλά προσπαθείς να προσβάλεις τον άλλον , προφανώς κάτι τέτοιο παίζει ! Καρφώνεσαι....

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.230
Πόντοι
1.336
Φίλε μάλλον θα είσαι κανένας από αυτούς που έχει φάει άκυρο από τη Νικόλ γιατί αλλιώς δε βρίσκω το λόγο να στάζεις τόση κακία Κ απλά δεν προσπερνας χωρίς να ασχοληθείς αλλά προσπαθείς να προσβάλεις τον άλλον , προφανώς κάτι τέτοιο παίζει ! Καρφώνεσαι....
Ας σου πει ο Νίκος αν του έχω πει ποτέ να βρεθούμε. Ρε φίλε αυτός έκανε παράθεση μύνημα μου όχι εγώ, ξεκόλλα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
τον αριθμο του τηλεφωνου σε πμ ...για να σε παρω οταν φτασω ...νταη της φουσκας σου έστειλα το δικο μου ,,,..:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε ζουλαπι, σου έγραψα να γκουκλαρεις πρώτα, σιγά μη σε καλούσα και σπίτι μου τρομπέτα. Ένα χόμπι μου κάνω εκεί και Μ έχεις στήσει, ηλίθια. Θες και το τηλέφωνό μου τρομάρα σου, έλα στην είσοδο και πες είμαι η μαγκι, τόσο απλά. Τα υπόλοιπα άστα σε μένα :confused::confused:

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τι σημαίνει 'σουρεάλ φάσεις';; Είναι συνηθισμένο σπορ εδώ μέσα να τη λέμε ο ένας στον άλλο;; Εσένα ειδικά δε στηρίζει κανείς τα λεγόμενα σου σε ό,τι έχεις πει.
Για οσους θυμουνται. Στο ζευγαρι με το γλομπο, ο γλομπος κατεβασε το κολαν και νομιζε οτι θα σου σηκωθεί και χαιδευε το πουτσακι σου και η τυπισσα σου τσιμπαγε τα κωλομερια και τραβαγε το ροζ κορμακι μεσα στην κωλοτρυπα και μετα εβαλε 2 κωλοδαχτυλα ενω καποιοι προσπαθουσαν να τη γαμησουν. Αν αυτο δεν ειναι σουρεαλ τοτε τι ειναι;

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
348
Πόντοι
21
Δέχομαι αυτό που λες και το σέβομαι. Απλά κι εγώ κατέθεσα την άποψή μου από προσωπική εμπειρία. Όταν τη δεις στημένη ξεχνάς ότι δεν έχει γεννηθεί γυναίκα και όταν ξεκινάς να τη γαμάς ξεχνάς και το όνομά σου!!! Αν μας κάνει τη χάρη η @Nikol να κανονίσει ξανά κάτι έλα να δοκιμάσεις και μετά πες μου...

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.230
Πόντοι
1.336
Δέχομαι αυτό που λες και το σέβομαι. Απλά κι εγώ κατέθεσα την άποψή μου από προσωπική εμπειρία. Όταν τη δεις στημένη ξεχνάς ότι δεν έχει γεννηθεί γυναίκα και όταν ξεκινάς να τη γαμάς ξεχνάς και το όνομά σου!!! Αν μας κάνει τη χάρη η @Nikol να κανονίσει ξανά κάτι έλα να δοκιμάσεις και μετά πες μου...
Αν κανονίσει πήγαινε εσύ και εγώ προτιμώ να πάω να γαμησω στο Μεταξουργείο. Ο καθένας εκεί που γουστάρει

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736
Ρε ζουλαπι, σου έγραψα να γκουκλαρεις πρώτα, σιγά μη σε καλούσα και σπίτι μου τρομπέτα. Ένα χόμπι μου κάνω εκεί και Μ έχεις στήσει, ηλίθια. Θες και το τηλέφωνό μου τρομάρα σου, έλα στην είσοδο και πες είμαι η μαγκι, τόσο απλά. Τα υπόλοιπα άστα σε μένα :confused::confused:
...κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
817
Πόντοι
81
...κοταρα της παρλας..τοση φασαρια ουτε αριθμο ουτε προσωπο και θες καυγα ..φαε το αυγο σου και ξανα ελα ..
καβγα οπως λεμε ξυλο;!οπως παλια στο σχολειο που διναμε ραντεβου για τσαμπουκαδες κ κουβαλουσαμε κ την παρεα για κερκιδα;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.539
Πόντοι
736

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
817
Πόντοι
81

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
348
Πόντοι
21
Αν κανονίσει πήγαινε εσύ και εγώ προτιμώ να πάω να γαμησω στο Μεταξουργείο. Ο καθένας εκεί που γουστάρει
Δεκτό. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Αρκεί να μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Και αν το κάνουμε ακούσια, μια συγνώμη δεν βλάπτει. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα. Μην ανοίξουμε νέα κουβέντα. Με καταλαβαίνεις ελπίζω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.763
Πόντοι
34.538
Magi και Κωστακη....εσεις?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που τα πρωινά και μεσημέρια γινόντουσαν ζωηρα σκηνικά

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
430
Πόντοι
21
Χθες κατα τις 21:00 ηρθε το γνωστο μιλφακι και εκανε χαρουμενο ολο το σινεμα στους καναπεδες της κεντρικης αιθουσας, εβαλε διχτυοτο καλσον με κοκκινο τακουνι και κοκκινο σουτιεν και δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο
Αυτές είναι οι ανακοινώσεις που πρέπει να γίνονται εδώ μέσα.
Κάποιος για τώρα?
Ρε φίλε τράβα στο μαγαζι όλο και κάποιοι θα είναι μέσα. Ενημέρωσε κιόλας τι παιζει και περνά καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom