slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Για σήμερα κανείς;
Κάτι άκουσα για στάση εργασίας τύπε ,τράβα μετά τις 24:00 να χορτάσει πουτσ@ ο κωλος σου.Αύριο τι ώρα ανοίγει?
Συν θ έχει κόσμο μεσημεράκι???
Να φύγεις τύπε,σε προειδοποιήσαμε εδώ μέσα αλλά δεν μας άκουσεςΜόλις έφτασα στο σινεμά άδειο εντελώς.....θ έρθει κανείς ν περιμένω να με σκίσει η ν φύγω ????
Ρε φίλε τι δεν μπορείς ν καταλάβεις τόσο καιρό ότι μπορώ μεσημέρι μόνοΝα φύγεις τύπε,σε προειδοποιήσαμε εδώ μέσα αλλά δεν μας άκουσες
Ε τότε να μείνεις αγαμητος τύπος, εμείς σε προειδοποιήσαμε.Ρε φίλε τι δεν μπορείς ν καταλάβεις τόσο καιρό ότι μπορώ μεσημέρι μόνο
Έχουν έρθει δύο κ τους έχω πιπωσει ο πρώτος εχυσε κ πολύ αλλά δεν γαμάει άνδρες κ ο δεύτερος δεν του σηκώνονταν ν Μ Καποτά ν γαμησει το οπότε το αφήσαμεΕ τότε να μείνεις αγαμητος τύπος, εμείς σε προειδοποιήσαμε.
Πηγές γυρεύοντας τύπε. Μείνε παρθένος τώρα κι άλλη φορά να μας ακούς αν θέλει να φάει πουτσ@ ο κωλος σου.Έχουν έρθει δύο κ τους έχω πιπωσει ο πρώτος εχυσε κ πολύ αλλά δεν γαμάει άνδρες κ ο δεύτερος δεν του σηκώνονταν ν Μ Καποτά ν γαμησει το οπότε το αφήσαμε
Τύπε είναι να έρθουν 2-3 γυναίκες με πουλάκι,τράβα να σε γ@μησουν καλά.Την Παρασκευή μετά τις 22 00 θα είμαι στην περιοχή. Αν ενδιαφέρεται STRAIGHT ζευγάρι για cuckold ή τρίο στο σινεμά ή σε ξενοδοχείο να στείλει πμ
Εσύ σε πια καμπίνα θα δίνεις πίπες εναλλάξ με την μάνα σου; Για να μην σας ενοχλήσωΤύπε είναι να έρθουν 2-3 γυναίκες με πουλάκι,τράβα να σε γ@μησουν καλά.
Ρώτα την μάνα σου να σου πει, θα είμαι εκεί που την γαμαω πάντα , ξέρει αυτήΕσύ σε πια καμπίνα θα δίνεις πίπες εναλλάξ με την μάνα σου; Για να μην σας ενοχλήσω
Σου πήρε 2 μέρες να σκεφτείς κάποια "έξυπνη" απάντηση; Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, ο κερατάς ο πατέρας σου ήταν έξω από την καμπίνα και κοιτούσε να τηρήσει την σειρά προτεραιότητας των γαμιαδων σας. Πάντως χθες είδες ότι δεν σε ενόχλησα.Ρώτα την μάνα σου να σου πει, θα είμαι εκεί που την γαμαω πάντα , ξέρει αυτή
Είσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.Σου πήρε 2 μέρες να σκεφτείς κάποια "έξυπνη" απάντηση; Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, ο κερατάς ο πατέρας σου ήταν έξω από την καμπίνα και κοιτούσε να τηρήσει την σειρά προτεραιότητας των γαμιαδων σας. Πάντως χθες είδες ότι δεν σε ενόχλησα.
Αφού δεν σου σηκώνεται ρε ψεύτη μόνο δάχτυλα βάζειςΕίσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.
Εντάξει πέσε κοιμήσου στο παιδικό κρεβατάκι σου και ασε με ήσυχο μη σε κάνω ντα.Είσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.
Έχω συνέχεια στύση τύπε, δεν χορταινω να σε γ@μαω. Στην πουτσ@ και στο ξύλο θα σ έχω εδώ μέσα και μετά θα σε γ@μαω και στο τσονταδικο όπως σου αρέσει πουστρ@κοΕντάξει πέσε κοιμήσου στο παιδικό κρεβατάκι σου και ασε με ήσυχο μη σε κάνω ντα.