Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
0
Είμαι μέσα και περιμένω να ξεφτιλισω λαρυγγια και κωλαρακια. Θα έρθει τίποτα ενδιαφέρον

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
άρα δεν θα βρώ καποιον εκει περα που να μου δώσει καλη εντύπωση για το παθητικό σεξ?
Εγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.

Nio

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
0
Εγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.
Με συγκινήσεις ρε ατιμο

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Να του πάει και λουλούδια η δεν θα υπάρχει συναίσθημα??? μάλλον θέλει μεγάλη και χοντρή πούτσα με διάρκεια για να του μείνει καλή η εμπειρία

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Να του πάει και λουλούδια η δεν θα υπάρχει συναίσθημα??? μάλλον θέλει μεγάλη και χοντρή πούτσα με διάρκεια για να του μείνει καλή η εμπειρία
Δεν ξερω εαν εχεις δοκιμάσει ως παθητικος. Προσωπικά στις πρώτες φορές (ειδικά στην πρώτη) ένιωθα πολυ πιο άνετα που ηξερα οτι ειμαστε μόνοι. Οτι μπορουνε πριν και μετα το σεξ να κανουμε και οι δυο μπανιο. Επίσης οτι δεν θα στριμωχρουμε σε ενα βρώμικο δωματιακι που δεν θα βλέπουμε αλλα θα εχουμε το κρεβάτι μας. Είναι πολυ σημαντικά αυτά. Τωρα ομως, μετα απο καποιες εμπειρίες θα σου πω και εγω οτι θελω να κανω πολλες φάσεις (τριο πχ) μεσα στο σινεμα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.257
Πόντοι
206
τι παπαριες ειναι αυτες ρε,τετοια ζητουσε και ο χαρης/χαρουλα και τελικα εμεινε αγαμητος:confused:

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
τι παπαριες ειναι αυτες ρε,τετοια ζητουσε και ο χαρης/χαρουλα και τελικα εμεινε αγαμητος:confused:
Δεν καταλαβαίνω τι σκεπτικό σου. Σε σάιτ γνωριμιών ολοι θα σου πούνε για σπίτι ή ξενοδοχείο και απλα ειπα πτι το θεωρώ καλύτερη λύση τις πρωτες φορές απο το τσοντοσινεμα

xariskef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.. Ψήνω να πάω καμία μέρα, αλλά μπορώ κατά τις 6-7 που σχολαω.. παίζει φάση? Ενεργητικός είμαι..*** δεν έχει ξανατυχει να πάω σε σινεμά... Αξίζει την εμπειρία?

kwstas_sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
172
Πόντοι
280
καλησπέρα θα πάει καμία cross σήμερα μετα της 8 ?

mphlhs

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
και εγω θελω ενισχυμενη αποδοση σε παιχνιδια τσου λου αλλα δεν κανω ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εφαγες κανα πουτσο η μονο πασαρελα και προμοσιον?
Πώς είναι τα Τσοντοσινεμα δεν έχω πάει ποτέ και θέλω να πάω είμαι παθητική

mphlhs

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Είμαι παθητική θέλω να πάω σε Τσοντοσινεμα δεν ξέρω πως είναι και τι θα συναντήσω μπορείς κάποιος να με ενημερώσετε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Είμαι παθητική θέλω να πάω σε Τσοντοσινεμα δεν ξέρω πως είναι και τι θα συναντήσω μπορείς κάποιος να με ενημερώσετε
Μπες στο σάιτ του τσονταδικου και διάβασε κριτικές εδώ μέσα τύπε. Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι να ξέρεις.

mphlhs

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Μπες στο σάιτ του τσονταδικου και διάβασε κριτικές εδώ μέσα τύπε. Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι να ξέρεις.
Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να μπω μπορείς να με ενημερώσετε

ermis133

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
192
Πόντοι
0
ξέρει κανένας μύστης εάν η μελαχρινή βυζαρού που έδωσε πόνο χτες βράδυ ερχεται συχνά στο ίδρυμα ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom