Fallen_Angel34
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 0
Είμαι μέσα και περιμένω να ξεφτιλισω λαρυγγια και κωλαρακια. Θα έρθει τίποτα ενδιαφέρον
Είμαστε από πιτογυρα και μπύρες ρε τύπε , μπορούμε να σε γ@μησουμε μετά τις 24:00.Είμαι μέσα και περιμένω να ξεφτιλισω λαρυγγια και κωλαρακια. Θα έρθει τίποτα ενδιαφέρον
Γλυκά-γλυκά τύπε-πούστη. Αλλού βρίσκονται οι cult χύστες.Άμα έρθω εγω που είμαι 18χρονων παρθένος πως θα με αντιμετώπισουν εκει περα ?
Πήγαινε και γράψε εντυπώσεις.Άμα έρθω εγω που είμαι 18χρονων παρθένος πως θα με αντιμετώπισουν εκει περα ?
Εγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.άρα δεν θα βρώ καποιον εκει περα που να μου δώσει καλη εντύπωση για το παθητικό σεξ?
Με συγκινήσεις ρε ατιμοΕγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.
Να του πάει και λουλούδια η δεν θα υπάρχει συναίσθημα??? μάλλον θέλει μεγάλη και χοντρή πούτσα με διάρκεια για να του μείνει καλή η εμπειρίαΕγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.
Δεν ξερω εαν εχεις δοκιμάσει ως παθητικος. Προσωπικά στις πρώτες φορές (ειδικά στην πρώτη) ένιωθα πολυ πιο άνετα που ηξερα οτι ειμαστε μόνοι. Οτι μπορουνε πριν και μετα το σεξ να κανουμε και οι δυο μπανιο. Επίσης οτι δεν θα στριμωχρουμε σε ενα βρώμικο δωματιακι που δεν θα βλέπουμε αλλα θα εχουμε το κρεβάτι μας. Είναι πολυ σημαντικά αυτά. Τωρα ομως, μετα απο καποιες εμπειρίες θα σου πω και εγω οτι θελω να κανω πολλες φάσεις (τριο πχ) μεσα στο σινεμαΝα του πάει και λουλούδια η δεν θα υπάρχει συναίσθημα??? μάλλον θέλει μεγάλη και χοντρή πούτσα με διάρκεια για να του μείνει καλή η εμπειρία
τι παπαριες ειναι αυτες ρε,τετοια ζητουσε και ο χαρης/χαρουλα και τελικα εμεινε αγαμητοςΕγω θα σου έλεγα να βρεις καποιον ωστε να εχετε το χρονο και τον χώρο για κατι όμορφο. Ειναι πολυ σημαντικό να υπαρξει μια επικοινωνία και να εχετε ενα κρεβάτι ενα μπανιο και οχι αδιάκριτα βλέμματα για την πρώτη φορα. Εγω θα σου συνιστούσα σπίτι ή ξενοδοχείο.
Δεν καταλαβαίνω τι σκεπτικό σου. Σε σάιτ γνωριμιών ολοι θα σου πούνε για σπίτι ή ξενοδοχείο και απλα ειπα πτι το θεωρώ καλύτερη λύση τις πρωτες φορές απο το τσοντοσινεματι παπαριες ειναι αυτες ρε,τετοια ζητουσε και ο χαρης/χαρουλα και τελικα εμεινε αγαμητος
Πώς είναι τα Τσοντοσινεμα δεν έχω πάει ποτέ και θέλω να πάω είμαι παθητικήκαι εγω θελω ενισχυμενη αποδοση σε παιχνιδια τσου λου αλλα δεν κανω ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εφαγες κανα πουτσο η μονο πασαρελα και προμοσιον?
Μπες στο σάιτ του τσονταδικου και διάβασε κριτικές εδώ μέσα τύπε. Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι να ξέρεις.Είμαι παθητική θέλω να πάω σε Τσοντοσινεμα δεν ξέρω πως είναι και τι θα συναντήσω μπορείς κάποιος να με ενημερώσετε
Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να μπω μπορείς να με ενημερώσετεΜπες στο σάιτ του τσονταδικου και διάβασε κριτικές εδώ μέσα τύπε. Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι να ξέρεις.
Γιατί ρε τύπε, τσάμπα είναι.Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να μπω μπορείς να με ενημερώσετε
Τί έπαιξε με τη βυζαρού; Μπήκε γυναίκα στο σινεμά; Για πείτε τί έπαιξε!!!ξέρει κανένας μύστης εάν η μελαχρινή βυζαρού που έδωσε πόνο χτες βράδυ ερχεται συχνά στο ίδρυμα ;;
τι ωρα εγινε αυτο ?ξέρει κανένας μύστης εάν η μελαχρινή βυζαρού που έδωσε πόνο χτες βράδυ ερχεται συχνά στο ίδρυμα ;;