SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.892
- Πόντοι
- 2.536
Εσύ σε πια καμπίνα θα δίνεις πίπες εναλλάξ με την μάνα σου; Για να μην σας ενοχλήσωΤύπε είναι να έρθουν 2-3 γυναίκες με πουλάκι,τράβα να σε γ@μησουν καλά.
Εσύ σε πια καμπίνα θα δίνεις πίπες εναλλάξ με την μάνα σου; Για να μην σας ενοχλήσωΤύπε είναι να έρθουν 2-3 γυναίκες με πουλάκι,τράβα να σε γ@μησουν καλά.
Ρώτα την μάνα σου να σου πει, θα είμαι εκεί που την γαμαω πάνταΕσύ σε πια καμπίνα θα δίνεις πίπες εναλλάξ με την μάνα σου; Για να μην σας ενοχλήσω
Σου πήρε 2 μέρες να σκεφτείς κάποια "έξυπνη" απάντηση; Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, ο κερατάς ο πατέρας σου ήταν έξω από την καμπίνα και κοιτούσε να τηρήσει την σειρά προτεραιότητας των γαμιαδων σας. Πάντως χθες είδες ότι δεν σε ενόχλησα.Ρώτα την μάνα σου να σου πει, θα είμαι εκεί που την γαμαω πάντα, ξέρει αυτή
![]()
Είσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.Σου πήρε 2 μέρες να σκεφτείς κάποια "έξυπνη" απάντηση; Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν, ο κερατάς ο πατέρας σου ήταν έξω από την καμπίνα και κοιτούσε να τηρήσει την σειρά προτεραιότητας των γαμιαδων σας. Πάντως χθες είδες ότι δεν σε ενόχλησα.
Αφού δεν σου σηκώνεται ρε ψεύτη μόνο δάχτυλα βάζειςΕίσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.
Εντάξει πέσε κοιμήσου στο παιδικό κρεβατάκι σου και ασε με ήσυχο μη σε κάνω ντα.Είσαι μια ντροπαλή πουστρ@ τύπε, αλλά εγώ πάντα θα σε γ@μαω όσο κι αν ντρέπεσαι. Όλα τα πουστρ@κια θα σας γ@μαμε σε αυτό το τσονταδικο.
Έχω συνέχεια στύση τύπε, δεν χορταινω να σε γ@μαω. Στην πουτσ@ και στο ξύλο θα σ έχω εδώ μέσα και μετά θα σε γ@μαω και στο τσονταδικο όπως σου αρέσει πουστρ@κοΕντάξει πέσε κοιμήσου στο παιδικό κρεβατάκι σου και ασε με ήσυχο μη σε κάνω ντα.
Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε όλοι τύπεΚάποιος για Τετάρτη ???
Η να έρθω τώρα ;Σήμερα στο άνοιγμα κανένας ;
Είμαστε για σουβλάκια και μπύρες τύπε,περίμενε μας μετά τις 24:00Μέσα είμαι αλλά τίποτα