info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.966
- Πόντοι
- 4.926
Πήγαινε, πλήρωσε, μπες μέσα στην σάλα και γράψε, εάν έχει, για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.Έχει καθόλου κόσμο τώρα ρε παιδιά;
Πήγαινε, πλήρωσε, μπες μέσα στην σάλα και γράψε, εάν έχει, για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.Έχει καθόλου κόσμο τώρα ρε παιδιά;
Καλά ρε φίλε δεν το κάνω για το εισιτήριο ,απλά μην κατεβαίνω από βόρεια άδικα ,έλεοςΠήγαινε, πλήρωσε, μπες μέσα στην σάλα και γράψε, εάν έχει, για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.
γιατι δεν μετακομιζεις κεντρο?στην μαρνης εχει πωλητηρια για σπιτιαΚαλά ρε φίλε δεν το κάνω για το εισιτήριο ,απλά μην κατεβαίνω από βόρεια άδικα ,έλεος
γινονται τετοια πραγματα ρε φιλε?Το Κατερινάκι πουλάει βίντεο στο onlyfans, τσάμπα! 60€ τα δύο λεπτά! Άμα της την πεις σε μπλοκάρει. Κατά τα άλλα, θα πάει στο τσοντοσινεμά για πούτσα. Ε ρε δούλεμα που πέφτει!!!
Μητρομανα,την στέλνει ο αφέντης της και κάνει διάφορα,την είχα πετύχει πριν λίγα χρόνια .δοκίμασες;Καλησπέρα, κατά τις 4:30 που πήγα δεν έχει πολύ κόσμο, μετά τις 6 άρχισε να γεμίζει.. σε κάποια φάση ήρθε μια γεματουλα που έπαιρνε πίπες.. ήταν κανένας συναγωνιστης να μας δώσει πληροφορίες, τι φάση παιζει με αυτήν?
Τύπε λες να ήταν η @KaterinathedogΚαλησπέρα, κατά τις 4:30 που πήγα δεν έχει πολύ κόσμο, μετά τις 6 άρχισε να γεμίζει.. σε κάποια φάση ήρθε μια γεματουλα που έπαιρνε πίπες.. ήταν κανένας συναγωνιστης να μας δώσει πληροφορίες, τι φάση παιζει με αυτήν?
Βάση φωτογραφιών, δεν μου μοιάζει να είναι αυτή.. ήταν αρκετά ζουμερο το κορίτσι εκεί..Τύπε λες να ήταν η @Katerinathedog
Καλησπέρα σε όλους θέλω να πάω σήμερα βραδυ μετά από 4 χρόνια στο adult theatre μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται τι θα αντικρίσω ;;;Βάση φωτογραφιών, δεν μου μοιάζει να είναι αυτή.. ήταν αρκετά ζουμερο το κορίτσι εκεί..
αυτοΚαλησπέρα σε όλους θέλω να πάω σήμερα βραδυ μετά από 4 χρόνια στο adult theatre μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται τι θα αντικρίσω ;;;
Καλησπέρα σε όλους θέλω να πάω σήμερα βραδυ μετά από 4 χρόνια στο adult theatre μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται τι θα αντικρίσω ;;;
μηπως ηταν ο λακολαν?Μετα απο πολυ καιρο περασα μια βολτα πριν λιγες μερες, αλλα ηταν σαν να μην περασε μια μερα απο την τελευταια φορα. Το γνωστο μπλα μπλα στη σκαλα και γενικα μια αναστατωση κατα διαστηματα. Στις κατω καμπινες γινονταν καποιες ψιλοφασεις βεβαια στη μια ειχε εγκατασταθει μονιμα καποιος οση ωρα εμεινα. Η μοναδικη κινηση ηταν στον πανω οροφο που κυκλοφορουσε μια μορφη με ασπρη φορμα-κολαν και μασκα και καυλωτικο κωλαρακι. Οταν εβλεπε κατι ενδιαφερον κλεινοταν σε μια καμπινα και επαιρνε πιπες ή γαμιοταν απο το παραθυρακι αποτι καταλαβα. Συμφωνα με πληροφοριες παρευρισκομενων ειναι παλια καραβανα εκει μεσα αλλα δε μπορεσα να περιμενω να επιβεβαιωσω, παροτι τα αχβαχ ηταν συνεχομενα. Καποια στιγμη περιμενε με ανοιχτη την πορτα αλλα με προλαβε αλλος. Στους σκοτεινους καναπεδες γινονταν μικροπραγματα αλλα οταν μαζευονταν κι αλλοι σταματαγαν και εμπαιναν κι αυτοι σε καμπινες. Γενικα δεν ειδα ομαδικο παιχνιδι αλλα συνηθως ετσι ειναι. Δεν εμεινα πολυ αργα αλλα δε φανηκε να αλλαζει και κατι για να με κρατησει. Εξακολουθω να πιστευω οτι οι καλυτερες μερες ειναι ΠΣΚ.
Μπορει, δεν ξερω δεν παω συχνα. Ας πει κανας αλλος για να σε καλυψει.μηπως ηταν ο λακολαν?
μετά τις 21:30 πιστεύω..... γιατί δουλεύω πρινΤετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!
Όχι ρε αγάπη! Έχει μπάλα την Τετάρτη!Τετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!
Έλα μετά τις 22:00 θα περάσεις καλά! Τι μας κάνεις μεσοβδόμαδα..Τετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!
Και αυτή Κατερίνα λέγεται ρε παιδιά ,μια κοκκινομαλα ειναι ,έχει πάει πολλές φορές μόνη. ΤηςΒάση φωτογραφιών, δεν μου μοιάζει να είναι αυτή.. ήταν αρκετά ζουμερο το κορίτσι εκεί..
Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε τα ζόμπι τύπισσαΤετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!