Tzina_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Ρε τύπε τι είπαμε, πάλι αγαμητος θες να μείνειςΚαλησπέρα εκτός απροόπτου θ είμαι το Σάββατο στο σινεμά μόλις ανοίξει γύρω στης δώδεκα κάτι....
Ελπίζω να έρχεται κόσμος τέτοια ώρα θ κάτσω σχεδόν 3 ώρες κ αναλόγως πάω καπάκι φλεξ
Μια κοκκινομαλλα γεματουλα;Καλησπέρα, κατά τις 4:30 που πήγα δεν έχει πολύ κόσμο, μετά τις 6 άρχισε να γεμίζει.. σε κάποια φάση ήρθε μια γεματουλα που έπαιρνε πίπες.. ήταν κανένας συναγωνιστης να μας δώσει πληροφορίες, τι φάση παιζει με αυτήν?
Όχι μαυρομαλλαΜια κοκκινομαλλα γεματουλα;
ναιΜια κοκκινομαλλα γεματουλα;
Φιλαράκο δώσε ρεπορτάζ τι κίνηση εχειΚαλημέρα δεν έχω έρθει ακόμη γιατί φοβήθηκα λίγο ότι είναι νωρίς και δεν απάντησε κ κανείς για το τι γίνεται στης δώδεκα....
Αλλά πιστεύω κάπου στης μια μια μισή θ είμαι εκεί ελπίζω να έχει κόσμο ώστε να μπορέσω ν γράψω μια νέα ωραία κριτική εδώ
Τύπε πας γυρεύοντας να μείνεις πάλι παρθένοςΚαλημέρα δεν έχω έρθει ακόμη γιατί φοβήθηκα λίγο ότι είναι νωρίς και δεν απάντησε κ κανείς για το τι γίνεται στης δώδεκα....
Αλλά πιστεύω κάπου στης μια μια μισή θ είμαι εκεί ελπίζω να έχει κόσμο ώστε να μπορέσω ν γράψω μια νέα ωραία κριτική εδώ
Λίγα πράγματα αλλά έχω φάει κλ μέχρι στιγμής συν ότι γάμησα και μια γκόμενα θ τ πω αναλυτικάΦιλαράκο δώσε ρεπορτάζ τι κίνηση εχει
Τύπε χάσαμε την μπάλα με αυτήν κριτικήΕπειδή Μ έχετε στείλει μνμ ...έχω γράψει κριτική εδώ κ 3 3 μισή ώρες οπότε την εγκρίνουν θα την διαβάσετε!!!!!
έχουν σκεβρώσει ο πάγκος της κουζίνας και τα ντουλάπια!! Από την υγρασία θα είναι μάλλον...Τετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!
στο γαμησι τον τρως ακαποτα η βαζεις και εκει φιλτρο οπως στις φωτο σου?Κανασ σκληρός γαμιασ θα έρθει να με σκισει?
καλα ρε φιλε πηγες στο ιδρυμα για να γαμησεις γυναικα? ανωμαλος εισαι?Λίγα πράγματα αλλά έχω φάει κλ μέχρι στιγμής συν ότι γάμησα και μια γκόμενα θ τ πω αναλυτικά
Αφού έκατσε.....καλα ρε φιλε πηγες στο ιδρυμα για να γαμησεις γυναικα? ανωμαλος εισαι?