Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
296
Πόντοι
20
ρς Τα κρος τα θέλουν συνήθως όλοι οι μαλάκες μπατίρηδες. Έχω φίλο που πάει με κρος. Είναι μπατίρης. Πήγαινε με μία που δούλευε πιάτσα σε ξενοδοχείο κοντά στον Γαλαξία τρίτης Σεπτεμβρίου. Εγώ δεν θέλω κρος ούτε και τρανς αλλά τα τρανς έχουν ζήτηση. Τα τρανς ρίχνουν χρήμα πάνω τους και μοιάζουν με γυναίκες πολύ πετυχημένες ή έστω πολύ καλές.
Τα κρος εγώ τα συμπαθώ μόνο επειδή τα κλάνουν όλοι. Όμως επειδή κατά βάθος είναι πούστηδες δεν τα γουστάρω και βέβαια δεν τα θέλω για σεξ. Δεν ταιριάζουμε.
Ρε μαλακά μένεις ακόμα με την μάνα σου και μιλάς για μπατιρηδες; Θα έπρεπε να κρύβεσαι.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
296
Πόντοι
20
Δηλαδή ρε παίδες εσείς οι δύο είστε όλη μέρα στα τσονταδικα και τα ξέρετε όλα απέξω;
Επίσης γουστάρετε να γαματε όπως λέτε πουστηδες αλλά όχι κρος.
Το διάολο; Πόσο σάπιοι πρέπει να είστε; Σας φαντάζομαι να κυκλοφορείτε όλη μέρα με χυμένα τα βρακιά και τα παντελόνια απλυτοι και σάπιοι περιμένοντας να γαμησετε 'η να πάρετε κανένα μάτι. Και πόσες φορές πάνω στη θολούρα σας από τις ανικανοποίητες καύλες θα γαμησατε κάποιον βρωμιάρη γεροπουστη τον οποίο μετά θα βριζατε και θα τον κατηγορουσατε για την κατάντια σας. Πόσο λούμπεν. Είστε για λυπηση.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.283
Πόντοι
7.885
Κωσταρα άμα έχουν τη φάτσα σου την έχεις γαμησει. Θα σε έχουν επικηρύξει σε όλα αυτά που κράζεις και λογικό. Εσύ άμα είχες μαγαζι και ερχόταν ένας τύπος που σε κράζει όλη μέρα θα τον σερβίρες;
Λογικά την έχουν πλέον τύπε, εφόσον μου έχουν ρίξει πόρτα ήδη 4 μαγαζιά όπως λέω και στην υπογραφή μου :confused::confused:. Δεν τους έχω ρίξει μόνο κράξιμο,έχω γράψει και τα θετικά αλλά αυτοί τσαντιστηκαν με τ αρνητικά τα οποία όμως είναι αλήθειες γιατί στο φόρουμ δεν γράφω για κανένα μαγαζί μούφα κριτικές και σχόλια. Αν είχα την νοοτροπία που έχουν αυτοί δηλαδή να ψάχνω μόνο για θετικές κριτικές και σχόλια τότε ναι δεν θα με σερβιρα όπως λες και θα Μ έδιωχνα από το μαγαζί.

Psata

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Δεν παραπονιεμαι για την πόρτα ούτε παρακαλάω κάποιον για να ξαναμπώ. Δεν με γουστάρε το αφεντικό,Μ έδιωξε. Δικαίωμα του είναι εφόσον είναι ιδιωτικός χώρος. Άλλο πράγμα όμως το φόρουμ που είναι μια δημόσια συζήτηση και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και να ρωτάμε τι έχει αλλάξει στο μαγαζί εφόσον δεν μπορούμε να πάμε.
Δεν είναι ακριβώς δικαιωμά του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom