tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 21
Μπράβο σου και καλά θα κάνεις.Σήμερα λέω να πάω στο σινεμά ντυμένη κρος το βραδάκι
Εγώ πάω μόνο κάποια.... απόγευματα καθημερινή
Μπράβο σου και καλά θα κάνεις.Σήμερα λέω να πάω στο σινεμά ντυμένη κρος το βραδάκι
Ήταν όλοι για πιτογυρα και μπύρες τύπε. Τώρα περίμενε μέχρι τις 24:00 που θα ξεκινήσουν να ερχονται για να μην φύγεις παρθένοςΠαντως εγω ειμαι απο τις 2 εδω τωρα και δεν εχει σχεδον τιποτα… 2 ζομπι περιφερονται κ τιποτα αλλο
διαλυθηκε το συνδικατο των κρος και επεσε η κινηση στο ιδρυμαΠολύ ησυχία τελευταία στο νήμα... ελπίζω να μην ξενέρωσαν αυτοί οι λίγοι κάποιοι που μπαίνανε να αφήσουνε κανένα σοβαρό μήνυμα και ενημέρωση. Πάντως όσο πήγα και γω τελευταία δεν πέτυχα κάτι αξιόλογο
Αφού είστε τρόμπες όλοι εδώ μέσα ρε μάγκες !!!!! Μπαίνει ο άλλος να ενημερωθεί για την φάση και βλέπει εσάς να λέτε μαλακιες !!! Τι θα θέλατε να είναι το ίδρυμα μετά από αυτό ;;!!!
εγω λεω να παω σε καμια ωραΘα έχει κίνηση σήμερα?
μετα τις 12 που πανε τα ζομπιΚαλησπέρα στην ομάδα! Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα το βράδυ. Θα έρθει κανείς;
κυριακη λογικα θα εχει ασσιατισες μουναρες και υποτακτικες ξανθιες,ασχημα μερα για να παςΘα έχει κίνηση σήμερα?
Ναι χαμος θα γινειΘα έχει κίνηση σήμερα?
Δώστε πληροφορίες να περάσουμε τρέλαΚαλημέρα σας
26/4 θα γίνει κάτι καλό , θα ανέβει αγγελία για το ακριβές μέρος ή στο σινεμά ή κάπου αλλού !![]()
Περιμένουμε ενημέρωσηΚαλημέρα σας
26/4 θα γίνει κάτι καλό , θα ανέβει αγγελία για το ακριβές μέρος ή στο σινεμά ή κάπου αλλού !![]()