greece_greece
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Ναι Αννούλα μου αυτό θα γίνει.Τύπε το πολύ πολύ να στην καρφώσουν στον κωλο και να σ αρέσει.
Ναι Αννούλα μου αυτό θα γίνει.Τύπε το πολύ πολύ να στην καρφώσουν στον κωλο και να σ αρέσει.
Το ξέρω Αννούλα, μετά μην αναρωτιέσαι όμως γιατί σε λέμε π@υστη εδώ μέσα.Ναι Αννούλα μου αυτό θα γίνει.
Δεν μιλάς με τον πατέρα σου με εμένα μιλάςΤο ξέρω Αννούλα, μετά μην αναρωτιέσαι όμως γιατί σε λέμε π@υστη εδώ μέσα.
Καλώς τον αρχιπ@υστη,3-0. Μετά τις 24:00 περνα να σε ξεκωλιασουμε κι εσένα, είμαστε όλα τα ζόμπι μαζεμένα.Δεν μιλάς με τον πατέρα σου με εμένα μιλάς
σαφως και αμα θες να τον πεταξεις θα τον πεταξεις. Το να τον πεταξεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα...εδω αλλοι γαμιουνται μπροστα σε ολους χωρις φοβο και παθος.Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση γιατί δεν γνωρίζω το ετικέτ των σινεμά. Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο πριν λίγους μήνες μεσημέρι. Φοβερό σινεμά, οθόνη κτλ. Είχα τσιλλαρει στις κεντρικές θέσεις και παρακολουθουσα την ταινία μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής, απαγορεύεται να τον πετάξω έξω και να τσιλλαρω έτσι? Δεν το έκανα για σιγουριά εφόσον κάνεις δεν το έκανε επίσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! Λογικό μου φαίνεται από την μια να έχεις το ελεύθερο αλλά η έλλειψη σκηνικών όπως αυτό που είπες, με έκανε να ήμουν σίγουροςσαφως και αμα θες να τον πεταξεις θα τον πεταξεις. Το να τον πεταξεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα...εδω αλλοι γαμιουνται μπροστα σε ολους χωρις φοβο και παθος.
ισως ετυχε εκεινη τη στιγμη. την τελευταια φορα που πηγα ειδα τουλαχιστον 3-4 που τον επαιζαν στην μεγαλη αιθουσαΣε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! Λογικό μου φαίνεται από την μια να έχεις το ελεύθερο αλλά η έλλειψη σκηνικών όπως αυτό που είπες, με έκανε να ήμουν σίγουρος
Χθες παίχτηκε φάση πάνω στους καναπέδεςθα πάει κανείς σήμερα ή αύριο νωρίς το απόγευμα κυρίως παθητικός ;
Τι φαση παίχτηκε φιλε;Χθες παίχτηκε φάση πάνω στους καναπέδες
Ήταν ένα μεγάλο σε ηλικία Κρος και έδινε πιπα σε έναν στους καναπέδες πάνω. Είπα να μπω στο παιχνίδι και πήρα την σκυτάλη στην πιπα και άρχισα να τον παίζω στον άλλο. Αργότερα ήρθε ενας πίσω μου ο οποίος με έσκισε ενώ έκανα πίπα στο Κρος. Σε μια φάση έφυγε, δεν ξέρω αν εχυσε και έφυγε ή παίχτηκε κάτι άλλο. Μετά ξανάρθε(?) και του είπα να γαμησει και λίγο το κρος για να πάρει καμιά ανάσα η τρύπα μου. Τελικά προτίμησε εμένα και άρχισε δεύτερος γύρος σσφυροκοπηματος. Στο τέλος έδωσα πίπα στο κρος και πήγα να το πνίξω (σορρυ). Μετά πήγε κι άλλος κόσμος πάνω και έπαιζε με το κροςΤι φαση παίχτηκε φιλε;
Δεν κατάφερα να παω ..σήμερα θα πας μήπως ;Χθες παίχτηκε φάση πάνω στους καναπέδες
Όχι:/Δεν κατάφερα να παω ..σήμερα θα πας μήπως ;
Μετά του κώλου τα 9μερα ρώτα τον τύπε.Δεν κατάφερα να παω ..σήμερα θα πας μήπως ;
Τύπε έχεις πολλούς χώρους για να γαμηθεις, μην σε προβληματίζει. Όλα δωρεάν είναι εκεί μέσα, θα φας όση πουτσα αντέξει ο κωλος σου.Καλησπέρα. Επειδή έχω πάει μονο μια φορά. Και μάλλον θα ξαναπάω αύριο . Για πείτε ρε παιδιά εκτός από την κύρια αίθουσα με τη μεγάλη οθόνη. Έχει και εξώστη. Γιατί να πω την αλήθεια μια φορά γύρισα βλεπα πισω εκεί δίπλα από της σκάλες και ήταν κάτι παπούδια διψασμένα. Όποτε δεν ξαναγύρισα. Ο μπάρμπας που πληρώνει για να σου πάρει πίπα τι φάση? Πόσα δίνει?![]()
Αγόρασε μια πλαστική τύπε και περνα από το τσονταδικο μετά τις 24:00 να χορτάσει π@υτσα ο κωλος σου. Φορα και φανέλα Ολυμπιακού να σε χύσουν παντού και να σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι.Χρειάζεται άδειασμα πάνω σε γυναίκα
![]()