Thelosexxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 362
- Πόντοι
- 290
Λίγα πράγματα αλλά έχω φάει κλ μέχρι στιγμής συν ότι γάμησα και μια γκόμενα θ τ πω αναλυτικάΦιλαράκο δώσε ρεπορτάζ τι κίνηση εχει
Λίγα πράγματα αλλά έχω φάει κλ μέχρι στιγμής συν ότι γάμησα και μια γκόμενα θ τ πω αναλυτικάΦιλαράκο δώσε ρεπορτάζ τι κίνηση εχει
Τύπε χάσαμε την μπάλα με αυτήν κριτικήΕπειδή Μ έχετε στείλει μνμ ...έχω γράψει κριτική εδώ κ 3 3 μισή ώρες οπότε την εγκρίνουν θα την διαβάσετε!!!!!
έχουν σκεβρώσει ο πάγκος της κουζίνας και τα ντουλάπια!! Από την υγρασία θα είναι μάλλον...Τετάρτη 15/05 Guest εμφάνιση στο Adults!
στο γαμησι τον τρως ακαποτα η βαζεις και εκει φιλτρο οπως στις φωτο σου?Κανασ σκληρός γαμιασ θα έρθει να με σκισει?
καλα ρε φιλε πηγες στο ιδρυμα για να γαμησεις γυναικα? ανωμαλος εισαι?Λίγα πράγματα αλλά έχω φάει κλ μέχρι στιγμής συν ότι γάμησα και μια γκόμενα θ τ πω αναλυτικά
Αφού έκατσε.....καλα ρε φιλε πηγες στο ιδρυμα για να γαμησεις γυναικα? ανωμαλος εισαι?
![]()
Κάτι άκουσα για στάση εργασίας τύπεΑύριο τι ώρα ανοίγει?
Συν θ έχει κόσμο μεσημεράκι???
Να φύγεις τύπε,σε προειδοποιήσαμε εδώ μέσα αλλά δεν μας άκουσεςΜόλις έφτασα στο σινεμά άδειο εντελώς.....θ έρθει κανείς ν περιμένω να με σκίσει η ν φύγω ????
Ρε φίλε τι δεν μπορείς ν καταλάβεις τόσο καιρό ότι μπορώ μεσημέρι μόνοΝα φύγεις τύπε,σε προειδοποιήσαμε εδώ μέσα αλλά δεν μας άκουσες![]()
Ε τότε να μείνεις αγαμητος τύπος, εμείς σε προειδοποιήσαμε.Ρε φίλε τι δεν μπορείς ν καταλάβεις τόσο καιρό ότι μπορώ μεσημέρι μόνο
Έχουν έρθει δύο κ τους έχω πιπωσει ο πρώτος εχυσε κ πολύ αλλά δεν γαμάει άνδρες κ ο δεύτερος δεν του σηκώνονταν ν Μ Καποτά ν γαμησει το οπότε το αφήσαμεΕ τότε να μείνεις αγαμητος τύπος, εμείς σε προειδοποιήσαμε.
Πηγές γυρεύοντας τύπε. Μείνε παρθένος τώρα κι άλλη φορά να μας ακούς αν θέλει να φάει πουτσ@ ο κωλος σου.Έχουν έρθει δύο κ τους έχω πιπωσει ο πρώτος εχυσε κ πολύ αλλά δεν γαμάει άνδρες κ ο δεύτερος δεν του σηκώνονταν ν Μ Καποτά ν γαμησει το οπότε το αφήσαμε
Τύπε είναι να έρθουν 2-3 γυναίκες με πουλάκι,τράβα να σε γ@μησουν καλά.Την Παρασκευή μετά τις 22 00 θα είμαι στην περιοχή. Αν ενδιαφέρεται STRAIGHT ζευγάρι για cuckold ή τρίο στο σινεμά ή σε ξενοδοχείο να στείλει πμ![]()
![]()
![]()