johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
dld χθες σαβατοβραδο δεν ειχε σκηνικο?
Για πεςειχε απιστευτο σκηνικο μετα τις 00:30 ειδικα εγινε χαμος με 2 ζευγαρια
Τα εχουμει πει τύπε, όσοι θέλουν δυνατά σκηνικά να προσέρχονται μετά τις 24:00ειχε απιστευτο σκηνικο μετα τις 00:30 ειδικα εγινε χαμος με 2 ζευγαρια
Το ζευγάρι ήμασταν εμείς.Και παρόλο που η γυναίκα μου πλέον και όχι κοπέλα μου έχει παίξει κι άλλη φορά στο σινεμά και πολλοί μπορούν να επιβεβαιώσουν το σκηνικό αυτή τη φορά απλά ένιωσε άβολα γιατί όρμηξαν όλοι.Οχι ότι την προηγούμενη φορά δεν είχαν ορμήξει απλά από τότε πέρασαν και 7 χρόνια κι ένιωσε περίεργα.Αυτα
Θα γίνει τίποτα καλό απόψε:Τυπε έτσι είναι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλες διαθέσιμες ψωλες όλοι θέλουν να γαμησουν ειδικά τα ζόμπι που μυρίζουν απλά μουνακι και τίποτε άλλο.
Απόψε θα παίξει τίποτα να περάσω;Είχα πάει και εγώ με την γυναίκα μου αλλά πέσαμε σε ωραία βραδιά...
Δώσε ρεπορτάζ φίλε συναγωνιστηειχε απιστευτο σκηνικο μετα τις 00:30 ειδικα εγινε χαμος με 2 ζευγαρια
Λοιπόν άκουσε φίλε επειδή εγώ δεν ήμουν σε αυτή την φάση πριν 7 χρόνια αλλά ήμουν προχθές που ήρθατε στο μαγαζί έχω να σου πω αυτό που σκέφτομαι.. πολύ καλά κάνατε και φύγατε και εγώ αν ήμουν στην θέση σας το ίδιο θα έκανα από την στιγμή που δεν γουστάρω εκείνη την στιγμή να κάνω κάτι..να μην μιλήσουμε για το επίπεδο κάποιων θαμώνων βέβαια που έτρεχαν από πίσω σας σαν γλιτσες. Ένας άλλος ελλεινος που καθόταν δίπλα σας εκεί που κοιτούσατε το κροσσακι που γαμιοταν πρέπει να είχε να πλυθεί 2 χρόνια ..τι να πω είχε βγάλει και το καβλι του έξω και το έπαιζε και όλο κολλούσε επάνω στην γυναίκα σου ..τεσπά αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές τότε δεν θα εμφανίζετε πλέον ζευγάρι εκει
Θα παίξει τύπε αλλά εσύ μην έρθειςΑπόψε θα παίξει τίποτα να περάσω;
Τύπε σε τσονταδικο πας, τι ξυρίσματα και καποτες γράφεις . Μακριά τα μπάνια και τα πλυσίματα από εμάς.Θα ακούσω μαλακίες αλλά οκ.
Οι περισσότεροι δεν ξυρίζεται καμία τρίχα καλύτερα???η πρέπει να κουβαλάμε θαμνοκοπτικο???και κανένα μπανάκι???και προφυλάξεις????η θέλετε τρακα προφυλάξεις???και εκεί τζάμπα πάτε να την βγάλετε????????????????
Ξεκίνησαν οι μαλακίες.μπρσβο.πρεπει να ενοιωσες κάποιος τώρα.και έξυπνος ΕΕ?????πω πω με ταπωσες τώρα.δεν έχω λόγιαΤύπε σε τσονταδικο πας, τι ξυρίσματα και καποτες γράφεις . Μακριά τα μπάνια και τα πλυσίματα από εμάς.
Τύπε την είχες ανάγκη την σφαλιάρα, δεν φταίω εγώ , αν δεν σ αρέσει μην ξανάρθεις.Ξεκίνησαν οι μαλακίες.μπρσβο.πρεπει να ενοιωσες κάποιος τώρα.και έξυπνος ΕΕ?????πω πω με ταπωσες τώρα.δεν έχω λόγια
Ρε φιλαράκι κρίμα να χάνει η NASA τέτοια μυαλά.αν κατάλαβες πως έριξες και ( σφαλιάρα).Τύπε την είχες ανάγκη την σφαλιάρα, δεν φταίω εγώ , αν δεν σ αρέσει μην ξανάρθεις.