Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (10 μέλη και 33 επισκέπτες)

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Και σας αρέσει ρε παιδιά να πηγαίνετε σε τέτοια μέρη; Και μια άλλη απορία έχω - επιχειρηματικά πώς στέκεται ένα τέτοιο "εγχείρημα";Π

Και σας αρέσει ρε παιδιά να πηγαίνετε σε τέτοια μέρη; Και μια άλλη απορία έχω - επιχειρηματικά πώς στέκεται ένα τέτοιο "εγχείρημα";
Παίρνει επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω καινοτομίας...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Πέμπτη μετά τις 21:00 θα φέρω ένα τρελό πουτανακι που πηδαω και έχει φαντασιωση με blowbang…. Όσοι πιστοί προσέλθετε θα σας τσιμπουκωσει όλους…
Τύπε μετά τα γαμωσταυριδια που έχεις φάει και το γαμησι που θέλουν να σου ρίξουν πολλοί εδώ σίγουρα πρέπει να είσαι πουστης και Ολυμπιακός σκατομαλακα :jerking::jerking::jerking::birdman::birdman::birdman:

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Καλημέρα και από εμένα.Παδες είδα το προφίλ του και είναι λογικό να ήταν ανθρακοτυπος (μλκας).Είχε δημιουργήσει προφίλ πριν από 2 μέρες.Καλο είναι να κοιτάμε σε τέτοιες ανακοινώσεις πότε δημιούργησε το προφίλ και αν είναι εξακριβωμένο υπαρκτό πρόσωπο από το site.Εγω ας πούμε είμαι μέλος από το 2014.Δυδκολο να κάνω μαλακια γενικά αλλα και τέτοιου είδους ειδικότερα.
Καλημέρα και καλή συνέχεια.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Καλημέρα και από εμένα.Παδες είδα το προφίλ του και είναι λογικό να ήταν ανθρακοτυπος (μλκας).Είχε δημιουργήσει προφίλ πριν από 2 μέρες.Καλο είναι να κοιτάμε σε τέτοιες ανακοινώσεις πότε δημιούργησε το προφίλ και αν είναι εξακριβωμένο υπαρκτό πρόσωπο από το site.Εγω ας πούμε είμαι μέλος από το 2014.Δυδκολο να κάνω μαλακια γενικά αλλα και τέτοιου είδους ειδικότερα.
Ακαδημαικα ρωτωντας.Ανθρακοτυπος βγαινει απο το :ανθρακες ο θησαυρος?

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Ακαδημαικα ρωτωντας.Ανθρακοτυπος βγαινει απο το :ανθρακες ο θησαυρος?
Αχυρανθρωπος ήθελα να γράψω αλλά και το άνθρακες που γράφουμε για κάτι είναι ο ψεύτικος ο μη αληθινός.
οσο ζεις μαθαίνεις.ευχαριστω για την παρατήρηση.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Αχυρανθρωπος ήθελα να γράψω αλλά και το άνθρακες που γράφουμε για κάτι είναι ο ψεύτικος ο μη αληθινός.
οσο ζεις μαθαίνεις.ευχαριστω για την παρατήρηση.
Απορια ηταν,αλλα παρολο που ηθελες να γραψεις κατι αλλο,μια χαρα ταιριαζε.!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.150
Πόντοι
4.926
Σωστή, η παρατήρηση σου, συναγωνιστή. Ο συγκεκριμένος γράφτηκε την Τετάρτη και η τελευταία του σύνδεση ήταν την Πέμπτη στις 21:45, περίπου. Δηλαδή, συνδέθηκε μιάμιση ώρα μετά την υποτιθέμενη άφιξη, που ανήγγειλε, για να διαβάσει οργισμένα σχόλια, από πιθανά θυμάτα της φάρσας του και να κάνει χαβαλέ. Μιλάμε, για μαλάκα με ταχύτητες!

slaveboyATH

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
227
Πόντοι
20
Για σήμερα θέλει κανείς να οργανώσουμε κάτι kinky και άγριο; Στείλτε μου pm όσοι ενδιαφέρεστε.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Κορίτσια θα με αναγκάζετε να το διορθώσω.αυτο λέγεται sintouling (πρόσθεση συντακτικό και booling)
:buck2::buck2:
Μην το διορθωσεις,ειναι ευστοχο.Απλα εισαι ενας ασημος μυστης του bourdela.
Αν το ελεγε ο Μπαμπινιωτης ή ο Ζουγαγης σε καποια εκπομπη και μετα ειχε αναπαραχθει μεσω twiter,θα εντασσοταν επισημα στο λεξιλογιο.
Το εχεις αγαπη,keep walking:wink:

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1

ελενακρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
313
Πόντοι
20
Να βρεθούμε να το αναλύσουμε παραπάνω το θέμα και να φωνάξουμε και τη Παυλίνα αν είναι.εχετε και οι δύο δυνατά επιχειρήματα.
Μπορεί αύριο νωρίς απόγευμα να περάσω ...αν θέλετε..

• Like
Αντιδράσεις: teo78

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Να βρεθούμε να το αναλύσουμε παραπάνω το θέμα και να φωνάξουμε και τη Παυλίνα αν είναι.εχετε και οι δύο δυνατά επιχειρήματα.
Εγω ειμαι ντροπαλη και ξενερωτη αγαπη μου.Ευχαριστω για την φιλοφρονηση παντως.!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Χθες όπως και κάθε βράδι μετά τις 24:00 είχαμε απαρτία τα ζόμπι. Γύρω στις 01:00 έσκασε ζευγαράκι περίπου στα 30 με καλό γκομενάκι :rockon::rockon:. Κάθισαν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και ο τυπάς την ψιλοχουφτωνε. Όλη την ώρα γελούσαν και μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο πρέπει να είχαν παρει :confused::confused:. Μετά από λίγο έκαναν μια βόλτα στον πάνω όροφο όπου φυσικά τα ζόμπι τους πήραμε από πίσω και μετά πήγαν προς την είσοδο. Δεν ξέρω αν κατέβηκαν υπόγειο ή έφυγαν τελείως γιατί εγώ είχα εισιτήριο μόνο για το σινεμά :confused::confused:.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Τίποτα άλλο παίχτηκε ;;στις πάνω καμπίνες ;; Εκτός από τ ζευγαρι ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χθες όπως και κάθε βράδι μετά τις 24:00 είχαμε απαρτία τα ζόμπι. Γύρω στις 01:00 έσκασε ζευγαράκι περίπου στα 30 με καλό γκομενάκι :rockon::rockon:. Κάθισαν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και ο τυπάς την ψιλοχουφτωνε. Όλη την ώρα γελούσαν και μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο πρέπει να είχαν παρει :confused::confused:. Μετά από λίγο έκαναν μια βόλτα στον πάνω όροφο όπου φυσικά τα ζόμπι τους πήραμε από πίσω και μετά πήγαν προς την είσοδο. Δεν ξέρω αν κατέβηκαν υπόγειο ή έφυγαν τελείως γιατί εγώ είχα εισιτήριο μόνο για το σινεμά :confused::confused:.
Τίποτα άλλο παίχτηκε ;;στις πάνω καμπίνες ;; Εκτός από τ ζευγαρι ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom