ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.875
- Πόντοι
- 441
Είχα πάει και εγώ με την γυναίκα μου αλλά πέσαμε σε ωραία βραδιά...
Απόψε θα παίξει τίποτα να περάσω;Είχα πάει και εγώ με την γυναίκα μου αλλά πέσαμε σε ωραία βραδιά...
Δώσε ρεπορτάζ φίλε συναγωνιστηειχε απιστευτο σκηνικο μετα τις 00:30 ειδικα εγινε χαμος με 2 ζευγαρια
Λοιπόν άκουσε φίλε επειδή εγώ δεν ήμουν σε αυτή την φάση πριν 7 χρόνια αλλά ήμουν προχθές που ήρθατε στο μαγαζί έχω να σου πω αυτό που σκέφτομαι.. πολύ καλά κάνατε και φύγατε και εγώ αν ήμουν στην θέση σας το ίδιο θα έκανα από την στιγμή που δεν γουστάρω εκείνη την στιγμή να κάνω κάτι..να μην μιλήσουμε για το επίπεδο κάποιων θαμώνων βέβαια που έτρεχαν από πίσω σας σαν γλιτσες. Ένας άλλος ελλεινος που καθόταν δίπλα σας εκεί που κοιτούσατε το κροσσακι που γαμιοταν πρέπει να είχε να πλυθεί 2 χρόνια ..τι να πω είχε βγάλει και το καβλι του έξω και το έπαιζε και όλο κολλούσε επάνω στην γυναίκα σου ..τεσπά αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές τότε δεν θα εμφανίζετε πλέον ζευγάρι εκει
Θα παίξει τύπε αλλά εσύ μην έρθειςΑπόψε θα παίξει τίποτα να περάσω;
Τύπε σε τσονταδικο πας, τι ξυρίσματα και καποτες γράφειςΘα ακούσω μαλακίες αλλά οκ.
Οι περισσότεροι δεν ξυρίζεται καμία τρίχα καλύτερα???η πρέπει να κουβαλάμε θαμνοκοπτικο???και κανένα μπανάκι???και προφυλάξεις????η θέλετε τρακα προφυλάξεις???και εκεί τζάμπα πάτε να την βγάλετε????????????????
Ξεκίνησαν οι μαλακίες.μπρσβο.πρεπει να ενοιωσες κάποιος τώρα.και έξυπνος ΕΕ?????πω πω με ταπωσες τώρα.δεν έχω λόγιαΤύπε σε τσονταδικο πας, τι ξυρίσματα και καποτες γράφεις. Μακριά τα μπάνια και τα πλυσίματα από εμάς.
Τύπε την είχες ανάγκη την σφαλιάρα, δεν φταίω εγώΞεκίνησαν οι μαλακίες.μπρσβο.πρεπει να ενοιωσες κάποιος τώρα.και έξυπνος ΕΕ?????πω πω με ταπωσες τώρα.δεν έχω λόγια
Ρε φιλαράκι κρίμα να χάνει η NASA τέτοια μυαλά.αν κατάλαβες πως έριξες και ( σφαλιάρα).Τύπε την είχες ανάγκη την σφαλιάρα, δεν φταίω εγώ, αν δεν σ αρέσει μην ξανάρθεις.
Κροσσακι η κοπέλα ;Πέμπτη μετά τις 21:00 θα φέρω ένα τρελό πουτανακι που πηδαω και έχει φαντασιωση με blowbang…. Όσοι πιστοί προσέλθετε θα σας τσιμπουκωσει όλους…
Εκτός από επαγγελματίες όλοι οι υπόλοιποι που λες πάνεΡε ΄σεις, τι κόσμος πάει σε αυτό που είναι στη Καρόλου στο Μεταξουργείο; Τις προάλλες πέρναγα από εκεί από μια δουλειά και το είδα και σκιάχτηκα! Πάνε τρανς πχ; Κρος? Παθητικοί ενεργετικοί, επαγγελματιες; τι φάση; Νόμιζα έχουν κλείσει τα τσοντάδικα.
Και σας αρέσει ρε παιδιά να πηγαίνετε σε τέτοια μέρη; Και μια άλλη απορία έχω - επιχειρηματικά πώς στέκεται ένα τέτοιο "εγχείρημα";Επίσκεψη στο σινεμά, μετά από περίπου ένα χρόνο. Μπήκα στις 20:30 και έφυγα λίγο πριν τις δώδεκα. Πλήρωσα εισητήριο για όλο τον χώρο, στα 12€. Ο χώρος ήταν ο ίδιος, όπως τον είχα αφήσει, καθώς, από θέμα διακόσμησης, δεν έχει αλλάξει κάτι. Λίγος κόσμος, με την συντριπτική πλειοψηφία να είναι μπαρμπάδες και gay. Στο υπόγειο νέκρα. Μόνο έναν πούστη είδα, ο οποίος πίπωνε στα όρθια έναν τύπο. Υπήρχε και ένας μπάρμπας, με περίεργη φάτσα που περιφέρονταν μόνος του. Στην σάλα, με πλησίασε ένας τύπος, με τον οποίο είχα μιλήσει πριν από χρόνια. Μου πρότεινε χρήματα, για να μου χαϊδέψει τα πόδια, καθώς ήταν άρρωστος ποδολάγνος. Φυσικά τον ακύρωσα. Είδα και τον συναγωνιστή Ανδρείο, αλλά δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω. Συγγνώμη, Γιάννη. Θα τα πούμε την επόμενη φορά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν κάτι τύποι, οι οποίοι κυκλοφορούσαν με την μάσκα, στην μάπα. Ρε λακαμάδες, εάν φοβάστε, τότε γιατί πηγαίνετε σε μέρη, που έχει κόσμο; Επίσης, τι είδους ερωτισμός να δημιουργηθεί, με αυτή την εμφάνιση; Δεν το καταλαβαίνετε, ότι η μάσκα είναι τελείως ντεκαυλέ; Είστε που είστε πατσαβούρηδες, κάνετε μαλακίες και γίνεστε χειρότεροι. Όσον αφορά, έναν νεόκοπο καραγκιοζάκο, ο οποίος γράφτηκε την Τετάρτη και έκανε ανάρτηση, στο forum, ότι την Πέμπτη θα έσκαγε με την φανταστική του γκόμενα, η οποία θα τους πίπωνε όλους, έμεινε μόνο με την χαρά της φάρσας, καθώς μετά τις 22:30 δεν υπήρχαν ούτε 7 άτομα, στο σινεμά. Έχουν περάσει τα χρόνια, που χλιμίτζουρες σαν και δαύτον, έκαναν αναρτήσεις-φάρσες και την επόμενη γίνονταν μπούγιο, στο σινεμά. Οι θαμώνες έχουν πονηρέψει και δεν ασχολούνται καν. Κατά τα άλλα, το ίδιο μοτίβο: Πουστήδες-ζόμπι, που πηγαινοέρχονταν και ανεβοκατέβαιναν ασταμάτητα. Όσον αφορά την παρουσία γυναίκας, ούτε για δείγμα!