matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
μερικα κρος βρωμανε πιο πολυ και απτην τουαλετα του αθηναικονΤύπε χειμώνας στα τσονταδικα σημαίνει μποχα βρώμα , μη χαλάμε τις παραδόσεις .
μερικα κρος βρωμανε πιο πολυ και απτην τουαλετα του αθηναικονΤύπε χειμώνας στα τσονταδικα σημαίνει μποχα βρώμα , μη χαλάμε τις παραδόσεις .
ενημερωσε λεμε τωρα ξανα σε 7 χρονιαΠάντως φίλε είχες αναφέρει ότι θα ενημερώσεις όταν πας.
Όσοι έτσι και αλλιώς να μαζευτούν εσείς θα αποφασίσετε με ποιους θα παίξετε.
αχαριστια φουλ οι μαλακες που γαμησαν πριν 7 χρονιαΕν τω μεταξύ μου έχουν στείλει καμία 30αρια μηνύματα και βρίζουν και λένε ρε κωλομαλακα το μαγαζί σας έβαλε απλα να μπείτε και να βγείτε για να μαζευτεί κόσμος?Εσείς ρε πανιβλακες που στέλνετε αυτή τη μαλακια που ήσασταν πριν 7 χρόνια που έγινε ίσως η καλύτερη παρτουζα που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά μέσα στο adult με τη γυναίκα μου?Επίσης εσείς που ήσασταν σε κείνη την παρτουζα που είστε να βγείτε και να πάρετε θέση?Κανείς?Όταν ξανάρθουμε όμως και είναι φουλ χαλαρή και δωθεί όπως δόθηκε τότε θα στέλνετε μπράβο ρε georgepet σκηνικαρα έφτιαξες καύλα η γυναίκα σου και τέτοια.Αυτοι είστε?
μερικα κρος βρωμανε πιο πολυ και απτην τουαλετα του αθηναικον
ενημερωσε λεμε τωρα ξανα σε 7 χρονια
Τυπε μπορει να κανεις πολλαπλες παραθεσεις και να γραψεις ...αχαριστια φουλ οι μαλακες που γαμησαν πριν 7 χρονια
Τύπε εγώ θα ήθελα να έρθει βρωμιάρα το Μαράκι για να της φανεί και πιο οικείος ο χώρος ,ιδανικά να ρίξει κι ένα κλανιδι πάνω στο γαμησι ή κάνα ρέψιμο στην πίπαΤυπε μπορει να κανεις πολλαπλες παραθεσεις και να γραψεις ...
δεν χρειαζεται να γραφεις μια προταση και μετα αλλο μνμ ...
οσο για τα υπολοιπα ... παρε και την δικη μου βροντερη κλανια μαζι με του @georgepet και του @kostakis27
Εχε χαρη που το Μαρακι ειναι κυρια και δεν κλανει ... αλλιως θα σε απαξιωνε και αυτη
Ασε το μαρακι εχει ιστορια ...Τύπε εγώ θα ήθελα να έρθει βρωμιάρα το Μαράκι για να της φανεί και πιο οικείος ο χώρος ,ιδανικά να ρίξει κι ένα κλανιδι πάνω στο γαμησι ή κάνα ρέψιμο στην πίπα
εγω σε κλανω στην μαπα μετα απο σουβλακια και μπυρες και φερνω και τον χαρη/χαρουλα να σε κατουρησειΤυπε μπορει να κανεις πολλαπλες παραθεσεις και να γραψεις ...
δεν χρειαζεται να γραφεις μια προταση και μετα αλλο μνμ ...
οσο για τα υπολοιπα ... παρε και την δικη μου βροντερη κλανια μαζι με του @georgepet και του @kostakis27
Εχε χαρη που το Μαρακι ειναι κυρια και δεν κλανει ... αλλιως θα σε απαξιωνε και αυτη
το μαρακι θελει να μυριζει λεβαντα η κλανια αλλιως δεν καυλωνει σε 7 χρονια βεβαια μπορει να εχει αλλαξει γουσταΤύπε εγώ θα ήθελα να έρθει βρωμιάρα το Μαράκι για να της φανεί και πιο οικείος ο χώρος ,ιδανικά να ρίξει κι ένα κλανιδι πάνω στο γαμησι ή κάνα ρέψιμο στην πίπα
ρε κλανιαρη απλυτε σιχαμερε ...εγω σε κλανω στην μαπα μετα απο σουβλακια και μπυρες και φερνω και τον χαρη/χαρουλα να σε κατουρησει
Φυσικά και αξίζει τύπε, είμαστε όλοι μαζεμένοι τέτοια ώρα, να έρθεις.Kαλησπερα,
Ειναι κανεις σμρ εκει? Αξιζει να δοκιμασω να παω τετοια ωρα? δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια
Ειμαι bi
Ρε φίλε δε χρειάζεται να απολογείσαι, εγώ πάω χρόνια στο χώρο κι έχω κάνει ωραίες φάσεις κατά καιρούς, ωστόσο πρέπει όσοι πάμε εκεί να καταλάβουμε ένα πράγμα... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ 1 ΣΤΙΣ 60.Σας είπα δεν με πειράζει γιατί και η Μαρία ήξερε την φάση απλά κομπλαρε η ίδια αυτή τη φορά αγχώθηκε.Δεν κατηγορώ κανέναν θα ξαναερθουμε σίγουρα κάποια στιγμή απλά ενημέρωσα να είστε λίγο πιο χαλαροί γιατί κάποιοι έρχονται για πρώτη φορά και σίγουρα σε παρόμοια φάση δε θα ξαναερχοντουσαν
ΧαμοςΥπάρχει κόσμος σήμερα μέσα η δεν λέει η επίσκεψη???
Να υποθέσω κοροϊδεύειςΧαμος
διαδηλωση ...
μην παρεις εισιτήριο για το υπογειο ... ειναι φισκα
Τι να κανω ρε μαστορα ?Υπάρχει κόσμος σήμερα μέσα η δεν λέει η επίσκεψη
Να υποθέσω κοροϊδεύεις
Τύπε έλα μετά τις 24:00 που θα έχουμε μαζευτεί όλα τα ζόμπιΥπάρχει κόσμος σήμερα μέσα η δεν λέει η επίσκεψη???
Έχει και καλή υγρασία το υπόγειο τυπε και πέφτει φουλ κλανιδι συν χέσιμο αν δεν κρατιέσαιΣτο υπογειο του downtown παιζει πολυ ξεσκισμα καποια μεσημερια , ερχονται καποιοι με γεματα τα παπαρια