Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206
Πάντως φίλε είχες αναφέρει ότι θα ενημερώσεις όταν πας.
Όσοι έτσι και αλλιώς να μαζευτούν εσείς θα αποφασίσετε με ποιους θα παίξετε.
ενημερωσε λεμε τωρα ξανα σε 7 χρονια :grin:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ μου έχουν στείλει καμία 30αρια μηνύματα και βρίζουν και λένε ρε κωλομαλακα το μαγαζί σας έβαλε απλα να μπείτε και να βγείτε για να μαζευτεί κόσμος?Εσείς ρε πανιβλακες που στέλνετε αυτή τη μαλακια που ήσασταν πριν 7 χρόνια που έγινε ίσως η καλύτερη παρτουζα που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά μέσα στο adult με τη γυναίκα μου?Επίσης εσείς που ήσασταν σε κείνη την παρτουζα που είστε να βγείτε και να πάρετε θέση?Κανείς?Όταν ξανάρθουμε όμως και είναι φουλ χαλαρή και δωθεί όπως δόθηκε τότε θα στέλνετε μπράβο ρε georgepet σκηνικαρα έφτιαξες καύλα η γυναίκα σου και τέτοια.Αυτοι είστε?
αχαριστια φουλ οι μαλακες που γαμησαν πριν 7 χρονια

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
μερικα κρος βρωμανε πιο πολυ και απτην τουαλετα του αθηναικον

ενημερωσε λεμε τωρα ξανα σε 7 χρονια :grin:

αχαριστια φουλ οι μαλακες που γαμησαν πριν 7 χρονια
Τυπε μπορει να κανεις πολλαπλες παραθεσεις και να γραψεις ...
δεν χρειαζεται να γραφεις μια προταση και μετα αλλο μνμ ...

οσο για τα υπολοιπα ... παρε και την δικη μου βροντερη κλανια μαζι με του @georgepet και του @kostakis27
Εχε χαρη που το Μαρακι ειναι κυρια και δεν κλανει ... αλλιως θα σε απαξιωνε και αυτη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885

οσο για τα υπολοιπα ... παρε και την δικη μου βροντερη κλανια μαζι με του @georgepet και του @kostakis27
Εχε χαρη που το Μαρακι ειναι κυρια και δεν κλανει ... αλλιως θα σε απαξιωνε και αυτη
Τύπε εγώ θα ήθελα να έρθει βρωμιάρα το Μαράκι για να της φανεί και πιο οικείος ο χώρος :rockon::rockon:,ιδανικά να ρίξει κι ένα κλανιδι πάνω στο γαμησι ή κάνα ρέψιμο στην πίπα :cool2::cool2:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Τύπε εγώ θα ήθελα να έρθει βρωμιάρα το Μαράκι για να της φανεί και πιο οικείος ο χώρος :rockon::rockon:,ιδανικά να ρίξει κι ένα κλανιδι πάνω στο γαμησι ή κάνα ρέψιμο στην πίπα :cool2::cool2:
Ασε το μαρακι εχει ιστορια :2on1:...
και τωρα που εχει "μεγαλωσει" ειναι ακομα πιο καυλιαρικο :fuck1:....
Απλα βρεθηκε αυτος ο ατιμος ο @georgepet :hi: και την παντρευτηκε ... λες και εμεις δεν εχουμε ψυχη :priest:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206

εγω σε κλανω στην μαπα μετα απο σουβλακια και μπυρες και φερνω και τον χαρη/χαρουλα να σε κατουρησει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206
το μαρακι θελει να μυριζει λεβαντα η κλανια αλλιως δεν καυλωνει σε 7 χρονια βεβαια μπορει να εχει αλλαξει γουστα

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
εγω σε κλανω στην μαπα μετα απο σουβλακια και μπυρες και φερνω και τον χαρη/χαρουλα να σε κατουρησει
ρε κλανιαρη απλυτε σιχαμερε ...
αυτα που σου λενε πριν 4 λεπτα ... μην τα γραφεις ακριβως ....
αλλαξε τα λιγο ...

ΚostasAeon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα,
Ειναι κανεις σμρ εκει? Αξιζει να δοκιμασω να παω τετοια ωρα? δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια
Ειμαι bi

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Kαλησπερα,
Ειναι κανεις σμρ εκει? Αξιζει να δοκιμασω να παω τετοια ωρα? δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια
Ειμαι bi
Φυσικά και αξίζει τύπε, είμαστε όλοι μαζεμένοι τέτοια ώρα, να έρθεις.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
68
Πόντοι
0
Σας είπα δεν με πειράζει γιατί και η Μαρία ήξερε την φάση απλά κομπλαρε η ίδια αυτή τη φορά αγχώθηκε.Δεν κατηγορώ κανέναν θα ξαναερθουμε σίγουρα κάποια στιγμή απλά ενημέρωσα να είστε λίγο πιο χαλαροί γιατί κάποιοι έρχονται για πρώτη φορά και σίγουρα σε παρόμοια φάση δε θα ξαναερχοντουσαν
Ρε φίλε δε χρειάζεται να απολογείσαι, εγώ πάω χρόνια στο χώρο κι έχω κάνει ωραίες φάσεις κατά καιρούς, ωστόσο πρέπει όσοι πάμε εκεί να καταλάβουμε ένα πράγμα... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ 1 ΣΤΙΣ 60.
Υ.Γ 30 χρονών, μικροί είστε ακόμα, εγώ έβγαλα μια ξενέρα στα 31,32 για όλες τις περίεργες φάσεις, αλλά να είσαι σίγουρος ότι μετά τα 35-36 θα ξανάρθουν κι ίσως πολύ πιο έντονα!!!!

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Υπάρχει κόσμος σήμερα μέσα η δεν λέει η επίσκεψη???

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Υπάρχει κόσμος σήμερα μέσα η δεν λέει η επίσκεψη

Να υποθέσω κοροϊδεύεις
Τι να κανω ρε μαστορα ?
καθε δευτερο ποστ ενας ρωταει αν εχει κοσμο ....
να πας να δεις ... και αν εχει να μπεις στον κοπο να γραψεις μια ενημερωση ...
ετσι καναμε παλια !

Gold-2024

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Στο υπογειο του downtown παιζει πολυ ξεσκισμα καποια μεσημερια , ερχονται καποιοι με γεματα τα παπαρια

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο μαγαζί. Αρκετός κόσμος όλοι άντρες όλες οι ηλικίες.
Ένας. Παππούς ροχαλιζει στις πίσω θέσεις στο ισογειο.
Ένας άλλος έκλανε στο πάνω όροφο.
Ομολογουμένως cult στιγμές.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Στο υπογειο του downtown παιζει πολυ ξεσκισμα καποια μεσημερια , ερχονται καποιοι με γεματα τα παπαρια
Έχει και καλή υγρασία το υπόγειο τυπε και πέφτει φουλ κλανιδι συν χέσιμο αν δεν κρατιέσαι :rockon::rockon::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom