Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια, πρέπει να με αγαπάτε πολύ, έτσι ώστε να ασχοληστε μαζί μου τόσο πολύ,τον θρυλικό μαλλιά τον έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια, εμένα οι περισσότεροι μύστες με θεωρούν χειρότερο, τώρα για τον μύστη που έγραψε ότι περνώ λευτα, πρωσοπικα δεν το κάνω, γιατί είμαι και ολόκληρο βουνό, για να βρεθεί κάποιος νορμάλ να έρθει, όσο για το υδρημα, ένα φεγγάρι είχαμε κάτι διαφορες, τώρα έχουν περάσει 7 χρόνια δεν πυστευω ούτε να με θυμούνται, ακόμη και φωτογραφία να με έχουν, έχω αλλάξει, γιατί είχα, και έχω αρκετά προβλήματα υγείας, οπότε, και να έρθω μήν περιμένετε να σας συστήθω,έχω έρθει τον καιρό αυτό αλλά το βλέπω πολύ ακριβό χωρίς να προσφέρει τίποτα δηλαδή 15 ευρώ εισιτήριο ολοήμερο χωρίς να προσφέρει τίποτα ούτε ένα αναψυκτικό, και δεν μου αρέσει, ενώ τα υπόλοιπα υδρηματα έχουν το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρω η στα 5 ευρώ η στα 10 ευρω αλλά είναι ολοήμερα και αυτά δεν προσφέρουν τίποτα άλλο είναι, ποίο χαμηλό κόστος τον παροχών, τώρα για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες, που με κράζουν, και εγώ ένας από εσάς είμαι αδέλφια, καλά να περάσετε, όταν ο μύστης σας φέρει την θρυλική αεροσυνοδό, από το αεροδρόμιο, και έρθει μαζί με τον θρυλικό πιλότο του αεροπλάνου που είχε έρθει τότε