Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Επειδή πολύ εδώ μέσα,με κουρασατε, θα αποσυρθο, να ηρεμήσω ψυχήκα, και σε θέματα υγείας, και αυτοί οι πραγματικοί που ενδεχομένως ενδιαφέροντε για εμένα, ξέρουν πως θα με βρουν, καλά γούστα να έχετε και Καλά να περνάτε,με υγεία και οικογένειακη ευτυχία

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Όχι μόνο έγινε αλλά ένας 60αρης πήρε από πίσω την κοπέλα και την παρενοχλούσε όταν πήγε να φύγει… ο φίλος που μας κάλεσε τον έβγαλε σηκωτό σχεδόν χωρίς φωνές αναγκάζοντας τον τότε ιδιοκτήτη να βγει έξω να πλησιάσει και να του δώσει 6 κάρτες για δωρεάν είσοδο …
Με το κλασικό γκρι Σακάκι? Έχει εκτοπιστεί και σε άλλη περίπτωση....

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Ο δικός σου όμως ξημεροβραδιάζει εδώ και λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Ο Fatseas έχει φάει πόρτα από το σινεμά, εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε, έχει στοχοποιήσει τον ιδιοκτήτη, με τον οποίο έχει εμμονές. Είναι μονίμως online και τρολάρει ασύστολα, σε όλα τα threads του site. Πολλές φορές τρολάρει ακόμα και τον ίδιο του, τον εαυτό. Πρόκειται για άτομο με σοβαρή ψυχική πάθηση. Πολλοί τον ταυτίζουν με τον Μαλλιά, μία από τις πιο θρυλικές μορφές, που έχουν περάσει από το μαγαζί.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
μυστες,οσο και να σκαλιζεται το παρελθον, η αναμνησεις δεν γυριζουν πισω, μενουν αναμνησεις, το υδρημα αυτο ποιο παλια εχει ζησει μεγαλες εποχες, ενα φεγγαρι ηταν το θρυλικο κεντρο διασκεδασης , Παμε στα κλαρινα, εχουν περασει ονοματα θρυλοι του δημοτικου πενταγραμμου, και τωρα ειναι στεκι τον γκει το αλλοτε κεντρο
ε καλα τα παραλες,καμμια τελειωμενη βιζιτα του 40-50 ευρω την ωρα ερχοτανε οταν ειχε αναδουλειες.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
εγω δεν εχω πατησει ουτε προκειται,αλλα αν μου πεις εστω και ενα ονομα βιζιτας γνωστης,στον χωρο που πηγαινε εκει.το παιρνω πισω και ζητω συγνωμη δημοσιως,θεωρω τους ανθρωπους που συχναζουνε εκει πολυ χειροτερους πελατες απο αυτους που ψαρευουνε τελειωμενες πεζοδρομιακες απο το κεντρο,γιατι αυτοι εχουνε να πληρωσουνε ενα κωλοξενοδοχειο -ζομπι,
ΥΓ ανθρωποι που πεινανε και δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα δεν πρεπει να ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα,γιατι οχι μονο θα δυστυχησουνε αλλα θα πεθανουνε και πρωιμα,και πολυ νεοι.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
εγω δεν εχω πατησει ουτε προκειται,αλλα αν μου πεις εστω και ενα ονομα βιζιτας γνωστης,στον χωρο που πηγαινε εκει.το παιρνω πισω και ζητω συγνωμη δημοσιως,θεωρω τους ανθρωπους που συχναζουνε εκει πολυ χειροτερους πελατες απο αυτους που ψαρευουνε τελειωμενες πεζοδρομιακες απο το κεντρο,γιατι αυτοι εχουνε να πληρωσουνε ενα κωλοξενοδοχειο -ζομπι,
ΥΓ ανθρωποι που πεινανε και δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα δεν πρεπει να ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα,γιατι οχι μονο θα δυστυχησουνε αλλα θα πεθανουνε και πρωιμα,και πολυ νεοι.
Δε μίλησα για βίζιτα.Για απλές γυναίκες που πήγαιναν εκεί είπα με απλά καθημερινά επαγγέλματα...Αεροσυνοδοί ας πούμε ; )

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
Δε μίλησα για βίζιτα.Για απλές γυναίκες που πήγαιναν εκεί είπα με απλά καθημερινά επαγγέλματα...Αεροσυνοδοί ας πούμε ; )
ναι ολες οι αεροσυνοδες εκει θα σκασουνε μυτη, να παρθουνε με τους ομορφαντρες,και κατι αλλο το επαγγελμα της αεροσυνοδου.ειναι πλεον πιο απαξιωμενο απο της καθαριστριας στον αεροπορικο και διεθνες στερεωμα,δεν μιλαμε οτι ειναι πιο απαξιωμενο απο μιας πολυ μετριας βιζιτας που σκυλοτραβιεται στα χοτελ της πλατειας καραισκακη.

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Πριν από καμιά ώρα ήρθε ζευγάρι, μπήκανε μέσα να δουν τον χώρο, είχαν ένα τρένο από ζόμπι, τρόμαξε η γυναίκα και την φύγανε...
Ωραία κοπελίτσα ήταν γύρο στα 38.
Βρε παιδιά δώστε χώρο στα ζευγάρια μην τους κυνηγάτε λες και δεν έχετε δει μουνι ποτέ,χαλαρά ...

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
ναι ολες οι αεροσυνοδες εκει θα σκασουνε μυτη, να παρθουνε με τους ομορφαντρες,και κατι αλλο το επαγγελμα της αεροσυνοδου.ειναι πλεον πιο απαξιωμενο απο της καθαριστριας στον αεροπορικο και διεθνες στερεωμα,δεν μιλαμε οτι ειναι πιο απαξιωμενο απο μιας πολυ μετριας βιζιτας που σκυλοτραβιεται στα χοτελ της πλατειας καραισκακη.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείς τόσο έντονα κάτι που απλά δεν το έχει ζήσει εσύ.... Εγώ προσωπικά σε αυτό το σινεμά έχω πάει έξι εφτά φορές με κοπέλα που δεν ήταν βίζιτα... τις δύο ήταν μια φαρμακοποιός... Ασφαλώς όχι από Αθήνα και τις υπόλοιπες με μία κοπέλα η οποία σε κάποιο νησί των Κυκλάδων έχει μαγαζί δικό της.... για να βοηθήσω κάποιους φίλος που πιθανόν να συμμετείχαν σε κάποια από τις φορές που είχαμε πάει κοπέλα δύο φορές ήρθε με ένα πολύ κοντό μαύρο φόρεμα γδύθηκε στην κάτω αίθουσα έμεινε με μαύρα εσώρουχα και χάρισε φοβερές στιγμές σε πάρα πολύ κόσμο.... Αν θυμάμαι καλά ήταν το 18 χειμώνα. Όσον αφορά για το φίλο τον Γιώργο η κοπέλα που είχε φέρει τότε Ήταν όντως αεροσυνοδούς πάρα πολύ όμορφη και από τις μεγαλύτερες καύλες που έχουν περάσει ποτέ από κει... θα ήθελα Λοιπόν να σε πληροφορήσω ακόμα ότι εχω συναντήσει πολλές φορές ζευγάρι μες στο σινεμά και έχει παιχτεί παιχνίδι πάρα πολύ καλό... Εχω συναντήσει και πολλές φορές ή μάλλον όχι πολλές αρκετές φορές γυναίκα μόνη της πιο πρόσφατο παράδειγμα η υποτακτική ξανθια κοπέλα που την έχουν πάρει πολύ από δω μέσα.... Και βίζιτα μες στο σινεμά εχω συναντήσει.... Δεν ξέρω αν είναι γνωστή ή όχι Σίγουρα όμως μου ζήτησε 30 ευρώ για να την πηδήξω στην κατ. Αριστερά αίθουσα... Ασφαλώς δεν της τα έδωσα.... ήταν συγκεκριμένα μαζί με έναν τύπο κοντό η τύπισσα δεν είχε πολύ ωραία φάτσα είχε όμως πολύ καλό κορμί ομολογουμένως και δεν στο κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ έντονα να την πάρω.... Όσον αφορά το φύλο του Φατσέα το έχω ξαναπεί πως έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά τελικά.... δεν είναι εδώ μέσα βρίζει όλους τους ανθρώπους που πηγαίνουμε στο συγκεκριμένο σινεμά αλλα ξέχασε τις εποχές που στηνόταν ολόγυμνος και βάραγε την ψωλή του μπας και βρεθεί κανένας δροσερός να του πάρει καμιά πίπα μήπως δει Χαρά στα σκέλια του.... για να μην πω το τι γίνεται στις άλλες σελίδες στις οποίες Μπαίνω και εγώ (ασφαλως όχι για τον φάτσες) και παρακαλάει τραβέλια και αδερφές μπας και του κάτσουν.... Όταν είδε λοιπόν ότι κάποιοι του κάτσανε ζήταγε και 50 60 ευρώ για να τους τον δώσει.... Άρα δεν φτάνει που ξεφτιλίζεται ο ίδιος παρά το παίζει και ηθικολόγος!!!! Ρε ουστ από εδώ κακομοίρη... ελπίζω να έγινα σαφής στο τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σινεμά και το τι συνέβαινε παλαιότερα... Απλά Καλό θα ήταν εφόσον δεν έχεις προσωπική άποψη να μην είσαι τόσο κάθετος σε αυτά που λες.... Άφησε και ένα μικρό παραθυράκι μπορεί να έχεις και άδικο.... Μην ξεχνάς όσο ζεις μαθαίνεις.... πάντα με σεβασμό... να είσαι καλά

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Γιατί δεν ηρεμούμε όλοι και απλά να γράφουμε εδώ ότι σκηνικά γίνονται η ότι σκηνικά κανονίζονται και μόνο??
και που τα γραφουμε μας κραζουν φιλε δεν βλεπεις? μιλαω για μενα προσωπικα τουλαχιστον. εχω γραψει 2 σκηνικα που ειδα και λενε αλλα ντ'αλλων. οι μισοι εδω μεσα γραφουν ανακριβειες και βγαζουν πραγματα απο το μυαλο τους και χαλανε τα thread με τσακωμους κλπ και εμεις καθομαστε και λεμε ακριβως τι ειδαμε μεσα και τρωμε και κραξιμο απο πανω. Εγω παντως θα το ξανασκεφτω για να γραψω παλι εδω τισκηνικα ειδα απο επισκεψη μου...

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Ήρθε η βίζιτα, γιατί ήταν τσιγκούνης ο μύστης που την συνοδεύε,να πληρώσει ξενοδοχείο για παρτούζα, γιατί στο ξενοδοχείο θα πληρώνε 160 ευρώ και στο σινεμά πληρώσε 30 ευρώ
Έκανε το γούστο, μπράβο, περάσατε υπέροχα,πηγετε τώρα στο γιατρό σας για μια γενική αίματο
απ ολα αυτα που εγραψα που κολλαει το να παω για γενικη αιματος?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Είπες την αλήθεια, αλλά έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μέσα που έχω και έχω μπει, και επειδή το ανέφερες όμως αυτο, όταν είχα έρθει σε ρίξει με τον ιδιοκτήτη του υδρηματος εκείνη την εποχή, μετά από λίγες μέρες που είχα ένα αρκετά, σοβαρό τροχαίο, ήρθαν όλοι σαν την βρεγμένη γάτα, και μου έκανα ότι ήθελα, για να μήν τους ανακατέψω στην ανάκριση που είχα μετά από λίγο καιρό από την τροχαία Αθηνών, γιατί θα μπορούσα να πω ότι είχα διαφορες με τον εν λόγω υδρημα, αλλά είπα ότι δυστυχώς παιδιά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι, όχι μόνο μπενω μέσα λοιπόν μύστη συνάδελφε, με περνούν και τηλέφωνο επικοινωνίας οπότε έχει ζευγάρι να πάω, αλλά εγώ δεν πάω πουθενά γιατί τα φράγκα που έχω έχουν κάποτε ένα τέλος, και δεν ζω με την μαμά μου και τον μπαμπά μου, έχω και υποχρεώσεις, εσύ παντός δώσε μου τα 100 ευρώ δεν θά πάνε χαμένα

Ποια μέσα και έξω βρε νούμερο της κοινωνίας.... εσύ έχεις τσακωθεί με την αλήθεια από τότε που γεννήθηκες. Από τα λεγόμενα σου αμφιβάλω εάν υπάρχει μαγαζί που δεν σε έχουν πετάξει έξω. Σε λίγο δεν θα σε κάνουν παρέα ούτε οι πάκηδες....
και για να τα καταλάβεις θα τα γράψω στην δικιά σου γλώσσα ''ησε νυμερο τελιομαινος ανισωροπως κε ψευτις''

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Ποια μέσα και έξω βρε νούμερο της κοινωνίας.... εσύ έχεις τσακωθεί με την αλήθεια από τότε που γεννήθηκες. Από τα λεγόμενα σου αμφιβάλω εάν υπάρχει μαγαζί που δεν σε έχουν πετάξει έξω. Σε λίγο δεν θα σε κάνουν παρέα ούτε οι πάκηδες....
και για να τα καταλάβεις θα τα γράψω στην δικιά σου γλώσσα ''ησε νυμερο τελιομαινος ανισωροπως κε ψευτις''
Φιλική συμβουλή.... Μην τον γράφεται ούτε στα παπαρια σας... Ο άνθρωπος (φατσεας) ο Θεός να τον κάνει άνθρωπο... από την μία μετράει και το τελευταίο του ευρό γιατί είναι ακριβό το εισιτήριο του σινεμά απ την άλλη (σύμφωνα με τα λεγόμενα) του πάει συχνά σε μπουρδελα και πλειρωνει βίζιτες για να πάει σε κλαμπ ανταλλαγής... Από την μία θεωρεί ανώμαλους και άλλα πολλά ένας που πάμε στα σινεμά και απ την άλλη ζητάει ο((( τιμιος))) 50...60 ευρώ για να γαμισει άντρες η τραβεστί... Βρίζει τους άλλους που οι δικές του κακές επιλογές τον κάνουν να ζει με επιδόματα... Άρα;;;; ο απόλυτος ΝΕΟΈΛΛΗΝΑΣ... ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΟΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΠΑΛΙΟΤΑΓΑΡΟ ΚΑΚΟΜΟΊΡΗ!!!!!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια, πρέπει να με αγαπάτε πολύ, έτσι ώστε να ασχοληστε μαζί μου τόσο πολύ,τον θρυλικό μαλλιά τον έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια, εμένα οι περισσότεροι μύστες με θεωρούν χειρότερο, τώρα για τον μύστη που έγραψε ότι περνώ λευτα, πρωσοπικα δεν το κάνω, γιατί είμαι και ολόκληρο βουνό, για να βρεθεί κάποιος νορμάλ να έρθει, όσο για το υδρημα, ένα φεγγάρι είχαμε κάτι διαφορες, τώρα έχουν περάσει 7 χρόνια δεν πυστευω ούτε να με θυμούνται, ακόμη και φωτογραφία να με έχουν, έχω αλλάξει, γιατί είχα, και έχω αρκετά προβλήματα υγείας, οπότε, και να έρθω μήν περιμένετε να σας συστήθω,έχω έρθει τον καιρό αυτό αλλά το βλέπω πολύ ακριβό χωρίς να προσφέρει τίποτα δηλαδή 15 ευρώ εισιτήριο ολοήμερο χωρίς να προσφέρει τίποτα ούτε ένα αναψυκτικό, και δεν μου αρέσει, ενώ τα υπόλοιπα υδρηματα έχουν το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρω η στα 5 ευρώ η στα 10 ευρω αλλά είναι ολοήμερα και αυτά δεν προσφέρουν τίποτα άλλο είναι, ποίο χαμηλό κόστος τον παροχών, τώρα για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες, που με κράζουν, και εγώ ένας από εσάς είμαι αδέλφια, καλά να περάσετε, όταν ο μύστης σας φέρει την θρυλική αεροσυνοδό, από το αεροδρόμιο, και έρθει μαζί με τον θρυλικό πιλότο του αεροπλάνου που είχε έρθει τότε

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Όχι φίλε μου δεν είσαι
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια, πρέπει να με αγαπάτε πολύ, έτσι ώστε να ασχοληστε μαζί μου τόσο πολύ,τον θρυλικό μαλλιά τον έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια, εμένα οι περισσότεροι μύστες με θεωρούν χειρότερο, τώρα για τον μύστη που έγραψε ότι περνώ λευτα, πρωσοπικα δεν το κάνω, γιατί είμαι και ολόκληρο βουνό, για να βρεθεί κάποιος νορμάλ να έρθει, όσο για το υδρημα, ένα φεγγάρι είχαμε κάτι διαφορες, τώρα έχουν περάσει 7 χρόνια δεν πυστευω ούτε να με θυμούνται, ακόμη και φωτογραφία να με έχουν, έχω αλλάξει, γιατί είχα, και έχω αρκετά προβλήματα υγείας, οπότε, και να έρθω μήν περιμένετε να σας συστήθω,έχω έρθει τον καιρό αυτό αλλά το βλέπω πολύ ακριβό χωρίς να προσφέρει τίποτα δηλαδή 15 ευρώ εισιτήριο ολοήμερο χωρίς να προσφέρει τίποτα ούτε ένα αναψυκτικό, και δεν μου αρέσει, ενώ τα υπόλοιπα υδρηματα έχουν το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρω η στα 5 ευρώ η στα 10 ευρω αλλά είναι ολοήμερα και αυτά δεν προσφέρουν τίποτα άλλο είναι, ποίο χαμηλό κόστος τον παροχών, τώρα για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες, που με κράζουν, και εγώ ένας από εσάς είμαι αδέλφια, καλά να περάσετε, όταν ο μύστης σας φέρει την θρυλική αεροσυνοδό, από το αεροδρόμιο, και έρθει μαζί με τον θρυλικό πιλότο του αεροπλάνου που είχε έρθει τότε

Δεν σε αγαπάει ούτε σε μισεί κανένας... είναι πάρα πολύ απλό έχεις κουράσει τόσο πολύ με αυτή την κακομοιριά με αυτή σου τη μιζέρια σου που το μόνο που κάνεις να γίνεσαι αντιπαθητικός και κουραστικος όλο και περισσότερο σε φίλους του forum.... Όσον αφορά λοιπόν το αν είσαι κάποιος από μας... Όχι φίλε μου τουλάχιστον με μένα δεν μοιάζεις καθόλου!!!! αλλά και σε ένα πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό του συγκεκριμένου φόρουμ!!!! κανένας από μας δεν έχει ζητήσει 50 ή 60 ευρώ για να κάνεις σεξ με ένα γκέι.... κανένας από μας δεν κακομοιριάζει δεν γκρινιάζει γιατί δεν έχει λεφτά... Αυτό που κάνουνε βγαίνουν έξω και δουλεύουν και μη μου λες για ατυχήματα και τα λοιπά... Όλοι έχουμε περάσει η τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε περάσει ατυχήματα... Για να μην σε βάλω στα δικά μου τα προσωπικά μου τι έχω περάσει εγω στη ζωή μου.... αλλά τουλάχιστον Όταν είδα ότι η ζωή μου πήγαινε άσχημα δεν κατηγορούσα καμία κυβέρνηση καμία κοινωνία δεν κατηγορούσα κανέναν άλλο... Ο μόνος που κατηγορούσα ήμουνα εγώ ο εαυτός μου!!! ο λόγος??? Οι δικές μου κακές επιλογές!!! Λοιπόν κοίταξε να βελτιωθείς σαν άνθρωπος... Κοίταξε να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και άσε τις μαλακίες είμαι και εγώ ένας από εσάς.... Όχι φίλε μου δεν είσαι ενας από εμάς... Τέλος μια μικρή απόδειξη από δικά σου ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΟΣΤ ΔΗΛΑΔΉ ΑΓΓΕΛΊΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΉ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!! Άρα όντος δεν είσαι σαν και εμάς.... Μακριά και αλάργα... /!!!

Συνημμένα

• Screenshot_20220904-194239_Chrome.jpg
    Screenshot_20220904-194239_Chrome.jpg
    349,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Screenshot_20220904-194327_Chrome.jpg
    Screenshot_20220904-194327_Chrome.jpg
    629,8 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Screenshot_20220904-194158_Chrome.jpg
    Screenshot_20220904-194158_Chrome.jpg
    643,2 KB · Εμφανίσεις: 63

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81

Δεν ασχολούμαστε μαζί σου απλά σου λέμε ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ σε απλά ελληνικά. Πώς να στο πούμε για να το καταλάβεις???

Είσαι σαν τον ζητιάνο που πάει στην καφετέρια όταν ο άλλος πίνει καφέ με την παρέα του και σε διώχνουν. Αυτό σημαίνει ότι ασχολήθηκαν μαζί σου????? Πόσο ηλίθιος είσαι τελικά?? Δυο παραγράφους παραπάνω είπες ότι σε παίρνουν και τηλέφωνο να πας και τώρα λες ότι έχεις 7 χρόνια να εμφανιστείς!!!! Υπάρχει κοινωνική πρόνοια ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί είσαι βάρος της κοινωνίας στην οποία ζούμε και οι υπόλοιποι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom