Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Έχουμε μπερδεψει τις αεροσυνοδούς εδώ μέσα.Αυτη που έγραψα εγώ ήταν 22 και το σκηνικό έγινε πριν 6-7 χρόνια.Πηρε όλο το σινεμά και όσοι ήταν εκεί το θυμούνται.Ηρθε μια και μοναδική φορά.Αν θέλουν όσοι παρευρίσκονταν στο σκηνικό ας πούνε λεπτομέρειες.
Καλησπέρα η φίλη σου ήρθε 2 φορές την πρώτη δεν έγινε καλή φάση την δεύτερη που έβαλες ξανά εδώ και κάλεσε φίλος παρέα αν θυμάσαι ( που πιστεύω πως ναι ) καθίσατε στις μπροστινές θέσεις την πλησιάσαμε την χούφτωσε φίλος από πίσω της πέταξε τα βυζιά της έξω από την μπλούζα ..την βάλαμε στα γόνατα Τσι μπουκώθηκε…γαμήθηκε .. και μάλιστα πήρε και χύσιμο στο στόμα…κορμάρα μακρύ μαλλί και πολύ τρελό καυλάκι… τότε σε αυτά τα σκηνικά έκανες φιλίες που κρατούν ακόμα και σήμερα … Τα σέβη μου..

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Πήγα πριν από λίγο καιρό και είχα να πάω χρόνια... Από τότε με την αεροσυνοδό που λέτε.. Ήμουν κι εγώ εκεί.. 2016? Κάπου τότε..
Πολλές αλλαγές, θα το ξανατολμησω σύντομα..
Στην φάση που λέω δεν θυμάμαι κάποια κρος.. ίσως και να μην σε πήρε το μάτι μου αλλά οκ

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους πριν λίγες σελίδες είχα πει ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό με την αεροσυνοδό που είχα κανονίσει πριν λίγα χρόνια.Επειδη ότι λέω το κάνω το σκηνικό θα επαναληφθεί όντως σε λίγο καιρό.Δε θα κάτσω να πω σε μια εβδομάδα σε δύο σε τρεις αλλά θα γίνει.Οποιος ενδιαφέρεται να είναι ενεργός στο σκηνικό μου στέλνει στο instagram μου.Οσοι ήταν τους στο σκηνικό γνωρίζουν.Ευχαριστω καλή συνέχεια
Login • Instagram to instagram mou.
Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος που έβαλες….

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?
Όχι μόνο έγινε αλλά ένας 60αρης πήρε από πίσω την κοπέλα και την παρενοχλούσε όταν πήγε να φύγει… ο φίλος που μας κάλεσε τον έβγαλε σηκωτό σχεδόν χωρίς φωνές αναγκάζοντας τον τότε ιδιοκτήτη να βγει έξω να πλησιάσει και να του δώσει 6 κάρτες για δωρεάν είσοδο …

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
μυστες,οσο και να σκαλιζεται το παρελθον, η αναμνησεις δεν γυριζουν πισω, μενουν αναμνησεις, το υδρημα αυτο ποιο παλια εχει ζησει μεγαλες εποχες, ενα φεγγαρι ηταν το θρυλικο κεντρο διασκεδασης , Παμε στα κλαρινα, εχουν περασει ονοματα θρυλοι του δημοτικου πενταγραμμου, και τωρα ειναι στεκι τον γκει το αλλοτε κεντρο

• Like
Αντιδράσεις: index

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
226
Πόντοι
20
Γιατί μύστη συνάδελφε είμαι σταθερός, δεν είμαι κολοτουμπας σαν εσάς, και λέω συνέχεια τα ίδια, μπας και ξυπνήσει, αλλά από ότι φαίνεται εσείς δεν ξυπνάτε, ούτε με τανκ, αλλά δεν χαλάω εγώ την διάθεση μου για κανένα, πάω στα υδρηματα ηδονής κοινος μπουρδέλα, πάω και στο swing μια φωρα το μήνα και περνάω καλητερα, τώρα μύστη άνοιξε και το , lamda και πάω και εκεί μέσα μια βόλτα, ευτυχώς τα παιδιά είναι συνεργάσιμοι σε ιδέες, και μπωρει με στον χειμώνα,να δούμε καμία γυναίκα εκεί, εσύ ζήσε με την φαντασία σου ελεύθερη, και παρακαλά να έρθει η αεροσυνοδός η να μπει ζευγάρι, και όταν θα έχεις ξοδεύψει 17,000 ευρώ σε εισιτήρια και εξωδα επιβίωσης εκεί μέσα, και κάνεις την διαφορά και σε πετάξουν έξω, μήν ξέχασεις να τα ζητήσεις πίσω μύστη συνάδελφε
Από τα 17.000 που θα ξοδέψω να σου δώσω κι εσένα 100 να το βουλώσεις? Δεν σε ρωτήσαμε πώς θα ξοδέψουμε τα λεφτά μας. Και ναι, είσαι σταθερά ενοχλητικός.

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
226
Πόντοι
20
Φατσεας μαζι σου. Μπορει να το παρακανει καμια φορα, αλλα εχει 1000% δικιο.
Φίλε μου ο καθένας έχει την άποψή του και την εκφράζει ελεύθερα. Και δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε όλοι. Άλλος πιστεύει το Α, άλλος το Β. Απολύτως λογικό και ανθρώπινο. Ο δικός σου όμως ξημεροβραδιάζει εδώ και λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Προφανώς έχει καμμένο εγκέφαλο... Από την μία τον λυπάμαι, από την άλλη μας τα χει κάνει τσουρέκια...

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
472
Πόντοι
21
και συ με τα δικια σου φιλε μου. Δεν ζουμε και τις καλυτερες εποχες θα ελεγα (δεν ξερω βεβαια την οικ/κη σου κατασταση) αλλα γενικα τα νευρα ειναι τεντομενα τα τελευταια δυσκολα χρονια. Ας ειμαστε ολοι ευγενικοι, και να εχουμε κατανοησει για των συνανθρωπο μας. Εδω ειμαστε αλωστε για να χαλαρωνουμε, και να βρισκουμε τροπους να ικανοποιουμε τις φαντασιωσεις μας. Αποψη μου.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
520
Πόντοι
81
Από τα 17.000 που θα ξοδέψω να σου δώσω κι εσένα 100 να το βουλώσεις? Δεν σε ρωτήσαμε πώς θα ξοδέψουμε τα λεφτά μας. Και ναι, είσαι σταθερά ενοχλητικός.
Και εγώ άλλα 100 να παει να απασχοληθεί με τιποτα πακηδες.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
520
Πόντοι
81
Έχει φάει άκυρο από το εν λόγω μαγαζί αναψυχής και έχει βγάλει όλη την χολή του πάνω στο πληκτρολόγιο

Τελευταία τροποποίηση:

Fakeris

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2022
Like
13
Πόντοι
0
Λέω να μαζευτούμε και να αγοράσουμε κυρίες με το αντίστοιχο service (group) ,η εμπειρία μου λέει ότι μια καλή αναλογία είναι 3:1 και όσοι μαζευτούμε. φυσικά πρέπει να τις ρωτήσουμε πρώτα γιατί από ότι είδα βάζουν ως service το group χωρίς να ξέρουν τι βάζουν οι κυρίες στα agency ,Πιστεύω θα μας έρθει πιο φθηνά με τις σωστές και θα τις υδρώσουμε για τα καλά, επίσης από ένα γρήγορο ψάξημο πέτυχα ωραίες κυρίες που μπορεί όντως να παρέχουν το service .
Επικοινωνήστε όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Έχει φάει άκυρο από το εν λόγω μαγαζί αναψυχής και έχει βγάλει όλη την χολή του πάνω στο πληκτρολόγιο
Είπες την αλήθεια, αλλά έχω χρησιμοποιήσει, αλλά μέσα που έχω και έχω μπει, και επειδή το ανέφερες όμως αυτο, όταν είχα έρθει σε ρίξει με τον ιδιοκτήτη του υδρηματος εκείνη την εποχή, μετά από λίγες μέρες που είχα ένα αρκετά, σοβαρό τροχαίο, ήρθαν όλοι σαν την βρεγμένη γάτα, και μου έκανα ότι ήθελα, για να μήν τους ανακατέψω στην ανάκριση που είχα μετά από λίγο καιρό από την τροχαία Αθηνών, γιατί θα μπορούσα να πω ότι είχα διαφορες με τον εν λόγω υδρημα, αλλά είπα ότι δυστυχώς παιδιά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι, όχι μόνο μπενω μέσα λοιπόν μύστη συνάδελφε, με περνούν και τηλέφωνο επικοινωνίας οπότε έχει ζευγάρι να πάω, αλλά εγώ δεν πάω πουθενά γιατί τα φράγκα που έχω έχουν κάποτε ένα τέλος, και δεν ζω με την μαμά μου και τον μπαμπά μου, έχω και υποχρεώσεις, εσύ παντός δώσε μου τα 100 ευρώ δεν θά πάνε χαμένα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δεν σας αρέσει η αλήθεια, θέλετε να ακούσετε μόνιμος το ψέμα της ηδονής που θα ζήσει μια γυναίκα,αν πάει εκεί μέσα, εκεί μέσα είναι στέκι τον γκέι και Κρος και τρανς, και σύμφωνα με την γνώμη του ιδεολογικού περιεχομένου του ιδιοκτήτη, και 15 ευρώ εισιτήριο ολοήμερο, και αν δεν μου αρέσει η φάτσα σου σε πετάω έξω, τέλος πάντων,εγώ αναφέρα πρωσοπικα για εμένα, ότι όταν έρχεται ζευγάρι μέσα μπωρο να είμαι και εγώ,από την επερβολικη αγάπη που μου έχουν,μόνο το μενού με της αρκετές κάμερες ασφαλείας που έχει, δεν μου έχουν δώσει να σας βλέπω, αλλά δεν πειράζει σας βλέπουν άλλοι, εσείς που είστε παντρεμένοι και το έχετε κρύφο, ότι συχναζετε σε τέτοια υδρηματα,

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Ειπα να δοκιμασω Παρασκευη να δω τι παιζει. πηγα γυρω στις 6. λιγος κοσμος αλλα γινοταν παιχνιδι. κατα τις 8 εσκασε μυτη ενα ζευγαρι η γκομενα κοντη και γεματουλα ο φιλος (αντρας της/φιλος της?) ψηλος και αδυνατος και φανηκε οτι μπηκαν πολυ συγκεκριμενα να κανουν οτι εκαναν και εφυγαν. ...εκατσαν 45 λεπτα περιπου. Κλασικα την πηραν 2-3 την κοπελα (και ενας μαυρος που περιμενε μετα απ εξω απο το μαγαζι) και μετα με strapon αυτη γαμησε εναν θαμωνα. μετα οταν εφυγαν επεσαν παλι τα κεφια και ο κοσμος. τελικα ισως μονο Σαββατο αξιζει στο συγκεκριμενο μαγαζι.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ναι φίλε ακριβώς αυτό ήταν το σκηνικό.Ναι δε λειτουργεί γιατί κάποιοι τύποι από εδώ κάνανε αναφορές.Δε πειραζει.Οταν είναι να γίνει θα ενημερώσω από εδω

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
Ναι φίλε ακριβώς αυτό ήταν το σκηνικό.Ναι δε λειτουργεί γιατί κάποιοι τύποι από εδώ κάνανε αναφορές.Δε πειραζει.Οταν είναι να γίνει θα ενημερώσω από εδω
Λοιπόν... Επειδή εχουν ειπωθεί πολλα, εγω απλα εχω να αναφερω οτι ο τυπος εδω κακως κατηγορείται... Και επιπλέον έχει φερει κ αλλη μια τυπισσα στο παλιο μαγαζι... Οχι μονο την αεροσυνοδο... Αυτα τα ολιγα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ειπα να δοκιμασω Παρασκευη να δω τι παιζει. πηγα γυρω στις 6. λιγος κοσμος αλλα γινοταν παιχνιδι. κατα τις 8 εσκασε μυτη ενα ζευγαρι η γκομενα κοντη και γεματουλα ο φιλος (αντρας της/φιλος της?) ψηλος και αδυνατος και φανηκε οτι μπηκαν πολυ συγκεκριμενα να κανουν οτι εκαναν και εφυγαν. ...εκατσαν 45 λεπτα περιπου. Κλασικα την πηραν 2-3 την κοπελα (και ενας μαυρος που περιμενε μετα απ εξω απο το μαγαζι) και μετα με strapon αυτη γαμησε εναν θαμωνα. μετα οταν εφυγαν επεσαν παλι τα κεφια και ο κοσμος. τελικα ισως μονο Σαββατο αξιζει στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Ήρθε η βίζιτα, γιατί ήταν τσιγκούνης ο μύστης που την συνοδεύε,να πληρώσει ξενοδοχείο για παρτούζα, γιατί στο ξενοδοχείο θα πληρώνε 160 ευρώ και στο σινεμά πληρώσε 30 ευρώ
Έκανε το γούστο, μπράβο, περάσατε υπέροχα,πηγετε τώρα στο γιατρό σας για μια γενική αίματος

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Nαι χθες εγιναν πολλα σκηνικα κυριως απο ενα ζευγαρι που ηρθε νωρις κατα τις 6. το εκαναν παντου μεταξυ τους και με αλλους 2. μετα ανεβηκαν στην μεγαλη οθονη μπροστα και το εκαναν κι εκει. εκεινη την ωρα εσκασε και αλλο ζευγαρι. και πηγαν και τα 2 ζευγαρια μαζι σε καμπινα με ανοιχτη πορτα και τις πηραν τις γκομενες εναλλαξ αρκετοι. οταν εφευγα εμπαινε αλλο ενα ζευγαρι
Πρωταπριλιά

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Δεν σας αρέσει η αλήθεια, θέλετε να ακούσετε μόνιμος το ψέμα της ηδονής που θα ζήσει μια γυναίκα,αν πάει εκεί μέσα, εκεί μέσα είναι στέκι τον γκέι και Κρος και τρανς, και σύμφωνα με την γνώμη του ιδεολογικού περιεχομένου του ιδιοκτήτη, και 15 ευρώ εισιτήριο ολοήμερο, και αν δεν μου αρέσει η φάτσα σου σε πετάω έξω, τέλος πάντων,εγώ αναφέρα πρωσοπικα για εμένα, ότι όταν έρχεται ζευγάρι μέσα μπωρο να είμαι και εγώ,από την επερβολικη αγάπη που μου έχουν,μόνο το μενού με της αρκετές κάμερες ασφαλείας που έχει, δεν μου έχουν δώσει να σας βλέπω, αλλά δεν πειράζει σας βλέπουν άλλοι, εσείς που είστε παντρεμένοι και το έχετε κρύφο, ότι συχναζετε σε τέτοια υδρηματα,
Δεν ειμαστε βλακες, σε καθε σελιδα λες αυτη την αληθεια 2 φορες βαρεθηκαμε να διαβαζουμε "υδρημα" μυστες πανηδονιστες και το υπολοιπο ποιημα που γραφεις. Εισαι τοσο κουτος και δεν το καταλαβαινεις;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δεν ειμαστε βλακες, σε καθε σελιδα λες αυτη την αληθεια 2 φορες βαρεθηκαμε να διαβαζουμε "υδρημα" μυστες πανηδονιστες και το υπολοιπο ποιημα που γραφεις. Εισαι τοσο κουτος και δεν το καταλαβαινεις;
Τι εννοείς ότι το σινεμά δεν είναι υδρημα, και όλοι εσείς είστε φισιολογικοι, αυτό θες να μου πεις, και δεν είστε μύστες, που γράφεται εδώ μέσα.ειστε απλά θαμώνες, και δεν είστε σίγουροι ότι είστε πράγματι πανηδονυστες, γιατί γουστάρετε ένα συγκεκριμένο γούστο, δηλαδή θες να μου πεις ότι εγώ είμαι εξωγήινος οκ, εγώ ερθα άσχετος εδώ μέσα, έχοντας ως άποψη την οικογένεια, αλλά και ταυτόχρονα τα γούστα που δεν θέλω να τα έχω κρύψει από την οικογένεια, γιατί έχω ανθρώπους που με έχουν ανάγκη, και με νοιάζονται, εσύ???? Τι θέλεις να μας πεις ότι είμαι λάθος, τότε αν είμαι λάθος εγώ ζήσε με τα δικά σου ΣΩΣΤΆ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom