John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Σε ευχαριστώ πολύ που μου θυμίζεις γραπτά της νιότης μου, αλλά έχεις δίκιο,σε αυτό είμαι μαζί σου,στα υπόλοιπα θέματα, θα πρέπει να έρθεις σε συζήτηση πρωσοπικη, μαζί μου κάτι που δεν έχω δώσει το στίγμα εδώ μέσα ούτε για μια καλημέρα να μου πει κάποιος άλλος στο εν λόγω υδρημα όταν είμαι εκεί, οπότε μόνο ένα μέλος από εδώ μέσα με γνωρίζει προσωπικά, που είναι ιδιοκτήτης του υδρηματος του ΣυντάγματοςΌχι φίλε μου δεν είσαι
Δεν σε αγαπάει ούτε σε μισεί κανένας... είναι πάρα πολύ απλό έχεις κουράσει τόσο πολύ με αυτή την κακομοιριά με αυτή σου τη μιζέρια σου που το μόνο που κάνεις να γίνεσαι αντιπαθητικός και κουραστικος όλο και περισσότερο σε φίλους του forum.... Όσον αφορά λοιπόν το αν είσαι κάποιος από μας... Όχι φίλε μου τουλάχιστον με μένα δεν μοιάζεις καθόλου!!!! αλλά και σε ένα πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό του συγκεκριμένου φόρουμ!!!! κανένας από μας δεν έχει ζητήσει 50 ή 60 ευρώ για να κάνεις σεξ με ένα γκέι.... κανένας από μας δεν κακομοιριάζει δεν γκρινιάζει γιατί δεν έχει λεφτά... Αυτό που κάνουνε βγαίνουν έξω και δουλεύουν και μη μου λες για ατυχήματα και τα λοιπά... Όλοι έχουμε περάσει η τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε περάσει ατυχήματα... Για να μην σε βάλω στα δικά μου τα προσωπικά μου τι έχω περάσει εγω στη ζωή μου.... αλλά τουλάχιστον Όταν είδα ότι η ζωή μου πήγαινε άσχημα δεν κατηγορούσα καμία κυβέρνηση καμία κοινωνία δεν κατηγορούσα κανέναν άλλο... Ο μόνος που κατηγορούσα ήμουνα εγώ ο εαυτός μου!!! ο λόγος??? Οι δικές μου κακές επιλογές!!! Λοιπόν κοίταξε να βελτιωθείς σαν άνθρωπος... Κοίταξε να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και άσε τις μαλακίες είμαι και εγώ ένας από εσάς.... Όχι φίλε μου δεν είσαι ενας από εμάς... Τέλος μια μικρή απόδειξη από δικά σου ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΟΣΤ ΔΗΛΑΔΉ ΑΓΓΕΛΊΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΉ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!! Άρα όντος δεν είσαι σαν και εμάς.... Μακριά και αλάργα... /!!!