level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 536
- Πόντοι
- 81
Ποια μαγική λέξη κλειδί ρε ηλίθιε???
Ποια κλαμπ ανταλλαγής?? και από εκεί τον έχουν διώξει από τα ίδια τα λεγόμενα του. Ακόμα και εδώ μέσα με μέλη που ήρθε σε προσωπική επαφή τον έκαναν πέρα γιατί εμπαινε εδώ στο bourdela και έγραφε ατελείωτες μαλακίες και μυθοπλασίες και επι προσωπικού.Φιλική συμβουλή.... Μην τον γράφεται ούτε στα παπαρια σας... Ο άνθρωπος (φατσεας) ο Θεός να τον κάνει άνθρωπο... από την μία μετράει και το τελευταίο του ευρό γιατί είναι ακριβό το εισιτήριο του σινεμά απ την άλλη (σύμφωνα με τα λεγόμενα) του πάει συχνά σε μπουρδελα και πλειρωνει βίζιτες για να πάει σε κλαμπ ανταλλαγής... Από την μία θεωρεί ανώμαλους και άλλα πολλά ένας που πάμε στα σινεμά και απ την άλλη ζητάει ο((( τιμιος))) 50...60 ευρώ για να γαμισει άντρες η τραβεστί... Βρίζει τους άλλους που οι δικές του κακές επιλογές τον κάνουν να ζει με επιδόματα... Άρα;;;; ο απόλυτος ΝΕΟΈΛΛΗΝΑΣ... ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΟΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΠΑΛΙΟΤΑΓΑΡΟ ΚΑΚΟΜΟΊΡΗ!!!!!
Εσύ μύστη πηγενε τώρα στο υδρημα να τον μπιξεις σε κανένα πουστρακι, να ηρεμήσεις, λίγο το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για τους πουστηδες δροσερούς μερακλήδες και δεν το κάνω τρολλ απλά κάνω κάποια σχόλια από εσάς, και εσείς οι ίδιοι λέτε ότι όταν έρχεται ζευγάρι μέσα φεύγει τρέχοντας από τα ζόμπι που την πέφτουν από παντού, εσείς τα λέτε Έλεος ,πάρτε μια θέση καί μην ασχολείστε μαζί μου για το πώς γράφω όσο για τα swing δεν θα σχολιάσω,με τον κάθε τυχαίο που γράφει ότι θέλειΠοια πνεύματα να ηρεμήσουν με τον σάχλα. Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Έχουν χαθεί από εδώ μέσα προφίλ που είχαν ενδιαφέρον και 5 μαλάκες διαγωνίζονται ποιος θα τρολλάρει καλύτερα. Κουραστήκαμε ΕΛΕΟΣ. Λέει κάποιος κάτι και πετάγονται σαν τον εμετό να ξεφωνήσουν
Με δουλεύεις εδώ σου είναι ακριβά τα 12 ευρώ θα δώσεις παραπάνω, αδελφέ άνοιξε δικό σου θρεντ του fatsea και γράψε ότι παράπονα έχεις , μας τα έχεις κάνει .....Και για τους μύστες που έχουν αντίθετη γνώμη για το swing ας έρθουν στο μαγαζί θα είμαι εκεί με την παρτενέρ μου και ας έρθουν να βρουν ο John fatseas θα είναι εκεί ελάτε να περάσουμε καλά
Είσαι ο δεύτερος που το λες, έρχεσαι δεύτερος μεγάλε τώρα πέρασα από το υδρημα, και ήταν ο παππούς στο ταμείο, δεν πείρε σύνταξη ακόμη, και βγήκαν και κάτι άλλοι παίκτες, και με κοίταζαν λες και ειμουν εξωιγιηνος,πέρασαν και κάτι αστυνομίκοι με ένα όχημα ήθελα να να τους σταματήσω να κάνω βαβούρα, αλλά ειμουν παράνομα και εγώ στάθμευση, και τους δεν έδωσα σημασία αλλά γενικά μια μέρα επειδή γουστάρω πολύ καυλονω περισσότερο θα περάσω πεζός από το πεζοδρόμιο μπροστά από το υδρημα και θα πάρω την τροχαία Αθηνών ένα τηλεφώνημα να έρθει να γράψει, έτσι γιατί καυλονω περισσότερο εγώ υδονιζομεΜε δουλεύεις εδώ σου είναι ακριβά τα 12 ευρώ θα δώσεις παραπάνω, αδελφέ άνοιξε δικό σου θρεντ του fatsea και γράψε ότι παράπονα έχεις , μας τα έχεις κάνει .....
Και για τους μύστες που έχουν αντίθετη γνώμη για το swing ας έρθουν στο μαγαζί θα είμαι εκεί με την παρτενέρ μου και ας έρθουν να βρουν ο John fatseas θα είναι εκεί ελάτε να περάσουμε καλά
Φαίνεται ότι δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο στην ζωή σου παρά της μαλακίες που είπες ... Χεστηκαμε.Είσαι ο δεύτερος που το λες, έρχεσαι δεύτερος μεγάλε τώρα πέρασα από το υδρημα, και ήταν ο παππούς στο ταμείο, δεν πείρε σύνταξη ακόμη, και βγήκαν και κάτι άλλοι παίκτες, και με κοίταζαν λες και ειμουν εξωιγιηνος,πέρασαν και κάτι αστυνομίκοι με ένα όχημα ήθελα να να τους σταματήσω να κάνω βαβούρα, αλλά ειμουν παράνομα και εγώ στάθμευση, και τους δεν έδωσα σημασία αλλά γενικά μια μέρα επειδή γουστάρω πολύ καυλονω περισσότερο θα περάσω πεζός από το πεζοδρόμιο μπροστά από το υδρημα και θα πάρω την τροχαία Αθηνών ένα τηλεφώνημα να έρθει να γράψει, έτσι γιατί καυλονω περισσότερο εγώ υδονιζομε
Επαιξε καμια καλη φαση η νεκρα ητανε;Εγώ είμαι μέσα δεν έχει πολύ κόσμο ακόμα. Χαλαρά.
Έτσι καυλονω εγώ, με το ασχολείστε μαζί μου,την βρίσκω, περιμένω τώρα έναν που θέλει να μου ρίξει πολύ ξύλο, μάλλον έχει περισευομενα λευτα και θέλει να μου τα δώσει , λες και εγώ είμαι βοϊδι δεν έχω πάρει μέτρα, ελάτε παντός, γιατί το χειμώνα δεν έχω λεφτά να βάλω πετρελαίο να ζεσταθώΦαίνεται ότι δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο στην ζωή σου παρά της μαλακίες που είπες ... Χεστηκαμε.
Σου ξανά λέω άνοιξε ένα θρεντ και συζητά ότι μαλακια θες, εδώ σε βαρέθηκαμε όλη.
Επειδή εγώ έχω τι να κάνω στην ζωή μου χέστηκα αν θα καλέσεις την αστυνομία.
Δεν ξανά ασχολούμε..
Οι χορηγοί του υδρηματος μύστη, που τώρα τους έχει πετάξει όλους έξω ο ιδιοκτήτης που θεωρεί τα πάντα δεδομένα, και είναι απολύτοςΡε μαλακές τα ξαχασατε που έμπαιναν βάλτοι κλωνοι και καλά ζευγάρια ότι θα πάνε adult την τάδε ώρα και πήγαινες και δεν ήταν κανείς ...
Μέχρι και pm έστελναν!!!
Όλα αυτά για να κοπούν εισιτήρια!!!
Καλημέρα . Ναι έχεις δίκιο και μάλιστα 2-3 φορές έγινε όμορφο σκηνικό αλλά χάθηκε τους λόγους τους ξέρει ο τύπος νομίζω …Λοιπόν... Επειδή εχουν ειπωθεί πολλα, εγω απλα εχω να αναφερω οτι ο τυπος εδω κακως κατηγορείται... Και επιπλέον έχει φερει κ αλλη μια τυπισσα στο παλιο μαγαζι... Οχι μονο την αεροσυνοδο... Αυτα τα ολιγα
Σωστός αδερφέ .Γιατί δεν ηρεμούμε όλοι και απλά να γράφουμε εδώ ότι σκηνικά γίνονται η ότι σκηνικά κανονίζονται και μόνο??
Καλημέρα δεν μας πείραξε το ότι ήθελε να συμμετάσχει αλλά το ότι νόμισε ότι η κοπέλα είναι αναγκασμένη να την παρενοχλεί και ότι ο φίλος της ήταν μονός δεν ήξερε ότι σαν παρέα εμείς 3-4 άτομα δηλαδή φίλοι σεβόμαστε την φάση και μετα όταν τελειώνει δεν ενοχλούμε…Με το κλασικό γκρι Σακάκι? Έχει εκτοπιστεί και σε άλλη περίπτωση....