pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
ποιο ειναι το προβλημα καποιον εδω με την ορθογραφια?
Σιγα ρε μην τρλαινεστε
Σιγα ρε μην τρλαινεστε
Μερικές αλήθειες
Αρχικά για το Φατσέα
1 ο Φατσέας παλιά πήγαινε και με ζευγάρια και με γυναίκες
2 λέει και έλεγε πολλά ψέματα
3 είχε πράγματι τραυματιστεί
4 όταν περιμέναμε Απέναντι στην καφετέρια για να μπει ζευγάρι και να μπούμε στην πλάκα Καλός ήτανε
5 από τότε που τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη Γιάννη το χει παρακάνει εναντίον του μαγαζιού
6 Πιθανόν να μην μπορεί να μπει στο μαγαζί ή να μπορεί να μπει με καινούργιους ταμίες που δεν τον ξέρουν
Για τις φάσεις
Πριν από πολλά χρόνια γίνονταν φοβερές φάσεις
Σάββατα αποκλείεται να μην υπήρχαν7-8 ζευγάρια βέβαια και 50 άντρες τα μισά τουλάχιστον εκ των οποίων παίζανε
Και καθημερινές είχες μεγάλη πιθανότητα να δεις ζευγάρι το οποίο τις περισσότερες φορές έπαιζε κιόλας
Η αλήθεια είναι ότι από τότε που τσακώθηκε ο Γιάννης με τον παλιό του συνεταίρο και έφυγε τα ζευγάρια ελαττώθηκαν
Πηγαίνουν αρκετά πιο σπάνια
Ενώ παλιά όπως προείπα το Σάββατο αποκλείεται να μην έβλεπες πολλά ζευγάρια τώρα μπορεί να πας και να μη δεις κανένα
Ο Γιάννης ο ιδιοκτήτης έχει τις καλές του έχει και τις κακές του
Όπως πιθανόν όλοι μας
Να πρέπει να διευθύνεις ένα μαγαζί το οποίο σου τυχαίνει
Από τον καλύτερο στο χειρότερο δεν είναι εύκολο
Στο μήνυμα που απάντησες είχα γράψει έλεγε και λέει πολλά ψέματαΑγαπητέ φίλε μια ευγενική παρέμβαση στην τοποθέτηση σου
Και μόνο που αναφέρεσαι στον fatsea αλήθειες δεν υπάρχουν.
Διότι:
1) Την μια μας συστήνεται σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, την άλλη σαν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, μετά μας λέει ότι είναι Αστυνομικός, συνεχίζει με το υπάλληλος σε γραφείο τελετών, το γυρνάει στο άνεργος (που μάλλον είναι η αλήθεια) στην φάση αυτή επίκεται και συνεργασία με το μπου σαν ρεπορτερ και τελειωμό δεν έχει.
2) Την μία δεν πάει σε τσοντάδικα γιατί είναι για ανώμαλους, την άλλη πάει σε τσοντάδικα για την καλτίλα, την μια δεν γαμάει πούστηδες, την άλλη γαμάει ζητώντας λεφτά ( εκτός από τις ημέρες που έχει προσφορά το κατάστημα και το κάνει τσάμπα) γιατί ούτε σταθερό τιμολόγιο έχει. Την μία ζητάει 20 ευρώ την άλλη 50 ευρώ. Την μια κράζει τα cd την άλλη τα κυνηγάει.
3) Έχει 1850 προφίλ εδώ στο FB στο INSTA κοκ με διαφορετικά ονόματα (καλά θα μου πείτε μόνο αυτός το κάνει) ΟΧΙ κινούνται πολλοί σε αυτή την λογική. Το θέμα είναι ότι και εδώ μέσα κάνει το ίδιο, δηλ. έχει προφίλ ως γυναίκα, ως ζευγάρι κ.ο.κ. Ανακοινώνει ότι θα πάει την τάδε ώρα την ταδε ημέρα, τσιμπάτε όλοι εσείς που προσπαθείτε να πέσετε στην περίπτωση και μετά βγαίνει ο ίδιος και κράζει, ή βρίζει τάχα μου το ζευγάρι, ή ρωτάει τι έγινε πήγατε? Τρολλαρει ασύστολα.
Τον καιρό που πράγματι έμπαινε στο ατ και που δεν το είχαν πετάξει απ εξω ακόμα είχε τύχει 2 φορές να φέρει μια πρεζού τελειωμένη και καλά ζευγάρι και ήμουν μπροστά που έφαγε πόρτα λόγω της βρωμιάρας
4) Την μια βρίζει για το εισιτήριο των 10 ευρώ και την άλλη λέει ότι παίρνει βίζιτες με 250 και 300 ευρώ και πάει στα swingers να βγάλει γούστα.
Άρα καλέ μου φίλε για αυτούς του λόγους και πολλούς άλλους νομίζω ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ FATSEAS είναι έννοιες ασυμβίβαστες.
10€ χώροι στο σινεμάΠαντως αν ρωτησεις καποιον που διαβαζει το θεμα ποσο ειναι η εισοδος δε θα ξερει να σου απαντησει το σωστο.
Ξέρεις κάτι, μου θυμίζεις γραπτά της νιότης μου,ο καθένας μας το επεζε κάτι άλλο εκεί μέσα κάποτε εγώ τώρα είμαι στον ΟΑΕΔ αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα σχόλιαζο, γιατί ήταν μια άλλη εποχή, που επειδή εγώ εκτός από ζευγάρια γλενταγα και με πουστρακια, όταν εμπενε ζευγάρι είχε τρόπο να προσαρμοστεί η οποία φάση, να περάσω καλά εγώ, και αυτό σας ενωχλουσε πολύ, τώρα λοιπόν που δεν με ξέρει κανείς, γιατί όλες η παλιές σειρές των υπολοίπων μυστών, που πηγεναν στο σινεμά έχουν ρίξει μαύρη πέτρα, έρχομαι εγώ παίδες μπενω αθόρυβα χωρίς να δημιουργο προβλήμαΑγαπητέ φίλε μια ευγενική παρέμβαση στην τοποθέτηση σου
Και μόνο που αναφέρεσαι στον fatsea αλήθειες δεν υπάρχουν.
Διότι:
1) Την μια μας συστήνεται σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, την άλλη σαν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, μετά μας λέει ότι είναι Αστυνομικός, συνεχίζει με το υπάλληλος σε γραφείο τελετών, το γυρνάει στο άνεργος (που μάλλον είναι η αλήθεια) στην φάση αυτή επίκεται και συνεργασία με το μπου σαν ρεπορτερ και τελειωμό δεν έχει.
2) Την μία δεν πάει σε τσοντάδικα γιατί είναι για ανώμαλους, την άλλη πάει σε τσοντάδικα για την καλτίλα, την μια δεν γαμάει πούστηδες, την άλλη γαμάει ζητώντας λεφτά ( εκτός από τις ημέρες που έχει προσφορά το κατάστημα και το κάνει τσάμπα) γιατί ούτε σταθερό τιμολόγιο έχει. Την μία ζητάει 20 ευρώ την άλλη 50 ευρώ. Την μια κράζει τα cd την άλλη τα κυνηγάει.
3) Έχει 1850 προφίλ εδώ στο FB στο INSTA κοκ με διαφορετικά ονόματα (καλά θα μου πείτε μόνο αυτός το κάνει) ΟΧΙ κινούνται πολλοί σε αυτή την λογική. Το θέμα είναι ότι και εδώ μέσα κάνει το ίδιο, δηλ. έχει προφίλ ως γυναίκα, ως ζευγάρι κ.ο.κ. Ανακοινώνει ότι θα πάει την τάδε ώρα την ταδε ημέρα, τσιμπάτε όλοι εσείς που προσπαθείτε να πέσετε στην περίπτωση και μετά βγαίνει ο ίδιος και κράζει, ή βρίζει τάχα μου το ζευγάρι, ή ρωτάει τι έγινε πήγατε? Τρολλαρει ασύστολα.
Τον καιρό που πράγματι έμπαινε στο ατ και που δεν το είχαν πετάξει απ εξω ακόμα είχε τύχει 2 φορές να φέρει μια πρεζού τελειωμένη και καλά ζευγάρι και ήμουν μπροστά που έφαγε πόρτα λόγω της βρωμιάρας
4) Την μια βρίζει για το εισιτήριο των 10 ευρώ και την άλλη λέει ότι παίρνει βίζιτες με 250 και 300 ευρώ και πάει στα swingers να βγάλει γούστα.
Άρα καλέ μου φίλε για αυτούς του λόγους και πολλούς άλλους νομίζω ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ FATSEAS είναι έννοιες ασυμβίβαστες.
Ρε τύπε, σταμάτα πια να ξεφτιλίζεσαι άλλο, για λύπηση είσαι μόνο με αυτά που γράφεις συνέχεια.Ξέρεις κάτι, μου θυμίζεις γραπτά της νιότης μου,ο καθένας μας το επεζε κάτι άλλο εκεί μέσα κάποτε εγώ τώρα είμαι στον ΟΑΕΔ αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα σχόλιαζο, γιατί ήταν μια άλλη εποχή, που επειδή εγώ εκτός από ζευγάρια γλενταγα και με πουστρακια, όταν εμπενε ζευγάρι είχε τρόπο να προσαρμοστεί η οποία φάση, να περάσω καλά εγώ, και αυτό σας ενωχλουσε πολύ, τώρα λοιπόν που δεν με ξέρει κανείς, γιατί όλες η παλιές σειρές των υπολοίπων μυστών, που πηγεναν στο σινεμά έχουν ρίξει μαύρη πέτρα, έρχομαι εγώ παίδες μπενω αθόρυβα χωρίς να δημιουργο προβλήμα
Φατσέα κάνε την απειλή σου πράξη! Θα είναι μεγάλο δώρο για εμάς.Επειδή πολύ εδώ μέσα,με κουρασατε, θα αποσυρθο, να ηρεμήσω ψυχήκα, και σε θέματα υγείας, και αυτοί οι πραγματικοί που ενδεχομένως ενδιαφέροντε για εμένα, ξέρουν πως θα με βρουν, καλά γούστα να έχετε και Καλά να περνάτε,με υγεία και οικογένειακη ε
Ρε τύπε, σταμάτα πια να ξεφτιλίζεσαι άλλο, για λύπηση είσαι μόνο με αυτά που γράφεις συνέχεια.
Το 2005 έγινα Μέλλος στο μπου με άλλο πρόσωπο ένα προφίλ που είχε πάρει και αρκετά μεγάλη αναβάθμιση , αλλά το 2014 το έκλεισα μαζί με τον φίλο μου που το είχαμε μαζί και αυτός παντρεύτηκε, και δεν το ήθελε, τώρα λοιπόν σας κάνω ένα δώρο σταματαω να σας ζαλίζω το έρωτα, και περνετε καλάΌπως προείπα εκτός του ότι έχουν χαθεί προφίλ που άξιζαν και είχε κάποιο νόημα η ανάγνωση διαφόρων σχολίων υπάρχουν και προφίλ ανενεργά από το 2005!!! Ιδού για του λόγου του αληθές... δεν είναι παραπάνω από 10 προφίλ που μας ξενερώνουν και μας ζαλίζουν τα αρχίδια σε σημείο αηδίας.
Ήρθε ένα αμερικανικό ζευγάρι, μηλαμε για πολύ squirting η γκόμενα , δεν μα άφησε να δούμε τίποτα κλειστηκανε σε καμπίνα.Επαιξε καμια καλη φαση η νεκρα ητανε;
Έπρεπε να κάνετε ριφιφι, έπρεπε ξένοι ήταν το πολύ πολύ να έφευγαν τρέχοντας,οι πρώτοι θα ήταν,τι να σας κάνω που είμαι στην παραλία ακόμηΉρθε ένα αμερικανικό ζευγάρι, μηλαμε για πολύ squirting η γκόμενα , δεν μα άφησε να δούμε τίποτα κλειστηκανε σε καμπίνα.
Αυτά
Μην περιμένεις τέτοια ενημέρωση. Μόνο τα τρολλ ανακοινώνουν και οι απελπισμένοι.Θα πάει κανένα ζευγάρι η κροσακι σήμερα;
Σήμερα παίζει ο θρύλος, έχει καναπέ και,αραγμα, εσείς οι υπόλοιποι μύστες μερακλήδες πηγενεται στο τσονταδικο, και προσεκτικά μήν σας μπει κανένα ζευγάρι μέσα, και πάνε και κλειδοθουν σε καμία καμπίνα, και σάς αφισουν με το πουλί στο χέριΜην περιμένεις τέτοια ενημέρωση. Μόνο τα τρολλ ανακοινώνουν και οι απελπισμένοι.
Εγώ στον spyros73 αναφερόμουν που είναι μέλος από το 2005 και δεν συμμετέχει ενεργά ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ.Το 2005 έγινα Μέλλος στο μπου με άλλο πρόσωπο ένα προφίλ που είχε πάρει και αρκετά μεγάλη αναβάθμιση , αλλά το 2014 το έκλεισα μαζί με τον φίλο μου που το είχαμε μαζί και αυτός παντρεύτηκε, και δεν το ήθελε, τώρα λοιπόν σας κάνω ένα δώρο σταματαω να σας ζαλίζω το έρωτα, και περνετε καλά
Ε όχι και ηλίθιος,πες κανένα ζώο άλλο το ηλίθιος είναι προσβολή, τόσα ζώα έχουμε στο ζωηκο σύστημαΕγώ στον spyros73 αναφερόμουν που είναι μέλος από το 2005 και δεν συμμετέχει ενεργά ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ.
Το ότι έχεις 100 προφίλ το ξέρω απλώς με επιβεβαιώνεις