Αγαπητέ φίλε μια ευγενική παρέμβαση στην τοποθέτηση σου
Και μόνο που αναφέρεσαι στον fatsea αλήθειες δεν υπάρχουν.
Διότι:
1) Την μια μας συστήνεται σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, την άλλη σαν καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, μετά μας λέει ότι είναι Αστυνομικός, συνεχίζει με το υπάλληλος σε γραφείο τελετών, το γυρνάει στο άνεργος (που μάλλον είναι η αλήθεια) στην φάση αυτή επίκεται και συνεργασία με το μπου σαν ρεπορτερ και τελειωμό δεν έχει.
2) Την μία δεν πάει σε τσοντάδικα γιατί είναι για ανώμαλους, την άλλη πάει σε τσοντάδικα για την καλτίλα, την μια δεν γαμάει πούστηδες, την άλλη γαμάει ζητώντας λεφτά ( εκτός από τις ημέρες που έχει προσφορά το κατάστημα και το κάνει τσάμπα) γιατί ούτε σταθερό τιμολόγιο έχει. Την μία ζητάει 20 ευρώ την άλλη 50 ευρώ. Την μια κράζει τα cd την άλλη τα κυνηγάει.
3) Έχει 1850 προφίλ εδώ στο FB στο INSTA κοκ με διαφορετικά ονόματα (καλά θα μου πείτε μόνο αυτός το κάνει) ΟΧΙ κινούνται πολλοί σε αυτή την λογική. Το θέμα είναι ότι και εδώ μέσα κάνει το ίδιο, δηλ. έχει προφίλ ως γυναίκα, ως ζευγάρι κ.ο.κ. Ανακοινώνει ότι θα πάει την τάδε ώρα την ταδε ημέρα, τσιμπάτε όλοι εσείς που προσπαθείτε να πέσετε στην περίπτωση και μετά βγαίνει ο ίδιος και κράζει, ή βρίζει τάχα μου το ζευγάρι, ή ρωτάει τι έγινε πήγατε? Τρολλαρει ασύστολα.
Τον καιρό που πράγματι έμπαινε στο ατ και που δεν το είχαν πετάξει απ εξω ακόμα είχε τύχει 2 φορές να φέρει μια πρεζού τελειωμένη και καλά ζευγάρι και ήμουν μπροστά που έφαγε πόρτα λόγω της βρωμιάρας
4) Την μια βρίζει για το εισιτήριο των 10 ευρώ και την άλλη λέει ότι παίρνει βίζιτες με 250 και 300 ευρώ και πάει στα swingers να βγάλει γούστα.
Άρα καλέ μου φίλε για αυτούς του λόγους και πολλούς άλλους νομίζω ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ FATSEAS είναι έννοιες ασυμβίβαστες.