Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ πήγα πρώτη φορά χθες 5:00 το μεσημέρι τι ώρα είναι καλές να πηγαίνεις
Ότι ώρα να πας βγάλε ολοήμερο όπως βγάζω εγώ που πάω βγάζω ένα εισιτήριο, και φεύγω , και αν έχω διάθεση πάω το βράδυ, τώρα που έχουν αλλάξει όλα και δεν υπάρχει κανένας που να με γνωρίζει προσωπικά, αν τύχει και με γνωρίσουν και μου που να φύγω θα πάρω τα 15 ευρώ πίσω και θα φύγω , αλλιώς θα πρέπει να έρθει εισαγγελέας να με βγάλει

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Ξέρεις κάτι, μου θυμίζεις γραπτά της νιότης μου,ο καθένας μας το επεζε κάτι άλλο εκεί μέσα κάποτε εγώ τώρα είμαι στον ΟΑΕΔ αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα σχόλιαζο, γιατί ήταν μια άλλη εποχή, που επειδή εγώ εκτός από ζευγάρια γλενταγα και με πουστρακια, όταν εμπενε ζευγάρι είχε τρόπο να προσαρμοστεί η οποία φάση, να περάσω καλά εγώ, και αυτό σας ενωχλουσε πολύ, τώρα λοιπόν που δεν με ξέρει κανείς, γιατί όλες η παλιές σειρές των υπολοίπων μυστών, που πηγεναν στο σινεμά έχουν ρίξει μαύρη πέτρα, έρχομαι εγώ παίδες μπενω αθόρυβα χωρίς να δημιουργο προβλήμα
Στα αρχιδια μας ρε κοπανε.Δε μπορεις να το εμπεδωσεις οτι εχεις κουρασει,πηγανε σε κανενα ψυχιατρο να σε κοιταξει,εισαι αρωστος πραγματικα τι μια μας λες δεν εχεις 10 ευρω να μπεις μεσα και προτιμας να τα φας σε σουβλακια και την αλλη πας με βιζιτες στα swinger club και δινεις 200αρες.Σαλτα και γαμησου στη τελικη εχεις κουρασει καταλαβε το.Πραγματικα εισαι για το νταου πεντελης πρεπει να μπεις σε ψυχιατρειο και μαλιστα γρηγορα.Τσουρεκια μας τα χεις κανει τοσα χρονια τις ιδιες μαλακιες λες.Δε βαρεθηκες για λυπηση εισαι κακομοιρη,αμφιβαλω αν σου σηκωνετε κιολας.

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
σταματιστε να βριζετε τον Φατσεα, πρεπει να ειναι σκληρο καρυδι, δεν απανατει στα μπινελικια.
Αυτο κατι δειχνει, (κατι καλο παντως)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
σταματιστε να βριζετε τον Φατσεα, πρεπει να ειναι σκληρο καρυδι, δεν απανατει στα μπινελικια.
Αν με ενωχλει κάτι κάνω αναφορά στο σχόλιο που γίνεται, ειδικά όταν είναι υβριστικό περιεχόμενο, εδώ μέσα όπως και στο υδρημα,η παρεξηγήσεις και η βαβούρα γίνεται εδώ και χρόνια γύρω από το θέμα ζευγάρια,στα άλλα υδρηματα ηδονής που δεν πατάνε ζευγάρια, εκεί τους είμαι άγνωστος, τέλος πάντων εγώ δεν δίνω σημασία, ούτε καταλαβαίνω από λόγια του αέρα, οποίος θέλει κάτι άλλο σε έρθει από κοντά, τέλος...

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
η μαγκιες και τα βρισιδια, οποιος εχει καρυδια, προσωπο με προσωπο. Απο τον καναπε ειμαστε ολοι μαγκες.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21

Το ότι ταυτίζεστε βεβαίως κάτι δείχνει. Η μιζέρια και η απελπισία συνυπάρχουν.

Το γεγονός ότι τα τενεκεδάκια κάνουν θόρυβο δεν σημαίνει ότι αποκτούν αξία απλά παραμένουν ενοχλητικά στα αυτιά των υπολοίπων.

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
καλο αυτο με τα τενεκεδακια, δεν το ειχα ξανακουσει, κατι μας δινει τελικα το μπουρδελα

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
54
Πόντοι
0
Θα πάω σε κάνα 3ωρο και θα κάτσω πάνω από 2 ώρες όσοι θέλουν να ξαλαφροσουν είναι ευπρόσδεκτοι

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
γατακια ...
σε 10 λεπτα το πολυ ο φατσεας θα γραψει (αλλο ενα) σχολιο ....

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !
Αργυσα λίγο, γιατί είχα και δουλειές,με την Γιουσέφ γειτονιά εδώ έχω, και πολύ χρόνο

Fakeris

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2022
Like
13
Πόντοι
0
Αξήζει αυτό το τσοντάδικο Σάββατα? απόγευμα , βράδυ?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Αξήζει αυτό το τσοντάδικο Σάββατα? απόγευμα , βράδυ?
Κάνε μια βόλτα μια εποχή πριν 8 χρόνια περιμέναμε το Σάββατο για να έρθουν ζευγάρια, πηγενε μπωρει να είσαι τυχερός μύστη συνάδελφε, καλά να περάσεις

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Αυτή την ώρα, βράδυ Σάββατα είναι καλά να πηγαίνετε. Αν δε γίνεται φάση είναι επειδή κάποιος δε τη γουστάρει τη δεδόμενη στιγμή. Δευτέρες είναι μακράν οι χειρότερες όπως και μεσοβδόμαδα συνήθως. Κυριακές επίσης έχω δει κάποια κινητικότητα. Βέβαια είναι και τι αναζητά ο καθένας. Για παράδειγμα πίπες γίνονται πάντα, πήδημα για κάποιους λόγους πιο δύσκολα, ζευγάρια είναι συχνά τριγυρισμένα απο 50 άτομα με τις πούτσες ανά χείρας. Αλληλομαλακίες γίνονται και σε όλα τα καθίσματα. Στις καμπίνες υπάρχει κινητικότητα και καμμιά φορά καταληγούν οι 2 σε μια. Γυναίκες μόνες δεν ξέρω. Ελπίζω να γέμισα λίγα κενά.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Θα το ξαναπώ γιατί έχω οργανώσει φάσεις σαυτο το σινεμά και οι πιο πολλοί το ξέρουν.Μην απαντάτε σε κανέναν που δε γουστάρει το μαγαζί και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο παρά να γράφουμε εδώ για την κάθε φάση που οργανώνεται ώστε να μαστε όλοι εκεί και ύστερα να τη σχολιάζουμε.Τιποτα μα τίποτα άλλο.Οκ λογικά δε θα εισακουστω αλλά είπα να το ξαναπω

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Θα το ξαναπώ γιατί έχω οργανώσει φάσεις σαυτο το σινεμά και οι πιο πολλοί το ξέρουν.Μην απαντάτε σε κανέναν που δε γουστάρει το μαγαζί και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο παρά να γράφουμε εδώ για την κάθε φάση που οργανώνεται ώστε να μαστε όλοι εκεί και ύστερα να τη σχολιάζουμε.Τιποτα μα τίποτα άλλο.Οκ λογικά δε θα εισακουστω αλλά είπα να το ξαναπω
Μπράβο
Σωστοτατος! Για όσοι ξέρουμε, σε επικροτούμε κι ευελπιστώ να έχουμε τα παλιά καλά...... you know

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Περιμενουμε νεα σου

Nik3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα είναι κάνεις μέσα τώρα ώρα ενημερώσει !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom