pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
η μαγκιες και τα βρισιδια, οποιος εχει καρυδια, προσωπο με προσωπο. Απο τον καναπε ειμαστε ολοι μαγκες.
σταματιστε να βριζετε τον Φατσεα, πρεπει να ειναι σκληρο καρυδι, δεν απανατει στα μπινελικια.
Αυτο κατι δειχνει, (κατι καλο παντως)
Αργυσα λίγο, γιατί είχα και δουλειές,με την Γιουσέφ γειτονιά εδώ έχω, και πολύ χρόνογατακια ...
σε 10 λεπτα το πολυ ο φατσεας θα γραψει (αλλο ενα) σχολιο ....
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !
Πάλι καλά που το περνετε χαμπάρι, γιατί εγώ σας κατάντησα γραφηκοςΜονο ζομπι και σημερα. Αηδια καταντησε
Κάνε μια βόλτα μια εποχή πριν 8 χρόνια περιμέναμε το Σάββατο για να έρθουν ζευγάρια, πηγενε μπωρει να είσαι τυχερός μύστη συνάδελφε, καλά να περάσειςΑξήζει αυτό το τσοντάδικο Σάββατα? απόγευμα , βράδυ?
ΜπράβοΘα το ξαναπώ γιατί έχω οργανώσει φάσεις σαυτο το σινεμά και οι πιο πολλοί το ξέρουν.Μην απαντάτε σε κανέναν που δε γουστάρει το μαγαζί και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο παρά να γράφουμε εδώ για την κάθε φάση που οργανώνεται ώστε να μαστε όλοι εκεί και ύστερα να τη σχολιάζουμε.Τιποτα μα τίποτα άλλο.Οκ λογικά δε θα εισακουστω αλλά είπα να το ξαναπω
Περιμενουμε νεα σουΘα το ξαναπώ γιατί έχω οργανώσει φάσεις σαυτο το σινεμά και οι πιο πολλοί το ξέρουν.Μην απαντάτε σε κανέναν που δε γουστάρει το μαγαζί και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο παρά να γράφουμε εδώ για την κάθε φάση που οργανώνεται ώστε να μαστε όλοι εκεί και ύστερα να τη σχολιάζουμε.Τιποτα μα τίποτα άλλο.Οκ λογικά δε θα εισακουστω αλλά είπα να το ξαναπω
Όταν έχω κιεγω νέα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το γράψω εδώ φίλος.Σας είπα ότι είναι ξανά σε φάση να το ξανακάνει η τύπισσα.Απο κει και πέρα δεν υποσχέθηκα ότι θα γίνει σε μια μέρα δύο μέρες τρεις 1 μήνα,γι'αυτό δε γράφω και ξαναγράφω εδώ γιατί όταν είναι να γίνει απλά θα το ανακοινώσω.Αλλα βαρέθηκα τους διάφορους παπάρες που γράφουν ότι δε γίνονται σκηνικά στο μαγαζί όταν έχουμε ζήσει τόσα και τόσα.Γιαυτο απλά μην απαντάτε όσο γράφουμε μόνο τις φάσεις που γίνονται τόσο θα γουστάρουμε.Περιμενουμε νεα σου
Οπότε έρθεις μύστη συνάδελφε ενημέρωσε μας, γιατί θέλω να έρθω, και εγώ, υπάρχουν εδώ μέσα, μύστες που γουστάρουν μόνους άντρες,να με γνωρίσουν, θα τους κάνω την τιμή να εμφανιστω, και αφού με ξέρουν θα με καταλάβουνΌταν έχω κιεγω νέα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το γράψω εδώ φίλος.Σας είπα ότι είναι ξανά σε φάση να το ξανακάνει η τύπισσα.Απο κει και πέρα δεν υποσχέθηκα ότι θα γίνει σε μια μέρα δύο μέρες τρεις 1 μήνα,γι'αυτό δε γράφω και ξαναγράφω εδώ γιατί όταν είναι να γίνει απλά θα το ανακοινώσω.Αλλα βαρέθηκα τους διάφορους παπάρες που γράφουν ότι δε γίνονται σκηνικά στο μαγαζί όταν έχουμε ζήσει τόσα και τόσα.Γιαυτο απλά μην απαντάτε όσο γράφουμε μόνο τις φάσεις που γίνονται τόσο θα γουστάρουμε.
Δεν παίζει τίποτα τυπε. Ζευγάρια έρχονται καθημερινά μετά τις 24:00 παρέα με τα ζόμπιΚαλησπέρα παιδιά
Τί κάνετε;
Δεν έχω πάει ποτέ
Τί παίζει;
Ποια μέρα και ώρα θα είναι καλή για να πετύχω και κάνα ζευγάρι;
Ευχαριστώ