Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Περιμενουμε νεα σου
Όταν έχω κιεγω νέα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το γράψω εδώ φίλος.Σας είπα ότι είναι ξανά σε φάση να το ξανακάνει η τύπισσα.Απο κει και πέρα δεν υποσχέθηκα ότι θα γίνει σε μια μέρα δύο μέρες τρεις 1 μήνα,γι'αυτό δε γράφω και ξαναγράφω εδώ γιατί όταν είναι να γίνει απλά θα το ανακοινώσω.Αλλα βαρέθηκα τους διάφορους παπάρες που γράφουν ότι δε γίνονται σκηνικά στο μαγαζί όταν έχουμε ζήσει τόσα και τόσα.Γιαυτο απλά μην απαντάτε όσο γράφουμε μόνο τις φάσεις που γίνονται τόσο θα γουστάρουμε.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.086
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά
Τί κάνετε;
Δεν έχω πάει ποτέ
Τί παίζει;
Ποια μέρα και ώρα θα είναι καλή για να πετύχω και κάνα ζευγάρι;
Ευχαριστώ

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Όταν έχω κιεγω νέα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το γράψω εδώ φίλος.Σας είπα ότι είναι ξανά σε φάση να το ξανακάνει η τύπισσα.Απο κει και πέρα δεν υποσχέθηκα ότι θα γίνει σε μια μέρα δύο μέρες τρεις 1 μήνα,γι'αυτό δε γράφω και ξαναγράφω εδώ γιατί όταν είναι να γίνει απλά θα το ανακοινώσω.Αλλα βαρέθηκα τους διάφορους παπάρες που γράφουν ότι δε γίνονται σκηνικά στο μαγαζί όταν έχουμε ζήσει τόσα και τόσα.Γιαυτο απλά μην απαντάτε όσο γράφουμε μόνο τις φάσεις που γίνονται τόσο θα γουστάρουμε.
Οπότε έρθεις μύστη συνάδελφε ενημέρωσε μας, γιατί θέλω να έρθω, και εγώ, υπάρχουν εδώ μέσα, μύστες που γουστάρουν μόνους άντρες,να με γνωρίσουν, θα τους κάνω την τιμή να εμφανιστω, και αφού με ξέρουν θα με καταλάβουν

xymadio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
34
Πόντοι
0
είναι κανείς στο μαγαζί τώρα να μας πει τι παίζει από κόσμο;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα παιδιά
Τί κάνετε;
Δεν έχω πάει ποτέ
Τί παίζει;
Ποια μέρα και ώρα θα είναι καλή για να πετύχω και κάνα ζευγάρι;
Ευχαριστώ
Δεν παίζει τίποτα τυπε. Ζευγάρια έρχονται καθημερινά μετά τις 24:00 παρέα με τα ζόμπι

• Χαχα
Αντιδράσεις: dskoul

Penniecrossdresser

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
383
Πόντοι
21
Καλημέρα. ..ποιος θα τα γλυψει; να έχεις χωρο και να είσαι ΓΕΝΕΩΔΩΡΟΣ

Συνημμένα

• 20220907_121103.jpg
    20220907_121103.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 108
  • 20220907_121054.jpg
    20220907_121054.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 98

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
καλημερα. Ελα στο σινεμα, σου πληρωνω το εισητηριο, και θα φας καλα

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
πολυ ησυχια επεσε, σταματησε ο Φατσεας και τελειωσαν ολα.

Nik3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Σήμερα στο σινεμά έγιναν αρκετές φάσεις με μια ξανθιά κοπέλα !!!!

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Καλημέρα. ..ποιος θα τα γλυψει; να έχεις χωρο και να είσαι ΓΕΝΕΩΔΩΡΟΣ
Ωραια αλλά θα κάτσεις να τον φας μετά ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα στο σινεμά έγιναν αρκετές φάσεις με μια ξανθιά κοπέλα !!!!
Όπως ; Για ενημέρωσε

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Να πω και εγώ μια άποψη καθώς απο τον Αυγουστο και μετα επανήλθα καποιες φορες, μετα απο δυομιση χρονια αποχης λογω covid.

Καταρχην σε χωρους και καθαριοτητα ειναι ανωτερο απο καθε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. Γενικα οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι πολυ καλες, μιας και μπορεις να κανεις οτι θες, και με διακριτικοτητα αλλα και χωρις, αναλογα την επιλογη σου.

Εδω ομως σταματουν τα θετικα.
Ο κοσμος ειναι εμφανως πιο λιγος, τραγικα λιγος θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις ενω οι παλιες εποχες, μοιαζουν να εχουν παρελθει ανεπιστρεπτει. 2-3 ατομα δεν πετυχαινες καποτε ουτε καν στο ανοιγμα 10 το πρωι, ποσο μαλλον 5 και 6 το απογευμα.
Προφανως ο λογος ειναι το κοστος καθως τα 10€ για μια επισκεψη και μαλιστα ουτε καν σε ολο το χωρο, αποτελουν αρνητικο παραγοντα. Στις 5-6 επισκεψεις που εκανα τον τελευταιο μηνα, δεν πετυχα ποτε ζευγαρι, ποτε cross, ποτε trans αλλα ουσιαστικα καποιους θαμωνες μονο, και στην καλυτερη 7-8 ατομα που απλα κινουνταν περα δωθε.

Θα δωσω καποιες ευκαιριες ακομα τωρα που σπαει λιγο και η ζεστη σιγα σιγα, μονο και μονο γιατι το μαγαζι ειναι ποιοτικο σα χωρος. Δυστυχως ομως απο κοσμο "δεν"...

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
Να πω και εγώ μια άποψη καθώς απο τον Αυγουστο και μετα επανήλθα καποιες φορες, μετα απο δυομιση χρονια αποχης λογω covid.

Καταρχην σε χωρους και καθαριοτητα ειναι ανωτερο απο καθε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. Γενικα οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι πολυ καλες, μιας και μπορεις να κανεις οτι θες, και με διακριτικοτητα αλλα και χωρις, αναλογα την επιλογη σου.

Εδω ομως σταματουν τα θετικα.
Ο κοσμος ειναι εμφανως πιο λιγος, τραγικα λιγος θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις ενω οι παλιες εποχες, μοιαζουν να εχουν παρελθει ανεπιστρεπτει. 2-3 ατομα δεν πετυχαινες καποτε ουτε καν στο ανοιγμα 10 το πρωι, ποσο μαλλον 5 και 6 το απογευμα.
Προφανως ο λογος ειναι το κοστος καθως τα 10€ για μια επισκεψη και μαλιστα ουτε καν σε ολο το χωρο, αποτελουν αρνητικο παραγοντα. Στις 5-6 επισκεψεις που εκανα τον τελευταιο μηνα, δεν πετυχα ποτε ζευγαρι, ποτε cross, ποτε trans αλλα ουσιαστικα καποιους θαμωνες μονο, και στην καλυτερη 7-8 ατομα που απλα κινουνταν περα δωθε.

Θα δωσω καποιες ευκαιριες ακομα τωρα που σπαει λιγο και η ζεστη σιγα σιγα, μονο και μονο γιατι το μαγαζι ειναι ποιοτικο σα χωρος. Δυστυχως ομως απο κοσμο "δεν"...
ετσι οπως τα λες ειναι δυστυχως…. αυτη τη στιγμη γυροφέρνουν μεσα στο χωρο 3 ατομα…. απελπισια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom