Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
έχεις δικιο. βεβαια στο αθηναικον 2 φορες που πηγα δεν γινοταν τιποτα. μονο κατι αλλοδαπα να μου ζητανε λεφτα. οι υπολοιποι στον κοσμο τους. δεν εκαναν τιποτα. τελικα μονο στο video show παιζουν οι περισσοτερες φασεις. αλλα μεχρι μεσημερι, μετα βλεπεις τα ιδια ατομα πανω κατω
στο αθηναικον παντα υπηρχαν ενοχλητικοι αλλοδαποι που ζητανε λεφτα ειδικα τα πρωινα ,εχει κλεισει και το κοσμοπολιτ που ηταν η μεκκα του πληρωμενου σεξ με αλλοδαπους και μεταφερθηκαν στο αθηναικον ολοι αυτοι
σε φτανουν στα ορια σου δεν καταλαβαινουν ευκολα το δεν γουσταρω,στο video show τρωνε πορτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα παίχτηκε σκηνικό μεταξύ του ιδιοκτήτη και ενός τυπά που πήγε και παρίστανε τον αστυνομικό. Έπαιξαν φάπες έξω από το μαγαζί.
κατι μου λεει οτι η φαση μυριζει φατσεα

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
263
Πόντοι
21
Λοιπον το καλυτερο ειναι να φτιαξουμε μια ομαδικη στπ φβ και οποιο ζευγαρι,γυναικα,κρος σκοπευει να παει στο ιδρυμα,να ενημερωνει μεσα απο κει

Otkgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Αυτην ηταν φιλε μου. Με το κινητο και τα hands free να κοβει βολτες και παιρνει το συμπαν μεσα στο σινεμα. Ποτε δεν αρνειται γαμηαι.
Ναι! Αυτή είναι. Την είχα πετύχει μια φορά παλιά. Πολύ καλή εμφάνιση.

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
στο αθηναικον παντα υπηρχαν ενοχλητικοι αλλοδαποι που ζητανε λεφτα ειδικα τα πρωινα ,εχει κλεισει και το κοσμοπολιτ που ηταν η μεκκα του πληρωμενου σεξ με αλλοδαπους και μεταφερθηκαν στο αθηναικον ολοι αυτοι
σε φτανουν στα ορια σου δεν καταλαβαινουν ευκολα το δεν γουσταρω,στο video show τρωνε πορτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κατι μου λεει οτι η φαση μυριζει φατσεα
παιζει ναι! αλλωστε εχει και πανω απο 24ωρο να μπει να σχολιασει... ανησυχητικό! :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Λοιπον το καλυτερο ειναι να φτιαξουμε μια ομαδικη στπ φβ και οποιο ζευγαρι,γυναικα,κρος σκοπευει να παει στο ιδρυμα,να ενημερωνει μεσα απο κει
Τυπε εσένα πες τους να σου στέλνουν viber και sms μη τυχόν και τους χάσεις, τρόμπα.

diakoreytis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Εγω λεω να μαζευτουμε να φτιαξουμε ενα ιδρυμα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
13.007
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη, χθες, μετά από πολλούς μήνες. Μπήκα μετά τις 18:30 και έφυγα μετά τις 20:30. Πολύ λίγος κόσμος και σχεδόν όλοι τους gay. Στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα δεν είδα κάτι το αξιοσημείωτο. Μόνο έναν πούστη, στον πρώτο όροφο του υπογείου, ο οποίος φορούσε ένα στριγκάκι και περίμενε, στημένος, μπας και τον πηδήξει κανένας. Κατεβαίνοντας, ένας τύπος νόμιζε ότι με ήξερε και μου έπιασε την κουβέντα. Ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά ωραίος χαρακτήρας. Συζητήσαμε και σχολιάσαμε τα κακώς κείμενα του κινηματογράφου. Δεν με ενόχλησε, ούτε μου έκανε κάποια ανήθικη πρόταση. Όση ώρα έκατσα στο σινεμά, δεν μπήκε καμία γυναίκα. Είδα κάποιους να τον παίζουν, στα όρθια, στην αριστερή γωνία της οθόνης και τον τύπο με τον στριγκάκι να τον γαμάει ένας γέρος, στα πίσω καθίσματα. Η τσόντα που έπαιζε ήταν τραγική, καθώς έδειχνε μία νεαρή να την κατουράνε 6 άτομα και αυτή να τα πίνει. Απαράδεκτο θέαμα, επιπέδου Αβέρωφ και Κοσμοπολίτικ. Αηδίασα και έστρεφα το βλέμμα μου αλλού, στις ακραίες σκηνές. Συνοψίζοντας, το μαγαζί έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι θαμώνες έχουν μειωθεί σημαντικά και οι γυναίκες είναι είδος προς εξαφάνιση. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, εάν δεν μάθω ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.199
Πόντοι
736
Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά με την εικόνα που συναντάω κάθε βράδυ απέναντι του μου προκαλεί τρόμο μην κανένας από το κόσμο απέναντι μπει μεσα

diakoreytis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά με την εικόνα που συναντάω κάθε βράδυ απέναντι του μου προκαλεί τρόμο μην κανένας από το κόσμο απέναντι μπει μεσα
Σου προκαλει τρομο η ιδεα μηπως καποιος μπει στον σινεμα που εσυ δεν μπαινεις??? Τι αλλο θα ακουσουμε...

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Έχεις πάει απέναντι γύρω από τον οσε?

Καλά σου λέει ρε φίλε.

Θέλεις να μας πείσεις ότι στο κατάστημα θα πάει να μπει κάποιος ναρκομανής και θα τον αφήσουν???

ή μήπως θέλεις να μας πεις ότι θα διαθέσει 10ευρώ να πληρώσει εισιτήριο όταν ψάχνει τα σεντς για να πάρει την δόση του???

Μήπως το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθείς να τρομάξεις τους υπόλοιπους που πάνε???

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.199
Πόντοι
736
Καλά σου λέει ρε φίλε.

Θέλεις να μας πείσεις ότι στο κατάστημα θα πάει να μπει κάποιος ναρκομανής και θα τον αφήσουν???

ή μήπως θέλεις να μας πεις ότι θα διαθέσει 10ευρώ να πληρώσει εισιτήριο όταν ψάχνει τα σεντς για να πάρει την δόση του???

Μήπως το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθείς να τρομάξεις τους υπόλοιπους που πάνε???
Όχι καμμια σχέση...συγνώμη αν το διατύπωσα έτσι.. απλά λέω ότι εμένα μου δημιουργεί αμηχανία να πάω κάπου όταν ακριβώς από έξω πεθαίνει κόσμος.δικο μου κόλλημα

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Όχι καμμια σχέση...συγνώμη αν το διατύπωσα έτσι.. απλά λέω ότι εμένα μου δημιουργεί αμηχανία να πάω κάπου όταν ακριβώς από έξω πεθαίνει κόσμος.δικο μου κόλλημα

Δεν το έθεσες έτσι.... Είπες ότι σε πιάνει τρόμος μήπως και μπουκάρει κάποιος εκεί μέσα. Και στους δρόμους καθημερινά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πεθαίνει κόσμος. Δεν βγαίνεις από το σπίτι σου στην ιδέα και μόνο?

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.199
Πόντοι
736
Α καλά, ψάχνεσαι τώρα.συγνωμη παιδιά είπα μαλάκια, όλα τέλεια.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Επίσκεψη, χθες, μετά από πολλούς μήνες. Μπήκα μετά τις 18:30 και έφυγα μετά τις 20:30. Πολύ λίγος κόσμος και σχεδόν όλοι τους gay. Στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα δεν είδα κάτι το αξιοσημείωτο. Μόνο έναν πούστη, στον πρώτο όροφο του υπογείου, ο οποίος φορούσε ένα στριγκάκι και περίμενε, στημένος, μπας και τον πηδήξει κανένας. Κατεβαίνοντας, ένας τύπος νόμιζε ότι με ήξερε και μου έπιασε την κουβέντα. Ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά ωραίος χαρακτήρας. Συζητήσαμε και σχολιάσαμε τα κακώς κείμενα του κινηματογράφου. Δεν με ενόχλησε, ούτε μου έκανε κάποια ανήθικη πρόταση. Όση ώρα έκατσα στο σινεμά, δεν μπήκε καμία γυναίκα. Είδα κάποιους να τον παίζουν, στα όρθια, στην αριστερή γωνία της οθόνης και τον τύπο με τον στριγκάκι να τον γαμάει ένας γέρος, στα πίσω καθίσματα. Η τσόντα που έπαιζε ήταν τραγική, καθώς έδειχνε μία νεαρή να την κατουράνε 6 άτομα και αυτή να τα πίνει. Απαράδεκτο θέαμα, επιπέδου Αβέρωφ και Κοσμοπολίτικ. Αηδίασα και έστρεφα το βλέμμα μου αλλού, στις ακραίες σκηνές. Συνοψίζοντας, το μαγαζί έχει πάρει την κάτω βόλτα. Οι θαμώνες έχουν μειωθεί σημαντικά και οι γυναίκες είναι είδος προς εξαφάνιση. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, εάν δεν μάθω ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.

Σε βρίσκω αρκετά υπερβολικό.... ειδικά στο ότι όση ώρα έκατσες δεν μπήκε καμία γυναίκα.... και ότι είναι είδος προς εξαφάνιση

Τελευταία τροποποίηση:

diakoreytis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Α καλά, ψάχνεσαι τώρα.συγνωμη παιδιά είπα μαλάκια, όλα τέλεια.

και αφου εκανες μαλακια γιατι στην ερωτηση μου συνεχισες να υποστηριζεις την θεωρια σου; γιατι απλα ηθελες να ριξεις την λασπη σου κομπλεξικε. Ας διορθωνες το ποστ. Καλα στα ειπε ο συναδελφος

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
263
Πόντοι
21
Σε βρίσκω αρκετά υπερβολικό.... ειδικά στο ότι όση ώρα έκατσες δεν μπήκε καμία γυναίκα.... και ότι είναι είδος προς εξαφάνιση
Τυπε δυστυχως θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Εχω παει παρα πολλες φορες και σε μερες και ωρες που υποτιθεται σκανε γυναικες και ζευγαρια(δηλαδη ΣΚ),,αλλα τιποτα.

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom