Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Πολύ σεξ !! Η ξανθιά κοπέλα γαμηθηκε σχεδόν μα όλους !
Σωστα την πετυχα και γω κατα τις 8.30. Μονο με τις καρεκλες δεν γαμηθηκε. Ηταν η υποτακτικη ξανθια που ερχοταν και προ covid.
Πιπα και γαμησι στα 4. Καλα περασαμε

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
αυτη η ξανθια κοπελα ειναι οντως κοπελα η κρος ?

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Να πω και εγώ μια άποψη καθώς απο τον Αυγουστο και μετα επανήλθα καποιες φορες, μετα απο δυομιση χρονια αποχης λογω covid.

Καταρχην σε χωρους και καθαριοτητα ειναι ανωτερο απο καθε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. Γενικα οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι πολυ καλες, μιας και μπορεις να κανεις οτι θες, και με διακριτικοτητα αλλα και χωρις, αναλογα την επιλογη σου.

Εδω ομως σταματουν τα θετικα.
Ο κοσμος ειναι εμφανως πιο λιγος, τραγικα λιγος θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις ενω οι παλιες εποχες, μοιαζουν να εχουν παρελθει ανεπιστρεπτει. 2-3 ατομα δεν πετυχαινες καποτε ουτε καν στο ανοιγμα 10 το πρωι, ποσο μαλλον 5 και 6 το απογευμα.
Προφανως ο λογος ειναι το κοστος καθως τα 10€ για μια επισκεψη και μαλιστα ουτε καν σε ολο το χωρο, αποτελουν αρνητικο παραγοντα. Στις 5-6 επισκεψεις που εκανα τον τελευταιο μηνα, δεν πετυχα ποτε ζευγαρι, ποτε cross, ποτε trans αλλα ουσιαστικα καποιους θαμωνες μονο, και στην καλυτερη 7-8 ατομα που απλα κινουνταν περα δωθε.

Θα δωσω καποιες ευκαιριες ακομα τωρα που σπαει λιγο και η ζεστη σιγα σιγα, μονο και μονο γιατι το μαγαζι ειναι ποιοτικο σα χωρος. Δυστυχως ομως απο κοσμο "δεν"...
ισχυουν οσα λες! δυστυχως ο κοσμος μειωθηκε πολυ. εγω πηγα μεσα στο καλοκαιρι 2 φορες Σαββατο και Παρασκευη. η Παρασκευη ηταν μακραν χειροτερη . το Σαββατο ηταν στα παλια επιπεδα ειδικα προς τις 8-9. και τις 2 φορες πετυχα ζευγαρια , και μαλιστα το Σαββατο ηταν 2 μαζι ταυτοχρονα. Νομιζω πλεον μονο Σαββατο αξιζει και αν... δεν ρισκαρω να παω πλεον αλλη μερα.

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
πιστευω τελικα πρεπει να το υποστηριξουμε το μαγαζι, αφου τελικα ειναι το μονο που πανε εστω και αυτα τα λιγα ζευγαρια.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Να πω και εγώ μια άποψη καθώς απο τον Αυγουστο και μετα επανήλθα καποιες φορες, μετα απο δυομιση χρονια αποχης λογω covid.

Καταρχην σε χωρους και καθαριοτητα ειναι ανωτερο απο καθε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. Γενικα οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι πολυ καλες, μιας και μπορεις να κανεις οτι θες, και με διακριτικοτητα αλλα και χωρις, αναλογα την επιλογη σου.

Ο κοσμος ειναι εμφανως πιο λιγος, τραγικα λιγος θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις ενω οι παλιες εποχες, μοιαζουν να εχουν παρελθει ανεπιστρεπτει. 2-3 ατομα δεν πετυχαινες καποτε ουτε καν στο ανοιγμα 10 το πρωι, ποσο μαλλον 5 και 6 το απογευμα.
Προφανως ο λογος ειναι το κοστος καθως τα 10€ για μια επισκεψη και μαλιστα ουτε καν σε ολο το χωρο, αποτελουν αρνητικο παραγοντα. Στις 5-6 επισκεψεις που εκανα τον τελευταιο μηνα, δεν πετυχα ποτε ζευγαρι, ποτε cross, ποτε trans αλλα ουσιαστικα καποιους θαμωνες μονο, και στην καλυτερη 7-8 ατομα που απλα κινουνταν περα δωθε.

Θα δωσω καποιες ευκαιριες ακομα τωρα που σπαει λιγο και η ζεστη σιγα σιγα, μονο και μονο γιατι το μαγαζι ειναι ποιοτικο σα χωρος. Δυστυχως ομως απο κοσμο "δεν"...
σε ολα τα σινεμα ειναι ετσι τραγικη η κατασταση,βλεπεις τα ιδια καιτα ιδια ζομπι,μονο στο αθηναικο και στο Video show ισως δει καμια νεα μουρη μονο τα πρωινα κανας ξεμπαρκος περαστικος,απο απογευμα και μετα οι ιδιοι και οι ιδιοι και εκει

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
ισχυουν οσα λες! δυστυχως ο κοσμος μειωθηκε πολυ. εγω πηγα μεσα στο καλοκαιρι 2 φορες Σαββατο και Παρασκευη. η Παρασκευη ηταν μακραν χειροτερη . το Σαββατο ηταν στα παλια επιπεδα ειδικα προς τις 8-9. και τις 2 φορες πετυχα ζευγαρια , και μαλιστα το Σαββατο ηταν 2 μαζι ταυτοχρονα. Νομιζω πλεον μονο Σαββατο αξιζει και αν... δεν ρισκαρω να παω πλεον αλλη μερα.
Θεμα τυχης ειναι το να πετυχεις ζευγαρι. Εχω παει αρκετες φορες σαββατο και δεν πετυχα κανενα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κατι στανταρ στις μερες.

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
σε ολα τα σινεμα ειναι ετσι τραγικη η κατασταση,βλεπεις τα ιδια καιτα ιδια ζομπι,μονο στο αθηναικο και στο Video show ισως δει καμια νεα μουρη μονο τα πρωινα κανας ξεμπαρκος περαστικος,απο απογευμα και μετα οι ιδιοι και οι ιδιοι και εκει
Τα ζομπι είναι που γαμανε την φαση. Νομιζω ολοι με αυτους εχουμε ξενερωσει και οχι οτι δεν έρχονται τοσο συχνα ζευγαρια. Έρχονται συνεχεια και σε γυροφερνουν. Αηδια εχουν καταντησει

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21

Φίλε νομίζω σαν κόσμο πάντα είχε λιγότερο ακόμα και παλαιότερα επί εποχών Αβέρωφ και Κοσμοπολίτ όμως σαν ποιότητα κόσμου είχε και έχει την καλύτερη. Προσωπικά το προτιμώ από να μαζεύεται ο κάθε μπίχλας ομονοιακός. Επειδή το επισκέπτομαι χρόνια έχω δει αρκετές φορές τον ιδιοκτήτη και τους ταμίες να διώχνουν κόσμο σωρηδόν που σημαίνει ότι μάλλον τον ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα συν ότι συνεχώς κάνει επεμβάσεις ανακαινίσεις κλπ.

Fakeris

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2022
Like
13
Πόντοι
0
Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτο?γίνεται τπτ παρασκευές βράδυ?

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Σήμερα παίχτηκε σκηνικό μεταξύ του ιδιοκτήτη και ενός τυπά που πήγε και παρίστανε τον αστυνομικό. Έπαιξαν φάπες έξω από το μαγαζί.

Otkgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Είναι όντως η υποτακτική ξανθιά της προ Covid περιόδου; Την έχει πάρει φίλος πρόσφατα; Θα έχει ενδιαφέρον. Άντε να γυρίσουν και τα ζευγάρια να ζεσταθεί το κλίμα.

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Έβαλαν και καμερα στην είσοδο νομίζω.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Είναι όντως η υποτακτική ξανθιά της προ Covid περιόδου; Την έχει πάρει φίλος πρόσφατα; Θα έχει ενδιαφέρον. Άντε να γυρίσουν και τα ζευγάρια να ζεσταθεί το κλίμα.
Αυτην ηταν φιλε μου. Με το κινητο και τα hands free να κοβει βολτες και παιρνει το συμπαν μεσα στο σινεμα. Ποτε δεν αρνειται γαμηαι.

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
έχεις δικιο. βεβαια στο αθηναικον 2 φορες που πηγα δεν γινοταν τιποτα. μονο κατι αλλοδαπα να μου ζητανε λεφτα. οι υπολοιποι στον κοσμο τους. δεν εκαναν τιποτα. τελικα μονο στο video show παιζουν οι περισσοτερες φασεις. αλλα μεχρι μεσημερι, μετα βλεπεις τα ιδια ατομα πανω κατω

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Θεμα τυχης ειναι το να πετυχεις ζευγαρι. Εχω παει αρκετες φορες σαββατο και δεν πετυχα κανενα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κατι στανταρ στις μερες.
ναι οντως. ισως ημουν τυχερος 2 στις 2 φορες να πετυχω και τις 2 φορες. αν και δεν παω για να πετυχω ζευγαρι εγω. ενταξει δεν με χαλαει. αλλα δεν παω γι αυτο ντε και καλα. αλλα παντα το αναφερω εδω αν πετυχω για ενημερωση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Σήμερα παίχτηκε σκηνικό μεταξύ του ιδιοκτήτη και ενός τυπά που πήγε και παρίστανε τον αστυνομικό. Έπαιξαν φάπες έξω από το μαγαζί.
Τυπε για δώσε περιγραφή του 'αστυνομικου' γιατί ίσως και να είναι γνωστός στους μύστες εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom