Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Φαίνεται ότι δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο στην ζωή σου παρά της μαλακίες που είπες ... Χεστηκαμε.
Σου ξανά λέω άνοιξε ένα θρεντ και συζητά ότι μαλακια θες, εδώ σε βαρέθηκαμε όλη.
Επειδή εγώ έχω τι να κάνω στην ζωή μου χέστηκα αν θα καλέσεις την αστυνομία.
Δεν ξανά ασχολούμε..
Έτσι καυλονω εγώ, με το ασχολείστε μαζί μου,την βρίσκω, περιμένω τώρα έναν που θέλει να μου ρίξει πολύ ξύλο, μάλλον έχει περισευομενα λευτα και θέλει να μου τα δώσει , λες και εγώ είμαι βοϊδι δεν έχω πάρει μέτρα, ελάτε παντός, γιατί το χειμώνα δεν έχω λεφτά να βάλω πετρελαίο να ζεσταθώ

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ρε μαλακές τα ξαχασατε που έμπαιναν βάλτοι κλωνοι και καλά ζευγάρια ότι θα πάνε adult την τάδε ώρα και πήγαινες και δεν ήταν κανείς ...
Μέχρι και pm έστελναν!!!
Όλα αυτά για να κοπούν εισιτήρια!!!
Οι χορηγοί του υδρηματος μύστη, που τώρα τους έχει πετάξει όλους έξω ο ιδιοκτήτης που θεωρεί τα πάντα δεδομένα, και είναι απολύτος

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Λοιπόν... Επειδή εχουν ειπωθεί πολλα, εγω απλα εχω να αναφερω οτι ο τυπος εδω κακως κατηγορείται... Και επιπλέον έχει φερει κ αλλη μια τυπισσα στο παλιο μαγαζι... Οχι μονο την αεροσυνοδο... Αυτα τα ολιγα
Καλημέρα . Ναι έχεις δίκιο και μάλιστα 2-3 φορές έγινε όμορφο σκηνικό αλλά χάθηκε τους λόγους τους ξέρει ο τύπος νομίζω …

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Με το κλασικό γκρι Σακάκι? Έχει εκτοπιστεί και σε άλλη περίπτωση....
Καλημέρα δεν μας πείραξε το ότι ήθελε να συμμετάσχει αλλά το ότι νόμισε ότι η κοπέλα είναι αναγκασμένη να την παρενοχλεί και ότι ο φίλος της ήταν μονός δεν ήξερε ότι σαν παρέα εμείς 3-4 άτομα δηλαδή φίλοι σεβόμαστε την φάση και μετα όταν τελειώνει δεν ενοχλούμε…

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείς τόσο έντονα κάτι που απλά δεν το έχει ζήσει εσύ.... Εγώ προσωπικά σε αυτό το σινεμά έχω πάει έξι εφτά φορές με κοπέλα που δεν ήταν βίζιτα... τις δύο ήταν μια φαρμακοποιός... Ασφαλώς όχι από Αθήνα και τις υπόλοιπες με μία κοπέλα η οποία σε κάποιο νησί των Κυκλάδων έχει μαγαζί δικό της.... για να βοηθήσω κάποιους φίλος που πιθανόν να συμμετείχαν σε κάποια από τις φορές που είχαμε πάει κοπέλα δύο φορές ήρθε με ένα πολύ κοντό μαύρο φόρεμα γδύθηκε στην κάτω αίθουσα έμεινε με μαύρα εσώρουχα και χάρισε φοβερές στιγμές σε πάρα πολύ κόσμο.... Αν θυμάμαι καλά ήταν το 18 χειμώνα. Όσον αφορά για το φίλο τον Γιώργο η κοπέλα που είχε φέρει τότε Ήταν όντως αεροσυνοδούς πάρα πολύ όμορφη και από τις μεγαλύτερες καύλες που έχουν περάσει ποτέ από κει... θα ήθελα Λοιπόν να σε πληροφορήσω ακόμα ότι εχω συναντήσει πολλές φορές ζευγάρι μες στο σινεμά και έχει παιχτεί παιχνίδι πάρα πολύ καλό... Εχω συναντήσει και πολλές φορές ή μάλλον όχι πολλές αρκετές φορές γυναίκα μόνη της πιο πρόσφατο παράδειγμα η υποτακτική ξανθια κοπέλα που την έχουν πάρει πολύ από δω μέσα.... Και βίζιτα μες στο σινεμά εχω συναντήσει.... Δεν ξέρω αν είναι γνωστή ή όχι Σίγουρα όμως μου ζήτησε 30 ευρώ για να την πηδήξω στην κατ. Αριστερά αίθουσα... Ασφαλώς δεν της τα έδωσα.... ήταν συγκεκριμένα μαζί με έναν τύπο κοντό η τύπισσα δεν είχε πολύ ωραία φάτσα είχε όμως πολύ καλό κορμί ομολογουμένως και δεν στο κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ έντονα να την πάρω.... Όσον αφορά το φύλο του Φατσέα το έχω ξαναπεί πως έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά τελικά.... δεν είναι εδώ μέσα βρίζει όλους τους ανθρώπους που πηγαίνουμε στο συγκεκριμένο σινεμά αλλα ξέχασε τις εποχές που στηνόταν ολόγυμνος και βάραγε την ψωλή του μπας και βρεθεί κανένας δροσερός να του πάρει καμιά πίπα μήπως δει Χαρά στα σκέλια του.... για να μην πω το τι γίνεται στις άλλες σελίδες στις οποίες Μπαίνω και εγώ (ασφαλως όχι για τον φάτσες) και παρακαλάει τραβέλια και αδερφές μπας και του κάτσουν.... Όταν είδε λοιπόν ότι κάποιοι του κάτσανε ζήταγε και 50 60 ευρώ για να τους τον δώσει.... Άρα δεν φτάνει που ξεφτιλίζεται ο ίδιος παρά το παίζει και ηθικολόγος!!!! Ρε ουστ από εδώ κακομοίρη... ελπίζω να έγινα σαφής στο τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σινεμά και το τι συνέβαινε παλαιότερα... Απλά Καλό θα ήταν εφόσον δεν έχεις προσωπική άποψη να μην είσαι τόσο κάθετος σε αυτά που λες.... Άφησε και ένα μικρό παραθυράκι μπορεί να έχεις και άδικο.... Μην ξεχνάς όσο ζεις μαθαίνεις.... πάντα με σεβασμό... να είσαι καλά
Φιλέ συμφωνώ σε όλα και να αναφέρουμε ότι η τύπισσά με το μαύρο φόρεμα ήταν κάτω στην πλατεία στα καθίσματα και μάλιστα δεν πήρε 1-2 άτομα αλλά ότι πούτσα βγήκε…τώρα αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι σαν φαντασίωση σε μια γυναίκα είναι να πάει σε ένα σινεμά να αρχίσει παιχνίδι με τον δικό της και να την πλησιάσουν διακριτικά κάποιοι και να παίξει μαζί τους διατηρώντας την ανωνυμία δεν έχουν συναντήσει τέτοια κοπέλα μάλλον …

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Μερικές αλήθειες

Αρχικά για το Φατσέα

1 ο Φατσέας παλιά πήγαινε και με ζευγάρια και με γυναίκες
2 λέει και έλεγε πολλά ψέματα
3 είχε πράγματι τραυματιστεί
4 όταν περιμέναμε Απέναντι στην καφετέρια για να μπει ζευγάρι και να μπούμε στην πλάκα Καλός ήτανε
5 από τότε που τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη Γιάννη το χει παρακάνει εναντίον του μαγαζιού
6 Πιθανόν να μην μπορεί να μπει στο μαγαζί ή να μπορεί να μπει με καινούργιους ταμίες που δεν τον ξέρουν

Για τις φάσεις

Πριν από πολλά χρόνια γίνονταν φοβερές φάσεις

Σάββατα αποκλείεται να μην υπήρχαν7-8 ζευγάρια βέβαια και 50 άντρες τα μισά τουλάχιστον εκ των οποίων παίζανε

Και καθημερινές είχες μεγάλη πιθανότητα να δεις ζευγάρι το οποίο τις περισσότερες φορές έπαιζε κιόλας

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που τσακώθηκε ο Γιάννης με τον παλιό του συνεταίρο και έφυγε τα ζευγάρια ελαττώθηκαν
Πηγαίνουν αρκετά πιο σπάνια

Ενώ παλιά όπως προείπα το Σάββατο αποκλείεται να μην έβλεπες πολλά ζευγάρια τώρα μπορεί να πας και να μη δεις κανένα

Ο Γιάννης ο ιδιοκτήτης έχει τις καλές του έχει και τις κακές του
Όπως πιθανόν όλοι μας

Να πρέπει να διευθύνεις ένα μαγαζί το οποίο σου τυχαίνει
Από τον καλύτερο στο χειρότερο δεν είναι εύκολο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μερικές αλήθειες

Αρχικά για το Φατσέα

1 ο Φατσέας παλιά πήγαινε και με ζευγάρια και με γυναίκες
2 λέει και έλεγε πολλά ψέματα
3 είχε πράγματι τραυματιστεί
4 όταν περιμέναμε Απέναντι στην καφετέρια για να μπει ζευγάρι και να μπούμε στην πλάκα Καλός ήτανε
5 από τότε που τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη Γιάννη το χει παρακάνει εναντίον του μαγαζιού
6 Πιθανόν να μην μπορεί να μπει στο μαγαζί ή να μπορεί να μπει με καινούργιους ταμίες που δεν τον ξέρουν

Για τις φάσεις

Πριν από πολλά χρόνια γίνονταν φοβερές φάσεις

Σάββατα αποκλείεται να μην υπήρχαν7-8 ζευγάρια βέβαια και 50 άντρες τα μισά τουλάχιστον εκ των οποίων παίζανε

Και καθημερινές είχες μεγάλη πιθανότητα να δεις ζευγάρι το οποίο τις περισσότερες φορές έπαιζε κιόλας

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που τσακώθηκε ο Γιάννης με τον παλιό του συνεταίρο και έφυγε τα ζευγάρια ελαττώθηκαν
Πηγαίνουν αρκετά πιο σπάνια

Ενώ παλιά όπως προείπα το Σάββατο αποκλείεται να μην έβλεπες πολλά ζευγάρια τώρα μπορεί να πας και να μη δεις κανένα

Ο Γιάννης ο ιδιοκτήτης έχει τις καλές του έχει και τις κακές του
Όπως πιθανόν όλοι μας

Να πρέπει να διευθύνεις ένα μαγαζί το οποίο σου τυχαίνει
Από τον καλύτερο στο χειρότερο δεν είναι εύκολο
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά όλα αυτά μια εποχή, και ο Γιάννης ο άνθρωπος ήταν ο ιδιοκτήτης του υδρηματος τότε, όταν με πέταξε έξω μου φέρθηκε σαν πατέρας προς γιό, γιατί εγώ βρήκα την ευκαιρία για το παρακάτω της ζωής μου,με φίλους με ατελείωτες βραδιές σε 5×5 με παιδικούς φίλους με διασκέδαση σέ ξεχωριστά μαγαζιά με σχέσεις, χωρίς την στάμπα του ηδονοβλεψία και τού θαμώνα σε τσονταδικο, ο Γιάννης σε εμένα μου έκανε καλό, και καλή ώρα όπου και να είναι και να περνάει καλά,στα υπόλοιπα γενικά εγώ δεν πάω διότι το συγκεκριμένο γούστο είναι πλέον πολύ ακριβό χωρίς να προσφέρει τίποτα, και σας ευχόμε να περνάτε καλά και να βρείτε τρόπους να περάσετε καλά χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
παντως οπως και να χει, το συγκεκριμενο νημα κρατιεται κατα 90% απο τον Φατσεα.
Εχει πολλους εχθρους, αλλα και πολλους φιλους, θα ελεγα. (κατι σαν Μαραντονα). Οποτε ενα respect, στον αρχοντα ΦΑΤΣΕΑ

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εχει πολλους εχθρους, αλλα και πολλους φιλους, θα ελεγα. (κατι σαν Μαραντονα). Οποτε ενα respect, στον αρχοντα ΦΑΤΣΕΑ
Μύστη συνάδελφε αυτό φενετε και από τής κριτικές για το υδρημα δυστυχώς τόσο καιρό, δεν έχει γράψει κανείς σάς,οι περισσότεροι επιστήμονες κάνετε ερωτήσεις εδώ μέσα αν έχει μέσα ζευγάρι

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
470
Πόντοι
21
μου πεφτει λιγο μακρια το συγκεκριμενο, συχναζω στο VIDEO SHOW, στο παλιο δημαρχειο.
Μονο μια επισκεψη στο DOWN TOWN τελη Ιουλιου, 6-7 ατομα. απογοητευση.
Στο VIDEO SHOW οποτε παω εχει πανω απο 12-15 ατομα. Εισητηριο απο 5 ευρω, το πηγε 6 ευρω.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
ούνα φάτσα ουνα ράτσα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ούνα φάτσα ουνα ράτσα
Ρε μύστη πες ποιος έχει γράψει μια κριτική τον τελευταίο καιρό εκτός από εμένα, και μετά ρωτά ότι θες,οι περισσότεροι μύστες εδώ μέσα, κάνετε ερωτήσεις μήπως έχει ζευγάρι, και επειδή εγώ έχω πάει αρκετές φορές, την λέξη ζευγάρι την έχω ακούσει πολλές φορές από πελάτες του υδρηματος, και στο ταμείο όταν μπενουν και εντός του υδρηματος, και όταν στο φινάλε έρθει το ζευγάρι, κάτι γίνεται μυστήριο πος και φεύγει, η τρέχοντας, η με γκρίνια,η πετάνε κάποιον μύστη έξω, και μετά τα ξέρεις, δεν χρειάζεται να τά λέμε, αλλά ένα ζευγάρι να μπει παίδες στο υδρημα και να γράψει μια κριτική έχει 7 χρόνια περίπου, οπότε η το απαξίωνεται, το υδρημα η δυστυχώς το τρόπο που διαφημίζεται ως υδρημα

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.057
Πόντοι
1.056
Ρε μύστη πες ποιος έχει γράψει μια κριτική τον τελευταίο καιρό εκτός από εμένα, και μετά ρωτά ότι θες,οι περισσότεροι μύστες εδώ μέσα, κάνετε ερωτήσεις μήπως έχει ζευγάρι, και επειδή εγώ έχω πάει αρκετές φορές, την λέξη ζευγάρι την έχω ακούσει πολλές φορές από πελάτες του υδρηματος, και στο ταμείο όταν μπενουν και εντός του υδρηματος, και όταν στο φινάλε έρθει το ζευγάρι, κάτι γίνεται μυστήριο πος και φεύγει, η τρέχοντας, η με γκρίνια,η πετάνε κάποιον μύστη έξω, και μετά τα ξέρεις, δεν χρειάζεται να τά λέμε, αλλά ένα ζευγάρι να μπει παίδες στο υδρημα και να γράψει μια κριτική έχει 7 χρόνια περίπου, οπότε η το απαξίωνεται, το υδρημα η δυστυχώς το τρόπο που διαφημίζεται ως υδρημα
υδρημα, υδρημα, υδρημα, υδρημα, υδρημα, υδρημα,
υδρημα .............
Επιτέλους ΊΔΡΥΜΑ γράφεται, ίδρυμα!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μυστη μου έχεις πολύ δίκιο, έχουν μειωθεί πολύ οι κριτικές για το τσονταδικο. Αναμένουμε το μπαμ με τον @georgepet τώρα.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
υδρημα .............
Εκτός από το ασχολείστε μαζί μου αν εγώ είμαι Βοϊδομάτης και το γράφω το υδρημα με η και αυτό γράφεται και Υ αλλά με Η έχει άλλη εναλλακτική ιατρική λύση για τα υπόλοιπα μελοι που συχνάζουν εκεί μέσα, γράψετε καμία κριτική η περιμένετε πάλι εμένα η τον kostakis27, γιατί μόνο εμείς οι δυο έχουμε γράψει, και καλά εγώ που μπενω χωρίς να το ξέρουν ότι κανωνικα δεν μπενω, αλλά και εσείς ελεως

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
υδρημα .............
Πες του να το γράψει 100 φορές και με τον κηδεμόνα του αύριο.... Λες να τα καταφέρει?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Έχει χαλάσει μέχρι και η αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο του

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.057
Πόντοι
1.056
Εκτός από το ασχολείστε μαζί μου αν εγώ είμαι Βοϊδομάτης και το γράφω το υδρημα με η και αυτό γράφεται και Υ αλλά με Η έχει άλλη εναλλακτική ιατρική λύση για τα υπόλοιπα μελοι που συχνάζουν εκεί μέσα, γράψετε καμία κριτική η περιμένετε πάλι εμένα η τον kostakis27, γιατί μόνο εμείς οι δυο έχουμε γράψει, και καλά εγώ που μπενω χωρίς να το ξέρουν ότι κανωνικα δεν μπενω, αλλά και εσείς ελεως
ελεως :headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom