info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.788
- Πόντοι
- 4.926
Διάβασε τις κριτικές, φίλε.ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Διάβασε τις κριτικές, φίλε.ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Υπάρχουν πολλα δωμάτια μικρα και γίνεται παιχνίδι... οι περισσότεροι είναι αντρες ... ελάχιστες και σχεδόν καθόλου γυναίκες... αμα γουστάρεις τετοιες φάσεις που θα κανεις παιχνίδι με αλλουςερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Το υδρημα, είναι η χαρά της δημιουργίας δικαίωματων τόν γκέι, πηγαινε, και αν είσαι ενεργητικός, θα χωρτασεις πίπες και κωλάρακια,αν είσαι πάθητικος,πάλι θα περάσεις σούπερ, οπότε πηγαίνε και βγάλε γούστα, προσοχή όμως βγάλε εισιτήριο ολοήμερο...ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Παιζει κοινονικες ταινιες και αισθηματικες νουβελες τυπε.ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Δηλαδή μύστη συνάδελφε θα πάς να βρεις, μεταλλαγμένα κορίτσια, ωραία, πηγενε στην Άγκυρας 1, καλητερα θα περάσεις, και συγουρα, βέβαια εκεί, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη σού λίγο ποίο βαθιά, αλλά θα φύγεις ευχαριστημένος συγουρα πάντωςΕιναι ανοιχτα αυριο; θα ερθω το βραδυ για κανα τραβελοειδες
γιατι να μην ειναι?εχει λαικη?Ειναι ανοιχτα αυριο; θα ερθω το βραδυ για κανα τραβελοειδες
παθητικα γερικα ζομπι θα βρει σιγουραΔηλαδή μύστη συνάδελφε θα πάς να βρεις, μεταλλαγμένα κορίτσια, ωραία, πηγενε στην Άγκυρας 1, καλητερα θα περάσεις, και συγουρα, βέβαια εκεί, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη σού λίγο ποίο βαθιά, αλλά θα φύγεις ευχαριστημένος συγουρα πάντως
Γέροντοπουστες μύστη θα βρεις και στο αθηναϊκον στην πλατεία Κοτζιά,με 5 ευρώ εισιτήριο, δεν είναι ανάγκη να έρθει στο υδρημα, δεν προσφέρει τίποτα, και είναι και ακριβάγιατι να μην ειναι?εχει λαικη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παθητικα γερικα ζομπι θα βρει σιγουρα
Ε από τα ρετρό καλτ Ελληνικού κινηματογράφου έμεινε ακόμη αυτό, και το Βίλμα στην Θεσσαλονίκη,σε αυτά έχει αρκετή καλτιλα μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοιΣτο Αθηναικον πηγαινω και εγω για καμμια πουτσα.
Και ξέρεις τώρα που δεν θα έρθεις θα γίνουν όργια θα πάνε μέσα ένα λεωφορείο γκόμενες, έχει και μπάλα και ο η περισσότεροι μύστες ηδονοβλεψίες είναι στα καφενεία, τώρα θα γίνει παιχνίδιAκυρο δεν θα ερθω
Δευτέρα απόγευμα θα είμαι εκεί γυρνάω από διακοπές καυλωμένοςΚανείς για σήμερα ψήνεται ;;λέω ν πάω βραδάκι
Στο ιδιωτικό πάρκινγκ που είναι δίπλα μάστορα, αλλιώς στα πέριξ στενά,αν έχεις θραύση κρυστάλλωνΠαιδιά που παρκάρετε εκεί κοντά?
Δεν θα μπει για ύπνο μύστη ο ιθαγενείς της περιοχής,η ο τοξικομανείς, και ψιλό θα μπει βρει κανένα λάφυρο, ξέρεις στην πιάτσα των υδρηματων των υπολοίπων αστέγων της περιοχής υπάρχει, σωματείο εργαζομένων φίλων των υπολοίπων αστέγων της περιοχής που διανέμουν τροφή με αντίτιμο των 2 ευρώ και είναι πλήρες γεύμα, και εσένα που πάς στο υδρημα και πληρώνεις 15 ευρώ εισιτήριο διαρκείας σε βλέπουν, για το επόμενο θύμα τουςΈχω θραύση κρυστάλλων... αλλά δεν έχω στεγνωτήρα σε περίπτωση βροχής..ούτε καθαρίστρια σε περίπτωση που μπει κανείς για ύπνο
Δυστυχώς όμως μόνο αυτό, πέρασα εγώ μια βόλτα και, ήταν όλοι τους σαλταρισμενοι, και βγεναν έξω σαν τα μοσχάρια στο μαντρί, και αν περνούσε καμία γυναίκα η ζευγάρι τους έτρεχαν τα σάλια, το υδρημα δυστυχώς μύστες ηδονοβλεψίες, τελιοσε, και ο μύστης που λέει ότι θα ξανά έρθει με την αεροσυνοδό χάθηκε και αυτός, τώρα έχει μέσα cd, σε λίγο καιρό θα έχει και dvd, και θα ρίξουμε γέλιο,ο χειμώνας θα είναι δύσκολοςΑύριο θα είμαι εκεί για όμορφα καβλια