blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ο προτσατης τι ειναι??
Ο ουρολόγος σας θα σας το εξηγήσει, κύριε.
Ο προτσατης τι ειναι??
Αυτην την εξεταση δεν προκειται να την κανω ποτέ, ακομη και εαν εξαρταται η ζωη μου απο αυτο. Καποια πραγματα δεν ειναι διαπραγματευσιμα, καλώς ή κακώς.τυπε δεν του λεγες του γιατρου να βαλει και κανα δαχτυλο για τον προστατη να εισαι εκατο τα εκατο σιγουρος?![]()
Ο προτσατης τι ειναι??
τυπε μπορει να πεσεις σε καμνα γκεη γιατρο να του πεις ολα κι ολα δαχτυλο δεν βαζω στον κωλο μου και να σου πει καλα δεν πειραζει θα την κανουμε την εξεταση και βαλτο στον δικο μουΑυτην την εξεταση δεν προκειται να την κανω ποτέ, ακομη και εαν εξαρταται η ζωη μου απο αυτο. Καποια πραγματα δεν ειναι διαπραγματευσιμα, καλώς ή κακώς.
Να αρκεστει ο γιατρος στον υπερηχο, αν ο μη γενοιτο υπαρξει προβλημα.τυπε μπορει να πεσεις σε καμνα γκεη γιατρο να του πεις ολα κι ολα δαχτυλο δεν βαζω στον κωλο μου και να σου πει καλα δεν πειραζει θα την κανουμε την εξεταση και βαλτο στον δικο μου![]()
Τι τρομαξες εσυ?
Γτ ειδα τν εξετασηηη!!!!!!Τι τρομαξες εσυ?
Γτ ειδα τν εξετασηηη!!!!!!
Ειδες? Η συμμετοχη σου στο μπου κομ, διευρυνει τις γνωσεις σου. Ξεφτέρι θα γινεις.Γτ ειδα τν εξετασηηη!!!!!!
A τουλαχιστον εξακριβωσαμε οτι γνωριζεις οτι τα κοριτσια δεν εχουν προστατη.Τι αντρας ρεε.....
Εγω δν τν κανω αυτη. Εσυ θ πρεπε να φοβασαι....
Η γυναικα σου τα μαγειρεψε αυτα?Δεν λετε για κανα κοψιδι λεω εγω ρε τυποι,το κανατε ιατρικο το θρεντι
![]()
Ακουστα τον ειχα αλλα δεν ηξερα ακριβως κιολας εξυπνεA τουλαχιστον εξακριβωσαμε οτι γνωριζεις οτι τα κοριτσια δεν εχουν προστατη.
Μετα την ερωτηση "τι ειναι ο προστατης" ολα τα περιμενω.
Δεν λετε για κανα κοψιδι λεω εγω ρε τυποι,το κανατε ιατρικο το θρεντι
![]()
Ο αντρας ψηνει τυπεΗ γυναικα σου τα μαγειρεψε αυτα?
Συμφωνω.Κάνουν κακό στο πεπτικό, και μετά θα πρέπει να παμε για κολονοσκόπηση.![]()