blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τι ειναι το psa;;;!
Στις αιματολογικές εξετάσεις ο δείκτης για τον προστάτη.
Τι ειναι το psa;;;!
Δν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο!!!!αλλα νομιζω θα το εχουν τα ατομα της ηλικιας σου .Στις αιματολογικές εξετάσεις ο δείκτης για τον προστάτη.
Δν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο!!!!αλλα νομιζω θα το εχουν τα ατομα της ηλικιας σου .
Ναιιαιαι παππου!!! [:
Ο γυναικολογος δν εξεταζει τν προτατη παππουλι!!!!!Έχετε εξετάσει τον προστάτη σας έως σήμερα;
Ο γυναικολογος δν εξεταζει τν προτατη παππουλι!!!!!
Κατι για τεστ παπ εχεις ακουσει;;; χαχαχα που να ξερεις εσυ κατω απο τη πετρα που ζεις.Να πάτε σε ουρολόγο. Ο γυναικολόγος τι δουλειά έχει με τον προστάτη σας;
Κατι για τεστ παπ εχεις ακουσει;;; χαχαχα που να ξερεις εσυ κατω απο τη πετρα που ζεις.
Anyway μη με ξαναπαραθεσεις γτ δν προκειται να σ απαντησω !!!
Εγω εκανα προσφατα, ειμαι μια χαραΝαι μωρεε κριμα ειν!!
Μεγαλη ευχαριστηση να πεφτεις σαν το γουρουνι στο κρεας...! Να κανετε εξετασεις για χολιστερηνη
Εγω εκανα προσφατα, ειμαι μια χαρα![]()
Δεν ειδα να σχολιασεις τ αλλο.Εγω εκανα προσφατα, ειμαι μια χαρα![]()
Ε, δεν με λες και ανορεκτικό!!!Δεν ειδα να σχολιασεις τ αλλο.
Αρα πεφτεις κ συ με τα μουτρα στο φαγητο;!!!
Εχει να πεσει πολυ γελιο και φετος στις παραλιες!!Ε, δεν με λες και ανορεκτικό!!!
Δεν χαιρεσαι που ειμαι καλα στην υγεια μου?Ουδείς αμφέβαλε ότι και αυτό θα ήταν τέλειο σ΄ εσάς!
Άρα περιττή η ανάρτησή σας.
Θα προτιμησω ορεινούς προορισμους.Εχει να πεσει πολυ γελιο και φετος στις παραλιες!!![]()
τυπε δεν του λεγες του γιατρου να βαλει και κανα δαχτυλο για τον προστατη να εισαι εκατο τα εκατο σιγουρος?Δεν χαιρεσαι που ειμαι καλα στην υγεια μου?
Ο προστατης τι ειναι??