Νέα

Τσικνοπεμπτη-Τι σημαίνει για εσάς αυτη η μέρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valeria_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Επειδή δε συμπαθώ εσένα και αρκετούς, δε σημαίνει ότι δε συμπαθώ άλλους.
Μ'αρέσει εδώ πέρα, είναι κι αυτό μέρος της καμένης μου ιδιοσυγκρασίας και μ'αρέσει που μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κι η συνήθεια σημαντικός παράγοντας.
Προφανώς δεν το συγκρίνω με το κόσμο, αλλά καλά περνάω κι εδώ.
Οκ, σε κάλυψα?
Κατα μεγαλο μερος. Οχι πληρως βεβαια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια μερα σαν ολες τις αλλες ...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τιποτα απολυτως.

Η μαλλον μερα απιστευτης ταλαιπωριας εαν αποφασισεις να πας να φας, χωρις να εχεις κλεισει καπου τραπεζι.
Ασε που θα βλαστημισεις την στιγμη που πηγες, μιας και συνηθως η εξυπηρετησηειναι αθλια αυτη την μερα και η ποιοτητα των κρεατων αμφιλεγομενη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.147
Πόντοι
42.697
Τιποτα απολυτως.

Η μαλλον μερα απιστευτης ταλαιπωριας εαν αποφασισεις να πας να φας, χωρις να εχεις κλεισει καπου τραπεζι.
Ασε που θα βλαστημισεις την στιγμη που πηγες, μιας και συνηθως η εξυπηρετησηειναι αθλια αυτη την μερα και η ποιοτητα των κρεατων αμφιλεγομενη.

:thumbsup:

το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ψήσει στο σπίτι του με την παρέα του.
Αλλιώς αν βγεί έξω, και τραπέζι να έχεις κλείσει θα σου βγεί ξινό...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
H μερα σημερα ειναι για ψητο αρνακι και βλαχικα οπου πρεπει να πας μασκαρεμενος...

επισης ειναι μερα χαρας-ευτυχιας..πρεπει να βγεις στους δρομους μασκαρεμενος να ριχνεις κονφετι και να εισαι χαρουμενος..

εμεις το βραδακι θα μασκαρευτουμε και αφου πρωτα κανουμε βολτα μοναστηρακι χτυπωντας με τα πλαστικα ροπαλα αλλους μασκαρεμενους ευτχισμενους θα παμε σε καποια ταβερνα με τις περισσοτερες χαρουμενες φατσουλες να φαμε κρεατακι..

δεν μας νοιαζει εαν εχει κοσμο ή εαν περιμενουμε ορθιοι 30-40 λεπτα να βλεπουμε φατσακια μασκαρεμενα να τρωνε, ωστε αδειασει καποιο τραπεζακι ..ισα ισα που χερομαστε να βλεπουμε χαρουμενα μουτρακια λογω της ημερας

αυτο ειναι το νοημα της μερας για εμας

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ... έχω την εντύπωση οτι η Bελβόύλα μας θα κάτσει σπίτι σήμερις! :rockon: ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H μερα σημερα ειναι για ψητο αρνακι και βλαχικα οπου πρεπει να πας μασκαρεμενος...

επισης ειναι μερα χαρας-ευτυχιας..πρεπει να βγεις στους δρομους μασκαρεμενος να ριχνεις κονφετι και να εισαι χαρουμενος..

εμεις το βραδακι θα μασκαρευτουμε και αφου πρωτα κανουμε βολτα μοναστηρακι χτυπωντας με τα πλαστικα ροπαλα αλλους μασκαρεμενους ευτχισμενους θα παμε σε καποια ταβερνα με τις περισσοτερες χαρουμενες φατσουλες να φαμε κρεατακι..

δεν μας νοιαζει εαν εχει κοσμο ή εαν περιμενουμε ορθιοι 30-40 λεπτα να βλεπουμε φατσακια μασκαρεμενα να τρωνε, ωστε αδειασει καποιο τραπεζακι ..ισα ισα που χερομαστε να βλεπουμε χαρουμενα μουτρακια λογω της ημερας

αυτο ειναι το νοημα της μερας για εμας

Σαν τους Ιεχωβάδες τρολλάρεις. :tooth:

:rolleyes: ... έχω την εντύπωση οτι η Bελβόύλα μας θα κάτσει σπίτι σήμερις! :rockon: ;)

Σπίτι παρέα με τις μύξες μου και τα φάρμακά μου. :(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάθε χρόνο σε κάθε γιορτή κάνω διαφορετικά πράγματα.
φέτος την πρωτοχρονιά την πέρασα μπροστά στο παλιό μου πισι παρέα με sql,php,css,html5,canvas2D. Σήμερα είμαι μπροστά στο λαπτοπ φτιάχνοντας ένα virtual machine από την αρχή, το πάσχα προβλέπεται να έχει κάτι από parse trees, encryption, μετασχηματισμούς fourier,laplace αλλά θα ξεδώσω το καλοκαίρι που θα έχω την πτυχιακή.
9159dfae-92db-466e-9574-7179343252c9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom