Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
να πεις οτι με συμπαθεις,γιατι αλλιως ξερεις![]()
Παίξε αλλού.
να πεις οτι με συμπαθεις,γιατι αλλιως ξερεις![]()
παιξε αλλουΓειά σου Νώντα![]()
σε λιγο θα μας πεις οτι τον εφαγες κιολας![]()
![]()
![]()
θα φας αυριο υπομονη.Πφ που τέτοια τύχη γαμώ![]()
Κατα μεγαλο μερος. Οχι πληρως βεβαια.Επειδή δε συμπαθώ εσένα και αρκετούς, δε σημαίνει ότι δε συμπαθώ άλλους.
Μ'αρέσει εδώ πέρα, είναι κι αυτό μέρος της καμένης μου ιδιοσυγκρασίας και μ'αρέσει που μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κι η συνήθεια σημαντικός παράγοντας.
Προφανώς δεν το συγκρίνω με το κόσμο, αλλά καλά περνάω κι εδώ.
Οκ, σε κάλυψα?
θα φας αυριο υπομονη.
Τιποτα απολυτως.
Η μαλλον μερα απιστευτης ταλαιπωριας εαν αποφασισεις να πας να φας, χωρις να εχεις κλεισει καπου τραπεζι.
Ασε που θα βλαστημισεις την στιγμη που πηγες, μιας και συνηθως η εξυπηρετησηειναι αθλια αυτη την μερα και η ποιοτητα των κρεατων αμφιλεγομενη.
για τον λακη33 ρε τυπεΓιατι μπαινεις τοτε, θα μας πεις?
H μερα σημερα ειναι για ψητο αρνακι και βλαχικα οπου πρεπει να πας μασκαρεμενος...
επισης ειναι μερα χαρας-ευτυχιας..πρεπει να βγεις στους δρομους μασκαρεμενος να ριχνεις κονφετι και να εισαι χαρουμενος..
εμεις το βραδακι θα μασκαρευτουμε και αφου πρωτα κανουμε βολτα μοναστηρακι χτυπωντας με τα πλαστικα ροπαλα αλλους μασκαρεμενους ευτχισμενους θα παμε σε καποια ταβερνα με τις περισσοτερες χαρουμενες φατσουλες να φαμε κρεατακι..
δεν μας νοιαζει εαν εχει κοσμο ή εαν περιμενουμε ορθιοι 30-40 λεπτα να βλεπουμε φατσακια μασκαρεμενα να τρωνε, ωστε αδειασει καποιο τραπεζακι ..ισα ισα που χερομαστε να βλεπουμε χαρουμενα μουτρακια λογω της ημερας
αυτο ειναι το νοημα της μερας για εμας
... έχω την εντύπωση οτι η Bελβόύλα μας θα κάτσει σπίτι σήμερις!
;)
έφαγες τίποτε μολυσμένο;Σπίτι παρέα με τις μύξες μου και τα φάρμακά μου.![]()