Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εχει να συμβει πανω απο χρονο.
Απλα μαλακιες να εχουμε να λεμε.
Αντε στους μνηστηρες σου Πηνελοπη.
Α όντως πιστεύεις ότι είσαι, γι'αυτό σε πείραξε τόσο. Οκ.
Εχει να συμβει πανω απο χρονο.
Απλα μαλακιες να εχουμε να λεμε.
Αντε στους μνηστηρες σου Πηνελοπη.
παπαζολη κατι μου λεει οτι του την πεφτεις του παιδιου.θες να τον ψαξεις.Και ποιος μου λέει ότι κ εσένα δεν σε έχουν ''πειράξει'' κ πουλάς αντριλίκι εδώ;;;![]()
Ναι όρεξη τον είχα...εγώ έχω γούστο στους άντρες.παπαζολη κατι μου λεει οτι του την πεφτεις του παιδιου.θες να τον ψαξεις.
Φιλε εκανα παρεα αρκετα με εναν gay στον στρατο, μηπως κολλησα? :SΚαι ποιος μου λέει ότι κ εσένα δεν σε έχουν ''πειράξει'' κ πουλάς αντριλίκι εδώ;;;![]()
Ουτε εγω δεν ξερω τι εγραψα.γιατι τον λες ανα?εχει και παρατσουκλι ο παπαζολ?![]()
Μενει να παραδεχτεις και εσυ πως ολα αυτο το σκηνικο εστω και λιγο σε φτιαχνει (σου ανεβαζει την αυτοεκτιμηση σου)Α όντως πιστεύεις ότι είσαι, γι'αυτό σε πείραξε τόσο. Οκ.![]()
Εξαρτάται....αν κάνατε παρέα αυτός από πίσω κ εσύ στα τέσσερα....χωρίς προφυλάξεις,εεε κάτι παίζει να κόλλησες.Φιλε εκανα παρεα αρκετα με εναν gay, μηπως κολλησα? :S
Αρα να φανταστω οτι εσενα σου αρεσε τελικα.Εξαρτάται....αν κάνατε παρέα αυτός από πίσω κ εσύ στα τέσσερα....χωρίς προφυλάξεις,εεε κάτι παίζει να κόλλησες.
Αλλά γενικά να ξέρεις ότι: ''πούστης είσαι όταν πας με άντρα κ σου αρέσει''.![]()
Ρε α στον κόρακα Μάριε.Αρα να φανταστω οτι εσενα σου αρεσε τελικα.
Μενει να παραδεχτεις και εσυ πως ολα αυτο το σκηνικο εστω και λιγο σε φτιαχνει (σου ανεβαζει την αυτοεκτιμηση σου)
Γιατί απαντάς σοβαρά στον Μάριο;;;Aν ήταν άτομα που γούσταρα ή σεβόμουν ναι, θα ένιωθα λίγο καλύτερα.
Τώρα, πέρα από την πλάκα με το Βλάχο που όντως συμπαθώ, τι άλλο μένει? Ο Άλεξ? Ο Μάστερ? Πρόβλημα αυτοεκτίμησης όντως έχω, αλλά εσύ μιλάς για πάτο. Οπότε όχι, συγγνώμη που σε απογοητεύω.
Γιατι μπαινεις τοτε, θα μας πεις?Aν ήταν άτομα που γούσταρα ή σεβόμουν ναι, θα ένιωθα λίγο καλύτερα.
Τώρα, πέρα από την πλάκα με το Βλάχο που όντως συμπαθώ, τι άλλο μένει? Ο Άλεξ? Ο Μάστερ? Πρόβλημα αυτοεκτίμησης όντως έχω, αλλά εσύ μιλάς για πάτο. Οπότε όχι, συγγνώμη που σε απογοητεύω.
Άντε βέλβω πες του κ αυτουνού γιατί θα σκάσει.Γιατι μπαινεις τοτε, θα μας πεις?
γιατι ρε βλακεντια να εχεις προβλημα αυτοεκτιμησης;μην λες μαλακιες.Aν ήταν άτομα που γούσταρα ή σεβόμουν ναι, θα ένιωθα λίγο καλύτερα.
Γιατι μπαινεις τοτε, θα μας πεις?
emena με συμπαθεις λιγο?Επειδή δε συμπαθώ εσένα και αρκετούς, δε σημαίνει ότι δε συμπαθώ άλλους.
Μ'αρέσει εδώ πέρα, είναι κι αυτό μέρος της καμένης μου ιδιοσυγκρασίας και μ'αρέσει που μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κι η συνήθεια σημαντικός παράγοντας.
Προφανώς δεν το συγκρίνω με το κόσμο, αλλά καλά περνάω κι εδώ.
Οκ, σε κάλυψα?
emena με συμπαθεις λιγο?![]()
να πεις οτι με συμπαθεις,γιατι αλλιως ξερειςΜετά από τις μαλακίες σου στο τσατ, τι περιμένεις?
ηταν ανηλικο τοτε μωρη,και αγαμητο.τωρα σοβαρευτηκε λιγο.Μετά από τις μαλακίες σου στο τσατ, τι περιμένεις?