arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε μπορει ο τυπος να γουσταρει χοντρη τι προβλημα εχεις εσυ?
ωραίο αβατάρ
τυπε μπορει ο τυπος να γουσταρει χοντρη τι προβλημα εχεις εσυ?
να πω όχι σε τσάμπα φαί????
χοιρινό είχαν
Τύπε κάπου τα μαθηματικά σου είναι λάθος..Όχι 20 κιλά,40 πρέπει να χάσει για να είναι σωστή αναλογία ύψους,βάρους.Αν όντως είναι 1,70.
Αυτά το πάχος να ξέρεις ότι δημιουργεί προβλήματα υγείας τα οποία φαίνονται σε πιο μετά ηλικίες.
Εγώ τι πρόβλημα να έχω ρε τύπε;;εγω τις γαμαω;;;
Για την αναλογία μίλησα εγώ και τα θέματα υγείας....
Δεν πα να γαμαει και 200 κιλά γυναίκα,καλά κάνει!
έχεις κάνει σεξ με γεματούλα?
σήμερα η πρακτηκαρια στη δουλειά μου έφτιαξε καφε μου εφερε κεικ που είχε φτιάξει ταειχε αφήσει πάνω στο γραφείο μου κι μου είχε και γράψει και κάτι
και όλα αυτά πριν πάω στη δουλειά
τυπε με κεϊκ κάθε μερα δουλειά δεν γινεται. Στο τέλος θα φτάσεις και εσυ τα 100 κιλά.
μου λέει ότι θέλει να με φροντίζει
Ναι. Και το μεσημέρι να το μοσχαράκι το κοκκινιστο με τιγκα λιπος και πατατες τηγανιτές και το απόγευμα να φαμε και κανα βουτημα με τον καφέ και το βράδυ πιτογυρα.
Μια χαρά. Σε 5 χρονια θα έχεις χοληστερινη και πιεση.
Κανόνισε παρτουζα και με τις τρεις
Ζηλεύεις που θα έχει κάποια "να τον προσέχει".
Πρωτα βρες τα, με τον εαυτο σου....και ΜΕΤΑ αποφασισε!Επειδή είμαι μπερδεμένος ανοίγω ένα θέμα να πάρω και από σας καμιά συμβουλή (ίσως οι άγνωστοι είναι και ποιο αντικειμενικοί)
Λοιπόν είμαι με μια κοπέλα 2 χρόνια. Τον πρώτο χρόνο σε ελεύθερη σχέση και το 2 χρόνο σε μονογαμική. Τη μονογαμική σχέση τη δέχτηκα γιατί είχα περάσει κάποια προσωπικά και δέχτηκα κάτι που τήρησα τους 2 μήνες όχι όμως μετά. Βέβαια με τις υπόλοιπες γυναίκες ήταν καθαρά σαρκική επαφή και δεν μοιραζόμουν προσωπικές στιγμές μαζί τους. Η κοπέλα που αναφέρω (ας πούμε η Α) επειδή έχει δικό της σπίτι (αρκετά μεγαλύτερο από το δικό μου) μου έχει κάνει πρόταση να συζήσουμε και να το δούμε μετά το χειμώνα
Φέτος το καλοκαίρι ενώ πήγα σε κάμπινγκ γνώρισα μια καλλιτέχνη του δρόμου (αυτή είναι η Β) ενώ ξεκινήσαμε να έχουμε σαρκικές επαφές το θέμα γύρισε. Μου αρέσει να περνάω ώρα μαζί της να κάνω πράγματα μαζί της. Από τα πιο απλά π.χ να παίξουμε τάβλι στο καφενείο που συχνάζουμε η να αράζουμε θησείο μέχρι ποιο ρομαντικά πχ να χαζέψουμε τα αστέρια. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν θέλω να είμαι μαζί της για το σεξ αλλά και για τα υπόλοιπα πράγματα.Κάποιοι φίλοι μου το λένε ενθουσιασμό επειδή την ξέρω 3 βδομάδες
Επίσης έχω τύψεις που με την Α δεν είμαι ειλικρινείς
Ποιο είναι το ερώτημα μου τώρα να μείνω με την Α και να συνεχίσω τη ζωή μου Όπως προδιαγράφεται? Η να συνεχίσω στο άγνωστο με τη Β?Επίσης με τη Β τι είδους σχέση θα φτιάξουμε ούτε καν αυτό δεν ξέρω απλά δεν ξέρω αν μαζί της θα λειτουργήσει η φαση ελεύθερη σχέση δεν ξέρω αν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο
Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει οριστική απόφαση είμαι και με τις δύο πρέπει όμως σύντομα να πάρω αποφάσεις εσείς τι συμβουλές μου δίνεται?
καμιά ιδέα πως να χωρίσω την Α που θα αρχίσει τα κλάματα και τα αναφιλητά έχετε ιδέα?
η Α 105, η νεα Β 90, η Γ 100....
η παλια Β (η κιθαριστρια του δρομου ντε) ποσο ηταν ρε κοπροσκυλο ?
Να είσαι σωστός Νικολιό. Να της πεις την αλήθεια.
Οτι όσο ήσουν μόνο με το ΚΕΑ την ήθελες για καβάντζα, μια και ο πατέρας θα σιγοντάριζε οικονομικά.
Τώρα που είσαι συμβασιούχος στο Νοσοκομείο με προοπτική επέκτασης και το 2019 δεν την έχεις ανάγκη.
Τίμια και παντελονάτα όπως έκανες σε όλη σου τη ζωή.
Το έχει πει τύπε μου. 96.
Οπότε έχουμε:
Α 105
Β1 96
Β2 90
Γ 100
Καταλαβαίνετε οτι η γνωστοποίηση της παράλληλης σχέσης στις υπόλοιπες με διοργάνωση παρτούζας θα έχει ως συνέπεια να μπερδέψει τον Βαρώτσο.
Το έχει πει τύπε μου. 96.
Οπότε έχουμε:
Α 105
Β1 96
Β2 90
Γ 100
Καταλαβαίνετε οτι η γνωστοποίηση της παράλληλης σχέσης στις υπόλοιπες με διοργάνωση παρτούζας θα έχει ως συνέπεια να μπερδέψει τον Βαρώτσο.