Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Γεια σου ρε Νικόλα άνδρα.... πιο σκληρός από το μπετόν

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
προέκυψε θέμα
πριν μια βδομάδα σε ενα πάρτι στα εξάρχεια γνώρισα μια κοπέλα που με την πρώτη ματιά κάτι με τράβηξε δίπλα της
ξαναβρεθήκαμε και περάσαμε μαζί τη νύχτα βέβαια έχω ξεχάσει να της αναφέρω μια λεπτομέρεια ότι έχω σχέση
με την Α κάνουμε προσπάθειες και το πράγμα πάει καλύτερα αλλά με τη Β δεν ξέρω τι έχω πάθει και με εξιτάρει/τρελαίνει
δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός η το καινούργιο αλλά πλέον αρχίζω να μην το ελέγχω
και πάλι νοιώθω να βρίσκομαι σε δίλημμα τι να κάνω
να γίνω ειλικρινής με τη Β
να γίνω ειλικρινής με την Α
η να το αφήσω έτσι να κυλήσει

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
προέκυψε θέμα
πριν μια βδομάδα σε ενα πάρτι στα εξάρχεια γνώρισα μια κοπέλα που με την πρώτη ματιά κάτι με τράβηξε δίπλα της
ξαναβρεθήκαμε και περάσαμε μαζί τη νύχτα βέβαια έχω ξεχάσει να της αναφέρω μια λεπτομέρεια ότι έχω σχέση
με την Α κάνουμε προσπάθειες και το πράγμα πάει καλύτερα αλλά με τη Β δεν ξέρω τι έχω πάθει και με εξιτάρει/τρελαίνει
δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός η το καινούργιο αλλά πλέον αρχίζω να μην το ελέγχω

Η Β πρεπει ντε και καλα να ειναι κουμουνηστρια για να σε εξιταρει ή την εχεις και σε αλλες εκδοσεις?

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Η Β πρεπει ντε και καλα να ειναι κουμουνηστρια για να σε εξιταρει ή την εχεις και σε αλλες εκδοσεις?

μα η Β είναι οργανωμένη κομμουνίστρια με πλούσιο κινηματικό αγώνα αγώνα μέχρι και σήμερα
αλλά δεν έιναι μόνο αυτό κάτι με εξιτάρει στο φιλί της το άγγιγμά της η προσέγγιση της κάτι με τρελαίνει

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
μα η Β είναι οργανωμένη κομμουνίστρια με πλούσιο κινηματικό αγώνα αγώνα μέχρι και σήμερα
αλλά δεν έιναι μόνο αυτό κάτι με εξιτάρει στο φιλί της το άγγιγμά της η προσέγγιση της κάτι με τρελαίνει

ΚΑι η προηγουμενη Β που ειχες και σου εφυγε τα ιδια σκατα ηταν. Γιαυτο ρωταω. Η Β πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ κουμουνηστρια? Δηλαδη αν χασεις και αυτην την Β και βρεις μια επομενη δεν παιζει να ειναι ΝΔ απο Γλυφαδα? Θα φυγεις καρφι εξαρχεια τυπε?

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ΚΑι η προηγουμενη Β που ειχες και σου εφυγε τα ιδια σκατα ηταν. Γιαυτο ρωταω. Η Β πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ κουμουνηστρια? Δηλαδη αν χασεις και αυτην την Β και βρεις μια επομενη δεν παιζει να ειναι ΝΔ απο Γλυφαδα? Θα φυγεις καρφι εξαρχεια τυπε?

όλες μου οι παρέες στα εξάρχεια συχνάζουν συνέχεια εκεί βγαίνω ε λογικό είναι να βρίσκω γκόμενες στα πέριξ
δηλαδή η γλυφαδιωτισσα γιατί να συχνάζει εξάρχεια

το θέμα μου άλλο είναι καμία φιλική συμβουλή για το πως θα το διαχειριστώ γιατί βρίσκομαι σε χάος

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
πάλι χαομένος και προβληματισμένος

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οι αξύριστες μασχάλες της;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.815
Πόντοι
3.506
Εξαθλειώτης, ε; Μπύρα στο χέρι, μπαφόνι αραχτός σε σκαλάκι πολυκατοικίας, κανά τρομπόνι από καμμιά ματαιωμένη στο παρκάκι του Στρέφη, και επανάσταση και πάνω τούρλα στην υγεία των κοροϊδων που σας ταϊζουν με τα επιδόματα της ρέκλας. Είναι ωραία η ζωή όταν παριστάνεις το καβουρογαμόσαυρο... Μέχρι να συγκρουστείς κατάμουτρα με τη πραγματικότητα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
προέκυψε θέμα

greek-quotes--Favim.com-2835761.jpg

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Προβληματισμένος για τις φοράδες που γαμας
Το γεγονος οτι εισαι 30φευγα και ζεις με επιδοματα δεν σε προβληματιζει..

είπα εγώ πουθενά ότι είναι φοράδα?
επίσης εργάζομαι και παράγω και η συντρόφισσα εργάζεται και παράγει στο δημόσιο με πρόγραμμα του οαεδ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom