arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γλεντα τους
σε τι?????
γλεντα τους
οι εντασεις δεν ειναι καλο καλα θα κανεις να βρεις μια αλλη για να ηρεμησεις και να βρεις και μια δουλεια
Τί έκανες τελικά με την Α + Β?
προέκυψε θέμα
πριν μια βδομάδα σε ενα πάρτι στα εξάρχεια γνώρισα μια κοπέλα που με την πρώτη ματιά κάτι με τράβηξε δίπλα της
ξαναβρεθήκαμε και περάσαμε μαζί τη νύχτα βέβαια έχω ξεχάσει να της αναφέρω μια λεπτομέρεια ότι έχω σχέση
με την Α κάνουμε προσπάθειες και το πράγμα πάει καλύτερα αλλά με τη Β δεν ξέρω τι έχω πάθει και με εξιτάρει/τρελαίνει
δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός η το καινούργιο αλλά πλέον αρχίζω να μην το ελέγχω
και πάλι νοιώθω να βρίσκομαι σε δίλημμα τι να κάνω
να γίνω ειλικρινής με τη Β
να γίνω ειλικρινής με την Α
η να το αφήσω έτσι να κυλήσει
Η Β πρεπει ντε και καλα να ειναι κουμουνηστρια για να σε εξιταρει ή την εχεις και σε αλλες εκδοσεις?
μα η Β είναι οργανωμένη κομμουνίστρια με πλούσιο κινηματικό αγώνα αγώνα μέχρι και σήμερα
αλλά δεν έιναι μόνο αυτό κάτι με εξιτάρει στο φιλί της το άγγιγμά της η προσέγγιση της κάτι με τρελαίνει
ΚΑι η προηγουμενη Β που ειχες και σου εφυγε τα ιδια σκατα ηταν. Γιαυτο ρωταω. Η Β πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ κουμουνηστρια? Δηλαδη αν χασεις και αυτην την Β και βρεις μια επομενη δεν παιζει να ειναι ΝΔ απο Γλυφαδα? Θα φυγεις καρφι εξαρχεια τυπε?
πάλι χαομένος και προβληματισμένος
Οι αξύριστες μασχάλες της;μα η Β είναι οργανωμένη κομμουνίστρια με πλούσιο κινηματικό αγώνα αγώνα μέχρι και σήμερα
αλλά δεν έιναι μόνο αυτό κάτι με εξιτάρει στο φιλί της το άγγιγμά της η προσέγγιση της κάτι με τρελαίνει
προέκυψε θέμα
πριν μια βδομάδα σε ενα πάρτι στα εξάρχεια γνώρισα μια κοπέλα που με την πρώτη ματιά κάτι με τράβηξε δίπλα της
ξαναβρεθήκαμε και περάσαμε μαζί τη νύχτα βέβαια έχω ξεχάσει να της αναφέρω μια λεπτομέρεια ότι έχω σχέση
με την Α κάνουμε προσπάθειες και το πράγμα πάει καλύτερα αλλά με τη Β δεν ξέρω τι έχω πάθει και με εξιτάρει/τρελαίνει
δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός η το καινούργιο αλλά πλέον αρχίζω να μην το ελέγχω
και πάλι νοιώθω να βρίσκομαι σε δίλημμα τι να κάνω
να γίνω ειλικρινής με τη Β
να γίνω ειλικρινής με την Α
η να το αφήσω έτσι να κυλήσει
Προβληματισμένος για τις φοράδες που γαμας
Το γεγονος οτι εισαι 30φευγα και ζεις με επιδοματα δεν σε προβληματιζει..
Οι αξύριστες μασχάλες της;