Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι ρε κανένας δεν ξενογαμάει
ούτε άνδρες ούτε γυναίκες καλά που ζείς?

το ότι οι περισσοτεροι ξενογαμανε δεν τους αθωωνει. απατη λεγεται και είναι ανηθικο.

αμα κλεψεις τι θα πεις κλεβουν και αλλοι πιαστε πρωτα τον τσοχατζοπουλο και αφήστε με εμενα που είμαι μικροαπατεώνας???

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
339
Πόντοι
21
τι ποιο καυλα να μαμας την γυναικα αλλου αν ειναι γνωστος σου και ειναι και τετοιο μωρο

Συνημμένα

• 12047555_886797214689651_415684075_n.jpg
    12047555_886797214689651_415684075_n.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 19

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
nikos plat σε καταλαβαινω απόλυτα φίλε , έχουν υπάρξει και σε μένα πολλά προσωπα Β που είχα σαρκικές επαφές ενώ είχα στναισθηματικό δέσιμο με πρόσωπο Α ...φαίνεται ότι ο ηδονισμός ( Β) είναι τελείως άλλη κατάσταση απο τον συναισθηματισμό (Α) όσο και αν δεν το καταλαβαίνουν οι γυναίκες, οπότε ίσως η λύση ,  είναι να συνέχισεις και τα 2 αρκει να μην αποκαλυφθεις ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
nikos plat σε καταλαβαινω απόλυτα φίλε , έχουν υπάρξει και σε μένα πολλά προσωπα Β που είχα σαρκικές επαφές ενώ είχα στναισθηματικό δέσιμο με πρόσωπο Α ...φαίνεται ότι ο ηδονισμός ( Β) είναι τελείως άλλη κατάσταση απο τον συναισθηματισμό (Α) όσο και αν δεν το καταλαβαίνουν οι γυναίκες...

Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι ο ηδονισμός (Β) εξελίσσεται σε ηδονισμό+συναισθηματισμό (Β) ενώ παράλληλα εξασθενεί ο ηδονισμός (Α) έχοντας απομείνει ο συναισθηματισμός (Α) λογικό επακόλουθο της 2ετούς σχέσης

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
nikos plat σε καταλαβαινω απόλυτα φίλε , έχουν υπάρξει και σε μένα πολλά προσωπα Β που είχα σαρκικές επαφές ενώ είχα στναισθηματικό δέσιμο με πρόσωπο Α ...φαίνεται ότι ο ηδονισμός ( Β) είναι τελείως άλλη κατάσταση απο τον συναισθηματισμό (Α) όσο και αν δεν το καταλαβαίνουν οι γυναίκες, οπότε ίσως η λύση ,  είναι να συνέχισεις και τα 2 αρκει να μην αποκαλυφθεις ...

μα αυτό κάνω μέχρι να αποφασίσω
καμιά ιδεα να μην την πατήσω?
συνήθως μιλάω βιμπερ και μεσσεντζερ σβήνω συνομιλίες κλπ κλπ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μα αυτό κάνω μέχρι να αποφασίσω
καμιά ιδεα να μην την πατήσω?
συνήθως μιλάω βιμπερ και μεσσεντζερ σβήνω συνομιλίες κλπ κλπ

φίλε πίστεψε με είμαι ο πλέον ακαταλληλος για να απαντήσω θέματα συγκάλυψης μιας και όσες φορές είχα παραλληλες σχέσεις έχω αποκαλυφθεί ενώ έπαιρνα μέτρα ασφαλείας ...

πρόχειρα έχω να σου πω : βάζε ζόρικα password και σε pc και σε κινητά και παντού , σβήνε τις συνομιλίες και πάντα ενω είσαι με την μια να κάνεις block την άλλη για να μην δέχεσαι ανεπιθυμητες κλήσεις , πρόσεχε τα tag της καθεμίας στο fb και παρακαλεσέ την να είναι διακριτική στις δημοσιευσεις της ...

καλή επιτυχία και ευχομαι να έίσαι καλύτερος στην συγκαλυψη απο μενα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι ο ηδονισμός (Β) εξελίσσεται σε ηδονισμό+συναισθηματισμό (Β) ενώ παράλληλα εξασθενεί ο ηδονισμός (Α) έχοντας απομείνει ο συναισθηματισμός (Α) λογικό επακόλουθο της 2ετούς σχέσης
μπορεί τι να σου πω ...
παντως το συναισθημα με μια δεν αναιρει την ηδονή με άλλες

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
φίλε πίστεψε με είμαι ο πλέον ακαταλληλος για να απαντήσω θέματα συγκάλυψης μιας και όσες φορές είχα παραλληλες σχέσεις έχω αποκαλυφθεί ενώ έπαιρνα μέτρα ασφαλείας ...

πρόχειρα έχω να σου πω : βάζε ζόρικα password και σε pc και σε κινητά και παντού , σβήνε τις συνομιλίες και πάντα ενω είσαι με την μια να κάνεις block την άλλη για να μην δέχεσαι ανεπιθυμητες κλήσεις , πρόσεχε τα tag της καθεμίας στο fb και παρακαλεσέ την να είναι διακριτική στις δημοσιευσεις της ...

καλή επιτυχία και ευχομαι να έίσαι καλύτερος στην συγκαλυψη απο μενα

το θέμα είναι ότι η Α δεν ξέρει για τη Β
επίσης ούτε η Β ξέρει ότι έχω σχέση

οπότε με ποια δικαιολογία θα κάνω μπλοκ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
πες οτι θα σου κοψουν το επιδομα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το θέμα είναι ότι η Α δεν ξέρει για τη Β
επίσης ούτε η Β ξέρει ότι έχω σχέση

οπότε με ποια δικαιολογία θα κάνω μπλοκ?

βρε συ ειναι δυνατόν να ρωτάς κάτι τέτοιο??!!

είναι δυνατόν να είσαι με την μία και να σε πάρει η άλλη και να σου λέει αγάπες και λουλουδια ή να σου λέει θέλω να με γαμήσεις και να ακούει η άλλη??  
ή ενώ είσαι με τη μια να σου στείλει μήνυμα η άλλη με το αιδοίο της και να σου λέει θέλω να μου το σκίσεις...

πως θα δικαιολογηθείς τότε??

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
τελικα δουλευεις η παιρνεις το κεα?
μας μπερδεψες

εργάζομαι σε πρόγραμμα 8μηνο του οαεδ στο δήμο όπου πληρωνόμαστε μέσω ΕΣΠΑ
μετά από διεκδικήσεις και ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές διεκδικήσαμε και πετύχαμε να κρατήσουμε τα προνοιακά βοηθήματα και να πάρουμε και συντάξιμα ένσημα την περίοδο εργασίας

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
σαφώς και τις έχω και τις 2 και είμαι στο τρέξιμο
απλά φοβάμε μη γίνει καμιά μαλακία
και φυσικά η Β δεν ξέρει για την Α
και με ρωτούσε και επίμονα η Β αν κάνω σεξ με άλλες μιας και βλέπει μειωμένη ποσότητα σπέρματος

Ρε Νικολιό δεν μου έχει μείνει άντερο! Σκέτη ψυχοθεραπεία είσαι ρε συ!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν φευγεις ακομα τις εχεις και τις δυο και εισαι αρχοντας

απλα οι δεξιοι σε ζηλευουν γιατι αυτοι παιζουν το πουλακι τους

Ταξικά και στα γκομενικά ρε μουνοβάγονε;

σε κανα μηνα θα αποφασισεις πιο ωριμα και υπευθυνα

Ε, ναι. 33 ετών γομάρι είναι. Ας γίνει 33 και ένα μήνα για να πήξει το ριμάδι.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
εργάζομαι σε πρόγραμμα 8μηνο του οαεδ στο δήμο όπου πληρωνόμαστε μέσω ΕΣΠΑ
μετά από διεκδικήσεις και ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές διεκδικήσαμε και πετύχαμε να κρατήσουμε τα προνοιακά βοηθήματα και να πάρουμε και συντάξιμα ένσημα την περίοδο εργασίας

Η απορρόφηση των χρημάτων μας σε όλο της το μεγαλείο ... θα βγάλεις και σύνταξη όσο ταλανίζεσαι ανάμεσα από (Α) και (Β)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom