Νέα

Tosca... antifa!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Α, νέα θεωρία αυτή!!! Συνασπισμός=Ανθέλληνας. Σωστά καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι κατά την κατοχή οι αριστεροί γλύφανε τα @@ των γερμανών κατακτητών και στέλνανε φορώντας κουκούλες πατριώτες στο απόσπασμα, ενώ οι γερμανοτσολιάδες, τα τάγματα ασφαλείας και οι υπόλοιποι φασίστες αγωνίζοταν στα βουνά να διώξουν τους κατακτητές.

Α μωρή λουλού που θα μιλήσεις και για ιστορία και ιστορικά βιβλία. Τράβα φόρεσε το strap on σου και το φασιστικό σου περιβραχιόνιο και χαιρέτα ναζιστικά μπροστά στον καθρέπτη  να χαίρεσε την φάτσα σου. Και όταν έχεις και εσύ 4 συγγενείς εκτελεσμένους από τους Γερμανούς έλα να μιλήσεις...

Οι γερμανοτσολιάδες συνεργάστηκαν μόνο με τους γερμανούς ή και με τους άλλους εισβολείς πχ τους βούλγαρους;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν συμφωνώ με την προσέγγιση του Λάκη, παρά τη δηλωμένη αντιπάθειά μου στη θολοκουλτούρα...
Η ταύτιση των φιλομοναρχικών με τους φασίστες είναι αρκετά πετυχημένη και σε τελική ανάλυση φασισμός και εθνικοσοσιαλισμός αξίζουν κράξιμο ακόμη και σήμερα...Αρκεί το κράξιμο αυτό να μην προέρχεται από οπαδούς ενός άλλου -ισμού (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε! )

Ωστόσο δεν μπορώ παρά να ρωτήσω, έαν κάποιος σκηνοθέτης ανέβαζε την αυτή παράσταση και οι στρατιώτες φορούσαν στολές του Κόκκινου Στρατού ή Ερυθροφρουρών του Μάο και οι ανακριτές κοστούμια τύπου Στάζι, θα ξανανέβαζε ο σκηνοθέτης αυτός έργο μετά το κράξιμο που θα έτρωγε από τα έντυπα της θολοκουλτούρας;

τι λέει το άτομο? αρνητικό επίθετο ("εμετική") πριν το "αντιφασιστική προπαγάνδα" ? There is no such thing u sonovabitcha. Πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξουνε δυο τεράστια διεθνή κρεματόρια και όλες οι χώρες να στέλνουν τέτοια άτομα για σαπουνοποίηση. Να φανουν και λιγο χρήσιμοι σε αυτόν τον κοσμο, να δουν και τι γλύκα του να είσαι ανυπεράσπιστη μειονότητα. Μόνο έτσι θα απαλαγούμε από τέτοια μιάσματα

Με αυτά που λές, τί σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο δημοκράτης από τον όποιο Λάκη; Τέτοια φρασεολογία και μίσος ούτε ο Αδόλφος όταν εισηγείτο την Τελική Λύση..
Τελικά οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι κατ' επάγγελμα αντιφασίστες....
Νομίζω ότι ήταν μια εξίσου ατυχής δήλωση με αυτή του Λάκη φίλε Μπόμπαστ...

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι γερμανοτσολιάδες συνεργάστηκαν μόνο με τους γερμανούς ή και με τους άλλους εισβολείς πχ τους βούλγαρους;

Οι γερμανοτσολιάδες ήταν σώμα που υπόκειταν στην "Ελληνική" κυβέρνηση ανδρίκελο που είχαν τοποθετήσει οι Γερμανοί στη ΑΘήνα. Τώρα τα όρια ευθύνης αυτής της "κυβέρνισης" ηταν πολύ φλου.
Π.Χ. Στα επτάνησσα οι Ιταλοί είχαν εγκαταστίσει δική τους διοίκηση που δεν είχε σχέση με την Αθήνα, κάπου στην Βόρεια Ήπειρο - Δυτική Μακεδονία είχε δημιουργηθεί ένα πριγκιπάτο του κώλου από κάποιο Βούλγαρο αν δεν κάνω λάθος και στην Θράκη οι Βούλγαροι ασκούσαν οι ίδιοι την διόικηση, ενώ στην Κρήτη την ασκούσαν οι Γερμανοί.
Από όσο γνωρίζω τελικά οι Γερμανοτσολιάδες "έδρασαν" στην Αθήνα, στην Πελοπόνησσο, στη Στερεά και στη Θεσσαλία.
Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα σχετικά ας μας πει...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Λάκη!!!

Την σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κουστούμια τα έχει κάνει ο Νίκος Πετρόπουλος. Επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά πρέπει να πω ότι παρασάγκας απέχει από το να χαρακτηριστεί ότι ανήκει, ή ότι είναι όργανο, της Αριστεράς με οποιαδήποτε μορφή της.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε κάνει τα σκηνικά στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελετή ένερξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου το 1997 (επιμέλεια Βαγγέλη Παπαθανασίου). Τότε είχε κατηγορηθεί από σύσσωμη την Αριστερά, για όσους θυμούνται, ότι τα σκηνικά ήταν Ναζιστικής τεχνοτροπίας και παρέπεμπαν στα σκηνικά που έκανε ο Σπέερ για τον Χίτλερ. Είχε αναγκαστεί ο άνθρωπος να δώσει συνέντευξη τύπου για να αντικρούσει τους αριστερούς θολοκουλτουριάρηδες και να εξηγήσει την αισθητική του άποψη.

Τελικά φαίνεται πως η παπαρολογία στην Ελλάδα είναι το αγαπημένο μας σπορ. Ιδίως αν ανακατεύεται με φανατισμό φαιοκόκκινο.

Όσον αφορά την συνήθεια να ανεβαίνουν παραστάσεις αρχαίου δράματος και όπερας με σύγχρονα σκηνικά και κουστούμια. Εν πολλοίς μάλιστα προκλητικά. Είναι μία τάση παγκόσμια (η οποία βέβαια δεν είναι κυρίαρχη) που είναι τελείως μαρκετίστικη. αποσκοπεί δηλαδή στο να τραβήξει τον θεατή που μικρή σχέση έχει με το κλασσικό θέατρο ή την όπερα κάνοντας την (έτσι νομίζουν) πιό εύπεπτη.

Όλα τα τέτοια πειράματα έχουν ή πλήρη αποτυχία είτε ελάχιστα συμβάλλουν στην μελέτη των έργων αυτών τελικά. Δύο παραδείγματα των οποίων ήμουν μάρτυς.
1. Ανέβασμα της Νυχτερίδας του Στράους στο Σάλτσμπουργκ με σύγχρονα κοστούμια, σκηνικά και σκηνοθετική άποψη που σε έκανε να ντρέπεσαι και να θέλεις να σηκωθείς να φύγεις.
2. Ανέβασμα της όπερας Μπορίς Γκοντούνοφ του Μουσσόρσγκι από την όπερα του Παρισιού πάλι με σύγχρονα σκηνικά (όχι κοστούμια) η οποία ήταν εξαιρετική όμως σαν αντίληψη. Δεν πρόσθετε όμως τίποτα στο έργο τελικά.

Τα είπε για μένα ο studian

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν συμφωνώ με την προσέγγιση του Λάκη, παρά τη δηλωμένη αντιπάθειά Ωστόσο δεν μπορώ παρά να ρωτήσω, έαν κάποιος σκηνοθέτης ανέβαζε την αυτή παράσταση και οι στρατιώτες φορούσαν στολές του Κόκκινου Στρατού ή Ερυθροφρουρών του Μάο και οι ανακριτές κοστούμια τύπου Στάζι, θα ξανανέβαζε ο σκηνοθέτης αυτός έργο μετά το κράξιμο που θα έτρωγε από τα έντυπα της θολοκουλτούρας;

Και βέβαια θα μπορούσε να είχε καλές κριτικές. Χαρακτηριστικό φετινό παράδειγμα η ταινία "Οι ζωές των άλλων" που μιλάει για την Ανατολική Γερμανία του 1984 και η οποία είχε πάρα πολύ καλές κριτικές και από έντυπα της "Αριστεράς".

Αν δεν είναι κανείς Σταλινικός, δεν μπορεί να μην δει και τα εγκλήματα του "Υπαρκτού Σοσιαλισμού". Όμως το να χαρακτηρίζεις όλους τους αριστερούς στις αντιλήψεις τους Σταλινικούς, είναι σαν να χαρακτηρίζεις όλους τους κεντροδεξιούς φασίστες, πράγμα που βέβαια ευτυχώς δεν ισχύει.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με αυτά που λές, τί σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο δημοκράτης από τον όποιο Λάκη; Τέτοια φρασεολογία και μίσος ούτε ο Αδόλφος όταν εισηγείτο την Τελική Λύση..
Τελικά οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι κατ' επάγγελμα αντιφασίστες....
Νομίζω ότι ήταν μια εξίσου ατυχής δήλωση με αυτή του Λάκη φίλε Μπόμπαστ...

Κοίταξε αγαπητε str8, πιστεύω εντελως όμως, ότι """""""""""""""""στους εχθρους της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των καλών προθέσεων αξίζει να πάθουν ότι ακριβώς υποστηρίζουν"""""""""""""""".

Δεν έχω πρόβλημα με άτομα που είναι αντιθετα στις απόψεις μου (κουμμουνιστές, παοκτζήδες-χαχαχα, ισλαμιστές κτλ.). Εχω όμως πρόβλημα με άτομα που πάνε να γκρεμίσουν αυτές τις βασικές αρχές που προανέφερα. Και δημιουργούν κύκλους βιας κάθε λίγο και λιγάκι.

Εγώ γουσταρω λοιπόν να σπάσει αυτός ο κύκλος βίας μια και καλή. Τα κρεματόρια τα είπα για αστείο. Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι μια καλή λύση και αυτή

Πιστεύω να είσαι ικανός να δεις ποιά είναι η διαφορά της βιας που εκπροσωπώ και της βιας που αυτά τα άτομα υποστηρίζουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Την άναψε τη λαμπάδα και τη έκανε. Επ' ευκαιρία να επισυνάψω ένεκεν, το καλύτερο (άσχετο, please ignore)

Πραγματικά έχουν δίκιο που κατηγορούν τους Έλληνες που θέλουν να γαμάνε τσάμπα. Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι γκόμενες αυτές

OI ANΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!

Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και βέβαια θα μπορούσε να είχε καλές κριτικές. Χαρακτηριστικό φετινό παράδειγμα η ταινία "Οι ζωές των άλλων" που μιλάει για την Ανατολική Γερμανία του 1984 και η οποία είχε πάρα πολύ καλές κριτικές και από έντυπα της "Αριστεράς".
Σωστά, οι κριτικές ήταν θετικές, μόνο που συγκεκριμένη ταινία ήθελε να δείξει το «γλυκό» και «ανθρώπινο» πρόσωπο των παιδιών του Erich. Τα λίγα «καθεστωτικά» που προκύπτουν από την ταινία δεν είναι ούτε καν ένα μικρό άγγιγμα της αλήθειας αναφορικά στον φασισμό που επικρατούσε στην Αν. Γερμανία.

.......είναι σαν να χαρακτηρίζεις όλους τους κεντροδεξιούς φασίστες.....
Τους απλούς δεξιούς, (όχι κεντροδεξιούς) επιτρέπεται να τους χαρακτηρίζει κανείς φασίστες?
Just asking.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η οπερα γενικα αξιοποιηθηκε απο τον κοκκινο και τον μαυρο φασισμο.Μεχρι και στην Αλβανια του Χοτζα ανεβαζαν οπερα.
Αυτο δεν σημαινει οτι το ειδος ειναι φασιστικο.Απλα ετσι το καταλαβαιναν οι φασιστες.

Επισκέπτης
Παιδιά, εντάξει ρε βρήκαμε τον ''τα ξέρω όλα, τον ελληναρά'',
lakis33 πως την έχεις δει ρε αδερφέ ;
Καθόμαστε κι ακούμε τα φασιστικά σου μανιφέστα, δικαίωμα σου είναι να πιστεύεις ότι γουστάρει η ψιχούλα σου κι αφού τα πιστεύεις καλά κάνεις και τα γράφεις.
Αλλά το να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί δεν έχεις δικαίωμα, έτσι αγορίνα μου, άντε μπράβο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είναι υπάλληλος του Λαμπράκη και γράφει και στο ΒΗΜΑ ;
Ή κάνω λάθος;

Αυτό και μόνο νομίζω ότι υποδηλώνει ένα ιδεολογικό προφίλ ...

Σχετικά με την ενόχληση που μου προκάλεσαν οι στολές. Το αν ενοχληθεί κάποιος από τις ναζιστικές στολές στην ... ΤΟΣΚΑ τον βαπτίζει ναζί; Αν δηλαδή κάποιος γυρνούσε μια δική του εκδοχή όπου ο Scarpia θα ήταν κοπρολάγνος , όποιος διαμαρτυρόταν για τη συγκεκριμένη επιλογή θα κατηγορούνταν για κοπρολάγνος;Το σκεπτικό το θεωρώ ηλίθιο ακόμη και για χασικλήδες των Εξαρχείων ...

Ναι και υπάλληλος και φίλος του Λαμπράκη είναι. Και; Αυτό τον κάνει αριστερό; Στέλεχος του Συνασπισμού; αναρχοαυτόνομο των Εξαρχείων; ή μήπως εμπόδισε η φιλία του με τον Λαμπράκη να του την πέσει όλο το θολοκουλτουριάρικο αριστερο κατεστημένο το 1997;

Και τι θέλει να πει αυτό; ότι ένας δεξιός (γιατί είναι δεξιός) φίλος του Λαμπράκη πείστηκε από τον Λαμπράκη και τους περί αυτόν να ανεβάσει μια παράσταση ανθελληνική με αντιφασιστική προπαγάνδα.

Αχ αυτός ο φαιοκόκκινος λαϊκισμός και ο φασισμός οτυ υπονοουμένου!! Έφυγε ο Hrys και τον αντικαθιστάς επάξια!

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τους απλούς δεξιούς, (όχι κεντροδεξιούς) επιτρέπεται να τους χαρακτηρίζει κανείς φασίστες?
Just asking.

Όχι δεν επιτρέπεται. Φασίστες χαρακτηρίζει κανείς τους ακροδεξιούς.
Τους απλούς δεξιούς ιδιαίτερα αν κυβερνάνε μπορεί να τους αποκαλεί κανείς με άλλα επίθετα, αλλά αυτό είναι θέμα πολιτικής άποψης :-)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Kαλα ολα αυτα για τον Lakis33 και τις πολιτικές του θεσεις τις οποιες δεν ασπαζομαι μεν θεωρώ οτι μπορει να τις εκφραζει ελευθερα.( ασχετα εαν αυτος και οι ομοιοί του ηταν στα παραγματα θα μας απαγορευαν σε εμας να εκφραζουμε τις δικες μας) αυτο που μου φενεται περιεργο ειναι τι δουλεια εχει ενας Ναζι και αρειος υποθετω σε ενα σαιτ που στην πλειονοτητα του εχει θεμα τις γυναικες Σλαβικής φυλης , η ασιατικών σκουροχρωμων φυλών και σε μερικες περιπτώσεις της μαυρης υποφυλής. απορώ πως η Νορντικ Θεωρια σου Lakis επιτρ[επει να εμβαπτιζεις το Αρειο πεος σου σε αυτα τα κατώτερα αιδοια... Μου θυμιζει Κου Κλουξ Κλαν που πανε με μαυρες Πουτάνες. Τι θα ελεγε ο θειος Αδολφος εαν το εβλεπε αυτο? Πολυ θα επικρενετο...
Και την Καρμεν καλα εκαναν και την σκοτωσαν... την παλιοτσιγκανα που ξελογιασεδ τον Φανταρο του στέματος . Θανατος

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Με αφορμή το θέμα του φίλου Λάκη θά'θελα να επισημάνω ορισμένα πραγματάκια.

Δυστυχώς η τέχνη ( σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ) απο αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξε πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης.

Ειδικά η πρακτική αυτή καλλιεργήθηκε συστηματικά τον περασμένο αιώνα.

Ότι αφορά την Ελλάδα σήμερα μετα λύπης συμπεραίνω οτι η τέχνη έχει ατύπως συνδεθεί με την αριστερίζουσα "ιδεολογία",  θα έλεγα μάλιστα μερικές φορές ως την υπερβολή ( λίαν επιεικώς ) διότι έχει καλλιεργηθεί εντέχνως η άποψη οτι για να είσαι "κουλτουριάρης"( έκφραση που προσωπικά απεχθάνομαι ) είναι must να αριστερίζεις ( όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά ).

Δεν μου ξενίζει καθόλου τα όσα αναφέρει ο φίλτατος Λάκης για την όπερα εν Ελλάδι.

Επιπλέον τυγχάνει του σεβασμού μου γιατί έχει το θάρρος και το αναφέρει, γνωρίζοντας εξαρχής τις προσωπικές επιθέσεις που θα υποστεί.

Το έχω ξαναγράψει κσι παλιότερα: καλό θα είναι να δεχόμαστε και την αντίθετη άποψη είτε μας αρέσει ή όχι.

Αυτή είναι και η έννοια της Δημοκρατίας, που όλοι εν Ελλάδι με πάθος υπερασπιζόμαστε ( ; ).

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλά λέω ότι η Ελλάδα είναι στην παπαρολογία ότι η Βραζιλία στο ποδόσφαιρο.

Πήρε ο Λάκης και ξεσκίζει ως αριστερό έναν άνθρωπο που καμμία σχέση δεν έχει με την αριστερά και βγαίνουν και άλλοι και του λένε έχεις δίκιο, ενώ άλλοι του λένε είσαι φασίστας και δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς. Το ίδιο που λέει δηλαδή αυτός για τους αριστερούς. Σαν να παραδέχονται ότι έχει δίκιο ως προς την παρατήρηση του αλλά όχι ως προς την κριτική του.

Ο πλήρης βιασμός του ορθού λόγου!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Σκεψου όμως φιλε
Ειδικά η πρακτική αυτή καλλιεργήθηκε συστηματικά τον περασμένο αιώνα.
Επιπλέον τυγχάνει του σεβασμού μου γιατί έχει το θάρρος και το αναφέρει, γνωρίζοντας εξαρχής τις προσωπικές επιθέσεις που θα υποστεί.

Το έχω ξαναγράψει κσι παλιότερα: καλό θα είναι να δεχόμαστε και την αντίθετη άποψη είτε μας αρέσει ή όχι.

Αυτή είναι και η έννοια της Δημοκρατίας, που όλοι εν Ελλάδι με πάθος υπερασπιζόμαστε ( ; ).
οτι στα καθεστώτα που ο φιλος lakis υποστηρίζει η ελευθερια της εκφρασης απαγορευεται και ολοι εμεις οι θιασώτες του σαιτ θα ημασταν στο Dahau με τριγωνακι στο στηθος?

Αλλωστε η πλειονότης των καλλιτεχνων αριστεριζει γιατι ειναι πιο ρομαντικο... ουτε ο Βαγκνερ ηταν Ναζι... Η κορη του μπορει

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σκεψου όμως φιλε  οτι στα καθεστώτα που ο φιλος lakis υποστηρίζει η ελευθερια της εκφρασης απαγορευεται και ολοι εμεις οι θιασώτες του σαιτ θα ημασταν στο Dahau με τριγωνακι στο στηθος?

Αλλωστε η πλειονότης των καλλιτεχνων αριστεριζει γιατι ειναι πιο ρομαντικο... ουτε ο Βαγκνερ ηταν Ναζι... Η κορη του μπορει

Το ότι ο Λάκης εκφράζει με υπερβολικό κάπως πάθος τις απόψεις του θα πρέπει να τον λιθοβολίσουμε; και απο πού συμπεραίνεις για το Dachau;

Το ότι οι Έλληνες καλλιτέχνες αριστερίζουν, άλλοι το βρίσκουν ρομαντικό και άλλοι όχι.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που απεχθάνομαι εδώ μέσα είναι τους ξερόλες και τους ξευτουπεράνω... και ομιλούν για ορθολογισμό....

Λίγο ντροπή δε θα έβλαπτε....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το ξαναγράφω, την άναψε και την έκανε πάλι. Ο Ριχάρδος Γ' πάντως μου άρεσε σαν κινηματογραφική μεταφορά με τον Gillen και αισθητική μεσοπολέμου. Για τα υπόλοιπα ταλαιπωρείτε το αμβλυμένο συνειδητό;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom