fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
ρε Λάκη γουστάρεις γριές; θα μας τρελάνεις πρωί πρωί
Ξέρεις να διαβάζεις ρε κτήνος ;
ή παίρνεις ναρκωτικά ;;;;;
ρε Λάκη γουστάρεις γριές; θα μας τρελάνεις πρωί πρωί
αυτή η λογική είναι για ανθρώπους που δεν βρίσκονται πουθενά. Ποιος άνθρωπος πιστεύει ότι θα αλλάξει τον άλλο; πόσο βόδι πρέπει να είσαιΓυναικεία λογική κατά αποκλειστικότητα!
Δεν βλεπω να κοιμομαστε αποψε, πολλα βαρια χαρτια ονλαιν
Ποιος άνθρωπος πιστεύει ότι θα αλλάξει τον άλλο;
άναψε λίγο το κλιματιστικό στο κρύο γιατί θα σου ανέβει η πίεση. Κ μην με λες κτήνος ανάβω χαχαχα χαχαχα χαχαχαΞέρεις να διαβάζεις ρε κτήνος ;
Δεν βλεπω να κοιμομαστε αποψε, πολλα βαρια χαρτια ονλαιν
αυτή η λογική είναι για ανθρώπους που δεν βρίσκονται πουθενά. Ποιος άνθρωπος πιστεύει ότι θα αλλάξει τον άλλο; πόσο βόδι πρέπει να είσαι
εύγε. Τι να πω. Πάνε παντρεύονται άνθρωποι με αι κίουι στο 34.τι περιμένουμεΟ ανασφαλής,κι αυτός που δεν ξερει τι θέλει
άναψε λίγο το κλιματιστικό στο κρύο γιατί θα σου ανέβει η πίεση. Κ μην με λες κτήνος ανάβω χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Ρε τύπε να με συγχωρεις κιολαςΞέρεις να διαβάζεις ρε κτήνος ;
εύγε. Τι να πω. Πάνε παντρεύονται άνθρωποι με αι κίουι στο 34.τι περιμένουμε
και με το κρύο , έγινε η κλασσική επιλογή !!!!!
https://[URL unfurl="true"]www.thewhiskyworld.com/images/lagavulin-16-year-old-p665-7385_image.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τωρα το μονο που μενει ειναι να λογκαρει και ο Σαββιδης
Ρε τύπε να με συγχωρεις κιολας
Αλλά νομιζω οτι η Ερη ειναι η μούσα σου
Όποτε λογκαρει σε εμπνεει για φοβερα ποσταρισματα
Τωρα το μονο που μενει ειναι να λογκαρει και ο Σαββιδης
Αμα ειχες ματια κι εβλεπες τρυγυρω σου..θα ξεχωριζες ευκολα τους νορμαλ απο τους αλλους.μια χαρά κατάλληλα άτομα γνωρίσα. Όμως έχω μάτια κ βλέπω κ γύρω μου
ναι ε ; δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Νόμιζα ότι γενικά μου αρέσει το βρώμικο λεξιλόγιο.Ποτέ δεν ανάβω θέρμανση όταν είμαι μόνος. Με πεθαίνει.
Ανάβεις γιατί έχεις να δει πούτσα από πριν το 2000.
Από μικρή που παίζατε το ιατρό .
Τωρα το μονο που μενει ειναι να λογκαρει και ο Σαββιδης
τι λες ρε άνθρωπε τόσα πελατακια. Λεφτά βγάζω πως να μην με νοιάζειΤι σε νοιάζει;
Εσύ δεν θα παντρευτείς.
Άστους τους .... άλλους !!!!!!
τώρα εσύ ήρθες να μας πεις ότι δεν βλέπουμε και δεν ξεχωρίζουμε δηλαδή τον κόσμο; με ξέρεις κ από χθες;Αμα ειχες ματια κι εβλεπες τρυγυρω σου..θα ξεχωριζες ευκολα τους νορμαλ απο τους αλλους.