fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τι επαγγελλεται η εξαδελφη?
Έχει phd και είναι μέλος δεπ , αει .............
Τι επαγγελλεται η εξαδελφη?
το σόι σου μάλλον είναι όλο ηλιθιο
άκου να σου πω μπορεί να έχεις κάτι στο μυαλουδακι σου συγκεκριμένο όμως λες μπούρδες.
Αν δεν καταφέρεις να πάρεις ένα άνθρωπο που θαυμάζεις και που σέβεσαι καλά κρασιά. Με φόβο δεν γίνονται σχέσεις κ οικογένειες. Εάν πήρες μια επειδή είχε ωραίο κωλο κ ούτε κοίταξες χαρακτήρα είσαι άξιος της μοίρας σου. Τα υπόλοιπα μπούρδες. Ανώριμοι άνθρωποι μέσα σε ανωριμες κοινωνίες
Μαλλον εσυ δεν γνωρισες το καταλληλο ατομο..μάλλον ζεις σε κάποιο άλλο κόσμο..
εμένα ρωτάς ;ποιος την ξέρει. Παντρεύτηκαν μικροί πάντως λογικά δεν τον κατάλαβεΑυτή γιατί παντρεύτηκε έναν τζογαδόρο; Αυτά τα πάθη δεν κρύβονται!
Ξεροχυνω με καρακαξες θειες που μαζευτηκαν στην ακρη της εκκλησιας για να θαψουν τον γαμπροΜετάφραση = ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΣ, μπορεί και η μινιατούρα του donkey kong, να πηδήξει μουνάρα !
Οι θείες και ηλικιωμένες του σογιού έκαναν τα καλύτερα σχόλια (στο γάμο της) !!!!!
Θεία μου 86, είπε .... ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.
"Θα τον στρωσω εγω οταν μπει η κουλουρα"εμένα ρωτάς ;ποιος την ξέρει. Παντρεύτηκαν μικροί πάντως λογικά δεν τον κατάλαβε
ετσι γινεται συνηθως. ποτε δε θα δεις την ωραια με τον ωραιο μαζι.
βρίσκομαι εδώ γιατί έχω αϋπνίες ήπια καφέ αργά. Και αν συνεχίσεις τις μλκιες θα περάσει ωραία η βραδιά γιατί θα τα ακούσειςΤο δικό σου είναι όλοι μπάζα, για αυτό βρίσκεσαι εδώ.
Γυναίκες έχει παντού ηλίθιες.
μπορεί τι να σου πω υπάρχει αυτή η λογική"Θα τον στρωσω εγω οταν μπει η κουλουρα"
Ξεροχυνω με καρακαξες θειες που μαζευτηκαν στην ακρη της εκκλησιας για να θαψουν τον γαμπρο
Δεν βλεπω να κοιμομαστε αποψε, πολλα βαρια χαρτια ονλαιν
τα ποσοστά δείχνουν μια κοινωνία προβληματική. Αυτό δεν λέμε; που βγήκε από άντρες κ γυναίκες που μεγάλωσαν με γονείς που φοβούνταν. Γυναίκες που πρισκοληθηκσν στα παιδιά τους κ τα έκαναν ανάπηρα ψυχικά οπότε όταν αυτά πήγαν σε γάμους τα έκαναν όλα πουτανα.Τα ποσοστα διαζυγιων και τα ποσοστα κερατου στην ελλαδα η απαντηση για το ποιος ειναι ανωριμος που "δεν φοβαται".
μια χαρά κατάλληλα άτομα γνωρίσα. Όμως έχω μάτια κ βλέπω κ γύρω μουΜαλλον εσυ δεν γνωρισες το καταλληλο ατομο..
μπορεί τι να σου πω υπάρχει αυτή η λογική
βρίσκομαι εδώ γιατί έχω αϋπνίες ήπια καφέ αργά. Και αν συνεχίσεις τις μλκιες θα περάσει ωραία η βραδιά γιατί θα τα ακούσεις
ρε Λάκη γουστάρεις γριές; θα μας τρελάνεις πρωί πρωίΚαθόλου καρακάξες.
Μεγάλη σοφία οι θείες.
Φαντάζομαι έχω ξαναπεί , ότι οι ηλικιωμένες με πάνε 100% παντού και πάντα.
Πάμπολες με θέλαν για γαμπρό , είτε κόρης είτε εγγονής !!!!!
Φυσικά δεν έκατσε καμία τέτοια περίπτωση .
Ο συγκεκριμένος που λέμε, αποτελεί την ελπίδα κάθε μαλάκα.
Έχει όλα τα κακά. Πιθανόν ήταν ο μόνος στην επαρχία της που δεν της την είχε πέσει.
Την θέλαν οι πάντες.
Και πήρε το λεμούριο . Γελάνε τα μάρμαρα όπου πάνε.
Σαν γυναίκα πώς το εξηγείς αυτό λογικά;