Νέα

Το τείχος πέφτει, η πουτανιά ανθίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ας μην ξεχναμε και την αποδοκιμασια και την εγκαταλειψη που γνωρισαν οι ελεινιδες μετα την καθοδο των κοριτσιων απο το βορρα.Μια ολοκληρη γενια ελεινιδων εμεινε αγαμητη και στα αζητητα.

Κόψε κάτι φιλαράκι...
Ας μην υπερβάλλουμε :think:

αυτό έχει σημασία?

απλώς δε χρειάζεται να χαίρεστε τόοοοσο πολύ... από ανάγκη ήρθαν εδώ, όσο κι αν είναι χρηματορουφήχτρες και αδίστακτες. Να χαιρόσασταν τόσο πολύ αν είχαν έρθει εδώ και σας παντρευόντουσαν, τώρα μου φαίνεται πολύ άσχημο αυτό το θρεντ  >:(

Από ανάγκη, ναι...
Αλλά ανάγκη για ΤΙ;
Για ένα πιάτο φαΐ; Δεν το νομίζω, μια και στη χώρα τους μια δουλειά λίγο πολύ την έχουν, οπότε τα βασικά τα ψιλοβολεύουν...
Από ανάγκη για λούσα και κονόμα έρχονται :sunglasses:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Κόψε κάτι φιλαράκι...
Ας μην υπερβάλλουμε :think:
ας πουμε οτι η καθοδος των ανατολικων κοριτσιων επαναστατικοποιησε την σεξουαλικη ζωη και συμπεριφορα των ιθαγενων.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
oλοι εχουμε γνωστο 50ρη+ η' γνωστους που την εκαναν απο το σπιτι για χαρη τους..

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειμαστε απο τις λιγες χωρες της ευρωπης που εχουν κλεισει σπιτια, εγκαταληφθουν οικογενειες.. :bigdick:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Δυστυχώς...
Τώρα μόνο β'-γ' διαλογής (και κάτω) μωρά από τη Ρωσία... :'(
Τα α' διαλογής είναι απλά ΑΣΣΥΛΗΠΤΑ σε όλα τα επίπεδα, και θα ήταν κρίμα να έρχονταν στην Ελλάδα...

1997! Η πρώτη μου επίσκεψη σε στριπτιζάδικο (διάσημο και τότε και τώρα) με τις φρέσκιες Ρωσίδες. Μπάτσελορ για ένα φίλο. Το στόμα μας όλων μένει ορθάνοιχτο. Τέτοια μουνιά δεν πιστεύαμε πως υπήρχαν καν. Ένα κλικ πιο κάτω (καμιά φορά και ισάξια) ξεχύνονται μετά σε όλη την ύπαιθρο χώρα. Οι αγρότες κονομημένοι με τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε., φιάχνουν σπιταρώνες, αγοράζουν μπε εμ βε και μαρκάτα ρούχα για τις βλαχάρες συζύγους και με ότι τους περισσεύει ενισχύουν τα κακόμοιρα ανατολικά. Το κόστος της βίζιτας τότε όπως το θυμάμαι 30 ευρώ σε δραχμές (10.000) για όλο το απόγευμα (το βράδυ δουλέυαν στα κωλόμπαρα)
Κάπιοι τυχεροί τις ζήσαμε και εκείνες τις μέρες...

Τώρα οι ωραίες Ρωσίδες βίζιτες δουλεύουν στη Μόσχα ή τη Ν.Υόρκη! Σε μας έρχονται οι βηταρίες.
Και από τα σιτιτούρια μια στις πέντε είναι σε επίπεδο Σουπερλίγκας. Για Τσάμπιονς Λίγκ δε καμία!!  :( :(

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1997! Η πρώτη μου επίσκεψη σε στριπτιζάδικο (διάσημο και τότε και τώρα) με τις φρέσκιες Ρωσίδες. Μπάτσελορ για ένα φίλο. Το στόμα μας όλων μένει ορθάνοιχτο. Τέτοια μουνιά δεν πιστεύαμε πως υπήρχαν καν. Ένα κλικ πιο κάτω (καμιά φορά και ισάξια) ξεχύνονται μετά σε όλη την ύπαιθρο χώρα. Οι αγρότες κονομημένοι με τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε., φιάχνουν σπιταρώνες, αγοράζουν μπε εμ βε και μαρκάτα ρούχα για τις βλαχάρες συζύγους και με ότι τους περισσεύει ενισχύουν τα κακόμοιρα ανατολικά. Το κόστος της βίζιτας τότε όπως το θυμάμαι 30 ευρώ σε δραχμές (10.000) για όλο το απόγευμα (το βράδυ δουλέυαν στα κωλόμπαρα)
Κάπιοι τυχεροί τις ζήσαμε και εκείνες τις μέρες...

Τώρα οι ωραίες Ρωσίδες βίζιτες δουλεύουν στη Μόσχα ή τη Ν.Υόρκη! Σε μας έρχονται οι βηταρίες.
Και από τα σιτιτούρια μια στις πέντε είναι σε επίπεδο Σουπερλίγκας. Για Τσάμπιονς Λίγκ δε καμία!!  :( :(

τι μου θυμισες αδερφε....χρυσες εποχες....

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Εδω τα ανατολικα κοριτσια εγραψαν ενα επος στην 10ετια του ΄90,
Πουθενα αλλου δεν μπηκαν τοσες μουνο-μεραρχιες.
Οι λογοι αρκετοι αλλα ο σπουδαιοτερος η δυνατη αγορα , εκατομμυρια των πελατων,
(ο Λαζος λεει για 2 εκατ) που η στεναζαν στην μεχρι τοτε υπαναπτυκτη αγορα του σεξ.
Η "ανατολικη" περασε στην λαικη κουλτουρα.Η ρωσιδα για πολλους εγινε συνωνυμο της πουτανας,
υπαρχουν αναφορες στην λογοτεχνια,τα σηριαλ,τα μμε.Κορυφαια στιγμη ηταν ο Καλουσης.Βατερλω
ο φυλακας της ηθικης και της δημοκρατιας Ζουγκλας.
Καποια στιγμη το επος αυτο θα το προσεγγισει και η ιστορια και η κοινωνιολογια ισως καποιες μεταπτυχιακες εργασιες η ακομα και διατριβες.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επρεπε να καταρευση ο υπαρκτος σοσιαλιστικος παραδεισος.... :think:..για να καλογαμιση ποιοτικες πορνες ολη η ευρωπη.... εκει τις πηδαγαν οι ανωτεροι αξιωματουχοι του κοματος ....και τζαμπα μαλιστα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
επρεπε να καταρευση ο υπαρκτος σοσιαλιστικος παραδεισος.... :think:..για να καλογαμιση ποιοτικες πορνες ολη η ευρωπη.... εκει τις πηδαγαν οι ανωτεροι αξιωματουχοι του κοματος ....και τζαμπα μαλιστα...

Είναι γνωστό π.χ. πως την διάσημη Νάντια Κομανέτσι την ΒΙΑΖΕ κατ' εξακολούθησιν ο υιός Τσαουσέσκου!
Η ίδια το έχει πει σε συνέντευξή της, τώρα που μένει πια μόνιμα στις ΗΠΑ και νομίζω πως έχει πάρει και υπηκοότητα.

Μια άλλη αναφορά του θέματος βρίσκεται στην πρόσφατη (αριστουργηματική) Γερμανική ταινία "Οι ζωές των άλλων".

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η κουλτουρα του αγοραιου στον υπαρκτο πρεπει να ηταν περιορισμενη και μονο στις πολεις , ενω
υπηρχε σεξουαλικη ελευθερια και το σεξ δεν ηταν ταμπου.
Οι πρωτες που κατεφθασαν συμπεριφερονταν πιο πολυ σαν γκομενες.Φχαριοστοντουσαν γαμισι αλλα εβγαζαν και γκαφρα ?

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η κουλτουρα του αγοραιου στον υπαρκτο πρεπει να ηταν περιορισμενη και μονο στις πολεις , ενω
υπηρχε σεξουαλικη ελευθερια και το σεξ δεν ηταν ταμπου.
Οι πρωτες που κατεφθασαν συμπεριφερονταν πιο πολυ σαν γκομενες.Φχαριοστοντουσαν γαμισι αλλα εβγαζαν και γκαφρα ?

ο αγοραιος ερωτας στον υπαρκτο σοσιαλισμο οπως και σε ολα τα ολοκληρωτικα καθεστωτα ηταν και ειναι απαγορευμενος δια ροπαλου....αυτα για καποιους λατρεις του ειδους...και νοσταλγους συναμα....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είναι γνωστό π.χ. πως την διάσημη Νάντια Κομανέτσι την ΒΙΑΖΕ κατ' εξακολούθησιν ο υιός Τσαουσέσκου!
Η ίδια το έχει πει σε συνέντευξή της, τώρα που μένει πια μόνιμα στις ΗΠΑ και νομίζω πως έχει πάρει και υπηκοότητα.

Μια άλλη αναφορά του θέματος βρίσκεται στην πρόσφατη (αριστουργηματική) Γερμανική ταινία "Οι ζωές των άλλων".
Πάνσοφε, η ίδια το έχει αρνηθεί :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Πάνσοφε, η ίδια το έχει αρνηθεί :rolleyes:

Προσωπικά σε σένα;  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τις καθηγητικές εξυπναδούλες όπου σε παίρνει, γιατί σε πανεπιστημιακή έδρα έχω δουλέψει 4 χρόνια, έχω δυο κοντινούς συγγενείς καθηγητές Α βαθμίδας σε ΑΕΙ της Αθήνας και προσωπικά απεμπόλησα την προοπτική συνέχειας της καριέρας στο Πανεπιστήμιο γιατί η δουλειά βρωμούσε περισσότερο από όλα τα άλλα νταβατζηλίκια (Πολιτικά, συντεχνιακά κλπ. Καλά της πορνείας είναι το πιο αθώο!!) Και δεν το μετάνιωσα...
Οπότε σας ξέρω όλους από την καλή κι από την ανάποδη. Στο ευαγές ίδρυμά σας δεν είχε πάρει ο άλλος Μαζεράτι για το τεκνό του με έξοδα του ιδρύματος, δηλαδή του κράτους, δηλαδή δικά μας (όλων ημών των υπολοίπων οι οποίοι πληρώνουμε φόρους για να τα ξοδεύετε εσείς!);
Στη δίκη αλήθεια εσύ είχες πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Μ. γιατί ο ένας από τους "δικούς μου" που ήταν και αντιπρύτανης κάπου είχε παει, χωρίς να έχει καμία απολύτως άποψη για τα συμβάντα, μόνο και μόνο με την πεποίθηση πως ένας Πρύτανης δεν είναι ποτέ δυνατόν να πάει φυλακή. Το ίδιο έλεγε κα το παπαδαριό για τον αντίστοιχο Μητροπολίτη, αλλά τελικά και οι δύο πήγαν!

Αλήθεια εξυπνάκια, έχεις αφίσει κάτι αναπάντητο...

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά σε σένα;  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τις καθηγητικές εξυπναδούλες όπου σε παίρνει, γιατί σε πανεπιστημιακή έδρα έχω δουλέψει 4 χρόνια, έχω δυο κοντινούς συγγενείς καθηγητές Α βαθμίδας σε ΑΕΙ της Αθήνας και προσωπικά απεμπόλησα την προοπτική συνέχειας της καριέρας στο Πανεπιστήμιο γιατί η δουλειά βρωμούσε περισσότερο από όλα τα άλλα νταβατζηλίκια (Πολιτικά, συντεχνιακά κλπ. Καλά της πορνείας είναι το πιο αθώο!!) Και δεν το μετάνιωσα...
Οπότε σας ξέρω όλους από την καλή κι από την ανάποδη. Στο ευαγές ίδρυμά σας δεν είχε πάρει ο άλλος Μαζεράτι για το τεκνό του με έξοδα του ιδρύματος, δηλαδή του κράτους, δηλαδή δικά μας (όλων ημών των υπολοίπων οι οποίοι πληρώνουμε φόρους για να τα ξοδεύετε εσείς!);
Στη δίκη αλήθεια εσύ είχες πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Μ. γιατί ο ένας από τους "δικούς μου" που ήταν και αντιπρύτανης κάπου είχε παει, χωρίς να έχει καμία απολύτως άποψη για τα συμβάντα, μόνο και μόνο με την πεποίθηση πως ένας Πρύτανης δεν είναι ποτέ δυνατόν να πάει φυλακή. Το ίδιο έλεγε κα το παπαδαριό για τον αντίστοιχο Μητροπολίτη, αλλά τελικά και οι δύο πήγαν!

Αλήθεια εξυπνάκια, έχεις αφίσει κάτι αναπάντητο...

Ό,τι να ναι...

Η ίδια, αυτό που ισχυρίζεσαι, το έχει αρνηθεί.
Αν σε ενδιαφέρει να το επιβεβαιώσεις, κάνε μια αναζήτηση στο γκουγκλ και θα το δεις. Δεν είναι δύσκολο.
Κατά τα άλλα, βρες και κάποιον απ' τους πανεπιστημιακούς φίλους σου, με ειδικότητα στη ψυχιατρική, μπας και σε σώσει από τα κόμπλεξ σου.
Γιατί άλλα λέμε, άλλα απαντάς λες και σε πρόσβαλε κανένας.

Εντάξει, είπαμε, τη βρίσκεις με το να  :knockinb: ανατολικές εξαθλιωμένες κοπελίτσες,
στο δικό σου μυαλό δεν υπήρξε ποτέ το τράφικινγκ, και είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σου να στήσεις ένα άγαλμα στον Στάλιν (ας είναι και στην αυλή σου!).
Τι θες τώρα; Να σου δώσουμε το κλειδί της πόλης; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
................
Εντάξει, είπαμε, τη βρίσκεις με το να  :knockinb: ανατολικές εξαθλιωμένες κοπελίτσες,
στο δικό σου μυαλό δεν υπήρξε ποτέ το τράφικινγκ, και είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σου να στήσεις ένα άγαλμα στον Στάλιν (ας είναι και στην αυλή σου!).
Τι θες τώρα; Να σου δώσουμε το κλειδί της πόλης; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ρε πανιβλακα δεν μαζευεις λεω εγω τα γουβαδακια σου........
Σε μπουρδελοφορουμ ηρθες να πουλησεις μαθηματας ηθικης, φαρισαιε, ε φαρισαιε !!!!!!!

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε πανιβλακα δεν μαζευεις λεω εγω τα γουβαδακια σου........
Σε μπουρδελοφορουμ ηρθες να πουλησεις μαθηματας ηθικης, φαρισαιε, ε φαρισαιε !!!!!!!

Ρε πανίβλακα, είναι μάθημα ηθικής να αναφέρεσαι στο τραφικινγκ και την τότε κατάσταση;;;
Διάβασε το τίτλο του θέματος. Και όχι μόνο εσύ, αλλά και μερικοί άλλοι βλαμμένοι, που θίγονται σε προσωπικό επίπεδο.

Κούνα το κεφάλι σου ή τράβα να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μπας και ξελαμπικάρεις! Βλάκα, ε βλάκα!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε πανίβλακα, είναι μάθημα ηθικής να αναφέρεσαι στο τραφικινγκ και την τότε κατάσταση;;;
Διάβασε το τίτλο του θέματος. Και όχι μόνο εσύ, αλλά και μερικοί άλλοι βλαμμένοι, που θίγονται σε προσωπικό επίπεδο.

Κούνα το κεφάλι σου ή τράβα να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μπας και ξελαμπικάρεις! Βλάκα, ε βλάκα!

Συγνωμη φιλε, συγνωμη !!!!!!!!!!!!
Μου το ειχαν πει, αλλα που να ακουσω εγω.
"Μη τα βαζεις με ηλιθιους......."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom