Νέα

Το τείχος πέφτει, η πουτανιά ανθίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως μας τα λέει λίγο τραγικά ο κος Λάζου για τις ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εκδιδόμενες καημενούλες που εν ήξεραν τίποτα!
Εγώ καμία καημένη δεν έχω γνωρίσει, αντίθετα όσες ξέρω είναι αδίστακτες money hunter και εκμεταλεύτριες!
Τις παπαριές αυτές στους κουτόφραγκους της Ε.Ε. που δίνουν σε επιτήδειους ΑΚΟΜΗ χρήματα για την περίθαλψη των θυμάτων :2funny: :2funny:
του τράφικινγκ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και να μην υπήρξε (που μόνο οι μαλάκες μπορούν να ισχυρίζονται οτι δεν υπήρξε), αυτό αναιρεί το γεγονός,
ότι αυτές οι γυναίκες έρχονταν από ανάγκη; Ότι βρίσκονταν στα όρια της εξαθλίωσης και κάποιοι όπως και εσύ, κάνουν πάρτυ που το εκμεταλλεύτηκαν;;; :jerking:
Συγχαρητήρια, να σας χαίρεται η οικογένεια σας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μήπως μας τα λέει λίγο τραγικά ο κος Λάζου για τις ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εκδιδόμενες καημενούλες που εν ήξεραν τίποτα!
Εγώ καμία καημένη δεν έχω γνωρίσει, αντίθετα όσες ξέρω είναι αδίστακτες money hunter και εκμεταλεύτριες!
Τις παπαριές αυτές στους κουτόφραγκους της Ε.Ε. που δίνουν σε επιτήδειους ΑΚΟΜΗ χρήματα για την περίθαλψη των θυμάτων :2funny: :2funny:
Ο Λαζος δουλευει στην Συγγρου(παντειο) και προσπαθει να γινει ο βαρδος της αντιπουτανιας κανει
δηθεν analυσεις για το ποσο κονομαει η πουτανα/δευτερολεπτο και αλλες πιπες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πόσων χρονών είσαι; Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας οι τιμές ήταν 30-50 ευρώ (αντίστοιχα σε δραχμές) η βίζιτα απεριόριστης διάρκειας.

και ακόμη πιο πριν η βίζιτα εκεί ήταν ένα 501 (οι ακριβές) ή ένα καλσόν bic (οι πιο φτηνές)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Και να μην υπήρξε (που μόνο οι μαλάκες μπορούν να ισχυρίζονται οτι δεν υπήρξε), αυτό αναιρεί το γεγονός,
ότι αυτές οι γυναίκες έρχονταν από ανάγκη; Ότι βρίσκονταν στα όρια της εξαθλίωσης και κάποιοι όπως και εσύ, κάνουν πάρτυ που το εκμεταλλεύτηκαν;;; :jerking:
Συγχαρητήρια, να σας χαίρεται η οικογένεια σας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Mε τα λεφτά που σου δίνουν οι κουτόφραγκοι για να περιθάλπτεις τα κακόμοιρα "θύματα", σε κανένα σιτιτουράκι πάς; Γιατί θα είναι αρκετά φαντάζομαι! ;) ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο Λαζος δουλευει στην Συγγρου(παντειο) και προσπαθει να γινει ο βαρδος της αντιπουτανιας κανει
δηθεν analυσεις για το ποσο κονομαει η πουτανα/δευτερολεπτο και αλλες πιπες.

αυτό έχει σημασία?

απλώς δε χρειάζεται να χαίρεστε τόοοοσο πολύ... από ανάγκη ήρθαν εδώ, όσο κι αν είναι χρηματορουφήχτρες και αδίστακτες. Να χαιρόσασταν τόσο πολύ αν είχαν έρθει εδώ και σας παντρευόντουσαν, τώρα μου φαίνεται πολύ άσχημο αυτό το θρεντ  >:(

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Mε τα λεφτά που σου δίνουν οι κουτόφραγκοι για να περιθάλπτεις τα κακόμοιρα "θύματα", σε κανένα σιτιτουράκι πάς; Γιατί θα είναι αρκετά φαντάζομαι! ;) ;)

Όχι, δεν είμαι σαν και εσένα,
σωστέ και σοβαρέ οικογενειάρχη :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Ο Λάζος το έχει πάρει εργολαβικά το θέμα.

Αν παραδεχθεί ότι δεν υπάρχει trafficking ή δεν υπάρχει στον βαθμό που υπήρχε τελειώνει και η ερευνητική του καριέρα (τόσο κολλημένος είναι που δεν μπορεί να βρει άλλο θέμα).
Επίσης τα πρωτογενή του στοιχεία πάσχουν.

Πέραν τούτου μπορεί να υπάρχουν λίγα μεμονωμένα θύματα του trafficking από πρώην ανατολικές χώρες ακόμη και εδώ ή στην Ευρώπη.
Ακόμα και αν ήταν αυτά μόνον θα έπρεπε η ΕΕ να χρηματοδοτεί μέτρα προστασίας και αποκατάστασης των λίγων αυτών θυμάτων.

Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα trafficking από χώρες της Αφρικής και εδώ φυσικά (Σωκράτους, πάκαε - πάκαε) αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως στην Ιταλία.
Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις trafficking από χώρες της Ασίας (κυρίως προς Αγγλία, Γερμανία) και από την Λατινική Αμερική (κυρίως Ισπανία).

Ως εκ τούτου δεν νομίζω ότι είναι άτοπη η συνέχιση της χρηματοδότησης των μέτρων anti-trafficking.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Τις ίδιες μαλακίες με τον Λάζο για τράφικινγκ το 1997!! (καλά το 92 να το δεχτώ!) έλεγε επίσης και η κα Μίλλερ σύζυγος του γνωστού σερίφη καουμπόη πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, αλλά αυτή είχε ένα μικρό δίκιο. Στις ΗΠΑ οι πουτάνες είναι ντόπιες ως επί το πλείστον ΠΡΟΦΑΝΩΣ διότι εκεί υπάρχει κοινωνική εξαθλίωση σε ευρεία κλίμακα εντός των συνόρων!
Και βέβαια οι ξένες που πηγαίνουν για καριέρα πρέπει να είναι κάτι πολύ σπουδαίο, σαν τους ξένους μπασκετμπωλίστες που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ.
Μία γνωστή μου Ρωσίδα (πραγματικά πολύ αξιόλογη) κάνει τώρα καριέρα στη Ν.Υόρκη και από 250 ευρώ την ώρα, εκεί παίρνει 1.000 δολάρια! Αυτό προφανώς δεν πειράζει την κα Μίλλερ!!

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ηρεμηστε...δεν μπορω να ακουω μαλακιες απο ασχετους ευαισθητουληδες.....τυχαινη και λογο ηλικιας ναχω σπουδαση το θεμα με τις γυναικες απο πρωην σοβιετικο παραδεισο...και πελατης υπηρξα για αρκετα χρονια...και πολλες σχεσεις εκανα με ρωσιδες...μεχρι και τελικα παντρευτηκα πρωην επαγγελματια.....μαθετε λοιπον οτι οι περισοτερες απο αυτες ηταν ειδη πορνες στις πατριδες τους...ηρθαν λοιπον εδω για να τα κονομησουν γρηγορα...γιατι εκει η βιζιτα ηταν τσαμπα...ασε που πανω απο τα 20-22 σε θεωρουσαν γρια οι ρωσσοι και δεν τις αγγιζαν πλεον...εχω κανη ατελοιωτες συζητησεις επι του θεματος με αυτες τις γυναικες....το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζαν και αντιμετωπιζουν ακομα στην ελλαδα ειναι το κυνηγι απο τους μπατσους...το λενε οι ιδιες ...και τους βριζουν ασυστολα...γιατι δεν τις αφηνουν να κανουν τη δουλεια τους ελευθερα.....ασ παψουμε επιτελους οι ελληνες ναμαστε τοσο ηλιθιοι.....δεν φτανουν τα λεφτα που εχουν σηκωσει αυτες οι πουτανες απτη χωρα μας ???? πρεπει να μας δουλευουν κι ολας???

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τις ίδιες μαλακίες με τον Λάζο για τράφικινγκ το 1997!! (καλά το 92 να το δεχτώ!) έλεγε επίσης και η κα Μίλλερ σύζυγος του γνωστού σερίφη καουμπόη πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, αλλά αυτή είχε ένα μικρό δίκιο. Στις ΗΠΑ οι πουτάνες είναι ντόπιες ως επί το πλείστον ΠΡΟΦΑΝΩΣ διότι εκεί υπάρχει κοινωνική εξαθλίωση σε ευρεία κλίμακα εντός των συνόρων!
Και βέβαια οι ξένες που πηγαίνουν για καριέρα πρέπει να είναι κάτι πολύ σπουδαίο, σαν τους ξένους μπασκετμπωλίστες που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ.
Μία γνωστή μου Ρωσίδα (πραγματικά πολύ αξιόλογη) κάνει τώρα καριέρα στη Ν.Υόρκη και από 250 ευρώ την ώρα, εκεί παίρνει 1.000 δολάρια! Αυτό προφανώς δεν πειράζει την κα Μίλλερ!!
εισαι βαθια νυχτωμενος ανθρωπε.ξερεις ποσα κακομοιρα κοριτσακια απαγαγονται,βιαζονται και κακοποιουνται για να αναγκαζονται να ερχονται σε σενα τον παππου;

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εισαι βαθια νυχτωμενος ανθρωπε.ξερεις ποσα κακομοιρα κοριτσακια απαγαγονται,βιαζονται και κακοποιουνται για να αναγκαζονται να ερχονται σε σενα τον παππου;

κακομοιρα εε ??? κουνια που σε κουναγε....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Όχι, δεν είμαι σαν και εσένα,
σωστέ και σοβαρέ οικογενειάρχη :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mόλις πρόσεξα στο προφίλ σου πως είσαι 69 χρονών! Σε 17 χρόνια και εμένα δεν θα μου σηκώνεται!
Επίσης είμαι σίγουρος πως τη λέξη μαλάκας με το στόμα σου δεν την έχεις πει ποτέ, αλλά εδώ βρίσκεις εύκολο το ανθρωπάκι και πουλάς τζάμπα μαγκιά!

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Δε ξέρω αν υπάρχουν πολλοί που τρώνε το παραμύθι του εξαθλιωμένου, μικρού, αβοήθητου κοριτσιού που αναγκάστηκε να προβεί στα πλοκάμια της πορνείας για να ζήσει τα μικρά παιδιά της, τον ανάπηρο άντρα της και την χήρα μάνα της.

Δε λέω, υπάρχουν και αυτά, και σίγουρα οι κοπέλες που το κάνουν δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση πριν από αυτό, όμως σίγουρα μπορούν να επιλέξουν κάποιο πιο δύσκολο και με λιγότερα λεφτά επάγγελμα αν δε θέλουν. Ίσως και δυο δουλειές.

Με τη λογική σου, τότε να κατηγορήσουμε και την "πουτάνα" κοινωνία που βάζει ανθρώπους να γίνονται οικοδόμοι, υδραυλικοί και νοσοκόμοι (αν και τα δύο πρώτα βγάζουν καλά λεφτά) επειδή είναι δύσκολες δουλειές.

Πάντως, βλέπω από τα λόγια σου πως υποτιμάς το επάγγελμα τις ιερόδουλης. Ξέρεις, είναι εύκολο για μερικές από αυτές τις κοπέλες να κλαίγονται πως δε τους αρέσει, ενώ συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Εσύ που είσαι νέος τί πρόβλημα έχεις και βρίσκεσαι στο σάιτ. Κι εσύ σαν τον Λάζου κοινωνιολογικές μελέτες κάνεις; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ή μήπως είσαι κακάσχημος ή δεν σου σηκώνεται ή δεν έχεις λεφτά για να γαμήσεις και ζηλεύεις του άλλους που έχουν!

Άμα στην ηλικία μου γαμάς τις γυναίκες που γαμάω εγώ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, (άλλο αυτές που γαμάω με τα λεφτά που μου περισσεύουν) να ρθεις να μου το πεις.
Μόνο κάτι μου λέει πως δεν γαμάς καθόλου!

Α! Και κανένα κοριτσάκι δεν μου έδειξε να έχει κακοπεράσει, γιατί φροντίζω να τους φέρομαι καλά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε μην λετε μαλακιες εμεις οι μπουρδελιαρηδες τα καλοπροικισαμε ολα τα κοριτσια....ολα αγορασαν το σπιτακι τους(σχημα λογου),το αμαξι κλπ... :rockon:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δε ξέρω αν υπάρχουν πολλοί που τρώνε το παραμύθι του εξαθλιωμένου, μικρού, αβοήθητου κοριτσιού που αναγκάστηκε να προβεί στα πλοκάμια της πορνείας για να ζήσει τα μικρά παιδιά της, τον ανάπηρο άντρα της και την χήρα μάνα της.

Δε λέω, υπάρχουν και αυτά, και σίγουρα οι κοπέλες που το κάνουν δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση πριν από αυτό, όμως σίγουρα μπορούν να επιλέξουν κάποιο πιο δύσκολο και με λιγότερα λεφτά επάγγελμα αν δε θέλουν. Ίσως και δυο δουλειές.

Με τη λογική σου, τότε να κατηγορήσουμε και την "πουτάνα" κοινωνία που βάζει ανθρώπους να γίνονται οικοδόμοι, υδραυλικοί και νοσοκόμοι (αν και τα δύο πρώτα βγάζουν καλά λεφτά) επειδή είναι δύσκολες δουλειές.

Πάντως, βλέπω από τα λόγια σου πως υποτιμάς το επάγγελμα τις ιερόδουλης. Ξέρεις, είναι εύκολο για μερικές από αυτές τις κοπέλες να κλαίγονται πως δε τους αρέσει, ενώ συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά.

Μιλάμε για το τότε, για την αρχή, όχι για το τώρα. Δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος.
Αλλά πως να το αντιληφθεί αυτός που χαίρεται με την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση άλλων λαών,
αφού αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν θα έβλεπε ούτε με το κυάλι τις γυναίκες τους.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάμε για το τότε, για την αρχή, όχι για το τώρα. Δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος.
Αλλά πως να το αντιληφθεί αυτός που χαίρεται με την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση άλλων λαών,
αφού αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν θα έβλεπε ούτε με το κυάλι τις γυναίκες τους.

αδερφε...ασ προσεξουμε λιγο οι ελληνες...γιατι οπως παμε με τα μυαλα που κουβαλαμε μας βλεπω σε λιγο να κανουμε εξαγωγη τις δικες μας.....και νασε σιγουρος θα γινουν οι καλυτερς πορνες... :uglystupid: :S

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτο κοιτα λιγο το σπιτι σου γιατι εχει ηδη αρχιση να καιγετε....

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αδερφε...ασ προσεξουμε λιγο οι ελληνες...γιατι οπως παμε με τα μυαλα που κουβαλαμε μας βλεπω σε λιγο να κανουμε εξαγωγη τις δικες μας.....και νασε σιγουρος θα γινουν οι καλυτερς πορνες... :uglystupid: :S

Πέσ το ψέματα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αυτοί που πληρώνουν με τα δικά τους λεφτά (συνήθως μάλιστα και σε αρκετά υψηλές τιμές!) δεν έχουν καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουν σε κανένα.
Αντιθέτως αυτοί που πουλάνε το παραμύθι της "περίθαλψης" έχουν την υποχρέωση να μας πουν συγκεκριμένα στοιχεία αποδοτικότητος της (αφειδώς επιδοτούμενης) ενασχόλησής τους.
Μια καλή ερώτηση : Από το 2000 και μετά πόσα θύματα του τράφικινγκ έχουν λάβει "περίθαλψη" και σε αντίθετη περίπτωση τί έγιναν τα χρήματα που δίνουν οι κουτόφραγκοι;

(Να δεχθώ σαν θύματα ακόμα κι αυτές που είπαν πως εξαναγκάστηκαν, "δίνοντας" τους εργοδότες τους στις διωκτικές αρχές για να αποφύγουν οι ίδιες τις διώξεις!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom