TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τον κιτρινησαν :'(εχει καιρο να μπει αυτος
τον κιτρινησαν :'(εχει καιρο να μπει αυτος
Οχι φιλε καμια σχεση. Δεν ειπα πουθενα σε κανενα να ειναι αθεος ή οτιδηποτε.
Εγραψα ενα κειμενο. Τι παει να πει γιατι ανοιξα το thread? Γιατι ανοιγουν τα threads? Για να γραφει καποιος κατι που τον απασχολει. Και κατεληξα απο την αρχη του thread. Ειπα οτι η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη στο θεμα της θρησκειας. Και θρησκοληπτη σαν χωρα.
Απαντησα στον φιλο που μου ελεγε οτι μεταναστευση και θρησκεια σχετιζονται. Τι παει να πει μην το σκαλιζω αδερφε? Εθιξα ενα θεμα που με απασχολει, καποιοι σχολιασαν, καποιοι με ρωτησαν καποια πραγματα. Να μην απαντησω? Συζητηση δεν κανουμε? Το οτι ολα σχεδον τα threads εδω και καποιες μερες εχουν αναφορα στην λαθρομεταναστευση δεν ειναι περιεργο? Ειτε μιλανε για πολιτικα, ειτε για μπουρδελα.
Οχι φιλε καμια σχεση. Δεν ειπα πουθενα σε κανενα να ειναι αθεος ή οτιδηποτε.
Εγραψα ενα κειμενο. Τι παει να πει γιατι ανοιξα το thread? Γιατι ανοιγουν τα threads? Για να γραφει καποιος κατι που τον απασχολει. Και κατεληξα απο την αρχη του thread. Ειπα οτι η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη στο θεμα της θρησκειας. Και θρησκοληπτη σαν χωρα.
Οι εκτασεις που ανηκουν στην εκκλησια πως της παραχωρηθηκαν?
Ναι? Μα αφου εγω λεω........παπαριες! Μαλλον αυτο ισχυει για οσους συμφωνουν μαζι σου. Οι αλλοι λενε παπαριες. Οτι ναναι γραφεις. Αυτοαναιρεισαι μονος σου.
Ο προεδρος των αντιστασιακων και ο προεδρος του επιμελητηριου εξαιρουνται απο την φορολογια με τις οργανωσεις τους? Το ιδιο status εχουν με τον καθε αρχιεπισκοπο? Bγαινουν και αυτοι να απαγορευσουν συναυλιες και βιβλια? Τι λες. Το μαθαμε και αυτο σημερα.
Το βλεπω!
Οποιος λεει διαφορετικα πραγματα απο σενα(την αποψη του δηλαδη) λεει παπαριες.
Ασε μας ρε μεγαλε
Και αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι ενα δημοσιο forum στο οποιο ο καθενας μπορει να εκφρασει την αποψη του(εσυ το γραψες αυτο αλλωστε) σε thread. Στο κατω κατω της γραφης σε οποιον δεν γουσταρει αυτο που διαβαζει για αυτον τον λογο υπαρχουν και αλλα thread....
Δεν είναι δουλειά της δασκάλας να ειρωνεύεται τη μητέρα ενός μαθητή του δημοτικού μπροστά του και μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του.επαναλαμβάνω... με την ίδια λογική που η μαμάκα του Ορέστη εξέφρασε την γνώμη της και είπε το παιδί της να μην συμμετέχει στο μάθημα των θρησκευτικών (γνώμη η οποία έγινε αποδεκτή) και η δασκάλα εξέφρασε και την δικιά της άποψη.. που βλέπεις ρε παπάρα τον ρατσισμό??? ή μήπως η μάνα και ο πατέρας του δεν επιδέχονται κριτικής για τις θέσις τους ??
επαναλαμβάνω... με την ίδια λογική που η μαμάκα του Ορέστη εξέφρασε την γνώμη της και είπε το παιδί της να μην συμμετέχει στο μάθημα των θρησκευτικών (γνώμη η οποία έγινε αποδεκτή) και η δασκάλα εξέφρασε και την δικιά της άποψη.. που βλέπεις ρε παπάρα τον ρατσισμό??? ή μήπως η μάνα και ο πατέρας του δεν επιδέχονται κριτικής για τις θέσις τους ??
αλήθεια μπορείς να μου αναφέρεις μια συναυλία και ένα βιβλίο που απαγορεύτηκαν στην Ελλάδα από το 1974 και μετα?
το ποιός λέει παπαριές ή οχι θα το κρίνουν οι συμφορουμίτες... αυτό δεν θα με εμποδίσει να γράψω την άποψη μου για τα πόστ σου
+1Kι εγώ άθρησκος είμαι αλλά δε νιώθω την καταπίεση καμίας θρησκευτικής χούντας.
Βρίσκω υπερβολικό τον τίτλο του νήματος που δημιούργησες.Κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να συμμεριστείς την αντίδραση όσων ενοχλούνται από τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Σε καθεστώς χούντας δε θα μπορούσες να εκφράσεις τόσο εμφατικά την ενόχλησή σου.
Ε αν το παμε ετσι λοιπον, για εσενα ειναι υπ αριθμον ενα προβλημα και ζητημα, αλλα αυτο δε σημαινει πως κατ αναγκη ισχυει. Δηλαδη εσυ το βλεπεις ετσι , ειναι μια εμμονη δικη σου ( δεν ειναι κακο). Αλλα και αλλοι εχουν αλλου ειδους εμμονες. Αλλος με τους πουστηδες, αλλος με τις κατσαριδες κλπ. Αυτο δε παει να πει πως τα αντιστοιχα ειναι το νο 1 κοινωνικο προβλημα.
...................
.........
Αλλα δεν γινεται να απαιτεις αυτο να γινει και ζητημα για ΟΛΟΥΣ επειδη αποσπαται η προσοχη απο αλλα προβληματα πολυ πιο φλεγοντα.... Αυτο λεω...
Μεγαλο λαθος. Αν νομιζεις πως η ελλαδα ειναι θρησκοληπτη, που να δεις οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ δλδ που την ημερα των ευχαριστιων εχουν και κλειστο το χρηματιστηριο. Εδω τη θρησκευτικη αργια τη λεμε θρησκοληψια, αλλα στις ΗΠΑ που επισης υπαρχει?
Αλλα πανω και απο μουσουλμανικες χωρες, που να δεις το Ισραηλ ποσο θρησκοληπτη χωρα ειναι. 2000 χρονια μετα ξαναιδρυσαν κρατος βασισμενοι αποκλειστικα σε θρησκευτικα κειμενα και πανω σε αυτα στηριζεται το κρατος αυτο.
Μη πουμε δε για την Ινδια. Η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι θρησκοληπτη χωρα με συγκριτικα με πολλες αλλες χωρες στον πλανητη.
Kι εγώ άθρησκος είμαι αλλά δε νιώθω την καταπίεση καμίας θρησκευτικής χούντας.
Βρίσκω υπερβολικό τον τίτλο του νήματος που δημιούργησες.Κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να συμμεριστείς την αντίδραση όσων ενοχλούνται από τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Σε καθεστώς χούντας δε θα μπορούσες να εκφράσεις τόσο εμφατικά την ενόχλησή σου.
Πες μου που απαιτησα να γινει ζητημα. Εγω εγραψα την αποψη μου. Δεν απαιτησα τιποτα απο κανενα. Και ουτε ειπα οτι ειναι το νουμερο 1 προβλημα της χωρας. Ειπα οτι ειναι το νουμερο 1 δικο ΜΟΥ προβλημα. Ουτε συγκρινα με αλλα προβληματα, ουτε τιποτα.
Στην Ινδια εισαι λαθος. Μολις γυρισα απο διακοπες εκει. Δελχι. Καμια σχεση. Υπαρχουν πανω απο 2,000 διαφορετικες υποδιαιρεσεις. Απο ινδουιστες και ισλαμιστες μεχρι μουσουλμανους και ενα σωρο αλλες. Πολλες αιρεσεις. Καμια δεν μπορει να επιβληθει πανω στην αλλη. Ακριβως επειδη ειναι τοσες πολλες. Στην Ινδια εχουν αλλα σοβαρα προβληματα πλην φτωχειας(στρατοκρατια). Η θρησκεια δεν ειναι προβλημα. Εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θελεις.
Για Ισραηλ και νοτιες πολιτειες ΗΠΑ, συμφωνοι. Οι νοτιες πολιτειες ομως ειναι μονο 14. Οι αλλες 37(και Αλασκα) δεν ειναι ετσι. Καμια σχεση. Το χρηματιστηριο κλεινει και εδω το πασχα.
Και ναι η ελλαδα δεν ειναι θρησκοληπτη με βαση αλλες χωρες κυριως της ασιας αλλα αν την συγκρινεις με τις χωρες της ευρωπης, τι ειναι? Προοδευτικη?
Ρε Καζαμπουμπουρα πηγες για " διακοπες " στην Ινδία ?
Να βλεπεις την θλιβερή απίστευτη φτώχεια και δυστυχία
και την βρώμα στις Ινδίες
είναι "διακοπές " ?
τυπε απτην ελλαδα αυτης της εποχης αυτο ειναι το νο1 προβλημα σου?Ειπα οτι ειναι το νουμερο 1 δικο ΜΟΥ προβλημα.
Για την Ινδια εχουν τις αγελαδες ιερα ζωα και την κοινωνια διαιρεμενη σε καστες λογω θρησκειας. Και επισης υπαρχει τοση φτωχια και παθητικοτητα λογω θρησκειας ( ενσαρκωσεις κλπ κλπ) και οτι πρεπει να αποδεχτουν αυτη τη μοιρα για να εξιλεωθουν. Και εσυ μου λες οτι δεν ειναι θρησκοληπτη χωρα???
Για τη στρατοκρατια παντως στην Ινδια δε το ηξερα. Αλλα μην εισαι τοσο σιγουρος πως δεν απορρει απο την θρησκεια..
(ξατριγιας η πολεμικη καστα των Ινδων)
τυπε απτην ελλαδα αυτης της εποχης αυτο ειναι το νο1 προβλημα σου?