You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το τείχος πέφτει, η πουτανιά ανθίζει...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παλι καλα που επεσε δηλαδη....Σαν σημερα πριν 20 χρονια πεφτει το τειχος στο Βερολινο.
Αποτελεσμα εκατονταδες χιλιαδες πρωην τροφιμες του τρελοκομειου ο υπαρκτος σοσιαλισμος
εκδιδονται στην Δυση.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Πηδηξε ο καθε πικραμενος φρεσκο ωραιο κοριτσι.παλι καλα που επεσε δηλαδη....
Τα κοριτσια ανεβηκαν μεχρι τα βουνα και εξυπηρετησαν και τους τσοπανους.
Τετοια εκδημοκρατικοποιηση του σεξ δεν ειχε υπαρξει ποτε
κατι ειχε γινει και το '22 με τις σμυρνιες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αρα ειμασταν η τελευταια τυχερη γενια....Πηδηξε ο καθε πικραμενος φρεσκο ωραιο κοριτσι.
ή μηπως οχι;λες να πεσει και κανα αλλο τειχος στο απωτερο μελλον και να φαν και τα παιδακια μας κανα φτηνο μουνακι;
γιατι οι πρωην του ανατολικου μπλοκ ξυπνησαν ηδη...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μπα... δεν νομίζω να σταματήσει ποτέ ο εξευτελισμός του ωραίου φύλλου.
για παράδειγμα τώρα είναι η αλβανία σε τέτοιο χάλι. μακάρι να ξέρατε πόσες φέρνουν για νύφες σε κωλοχώρια και ποιους αφήνουν να τις πηδάνε.
δράμα η κατάσταση... εις του αιώνας των αιώνων.
πάντα θα υπάρχουν υποανάπτυκτες χώρες.αρα ειμασταν η τελευταια τυχερη γενια....
ή μηπως οχι;λες να πεσει και κανα αλλο τειχος στο απωτερο μελλον και να φαν και τα παιδακια μας κανα φτηνο μουνακι;
γιατι οι πρωην του ανατολικου μπλοκ ξυπνησαν ηδη...
για παράδειγμα τώρα είναι η αλβανία σε τέτοιο χάλι. μακάρι να ξέρατε πόσες φέρνουν για νύφες σε κωλοχώρια και ποιους αφήνουν να τις πηδάνε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα μουνια;μακάρι να ξέρατε πόσες φέρνουν για νύφες σε κωλοχώρια και ποιους αφήνουν να τις πηδάνε.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 1.206
Εγώ έχω πει σοβαρά να πάμε στην τέως Σοβιετία να πάρουμε ένα άγαλμα του Στάλιν από αυτά που τα έχουν πεταμένα, να το βάλουμε σε μια πλατεία (την Καραϊσκάκη καλλίτερα!) εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για τα μουνιά που γαμήσαμε και που αλλιώς (αν δεν είχε υπάρξει το ειδεχθές καθεστώς του) δεν θα τα βλέπαμε ούτε με το κυάλι!
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
δεν το ξερω , αλλα οι δοξες της 10ετιας του '90 δεν ξαναρχονται.-μπα... δεν νομίζω να σταματήσει ποτέ ο εξευτελισμός του ωραίου φύλλου.πάντα θα υπάρχουν υποανάπτυκτες χώρες.
λάθος κάνεις μάλλον τό αντίθετο ..Σαν σημερα πριν 20 χρονια πεφτει το τειχος στο Βερολινο.
Αποτελεσμα εκατονταδες χιλιαδες πρωην τροφιμες του τρελοκομειου ο υπαρκτος σοσιαλισμος
εκδιδονται στην Δυση.
όταν πηγέναμε σέ αυτές τίς χώρες μαμούσαμε μέ μισό δολάριο τίς μισές τσεχοσλοβάκες καί βουλγαρες...καί μάς λές τώρα ότι η μόνη συνέπεια είναι τό τράφικ γυναικών...μάλλον τό αντίθετο οί τιμές 10πλασιαστικαν ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σωστα εξαλλου ο καραισκακης δεν μας εφερε και κανα μουνι το 21...Εγώ έχω πει σοβαρά να πάμε στην τέως Σοβιετία να πάρουμε ένα άγαλμα του Στάλιν από αυτά που τα έχουν πεταμένα, να το βάλουμε σε μια πλατεία (την Καραϊσκάκη καλλίτερα!) εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για τα μουνιά που γαμήσαμε και που αλλιώς (αν δεν είχε υπάρξει το ειδεχθές καθεστώς του) δεν θα τα βλέπαμε ούτε με το κυάλι!
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Πηδηξε ο καθε πικραμενος φρεσκο ωραιο κοριτσι.
Απο τα καλύτερα που εχω διαβασει εδω μεσα, εδω και πολυ καιρο..........
Πελάτης, σωματέμπορος και εκδιδόμενη στην Ελλάδα μετά το 1990
Του Γρηγόρης Λάζου*
Η διεθνική σωματεμπορία αναπτύχθηκε στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1980 με την προώθηση γυναικών από την Καραϊβική, την Πολωνία, τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη. Η (ανδρική) πορνική πελατεία ενέκρινε και χρηματοδότησε τη νέα πορνεία στην οποία, σε 8 ή 9 χρόνια, υπηρέτησαν περίπου 5.400-5.500 αλλοδαπές γυναίκες. Όμως, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η προώθηση γυναικών στην πορνεία από αυτές τις χώρες γνώρισε έναν «ξαφνικό θάνατο» χάρη στο ότι εντοπίστηκαν και αξιοποιήθηκαν νέες πηγές γυναικών. Τα γυναικορυχεία της Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανικής ήταν ποιοτικότερα (με βάση τα πορνικά γούστα του Έλληνα πελάτη), πολυπληθέστερα και κοντινότερα. Επίσης, εδράζονταν σε κοινωνίες που είχαν μόλις καταρρεύσει πολιτικά, οικονομικά και πολιτισμικά, με πληθυσμούς σε απόγνωση που δεν γνώριζαν τους τρόπους που λειτουργούσαν και επιβάλλονταν οι νόμοι της αγοράς.
Δεκαετία του ’90: χρυσή δεκαετία της πορνείας στην Ελλάδα
Τη δεκαετία αυτή αναπτύχθηκε η μαζική προώθηση γυναικών, κυρίως από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία αλλά και την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Οργανωμένα δίκτυα διεθνοσωματεμπόρων άρχισαν να προωθούν στην Ελλάδα και στην πορνεία, νέους τύπους γυναικών σε μεγάλους αριθμούς. Το 1990 προωθήθηκαν στη χώρα πάνω από 1.700 αλλοδαπές, ενώ το 1993 έφτασαν τις 7.000. Το 1997 η εξαναγκαστική πορνεία αλλοδαπών γυναικών έφτασε στο αποκορύφωμά της: προωθήθηκαν και εκπορνεύτηκαν επιτυχημένα πάνω από 21.000 χιλιάδες γυναίκες. Και την επόμενη πενταετία οι αριθμοί των προωθούμενων γυναικών (ενηλίκων και ανηλίκων) στην πορνεία γυναικών παρέμεναν σταθερά γύρω στις 20.000.
Πελάτες: η προϋπόθεση για την άνθιση της εξαναγκαστικής πορνείας
Από πορνεία εκτόνωσης, η αγοραία πορνεία μετεξελίχθηκε σε πορνεία απόλαυσης. Με τις νέες ευέλικτες μορφές της (κυρίως τα μπαρ), απλώθηκε σύντομα σε όλη την Ελλάδα και έγινε εύκολα προσβάσιμη σχεδόν από το σύνολο των ενδιαφερόμενων. Αν το 1990 υπήρχε μια πελατεία λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες, το 1995 ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο, ενώ από το 1996 (και τουλάχιστον ως το 2005) έμεινε σταθερά πάνω από το 1,2 εκατ. Επρόκειτο δε, για μια πελατεία με διάθεση και με τα λεφτά στο χέρι, για να μισθώνει τις υπηρεσίες των εξαναγκαστικά εκδιδόμενων γυναικών.
Το 1990 είχαν λάβει χώρα περίπου 7,8 εκατ. μισθώσεις. Το 1995 έφτασαν τα 20 εκατ., ενώ την επόμενη δεκαετία παρέμειναν σταθερά πάνω από τα 24 εκατ. (με το 1997 να ξεπερνούν τα 26 εκατ.). Γι` αυτές τις μισθώσεις, η πορνική πελατεία μετέφερε στην εξαναγκαστική πορνεία τεράστια ποσά: τα 37 εκατ. ευρώ του 1990 φαντάζουν αμελητέα μπροστά στα πάνω από 950 εκατ. ευρώ του 1997, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν θα παρέμεναν σταθερά πάνω από τα 900 εκατ. ευρώ.
Ένα μέρος της πελατείας, ένα 2-10% (ανάλογα με την ηλικία), έδειξε ενεργή διάθεση για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.
Κατά τη δεκαετία του 1990 και μέχρι σήμερα χιλιάδες ανήλικες (και ανήλικα αγόρια) προωθήθηκαν στην πορνεία με αξιόλογη ζήτηση και κερδοφορία. Δεν έγινε όμως δυνατό να οργανωθεί και να ακμάσει μια αυτόνομη αγορά ανηλίκων μικρών ηλικιών (για παράδειγμα, κάτω των 13 ετών). Μια τέτοια αγορά αποτελεί εύκολο στόχο για την αστυνομία, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πελάτες δεν διαθέτουν τους πόρους ώστε να χρηματοδοτήσουν το σχετικό υψηλό ρίσκο των σωματεμπόρων που θα αναλάμβαναν να τους ικανοποιήσουν. Έτσι, για την ώρα, η πορνεία ανηλίκων περιορίζεται σε προνόμιο απόλαυσης μόνο εύπορων ανδρών.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 1.206
λάθος κάνεις μάλλον τό αντίθετο ..
όταν πηγέναμε σέ αυτές τίς χώρες μαμούσαμε μέ μισό δολάριο τίς μισές τσεχοσλοβάκες καί βουλγαρες...καί μάς λές τώρα ότι η μόνη συνέπεια είναι τό τράφικ γυναικών...μάλλον τό αντίθετο οί τιμές 10πλασιαστικαν ...
Πόσων χρονών είσαι; Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας οι τιμές ήταν 30-50 ευρώ (αντίστοιχα σε δραχμές) η βίζιτα απεριόριστης διάρκειας.
Τώρα πληρώνουμε το αποτέλεσμα της βασικής αρχής της ελεύθερης οικονομίας που λέει πως η ζήτηση καθορίζει τις τιμές!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
με 2 χήνες κολαριστές κολαριστές έχεις παρθένα από αλβανία για το σπίτι και μόνο για το σπίτι.δεν το ξερω , αλλα οι δοξες της 10ετιας του '90 δεν ξαναρχονται.-
σε χωριό της αιτ/νιας υπάρχει αλβανός που κάνει αυτή τη δουλειά.
τα 2 χιλιάρικα τα παίρνει αυτός και οι κοπέλες παίρνουν μία ευκαιρία στην ελλάδα.
δεν ξέρω τι ευκαιρία μπορεί να είναι αυτή πάντως τείνουν να θέλουν να έρθουν να παντρευτούν εδώ και παντρεύονται οποιονδήποτε. ακόμα και αγάμητους 50 χρονών χωρίς δόντια που όλη τους την ζωή έχουν ποτίσει στην προβατίλα και δεν έχουν δει άλλο μουνί από μουνί προβατίνας και γίδας(ίσωςκαι να τα έχουν γευτεί.)
φεμινισμός για τις περισσότερες γυναίκες είναι τα hondos center το ρουζ η μάσκαρα και καμιά πούτσα από κανένα νέο ή κανένα πλούσιο.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
με 2 χήνες κολαριστές κολαριστές έχεις παρθένα από αλβανία για το σπίτι και μόνο για το σπίτι.
σε χωριό της αιτ/νιας υπάρχει αλβανός που κάνει αυτή τη δουλειά.
τα 2 χιλιάρικα τα παίρνει αυτός και οι κοπέλες παίρνουν μία ευκαιρία στην ελλάδα.
δεν ξέρω τι ευκαιρία μπορεί να είναι αυτή πάντως τείνουν να θέλουν να έρθουν να παντρευτούν εδώ και παντρεύονται οποιονδήποτε. ακόμα και αγάμητους 50 χρονών χωρίς δόντια που όλη τους την ζωή έχουν ποτίσει στην προβατίλα και δεν έχουν δει άλλο μουνί από μουνί προβατίνας και γίδας(ίσωςκαι να τα έχουν γευτεί.)
νομίζω ότιο φεμινισμός της μέσης γυναίκας δεν έχει το μυαλό να φανταστεί αυτες τις συνθηκες.
φεμινισμός για τις περισσότερες γυναίκες είναι τα hondos center το ρουζ η μάσκαρα και καμιά πούτσα από κανένα νέο ή κανένα πλούσιο.
και το αντίστοιχο μου φαίνεται εμένα αυτοί εδώ που κάνουν πάρτι πάνω στην ανάγκη κάποιων ανθρώπων...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτες ας κανουν συγκεντρωση διαμαρτυριας στο αγαλμα του καραισκακη....πριν το αντικαταστησουμε...ας μην ξεχναμε και την αποδοκιμασια και την εγκαταλειψη που γνωρισαν οι ελεινιδες μετα την καθοδο των κοριτσιων απο το βορρα.Μια ολοκληρη γενια ελεινιδων εμεινε αγαμητη και στα αζητητα.
και το αντίστοιχο μου φαίνεται εμένα αυτοί εδώ που κάνουν πάρτι πάνω στην ανάγκη κάποιων ανθρώπων...
Πατώντας πάνω στο πόνο και τις ψυχές των άλλων, εμείς θα στήσουμε αγάλματα... άνθρωποι..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 1.206
Πελάτης, σωματέμπορος και εκδιδόμενη στην Ελλάδα μετά το 1990
Του Γρηγόρης Λάζου*
Το 1997 η εξαναγκαστική πορνεία αλλοδαπών γυναικών έφτασε στο αποκορύφωμά της: προωθήθηκαν και εκπορνεύτηκαν επιτυχημένα πάνω από 21.000 χιλιάδες γυναίκες.
Πελάτες: η προϋπόθεση για την άνθιση της εξαναγκαστικής πορνείας
Επρόκειτο δε, για μια πελατεία με διάθεση και με τα λεφτά στο χέρι, για να μισθώνει τις υπηρεσίες των εξαναγκαστικά εκδιδόμενων γυναικών.
Γι` αυτές τις μισθώσεις, η πορνική πελατεία μετέφερε στην εξαναγκαστική πορνεία τεράστια ποσά
Μήπως μας τα λέει λίγο τραγικά ο κος Λάζου για τις ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εκδιδόμενες καημενούλες που εν ήξεραν τίποτα!
Εγώ καμία καημένη δεν έχω γνωρίσει, αντίθετα όσες ξέρω είναι αδίστακτες money hunter και εκμεταλεύτριες!
Τις παπαριές αυτές στους κουτόφραγκους της Ε.Ε. που δίνουν σε επιτήδειους ΑΚΟΜΗ χρήματα για την περίθαλψη των θυμάτων
του τράφικινγκ!!
Επισκέπτης
Εγώ έχω πει σοβαρά να πάμε στην τέως Σοβιετία να πάρουμε ένα άγαλμα του Στάλιν από αυτά που τα έχουν πεταμένα, να το βάλουμε σε μια πλατεία (την Καραϊσκάκη καλλίτερα!) εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για τα μουνιά που γαμήσαμε και που αλλιώς (αν δεν είχε υπάρξει το ειδεχθές καθεστώς του) δεν θα τα βλέπαμε ούτε με το κυάλι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 845
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις