Νέα

Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 486
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος σας την σπαει πιο πολυ???!!!!

• ο νταβας

Ψήφοι: 7 87,5%
  • η τσατσα

Ψήφοι: 1 12,5%
  • η πουτανα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ φιλε τι εγινε?
βλεπω εκανες δυνατο ανεβασμα το εφερες το ματς στα ισα.
επιασε ρε βλεπω η προεκλογικη σου εκστρατεια.
κατι γινεται μωρε,απλα θα ξεμεινω απο χρηματα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φτου ισοπαλια....θα παιξουμε και μπαραζ; :2funny: :2funny: :2funny:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Ώπα... και εγώ ψείρισα μία...

Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον ανώνυμο ψηφοφόρο μου και να υποσχεθώ σε όλους εκτεταμένα και συχνά ρεπορτάζ από τους χώρους που μας αρέσει να συχνάζουμε. Υπόσχομαι να ασκήσω πιέσεις στον Δήμο, στην Νομαρχία και στην Κυβέρνηση για να μεγαλώσουν οι χώροι να πληθύνουν οι κοπέλες και επιτέλους να ακολουθήσουμε το δυτικοευρωπαϊκό πρότυπο. Θα σας κάνω άρχοντες...

Εγω σε ψηφισα φιλαρακι.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Σ' αυχαριστώ πολύ φίλε Al...

Κατά τ' άλλα το ντέρμπυ πήρε φωτιά... με μία ψήφο μπροστά ο gl!

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
έτσι, έτσι να ανεβαίνει η αξία της ψήφου μου στο χρηματιστήριο της μπουρδελοδημοτικότητας. τα 100 ήδη είναι λίγα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινεται παιδες?εχω κανα δυο μερες να μπω αλλα βλεπω τα χρηματα που εδωσα κανουν τη δουλεια τους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως αυτοδυναμια δεν παιρνει κανεις...παμε για οικουμενικη κυβερνηση.... :rockon:
θα κανω μια νυξη συνεργασιας σε γαμαικανο λογω μιλανας,μπλαστμπιτ λογω γιαννιωτικης ριζας,και καραμαν7 λογω (ξερει αυτος).... :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παντως αυτοδυναμια δεν παιρνει κανεις...παμε για οικουμενικη κυβερνηση.... :rockon:
θα κανω μια νυξη συνεργασιας σε γαμαικανο λογω μιλανας,μπλαστμπιτ λογω γιαννιωτικης ριζας,και καραμαν7 λογω (ξερει αυτος).... :rockon: :rockon:
οκ
αλλα ο ντεκερ μπορει να κηρυξει καμια χουντα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θα βγουνε τανκς; :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αυτοεξορισμενος στην λαρισα ειμαι...λες να γυρισω σαν τον καραμανλη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α..για αυτο σε εστειλε εκει το πουλακι μου
αλλα παρολαυτα ο λαος του θρεντ σε εχει λατρεψει και σε θελει για ηγετη
εσυ θα μας οδηγησεις στην λυτρωση δια μεσου του μουνιου της μιλανας
χαχαχαχααχα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,θα γραψω κ εδω κ στο μπουρδελα αυτο που εχω να πω γιατι ειμ αι αρπαγμενος οσο δεν παει.κ ναι,θα φερω την χουντα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,κανω μια βολτα φριξου,η μαντυ κ ειχε 4 ατομα ουρα οποτε δεν περιμενα καν,παω ματζαρου τερμα πανω στο παλιο μια μονικα οπως ειπε η τσατσα....κ ερημιτη η εμανουελα...η οποια δουλευε στο μαρινοσπιτι πριν κανα χρονο ελληνιδα.επειδη ειχε παντου κοσμο λεω να παω παλι ματζαρου.μπαινω μεσα καλως το το παιδι κ δεν συμαζευεται η τσατσα.μπαινω μεσα κ ερχεται το κοριτσακι...πως σε λενε?μαρινα μου λεει.μα η τσατσα σου μου ειπε μονικα....πρωτο φαουλ.πιπα δυνατη αλλα δεν με αγγιξε...εδειχνε κουρασμενη κ βαριοταν.της λεω συνεχα γιατι δεν καναμε δουλεια.οχι βαλ το....καλα καλα.το βαζω μου πεφτει κ μου λεει κ τωρα?της λεω τωρα?οταν σου ειπα συνεχα?της λεω γαμα το.κ μου λεει,δεν το περιμενα απο σενα,καλα βρε,πρωτη φορα με βλεπεις της λεω.κ ελεγε τα δικα της.της λεω το ξερω οτι βλεπεις οτι να ναι ολη μερα αλλα βλεπεις οτι ειμαι ευγενικοτατος κ δεν κανω θεμα.καλα καλα....δεν λεει κατι αλλο,βγαινει κ ειναι οι σκατονταβαδες της εξω κ απο εκει που ηατν μια χαρα αρχισε να λεει μαλακιες.βγαινω κ εγω κ μου πουλαν τρελιτσα οι ρωσοφατσες.τρελα στην τρελα κ εγω κ παρα λιγο να παιζαμε μπατσες.τους λεω κ το απιστευτο...επειδη ηταν 2,θελετε να γαμησω τον εναν σημερα κ τον αλλον αυριο?κ φευγω.τι περιμενε το κοριτσακι?να με κανουν ντα επειδη μιλησα ευγενικα κ δεν εκανα θεμα για τα 40ε που εδωσα κ δεν μου εκανε πιπα να με γκαυλωσει κ τον εβαλε πεσμενο?ρε δε γαμιεστε λεω εγω....μαλακισμενες πουτανες να κανετε καλα τη δουλεια σας γιατι μερικοι δεν τρωνε παπαδες ουτε απο τους σκατοχαφιεδες που εχετε εκει εξω

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους!βλεπω εχουμε γερη κοντρα και στην πρωτη θεση ισοπαλια.. :grin:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ετσι και ενα βιντεακι να μας φτιαξει το απογευμα :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα σε ολους τους ψηφοφορους....επειδη καποιος ηθελε να ανασανει το φορουμ σας κανω τα κατωθι δωρα... με αγαπη

Συνημμένα

• maskes.gif
    maskes.gif
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • oxygen.gif
    oxygen.gif
    48 KB · Εμφανίσεις: 22

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ για να μην ξεχνιοματσε,ριξτε κ καμια ψηφο ρε μαγκες,τζαμπα ειναι,μη σας πω βγαζετε κιολας απο το ταξιμο....

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποιος ακουει το κομματι ρε deker την κολαρα δεν την ειδες?

gl αυτα τα οξυγονα απ τον γιατρο τα πηρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom