κατι γινεται μωρε,απλα θα ξεμεινω απο χρηματα....ντεκερ φιλε τι εγινε?
βλεπω εκανες δυνατο ανεβασμα το εφερες το ματς στα ισα.
επιασε ρε βλεπω η προεκλογικη σου εκστρατεια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Ώπα... και εγώ ψείρισα μία...
Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον ανώνυμο ψηφοφόρο μου και να υποσχεθώ σε όλους εκτεταμένα και συχνά ρεπορτάζ από τους χώρους που μας αρέσει να συχνάζουμε. Υπόσχομαι να ασκήσω πιέσεις στον Δήμο, στην Νομαρχία και στην Κυβέρνηση για να μεγαλώσουν οι χώροι να πληθύνουν οι κοπέλες και επιτέλους να ακολουθήσουμε το δυτικοευρωπαϊκό πρότυπο. Θα σας κάνω άρχοντες...
Εγω σε ψηφισα φιλαρακι.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
τι αντεπιθεση ειναι αυτη του ντεκερ.....τι γινεται παιδες?εχω κανα δυο μερες να μπω αλλα βλεπω τα χρηματα που εδωσα κανουν τη δουλεια τους....
:o
ουτε κ εγω δεν το πιστευωτι αντεπιθεση ειναι αυτη του ντεκερ.....
:o
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οκπαντως αυτοδυναμια δεν παιρνει κανεις...παμε για οικουμενικη κυβερνηση....
θα κανω μια νυξη συνεργασιας σε γαμαικανο λογω μιλανας,μπλαστμπιτ λογω γιαννιωτικης ριζας,και καραμαν7 λογω (ξερει αυτος)....
αλλα ο ντεκερ μπορει να κηρυξει καμια χουντα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα βγουνε τανκς;οκ
αλλα ο ντεκερ μπορει να κηρυξει καμια χουντα...
εγω αυτοεξορισμενος στην λαρισα ειμαι...λες να γυρισω σαν τον καραμανλη;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
α..για αυτο σε εστειλε εκει το πουλακι μουθα βγουνε τανκς;
εγω αυτοεξορισμενος στην λαρισα ειμαι...λες να γυρισω σαν τον καραμανλη;
αλλα παρολαυτα ο λαος του θρεντ σε εχει λατρεψει και σε θελει για ηγετη
εσυ θα μας οδηγησεις στην λυτρωση δια μεσου του μουνιου της μιλανας
χαχαχαχααχα
λοιπον,κανω μια βολτα φριξου,η μαντυ κ ειχε 4 ατομα ουρα οποτε δεν περιμενα καν,παω ματζαρου τερμα πανω στο παλιο μια μονικα οπως ειπε η τσατσα....κ ερημιτη η εμανουελα...η οποια δουλευε στο μαρινοσπιτι πριν κανα χρονο ελληνιδα.επειδη ειχε παντου κοσμο λεω να παω παλι ματζαρου.μπαινω μεσα καλως το το παιδι κ δεν συμαζευεται η τσατσα.μπαινω μεσα κ ερχεται το κοριτσακι...πως σε λενε?μαρινα μου λεει.μα η τσατσα σου μου ειπε μονικα....πρωτο φαουλ.πιπα δυνατη αλλα δεν με αγγιξε...εδειχνε κουρασμενη κ βαριοταν.της λεω συνεχα γιατι δεν καναμε δουλεια.οχι βαλ το....καλα καλα.το βαζω μου πεφτει κ μου λεει κ τωρα?της λεω τωρα?οταν σου ειπα συνεχα?της λεω γαμα το.κ μου λεει,δεν το περιμενα απο σενα,καλα βρε,πρωτη φορα με βλεπεις της λεω.κ ελεγε τα δικα της.της λεω το ξερω οτι βλεπεις οτι να ναι ολη μερα αλλα βλεπεις οτι ειμαι ευγενικοτατος κ δεν κανω θεμα.καλα καλα....δεν λεει κατι αλλο,βγαινει κ ειναι οι σκατονταβαδες της εξω κ απο εκει που ηατν μια χαρα αρχισε να λεει μαλακιες.βγαινω κ εγω κ μου πουλαν τρελιτσα οι ρωσοφατσες.τρελα στην τρελα κ εγω κ παρα λιγο να παιζαμε μπατσες.τους λεω κ το απιστευτο...επειδη ηταν 2,θελετε να γαμησω τον εναν σημερα κ τον αλλον αυριο?κ φευγω.τι περιμενε το κοριτσακι?να με κανουν ντα επειδη μιλησα ευγενικα κ δεν εκανα θεμα για τα 40ε που εδωσα κ δεν μου εκανε πιπα να με γκαυλωσει κ τον εβαλε πεσμενο?ρε δε γαμιεστε λεω εγω....μαλακισμενες πουτανες να κανετε καλα τη δουλεια σας γιατι μερικοι δεν τρωνε παπαδες ουτε απο τους σκατοχαφιεδες που εχετε εκει εξω
τι 'κομματι' ειναι αυτο?
ετσι και ενα βιντεακι να μας φτιαξει το απογευμα
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K