λοιπον,κανω μια βολτα φριξου,η μαντυ κ ειχε 4 ατομα ουρα οποτε δεν περιμενα καν,παω ματζαρου τερμα πανω στο παλιο μια μονικα οπως ειπε η τσατσα....κ ερημιτη η εμανουελα...η οποια δουλευε στο μαρινοσπιτι πριν κανα χρονο ελληνιδα.επειδη ειχε παντου κοσμο λεω να παω παλι ματζαρου.μπαινω μεσα καλως το το παιδι κ δεν συμαζευεται η τσατσα.μπαινω μεσα κ ερχεται το κοριτσακι...πως σε λενε?μαρινα μου λεει.μα η τσατσα σου μου ειπε μονικα....πρωτο φαουλ.πιπα δυνατη αλλα δεν με αγγιξε...εδειχνε κουρασμενη κ βαριοταν.της λεω συνεχα γιατι δεν καναμε δουλεια.οχι βαλ το....καλα καλα.το βαζω μου πεφτει κ μου λεει κ τωρα?της λεω τωρα?οταν σου ειπα συνεχα?της λεω γαμα το.κ μου λεει,δεν το περιμενα απο σενα,καλα βρε,πρωτη φορα με βλεπεις της λεω.κ ελεγε τα δικα της.της λεω το ξερω οτι βλεπεις οτι να ναι ολη μερα αλλα βλεπεις οτι ειμαι ευγενικοτατος κ δεν κανω θεμα.καλα καλα....δεν λεει κατι αλλο,βγαινει κ ειναι οι σκατονταβαδες της εξω κ απο εκει που ηατν μια χαρα αρχισε να λεει μαλακιες.βγαινω κ εγω κ μου πουλαν τρελιτσα οι ρωσοφατσες.τρελα στην τρελα κ εγω κ παρα λιγο να παιζαμε μπατσες.τους λεω κ το απιστευτο...επειδη ηταν 2,θελετε να γαμησω τον εναν σημερα κ τον αλλον αυριο?κ φευγω.τι περιμενε το κοριτσακι?να με κανουν ντα επειδη μιλησα ευγενικα κ δεν εκανα θεμα για τα 40ε που εδωσα κ δεν μου εκανε πιπα να με γκαυλωσει κ τον εβαλε πεσμενο?ρε δε γαμιεστε λεω εγω....μαλακισμενες πουτανες να κανετε καλα τη δουλεια σας γιατι μερικοι δεν τρωνε παπαδες ουτε απο τους σκατοχαφιεδες που εχετε εκει εξω