You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αυτη ειναι η πλακα οτι δεν ξερω ποιος με ψηφισεποιον πληρωσες παλι?
αυτη ειναι η πλακα οτι δεν ξερω ποιος με ψηφισε
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.535
Ώπα... και εγώ ψείρισα μία...
Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον ανώνυμο ψηφοφόρο μου και να υποσχεθώ σε όλους εκτεταμένα και συχνά ρεπορτάζ από τους χώρους που μας αρέσει να συχνάζουμε. Υπόσχομαι να ασκήσω πιέσεις στον Δήμο, στην Νομαρχία και στην Κυβέρνηση για να μεγαλώσουν οι χώροι να πληθύνουν οι κοπέλες και επιτέλους να ακολουθήσουμε το δυτικοευρωπαϊκό πρότυπο. Θα σας κάνω άρχοντες...
Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τον ανώνυμο ψηφοφόρο μου και να υποσχεθώ σε όλους εκτεταμένα και συχνά ρεπορτάζ από τους χώρους που μας αρέσει να συχνάζουμε. Υπόσχομαι να ασκήσω πιέσεις στον Δήμο, στην Νομαρχία και στην Κυβέρνηση για να μεγαλώσουν οι χώροι να πληθύνουν οι κοπέλες και επιτέλους να ακολουθήσουμε το δυτικοευρωπαϊκό πρότυπο. Θα σας κάνω άρχοντες...
αυτο σκεφτομουν κ εγω...αν θυμαστε καλα περσυ τετοιο καιρο εμπαιναν κανα δυο ατομα ονοματα δε λεμε κ μας ειχαν ζαλισει γιατι ειχαν περιπτερο δικο τους μεσα.φετος επειδη μαλλον δεν εχουν δεν εχει γινει ουτε θεμαρε παιδια τι γινεται με το sexotic?θα παει αυριο κανεις?
τι θεμα να ανοιξουν για ενα 3μερο?αυριο αρχιζει παρα μεθαυριο τελειωνει.αυτο σκεφτομουν κ εγω...αν θυμαστε καλα περσυ τετοιο καιρο εμπαιναν κανα δυο ατομα ονοματα δε λεμε κ μας ειχαν ζαλισει γιατι ειχαν περιπτερο δικο τους μεσα.φετος επειδη μαλλον δεν εχουν δεν εχει γινει ουτε θεμα
παιζει τιποτα καλο ?η τζαμπα βενζινη θα καψουμε αν παμε?
στο ραδιο που ακουσα θα εχει τους πρωταγωνιστες απο τις καινουριες ελληνικες τσοντες κ την λατογια.μια dj που παιζει μουσικη γυμνη.κ επειδη θα ειναι οι ιδιοι που κανουν την εκθεση στην αθηνα θα ειναι πιο ανεβασμενη απο περσυ.εγω μαλλον δεν θα παω.βασικα ξερει κανενας ποσο ειναι η εισοδος?τι θεμα να ανοιξουν για ενα 3μερο?αυριο αρχιζει παρα μεθαυριο τελειωνει.
παιζει τιποτα καλο ?η τζαμπα βενζινη θα καψουμε αν παμε?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.535
Μάλλον τζάμπα η βενζίνη... δύο άγνωστες σε μένα θα εμφανιστούν... Και παραθέτω
2η SEXOTIC - THESSALONIKI LOVE SHOW 11 - 12 -13 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΝΑΣΤΡΟΝ HALL
ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Η επιτυχία και η απήχηση της 1ης SEXOTIC LOVE SHOW στο ευρύ κοινό και σε κόσμο κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τις αντιδράσεις και την επιφυλακτικότητα από ένα κομμάτι συντηρητικών ατόμων της πόλης μας, αποδείχτηκε ότι η κοινωνία της Β. Ελλάδας αποτελείται από σύγχρονους ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες.
Την 1η SEXOTIC LOVE SHOW επισκέφθηκαν περισσότεροι από 11.500 άνθρωποι.
Ο χώρος που τη φιλοξένησε έδινε την εικόνα ενός σύγχρονου club με θαμώνες από ηλικίες των 20 μέχρι και 50 ετών κατά μέσο όρο. Οι 5.000 ήταν γυναίκες και την πλειοψηφία του κοινού αποτελούσαν ζευγάρια, που ήρθαν να δουν τα show και να αγοράσουν προϊόντα.
Έχοντας λοιπόν την εμπειρία της 1ης SEXOTIC LOVE SHOW και σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει τον Σεπτέμβρη η πόλη μας, θα ξαναδώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέα προϊόντα και πρωτότυπες ιδέες, για να κάνει πιο ενδιαφέρουσες και καυτές, τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται... Άλλωστε σε εποχή κρίσης υπάρχουν λιγότερες επιλογές για διασκέδαση. Το THESSALONIKI LOVE SHOW θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2009, στo ΕΝΑΣΤΡΟΝ live (περιοχή αεροδρομίου)
Ο Σκοπός του THESSALONIKI LOVE SHOW είναι να αναδείξει και να προβάλλει προϊόντα και υπηρεσίες του έρωτα και του σεξ, που μέχρι τώρα δύσκολα συζητούσαμε ή επιδεικνύαμε.
Ένα Love Show αυστηρά και μόνο για ενήλικες – ΔΥΝΑΜΙΚΟ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
Οι κατηγορίες των εκθεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι οι κάτωθι:
Εσώρουχα, μαγιό, ερωτικά αξεσουάρ, παραφαρμακευτικά προϊόντα, προφυλακτικά, DVD, tattoo, hotels, ένδυση, υπόδηση, sex shops, strip clubs, περιοδικά και ειδικός τύπος, υπηρεσίες παροχής, έπιπλα, έξυπνα δώρα – παιχνίδια, κεριά, spa institutes, προϊόντα για τον άνδρα και τη γυναίκα, ποτά, τσιγάρα, video clubs, εστιατόρια, φωτογράφοι, studio massage, ερωτικές στολές, κ. ά.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις αποτελούν ‘’must’’ σε ένα τέτοιο show
Επιδείξεις εσωρούχων.
Strip Shows, φετίχ Shows
Τηλεοπτική παραγωγή θα διανεμηθεί στα κανάλια
Δυνατότητα του κόσμου να φωτογραφηθεί, να πάρει αυτόγραφα από τους πρωταγωνιστές της ΝΤΟΠΑ 2 : ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, την DJ - STRIPTEASSES LATOYA και τη Διεθνους φημης πορνοσταρ CINDY HOPE.
H TIMH EINAI 15 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ και στις 12/09 η είσοδος για τις γυναικες θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
Αφού δεν μπορούμε λοιπόν να ανεβάσουμε τους δείκτες του χρηματιστηρίου, ας ανεβάσουμε την … διάθεση μας
την λατογια την ειδα και σε ενα κλαμπ περυσι στο κορδελιο ειναι για τον πουτσο τζαμπα λεφτα.απλα πεταει τα συλικονατα της βυζια εξω τα οποια το ενα ζυγιζει 10κιλα.στο ραδιο που ακουσα θα εχει τους πρωταγωνιστες απο τις καινουριες ελληνικες τσοντες κ την λατογια.μια dj που παιζει μουσικη γυμνη.κ επειδη θα ειναι οι ιδιοι που κανουν την εκθεση στην αθηνα θα ειναι πιο ανεβασμενη απο περσυ.εγω μαλλον δεν θα παω.βασικα ξερει κανενας ποσο ειναι η εισοδος?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.535
απλα πεταει τα συλικονατα της βυζια εξω τα οποια το ενα ζυγιζει 10κιλα.
Απλά;;; Τι μου κάνεις τώρα ρε φίλε...
Απλά;;; Τι μου κάνεις τώρα ρε φίλε...
λοιπον,σας χαιρετω για την ωρα.ελπιζω αν μπω το βραδυ να εχω 50 ψηφους παραπανω
αμα θες να παρεις ματι παντως θα ειναι καλη φαση γιατι σιγουρα δεν θα ειναι μονη θα εχει και καμια 10ρια χορευτριεςτην ειχα δει πριν πολλα πολλα χρονια στο ντεκαντανς πριν βαλει σιλικονη.οντως δεν εινα κατι το ιδιαιτερο απλα να χαμε να λεγαμε.πιστευω πως θα ειναι λιγο καλυτερα απο περσυ κ ας ελπισουμε να μην ειναι αυτη η προχειροδουλεια που ειδαμε
αυτο μπορει κ να αξιζει....θα μας πει καποιος ποσο ειναι η εισοδος στην σεξοτικα?αμα θες να παρεις ματι παντως θα ειναι καλη φαση γιατι σιγουρα δεν θα ειναι μονη θα εχει και καμια 10ρια χορευτριες
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αυτο ηταν αστειο?Καλα ρε εσεις δεν εχεται βαλει τον [size=30pt]PATH[/size] !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 180