You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Καλά ρε αθεόφοβοι... με βάλατε σε ψηφοφορία και δεν με ειδοποίησε κανείς; Να μαζεύω ψήφους, να μαζεύω λεφτά (να τα δίνω για ψήφους), να ειδοποιήσω το σόι και κολλητούς να ψηφίζουν... Δεν είναι δημοκρατικά πράγματα αυτά... θα το κάνω Ιραν εδώ μέσα και θα γίνω πρόεδρος...
Εγώ θα έλεγα ο νικητής και οι υπόλοιποι να μαζευτούμε σε κανά ταβερνάκι και να πιούμε καμμιά ρετσίνα για τον χαβαλέ... και μετά βόλτα στις γειτονιές!
Πάντως ούτε μία ψήφο δεν πήρα...
Εγώ θα έλεγα ο νικητής και οι υπόλοιποι να μαζευτούμε σε κανά ταβερνάκι και να πιούμε καμμιά ρετσίνα για τον χαβαλέ... και μετά βόλτα στις γειτονιές!
οκ,εχεις 100ε στο χερι κ ενα προγραμμα οτι γουσταρεις οπου θες....εγώ δε ψήφισα ακόμα. περιμένω προσφορά καλύτερη απτα 50 ευρώ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
οκ,εχεις 100ε στο χερι κ ενα προγραμμα οτι γουσταρεις οπου θες....
Τι γινεται πεφτη χρημα για την ψηφοΚαλά ρε αθεόφοβοι... με βάλατε σε ψηφοφορία και δεν με ειδοποίησε κανείς; Να μαζεύω ψήφους, να μαζεύω λεφτά (να τα δίνω για ψήφους),
Ειμαι και εγω εδω που δεν ψηφισα περιμενω προσφορες σε cg h ct
κοιτα ρε οι καρχαριες....δεν εχει τιποτα ρε.ψηφιστε με αν θελετε κ θα σας φερω θαλασσα....Τι γινεται πεφτη χρημα για την ψηφο
Ειμαι και εγω εδω που δεν ψηφισα περιμενω προσφορες σε cg h ct
θα σας κανω το μετρο,θα σας κανω υποθαλασσια
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ρε deker πολυ θα θα θα θα θα μηπως προοριζεσαι για [size=17pt]βολευτης[/size]κοιτα ρε οι καρχαριες....δεν εχει τιποτα ρε.ψηφιστε με αν θελετε κ θα σας φερω θαλασσα....
θα σας κανω το μετρο,θα σας κανω υποθαλασσια
Και αυτη η προσφορα πολυ χοντρη ειναι πολυ απλοχερα δινονται τα cg k ct θα το σκεφτωgiorgo58 σε δίνω 5 cg μαζί και 3 ct μαζί... άλλη μέρα οι μεν με τις δεν!
δεν τα εμαθες?θα κατεβω στα καθαρα ψηφοδελτια κ κανω προβεςΡε deker πολυ θα θα θα θα θα μηπως προοριζεσαι για [size=17pt]βολευτης[/size] Και αυτη η προσφορα πολυ χοντρη ειναι πολυ απλοχερα δινονται τα cg k ct θα το σκεφτω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Απο αυριο εγγραφη ολο το σόι στο μπουρδελα.tv εχει να φαμε κυνηγητοΑπλόχερα τα δίνουμε για να πάρουμε όχι μόνο τις δικές σας ψήφους αλλά και του σογιού σας ολόκληρου...
Στα λευκα σεντονια ;)δεν τα εμαθες?θα κατεβω στα καθαρα ψηφοδελτια κ κανω προβες
ναι ρε πως δεν το σκεφτηκα?θα βαλω ολο το σοι μου να κανει εγγραφη...θα πω οτι ειναι για ιερο σκοπο,για τα παιδακια στην ουγκαντα που πεινανεΑπο αυριο εγγραφη ολο το σόι στο μπουρδελα.tv εχει να φαμε κυνηγητοΣτα λευκα σεντονια ;)
μα για ιερο σκοπο ειναι..ναι ρε πως δεν το σκεφτηκα?θα βαλω ολο το σοι μου να κανει εγγραφη...θα πω οτι ειναι για ιερο σκοπο,για τα παιδακια στην ουγκαντα που πεινανε
τωρα περα απο την πλακα,το θεμα αυτο εχει κ ενα ακομα καλο.δεν χρειαζεται να σπαμαρουμε τα υπολοιπα κ μπορουμε να γραφουμε τις μαλακιες μας εδω μεσα μιας κ δεν εχει ενημεροτικο χαρακτηρα.μα για ιερο σκοπο ειναι..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμα εισαι καλος στο τρεξιμο για μεγαλες αποστασεις καν το γιατι σε βλεπω να ολοι μαζιναι ρε πως δεν το σκεφτηκα?θα βαλω ολο το σοι μου να κανει εγγραφη...θα πω οτι ειναι για ιερο σκοπο,για τα παιδακια στην ουγκαντα που πεινανε
Αμα εισαι καλος στο τρεξιμο για μεγαλες αποστασεις καν το γιατι σε βλεπω να ολοι μαζι
οτι χρειαζεται γι αυτο εγραψα και στις πιατσες οτι το γαμισαμε εκει μεσα χωρις λογοτωρα περα απο την πλακα,το θεμα αυτο εχει κ ενα ακομα καλο.δεν χρειαζεται να σπαμαρουμε τα υπολοιπα κ μπορουμε να γραφουμε τις μαλακιες μας εδω μεσα μιας κ δεν εχει ενημεροτικο χαρακτηρα.
κ γω κοιτα τι εγραψαοτι χρειαζεται γι αυτο εγραψα και στις πιατσες οτι το γαμισαμε εκει μεσα χωρις λογο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν γινεται συνεχεια να μιλαμε σοβαρα χρειαζεται και ο χαβαλες οπως πχ σε αυτο το θεμα και οχι στην ενημερωση ας μενουν καθαρα εκειναοτι χρειαζεται γι αυτο εγραψα και στις πιατσες οτι το γαμισαμε εκει μεσα χωρις λογο
αυτο εννοουσα στις πιατσες η κατασταση ψιλο ξεφυγεΔεν γινεται συνεχεια να μιλαμε σοβαρα χρειαζεται και ο χαβαλες οπως πχ σε αυτο το θεμα και οχι στην ενημερωση ας μενουν καθαρα εκεινα
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 180