TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.648
- Πόντοι
- 18.496
καλα δε νομιζω οτι θα πηδουσε κ απο τη χαρα της για την παρτη μουΔοκιμασε αν και πιστεύω ότι θα είναι ψεύτικη και ακαταδεκτη
λεμε τωρα
καλα δε νομιζω οτι θα πηδουσε κ απο τη χαρα της για την παρτη μουΔοκιμασε αν και πιστεύω ότι θα είναι ψεύτικη και ακαταδεκτη
Αν της πεις ότι είσαι με τους πουστηδες μπορεί να σε συμπαθήσει.καλα δε νομιζω οτι θα πηδουσε κ απο τη χαρα της για την παρτη μου
λεμε τωρα
μη μπερδευτει κ νομισει οτι ειμαι κ γω πουστης κ αντε να μου κατσει μεταΑν της πεις ότι είσαι με τους πουστηδες μπορεί να σε συμπαθήσει.
Θα πάρεις μόρια για να σου κάτσει:Α) Αν είσαι υπέρ της απόψεως ότι υπάρχουν πάνω από δύο φύλα και Βου) ότι η πατριαρχία μας έκαψε...βέβαια αν κάτι καμένες κάνουν κουμάντο στον πλανήτη δεν ξέρω αν θα είμαστε πιο καλά...αλλά αν θέλεις να σου κάτσει πρέπει να συμφωνείς με αυτάΔοκιμασε αν και πιστεύω ότι θα είναι ψεύτικη και ακαταδεκτη
μπορει και αυτο. εξυπνη που καηκε πολυ γρηγορα απο δημοσιοτητα και ουσιες. και τωρα ειναι εντελως ναυαγιο.Σχετικά με την Τζούλια Αλεξανδράτου, νομίζω ότι έχει γίνει μία παρανόηση. Το ότι έκανε λάθος επιλογές και καταστράφηκε, δεν την κάνει ηλίθια, την κάνει μάλλον αυτοκαταστροφική... Ηλίθια είναι η Σκορδά, η Σπυροπούλου και κάτι άλλες που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα και λένε ό,τι τους λένε να πουν και τίποτα άλλο. Η Αλεξανδράτου που την έχω δει σε συνεντεύξεις, μάλλον έξυπνη μού φαίνεται και μάλλον ο λόγος που έφυγε από το προσκήνιο είναι ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την επιτυχία και το γκελ που έκανε. Τώρα αν το ορίζετε διαφορετικά, μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν θες να γλείψεις μαγαρισμα εγχρώμων νο προμπλεμεγω θελω να τη γλειψω-γαμησω σαν τρελος
πειραζει;
Ενδόμυχα κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να τις ξέρει αυτές.Ποιος ειναι πιο ηλιθιος,αυτές που είναι ηλίθιες ή εμείς που ασχολούμαστε με αυτες?
Αν θες να γλείψεις μαγαρισμα εγχρώμων νο προμπλε