You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εσυ al δεν εριξες καπου την ψηφο σου....Δεν εβαλες τους big boy και Trelo agori
εσυ εβαλες ολους τους κλωνους σου ρε ατιμε?κανουν προεκλογικό αγωνα....ολοι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θα σε βαλω υπουργο επι του αυταρχικου... αλλα εγω θα ειμαι πλεον επιτιμος σαν τον μητσοτακη....προεδρο να βαλουμε τον deker που μενει θεσσαλονικη.αντε gl, πας για προεδρος...θα με βαλεις στο Δ.Σ? ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μπα δεν με πολυσυμπαθουν οι κλωνοι μου...εσυ εβαλες ολους τους κλωνους σου ρε ατιμε?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
το πιο δημοφιλες αυτην την στιγμη η γενικα??πιστευω ο gl ειδικα τον ιουλιο-αυγουστο ειχε ξεσκιστει με την καλη εννοια στα ποστ..ευγε φιλε gl.
απο την αλλη πλευρα τα ποστ απο το τρελο αγορι ειδικα κατι φωτο με τα ρδελα ηταν ολα τα λεφτα,respect...
απο την αλλη πλευρα τα ποστ απο το τρελο αγορι ειδικα κατι φωτο με τα ρδελα ηταν ολα τα λεφτα,respect...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.049
- Πόντοι
- 13.755
θελει σκεψη το πραμα...και τον ollandos3 δεν εβαλεεσυ al δεν εριξες καπου την ψηφο σου....
δεν μπορω να υτο δεχτω,οχι τουλαχιστον απο τωρα.αν επιμενεις ομως θα μπορουσες να με φωναζεις προεδροθα σε βαλω υπουργο επι του αυταρχικου... αλλα εγω θα ειμαι πλεον επιτιμος σαν τον μητσοτακη....προεδρο να βαλουμε τον deker που μενει θεσσαλονικη.
εχει δρομο παντως η ψηφοφορια.ποσο καιρο κραταει?
μην κουραστεις προσεξε....λοιπον,εχω κατι φιλες στο σολ,αν θυμαμαι καλα εχεις φαει ενα κολληματακι,θα χεις τζαμπα φραπεδακια...αν με ψηφισειςθελει σκεψη το πραμα...και τον ollandos3 δεν εβαλε
θα σε βαλω υπουργο επι του αυταρχικου... αλλα εγω θα ειμαι πλεον επιτιμος σαν τον μητσοτακη....προεδρο να βαλουμε τον deker που μενει θεσσαλονικη.
σωστα τα λες επιτιμιε προεδρε,αλλα καλυτερα να γινω ευρωβουλευτης του αυταρχικου,μια που θα καταθεσω σε studio της γερμανιας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
προεδρεεεεεεε..........δεν μπορω να υτο δεχτω,οχι τουλαχιστον απο τωρα.αν επιμενεις ομως θα μπορουσες να με φωναζεις προεδρο
εχει δρομο παντως η ψηφοφορια.ποσο καιρο κραταει?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να σε στειλω ευρωβουλη;λες;σωστα τα λες επιτιμιε προεδρε,αλλα καλυτερα να γινω ευρωβουλευτης του αυταρχικου,μια που θα καταθεσω σε studio της γερμανιας
να σε στειλω ευρωβουλη;λες;
φυσικα και θα μας βγαλω ασπροπρωσωπους σας χαιρετω,τα λεμε αυριο.καλη συνεχεια στην ψηφοφορια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αντε τσαο....φυσικα και θα μας βγαλω ασπροπρωσωπους σας χαιρετω,τα λεμε αυριο.καλη συνεχεια στην ψηφοφορια
θα σε βαλω υπουργο επι του αυταρχικου... αλλα εγω θα ειμαι πλεον επιτιμος σαν τον μητσοτακη....προεδρο να βαλουμε τον deker που μενει θεσσαλονικη.
Εμένα θα με καλέσεις επίσημο ομιλητή στο συνέδριο?
Υ.Γ. κάτι μου χρωστάς εσύ απ το thret που μου σπάμαρες!
....αλλά κάνεις την πάπια ακόμα....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φυγε πισω στο θρεντ σου,εδω παιζω εγω μπαλα.....Εμένα θα με καλέσεις επίσημο ομιλητή στο συνέδριο?
Υ.Γ. κάτι μου χρωστάς εσύ απ το thret που μου σπάμαρες!
....αλλά κάνεις την πάπια ακόμα....
υγ τι χρωσταω, να πληρωσω;
Σε είδος θα πληρώσεις ρε φιλαράκι! ;)Είμαι υπεράνω χρημάτων εγώ!αλλα με καποια λεφτα θα τα βρουμε να σε κανω ομιλητη.... οκ...
Καλά δε θυμάσαι τι μου χρωστάς? Για το σπαμ αλλά και για το ...ρητό?
Πάλι αδιάβαστος ρε glάκη?
..΄ΓΡΗΓΟΡΑ πίσω στο θρεντ για επανάληψη!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 180