barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Για Άδωνη δεν ξέρω, ο κύριος Έλον Μασκ είναι Μητσοτακικός, επιβεβαιωμένο.Μπορεί κ τον αδωνη για να του φτιάξει καλάθι
Για Άδωνη δεν ξέρω, ο κύριος Έλον Μασκ είναι Μητσοτακικός, επιβεβαιωμένο.Μπορεί κ τον αδωνη για να του φτιάξει καλάθι
Και ποιός σας είπε οτι το πουλάμε κύριε;;Νομιζω οτι πρεπει να κάνουμε πρόταση στον Μασκ να εξαγοράσει το Bou ωστε να το κανει διεθνή site και να το βαλει και στο χρηματιστήριο
Λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχοΚαι ποιός σας είπε οτι το πουλάμε κύριε;;
Δεν νομίζω. Είναι γάτα ο Ελον. Ξέρει ότι ο ρόλος του παπαγάλου έχει πολλούς εκτφραστες, ενώ του αντθισυστημικου ουδειςΕχω την εντυπωση πως μετα απο 1-2 χρονια, παρα την αλλαγη ιδιοκτησιας παλι θα γυρισει η γνωστη λογοκρισια προς πολιτικα προσωπα συνομωσιολογους κλπ
Δεν έχω καταλάβει γιατί πρπεει κάποιος ναναι και πιστοποιημενος....ΕΛΟΝ γάμα τους όλους ...... 8 ευρώ το μήνα, 8χ12 το χρόνο....... 100 ευρώ το twitter για πιστοποιημένους χρήστες.
Οι πένηδες οι φτωχοί και οι τσαμπατζήδες bye bye.......
tweet και τάληρο, όχι αστεία......
«Εποχή Μασκ» στο Twitter: Ξεκίνησε η συνδρομή των $8 - Γιατί απολογείται ο πρώην Ceo (tweets) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
«Ο λογαριασμός σας θα έχει το μπλε σημάδι επιλογής, όπως και οι διασημότητες, οι εταιρείες και οι πολιτικοί που ήδη ακολουθείτε» αναφέρει το μήνυμα - Οι ανησυχίες για τη λειτουργία του μέσου κατά τις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογέςwww.newmoney.gr
Έτσι μπράβο. Αντε να σφίξουν λίγο οι κωλοι παγκοσμίωςΈλον Μασκ για αμερικανικές εκλογές: Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους
«Γραμμή» για τις αμερικανικές εκλογές έδωσε ο Έλον Μασκ ο νέος ιδιοκτήτης του twitter παραβαίνοντας κάθε κανόνα που υπάρχει στον πλανήτη καιwww.newsit.gr
Δεν έχω καταλάβει γιατί πρπεει κάποιος ναναι και πιστοποιημενος....
Υπαρχουν βιντεο για το day in a life of twitter employee 1-2 meetings, καφεδακι, φαγητο, Video games και κρασακι) που κανουν τον υπαλληλο της ελληνικης εφοριας να μοιαζει μεταλλωρυχος.
Δηλ σχεδον σαν ΔΥ ευρύτερου δημοσίου την πέρναγαν οι αριστεριστες του τίποτα ΠΡΏΗΝ υπάλληλοι του τουιτερ, βέβαια δεν μπορούσαν να λαδωθουν, αλλά δεν μπορεί να τα χουμε κι όλα. Σε αυτή την ζωήΑπο τα καλυτερα πραγματα που μπορουσαν να εχουν συμβει σε αυτη τη πλατφορμα ο elon.
Πιστοποιημενος σημαινει οτι εισαι αυτος που δηλωνεις. Και δεν εισαι καποιο τρολ, μποτ κλπ με τη φατσα του αλλου.
Μεχρι τωρα αυτο το προνομιο το ειχαν οι πολιτικοι, celebrities κλπ.
Εσυ και εγω οχι γιατι δεν ειμασταν επωνυμοι.
Τωρα το εχει οποιος θελει και παραγει περιεχομενο με 8$/μηνα (και το αντιστοιχο verification βεβαια) το οποιο ειναι κορυφαια κινηση. Οι υπολοιποι που καταναλωνουν θα παραμεινει δωρεαν.
Οποτε αυτοι που παραγουν περιεχομενο θα πληρωνονται απο αυτο οπως στο youtube αναλογα και με το κοσμο που τους ακολουθει, διαφημισεις κλπ.
Στη παγματικοτητα το κανει κανονικη εταιρεια και οχι σκουπιδαριο με φιμωτρα και πολιτικες πιεσεις που χανει 4 εκατομμυρια τη μερα.
Και υπαλληλους που δεν εκαναν απολυτως τιποτα.
Υπαρχουν βιντεο για το day in a life of twitter employee 1-2 meetings, καφεδακι, φαγητο, Video games και κρασακι) που κανουν τον υπαλληλο της ελληνικης εφοριας να μοιαζει μεταλλωρυχος.
Εαν κοψει ολα τα bots και κανει monetize τη πλαφορμα για τους content creators και φτιαξει και 3-4 λειτουργικα πραγματακια ακομα (advance search κλπ ) τοτε θα γινει πλατφορμα του 1 δις χρηστων πολυ γρηγορα.